Møt prosjektene som arbeider for å øke din DeFi-avkastning

annonse Phemex

Desentralisert økonomi, eller DeFi, har raskt vokst til å bli en av de hotteste trendene i kryptosfæren i dag.

Med spredningen av desentraliserte børser, åpne utlånsplattformer, avkastningsbruk, prediksjonsmarkeder og et bredt spekter av andre DeFi-brukstilfeller, har kryptovalutaholdere nå et bredt utvalg av alternativer for å slå avkastning på eiendelene sine..

Med så mange tilgjengelige alternativer kan det være en utfordring å oppnå maksimalt mulig avkastning. Men heldigvis nok er det også mange prosjekter der ute som ønsker å gjøre akkurat det så enkelt som mulig, noen av de mest fremtredende inkluderer:

EasyFi (LETT)

Bildekreditter: EasyFi

EasyFi

EasyFi løser en stor situasjon som mange kryptovalutainvestorer møter på et eller annet tidspunkt – skal en eiendel selges for å kjøpe en annen? På den ene siden kan den første eiendelen ha verdsatt seg i verdi, mens den andre kanskje ikke presterer like bra som forventet.

Gjennom EasyFi trenger ikke kryptovalutainvesteringer å være et hvis / eller det scenariet, det kan være begge deler. Dette fordi EasyFi lar brukerne enkelt sette inn sine omløpsmidler som sikkerhet for å ta opp lån med lav rente. Denne summen kan deretter brukes til å kjøpe andre lønnsomme kryptovalutaer – uten å måtte selge eiendeler for å skaffe kapital til videre investering.

Som du kanskje forestiller deg, tillater dette investorer å dra nytte av kapitalveksten av sikkerheten, mens de låser opp likviditet for å foreta ytterligere investeringer – i hovedsak er det som å investere i gearing. Så lenge investeringen verdsettes raskere enn forfallne renter, oppnås en nettogevinst. Gitt at rentene har en tendens til å være bare noen få prosent, mens mange kryptovalutaer har opplevd flere hundre prosent vekst det siste året, bør dette være en enkel oppgave for de med et kresne øye for høye potensielle eiendeler..

Basert på Matic Network (en Ethereum-lag-2-skaleringsplattform), er EasyFi også i stand til å takle en annen stor fortjeneste – transaksjonsgebyrer. Ettersom Ethereum-avgiftene skyter i været, kutter EasyFi avgiftene dramatisk, slik at brukerne ikke lenger trenger å kjempe med ublu transaksjonsgebyrer når de setter inn / trekker ut sikkerhet eller tilbakebetaler lån.

YOP Finance (YOP)


Fakturert som en ‘alt-i-ett-yOptimization-applikasjon’, har YOP Finance som mål å utnytte de unike egenskapene til Ethereum og Polkadot for å hjelpe brukere med å maksimere avkastningen..

Gjennom YOP Finance’s yPlatform får brukerne tilgang til et stort utvalg av DeFi-markeder på ett sted, og drar nytte av kuratert innsikt som gjør det enkelt å maksimere avkastningen, balansere porteføljen sin og dra nytte av noe av det mest populære avkastningen og desentralisert bytte plattformer. Brukere er i stand til enkelt å administrere sin DeFi-investeringsportefølje på tvers av en rekke populære DeFi-plattformer og protokoller gjennom det enkle og intuitive brukergrensesnittet.

På toppen av dette vil brukere kunne få tilgang til et bredt utvalg av markedsanalyser takket være YOP Finance ‘Smart Data Analysis’ -verktøy, som utnytter kraften til kunstig intelligens for å generere nyttig innsikt om populære tokens og markedstrender, før de distribueres i brukervennlige data for brukerne å utnytte i deres avkastningsoptimaliseringsstrategier.

Plattformen hjelper brukere å maksimere avkastningen ved å samle alt de trenger for å få øye på og utnytte investeringsmuligheter som andre måtte savne.

Akkurat nå støtter YOP Finance DeFi-applikasjoner bygget på Ethereum og Polkadot. Men det planlegger også å integrere støtte for ledende produkter på flere andre blokkjeder i nær fremtid, inkludert Binance Smart Chain, EOS, Solana, NEAR og NEO – og til slutt gi brukerne makten til å håndtere eksponeringen over mye av DeFi-landskapet..

SushiSwap

Bildekreditt: SushiSwap

Hvis du noen gang har brukt en av de mange automatiserte markedsføringsplattformene (AMM) der ute, vil du vite at det i hovedsak er to måter å gjøre et avkastning fra dem.

Den første er ved å utføre lønnsomme handler, f.eks. kjøpe lavt og selge høyt, akkurat som på hvilken som helst vanlig kryptokursutveksling. Men det andre alternativet vokser raskt i popularitet med den økende interessen for disse plattformene – vi snakker om å tilby likviditet.

Ved å tilby likviditet til et likviditetsbasseng på en AMM som Uniswap, JustSwap, SushiSwap, etc., tjener brukere en brøkdel av eventuelle handelsavgifter som genereres når noen trekker ut likviditet fra bassenget. Denne brøkdelen avhenger av den totale mengden likviditet som er gitt i forhold til størrelsen på bassenget – slik at noen som gir en tidel av likviditeten, vil tjene en tidel av gebyrene.

Imidlertid, mens de fleste AMM-er bare betaler ut en andel av gebyrene til nåværende likviditetsleverandører, har SushiSwap en litt annen modell. Dette skyldes at på SushiSwap distribueres 0,05% av handelsavgiftene til innehavere av SUSHI-tokens når de satser tokens for xSUSHI. I mellomtiden fordeles det resterende 0,25% gebyret til nåværende likviditetsleverandører.

Disse SUSHI-tokens opptjenes ved først å gi likviditet, og kan deretter satses langsiktig for å tjene belønninger for alltid – selv når den første likviditeten er trukket fra bassenget. Dette gjør det egnet for de som favoriserer langsiktige gevinster fremfor kortsiktig fortjeneste.

For å holde orden på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector