Level01 lanserer AI-guidet DeFi-app på Google Play

Nivå01, den første DeFi-plattformen med AI-guidet derivathandel, lanserte sin hovedapp på Google Play-butikken tidligere denne måneden. Prosjektet som bruker AI-teknologi for å utfylle det smarte kontraktshandelsøkosystemet, er nå satt til å skalere sitt fotavtrykk i de enorme derivatmarkedene. I følge pressemeldingen fra Level01 10. oktober er dens nylig debuterte app er allerede tilgjengelig på Google Store med to moduser: Demo og Real (penger). Søknaden viser banebrytende innovasjoner som er uten sidestykke i finansmarkedene, først og fremst for å levere en automatisert rettferdig handelsplattform for alle.

Med en live app på markedet vil den definitivt øke kravene til prosjektets opprinnelige token ‘LVX’. Den digitale eiendelen som er notert på DigiFinex handler for tiden rundt $ 0,10 mot USDT og BTC med aktivt volum. Notering på Uniswap er under planlegging, og dette vil være en annen likviditetsforsterker til LVX-token. Dette verktøyet token spiller en viktig rolle i Level01 DeFi-plattformen; brukere som bruker det til å handle derivater, får 50% lavere avgifter og kan satse det på vertshandelsrom for å tjene provisjon fra handelsmenn i rommene.

Nivå01 er også i stand til å skalere inntektene betydelig siden det dekker Forex- og råvaremarkedene som er enorme sammenlignet med det begynnende kryptovalutamarkedet. Det globale derivatmarkedet anslås å være verdt $ 542 billioner, til og med en liten prosentandel av dette tallet vil være betydelig for Level01s inntekter. Multimarkedshandel vil gjøre det mulig for Level01 å utvide sin klientbase utover kryptovalutamarkedet. Spesielt er plattformen strukturert for å lette utveksling av derivatkontrakter i både krypto- og tradisjonelle markeder.

AI Value Proposition i desentralisert derivathandel

I motsetning til de fleste handelsplattformer for P2P-derivater, er prismetoden Level01 ganske nyskapende siden prosjektet kombinerer AI, big data og desentralisering for å gi sine kunder tidsnøyaktige priser med risiko- og belønningsforutsigelser, og derved sikre at alle handler på lik linje. Nivå01 har klart å oppnå dette gjennom sin egen FairSense AI; AIs algoritme viser rettferdig og nøyaktig prissetting til begge parter i en kontrakt ved å utnytte kryss-stream-analyse ved å bruke sanntidsdata fra Bloomberg og Thomson Reuters, noe som bare er tilgjengelig for store finansinstitusjoner før denne appen. 

FairSense AI justerer verdien av underliggende derivatkontrakter hvert sekund, og gir investorer en kontinuerlig oppdatert virkelig verdi fra deres underliggende derivatkontrakter før den samsvarer med en annen. Dette eliminerer vanlige problemer i derivathandel som glidning, menneskelige feil og manipulering av data. Denne justeringen styres av algoritmer som er satt til å spore de mest likvide globale markedene for å kartlegge sanntidssekvenser av rettferdig og nøyaktig pris. Level01 kalte seg passende “The Ultimate Fair DeFi Platform”.

Debuten til Level01s app fremmer ytterligere verdiforslaget til dette AI-fokuserte økologiske prisoppdagelsesøkosystemet. For å sitere medstifter Adam Ooi, 

Vi ønsker å rette opp de nåværende manglene og ulikhetene i finansmarkedene og bringe tilbake likeverd og balanse for alle. Blockchain har evnen til å fullføre vår visjon om å gjøre verden bedre og mer rettferdig … Denne lanseringen på Google Play representerer en viktig milepæl i vårt selskap som bringer oss nærmere vårt mål.”

Nivå01 Bullish Strategic Partnerships i 2020

Før den siste milepælen hadde Level01 blekket to viktige partnerskap som en del av skalering av dataressursene og markedsoppsøk. Selskapet kunngjorde tidligere denne måneden at de hadde integrert den populære markedsdatafeeden som ble tilbudt av Bloomberg ‘(B-PIPE)’, noe som gjør det til et av svært få blockchain-selskaper som gir pålitelige data fra en så anerkjent kilde.

Med tanke på DeFi-utsikten samarbeider Level01 med en ledende leverandør av digitale rikdomstjenester AGDelta. De to har siden kombinert sine evner innen AI-basert P2P-handel og datafokuserte distribusjoner for å forbedre likviditeten og gi blomstrende muligheter for avanserte kryptoinvesteringer. AGDelta-sjef, Andrew Au, er bullish på utsiktene til dette partnerskapet,


“Dette samarbeidet med Level01 Technologies er et logisk skritt for å kombinere det beste innen raseoppkjøp og -salg for å imøtekomme markedets etterspørsel etter stadig mer interessante private, alternative og digitale aktiva muligheter. ”

Konklusjon

Mens priseffekten på LVX-token kan ta tid å gjenspeile denne siste utviklingen, kan Level01 DeFi-plattformen se på vedtak på neste nivå. En økning i brukere kan til slutt øke verdien av LVX-verktøyet token sammen med økning i handel på plattformen og etterspørsel etter det samme i børsnoterte kryptobørs. Med de nåværende bearish markedssentimentene er potensialet grovt undervurdert, og det er bare et spørsmål om tid før dette symbolet klatrer opp i diagrammer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map