Oppdater juli 2019

Hei CoinFi-fans,

Første halvdel av 2019 har fløyet forbi, og det har absolutt hatt sin andel av opp- og nedturer.

Med kryptomarkedet på vei oppover, virker det som en like god tid som noen å dele det vi har holdt på med de siste månedene.

Hvorfor vi har vært stille

Som vi delte i marsoppdateringen, har vi det siste halvåret fokusert fra blockchain-analyse og handelssignaler til å bygge handelsteknologi for institusjonelle kunder og bedriftskunder..

I stedet for å teoretisere i en whitepaper om hva som kan eller ikke kan fungere – gir samarbeid med en klient ekte validering av om det du bygger er nyttig.

Med denne B2B (business to business) -sentralen har vi vært travlere enn noen gang med utvikling, men det har også blitt mye vanskeligere for medlemmene i samfunnet å se hva vi har holdt på med i forhold til da vi ga ut produkter for detaljhandel..

Det er en tøff balanse å slå til – på den ene siden ønsker fellesskapsmedlemmer (med rette) å vite hva teamet jobber med. Men på den annen side er det sjelden at bedrifts- og institusjonskunder i kryptorommet lar leverandører offentlig diskutere sitt arbeid – NDA er standard selv for en foreløpig samtale. Sjekk ut Clay Collins utmerkede Nomics-podcast for mer om dette – “Nei, vi kan ikke fortelle deg hvem våre kunder er”.


Offentlig å diskutere våre begynnende B2B-tilbud kan også unødvendig vippe hånden vår til konkurrentene. Og til slutt søker vi fremdeles tilpasning av produktmarkedet – vi forbedrer kontinuerlig tilbudene våre basert på tilbakemeldinger fra brukere og kunder, og som et resultat har vi ofte ikke nyheter å dele, selv om vi jobber rasende med utvikling.

Ikke desto mindre vil vi prøve vårt beste for å oppnå riktig balanse i resten av dette innlegget.

Ingenting betyr noe unntatt produktmarkedstilpasning

I krypto er det lett å bli distrahert av kortsiktige markedsbevegelser – men til slutt er produktmarkedets fit + token-verktøy det som driver et kryptoprosjeks suksess. Og til du har et produkt som brukerne elsker, kan ikke all fellesskapsengasjement og produktlanseringer i verden løse dette problemet.

Så hvordan jobber vi mot dette?

Vi vil se nærmere på det snart, men siden vi har temaet produktutvikling, la oss gjøre litt rengjøring først:

Solnedgang av handelssignalproduktet

Fra og med i dag godtar vi ikke lenger påmeldinger for handelssignalproduktet. Hvis du er en av hundrevis av brukere som fortsatt bruker signaler aktivt, vil vi gjerne fortsette å opprettholde tjenesten for deg, så lenge vi kan. Det er imidlertid ingen videreutvikling av signalproduktet ettersom vi har fokusert på B2B-handelstilbud for institusjonelle kunder og bedriftskunder..

Hvis du vil avslutte abonnementet ditt og fjerne myntene dine, kan du fjerne dine tokens her, men selvfølgelig kan du fortsette å abonnere på tjenesten også.

Mens vår tilnærming til å bygge handelssignalproduktet var å bevege seg raskt og bryte ting, krever vårt nye fokus på å handle produkter for institusjonelle kunder en mer forsiktig, robust tilnærming. Som et resultat har vi bestemt oss for å følge denne grunnleggende regelen – vi tilbyr ikke noe produkt som vi ikke har kjempet testet med vår egen kapital.

CoinFi’s Path Forward

Vi er glade for at vi, som et lite team på 8, det siste halvåret har bygget ut betydelig institusjonell handelsinfrastruktur.

Vi kjemper om å teste det selv hver dag, og det gir allerede reell verdi til kunder – om enn et lite antall kunder. Vi fortsetter å gjenta det vi har bygget, både ved å teste med vår egen kapital og ved å jobbe med kunder.

Her er et reelt eksempel på hvordan handelssystemene vi utvikler blir brukt av kunder.

Institusjonell handelsteknologi for bedrifter

Kjøpere og selgere av mynter utenfor de 20 beste må ofte vente dager på at ordrene skal fylles ut. Dette er et problem for prosjekter, ettersom de ønsker å gjøre kjøpsprosessen av symbolet så friksjonsfritt som mulig.

Utfordringen oppstår fra det faktum at det ikke er veldig mange naturlige kjøpere eller selgere av små-cap-tokens på et gitt tidspunkt, og skaper spreads som er for brede, noe som ytterligere reduserer etterspørselen etter token. Mens førstnevnte ikke er et problem som teknologi kan løse, er sistnevnte det.

Ved å bruke handelsalgoritmer som analyserer avvik mellom ordrebøker på tvers av alle tilgjengelige likviditetsbassenger, kan det virkelige handelsvolumet økes, og plassere reelle bud og tilbud i markedet som naturlige kjøpere og selgere kan handle mot, og dermed øke spredningen.

Denne teknologien er gunstig for prosjektet og deres tokenholdere, ettersom å ha en strammere spredning (dvs. gi bedre priser) ender med å forbedre likviditeten, skape kostnadsbesparelser for sluttkjøper og selger av prosjekt-token, og øke det virkelige handelsvolumet – alt hvorav snøball hverandre inn i en god selvbærende syklus..

Det hele starter med en samlet bestillingsbok.

Hva er en samlet ordrebok?

En samlet ordrebok inntar alle budene og tilbudene til tokenet som er oppført på alle børser i alle par, og plasserer den i en samlet ordrebok under en prisvaluta. Dette gjøres slik at du til enhver tid har det beste bud- og tilbudsprisen.

En samlet ordrebok er basisinfrastruktur for handel med institusjonell karakter – tross alt kan du ikke kjøre noen form for sofistikert strategi hvis du ikke en gang kan bestemme hvilken børs som har den beste prisen og likviditeten på et gitt tidspunkt.

I forbindelse med denne forklaringen vil vi vurdere et hypotetisk symbol “ABC” -handel på Binance, OKEx og Huobi.

Slik ser Binance-ordreboken for ABC / BTC ut:

Du kan se spredningen av Binance-ordreboken er (0.003780 / 0.003700) – 1 = 2.2% Dette betyr at en kjøper eller selger av dette prosjekttegnet i gjennomsnitt betaler en koste på 2,2%

Slik ser OKEx-ordreboken for ABC / BTC ut:

Slik ser Huobi-ordreboken for ABC / BTC ut:

Når alle ordrebøkene er kombinert i en samlet ordrebok, ser det slik ut (fargene holdes de samme for å vise de originale børsene).

Ovenfor er det enkleste eksemplet på en samlet ordrebok – en reell samlet ordrebok vil også inkludere / ETH og / USDT og andre tilbudspar, konvertere alle priser til en enkelt 1 kursvaluta, og tillate systemet å utføre mot i boknoteringsvalutaen, selv om likviditet er i et annet handelspar.

Handelsalgoritmen leser denne samlede ordreboken og bestemmer hvor du skal plassere ordrer automatisk i markedet, sitere med enda strammere priser, og gjøre det lettere for naturlige kjøpere og selgere å handle.

Viktig notat: Dette er IKKE det samme som å skape kunstig handelsvolum ved å handle frem og tilbake med samme enhet. I stedet legger vår teknologi reelle ordrer som kjøpere og selgere kan handle mot, og den er i stand til å gjøre dette på grunn av den naturlig forekommende prisdispersjonen mellom markedene..

I eksemplet ovenfor kan brukeren trygt plassere en kjøpsordre (bud) på 0,003745 for 1522 mynter på Binance fordi så snart budet er truffet, kan algoritmen samtidig snu og selge på OKEx til samme pris og størrelse, dvs. breakeven.

Slik vil den reviderte ordreboken for ABC on Binance se ut med CoinFis algoritmiske teknologi som automatisk legger inn en ordre (angitt i blått).

Som du ser er spredningen redusert fra 2,2% til 0,93%, noe som sparer brukere en gjennomsnittlig kostnad på 1,27%. Selv om dette kan virke relativt lite, kan disse besparelsene sammensettes over tid når de gjentas over flere handler.

Denne algoritmen forklart ovenfor er en altfor stor forenklet eksempel på CoinFi-teknologi som brukes til å gi likviditet til prosjekter, og en som kan deles uten å avsløre egenutviklet teknologi. Det er veldig gunstig for kjøpere og selgere, da det begrenser spredningen av et token, noe som gir bedre priser for brukere og mer reell likviditet for prosjektet..

Likviditet begynner likviditet

Det er et ordtak i handel om at likviditet gir mer likviditet. Jo mer et token overføres i legitimt volum fra organiske kjøpere og selgere, jo mer indikerer det interesse for tokenet som driver ytterligere brukerinteresse og adopsjon.

Etter hvert som kryptomarkedet blir mer sofistikert og institusjonalisert, gjør vi samtidig kvantitativ og datadrevet analyse av markedsdata for å vippe våre kjøps- og salgspriser.

Dette er et veldig forenklet eksempel på hvordan CoinFis handelsteknologi for tiden brukes av bedriftskunder. Vi har også parret som leverandør av merkelapper til andre tjenesteleverandører i rommet som har tilgang til institusjonelle kunder og prosjekter.

Utnytte vår handelsinfrastruktur for institusjonelle karakterer for en bedre erfaring med detaljhandel

Mens fokuset vårt har vært på våre B2B-handelstilbud, innså vi at noe av det vi bygde de siste seks månedene også kan gi enorm verdi for detaljhandlere. Avhandlingen vår har alltid vært at mye av infrastrukturen som eksisterer i aksjer også vil være nødvendig i kryptomarkedene, og vi ser fortsatt den samme muligheten.

Vi har gjennomført dusinvis av brukerintervjuer de siste par månedene. inngående, 1 mot 1 samtaler med kryptohandlere fra CoinFi-samfunnet, får bedre forståelse av handelsvanene dine og utforsker hvordan vi kan bruke handelsteknologien vi bygger for våre B2B-kunder for å forbedre detaljhandelsopplevelsen.

I disse brukerintervjuene viste vi noen av dere en titt på hva vi har bygget på B2B-siden, og hvordan det kan brukes til å forbedre detaljhandelsopplevelsen, og reaksjonen var veldig positiv. Mens vi fremdeles er tidlig i utvikling av denne produktideen, vil vi, basert på tilbakemeldingen, fortsette å gjenta og teste med flere brukere.

Hva med COFI Token?

Siden vi kunngjorde vår pivot i mars, er et av de vanligste spørsmålene vi får fra medlemmer av samfunnet (spesielt når kryptomarkedet blir varmere opp), “hvordan vil symbolmodellen fungere etter pivoten?”

Det er 2 år siden vi kunngjorde den originale token-modellen i whitepaper, og mye har endret seg. Crypto beveger seg raskt, og det er klart at symbolmodellen fremover må utvikle seg med den.

Vår oppfatning er at for ethvert verktøy som COFI, kommer formelen for suksess først og fremst fra å tilby mye tokenverktøy, og tokenverktøy kommer fra – du gjettet det – produktmarkedets passform. Vi nærmer oss alle produktideer med tanke på at den trenger å tilby tokenholdere, men dette er basert på å bygge et produkt som brukerne trenger.

Vi fortsetter å bygge og gjenta veien mot produktmarkedets tilpasning. Vi kunngjør en revidert tokenmodell bare når vi er sikre på at vi har et produkt som kan skaleres. Vi forstår imidlertid også at tokenholdere vil vite hvor nytteverdien deres kommer fra, og hva vi planlegger.

Mens vi primært fokuserer på å skape verdier gjennom verktøyet, undersøker vi også mer kreative måter å levere ekstra verdi til COFI-innehavere:

Et fond med tokener?

Når det gjelder våre B2B-handelsprodukter, er den eneste måten å sikre robusthet å sette pengene våre der munnen vår er – vi frigjør ikke noe produkt som vi ikke har kjempet testet selv. For å kjempe for å teste systemene våre, samt utføre vår interne treasury management-strategi, har vi bygget markedsnøytrale handelssystemer på toppen av infrastrukturen vi bygger ut for kunder.

Dette systemet utfører for tiden markedsnøytrale handler på en liten del av arbeidskapitalen vår, og har de siste månedene vist at det kan være lønnsomt – om enn i begrenset skala.

Selv om proprietær handel ikke er fokus for CoinFi-prosjektet, er bakgrunnen for teamet vårt godt egnet for å bygge lønnsomme handelssystemer, og fondsmodellen er en annen potensiell vei fremover for CoinFi-prosjektet – spesielt når arenaer og muligheter for å tilby sikkerhetstokener kommer på nett. Mens vi bare er i en utforskende fase, har vi engasjert juridisk rådgiver for å bedre forstå om det er en vei mot å generere avkastning for tokenholdere gjennom en fondsmodell, via et ekstra sikkerhetstoken utstedt til nåværende COFI-tokenholdere.

Som en ansvarsfraskrivelse er dette ekstremt foreløpig og bare utforskende. Det er ikke ment å være en kunngjøring, og vi anbefaler på det sterkeste imot å ta handelsbeslutninger angående COFI-token basert på denne informasjonen. Det er noen svært viktige juridiske og regulatoriske hindringer involvert i å betale ut utbytte (eller noe som ligner et utbytte) gjennom et verktøy-token (som COFI er), men vi undersøker aktivt nye måter å overføre så mye verdi som mulig til nåværende COFI-tokenholdere.

Flere oppdateringer kommer snart, og går videre fra Telegram

Fremover vil vi konvertere den offisielle CoinFi-telegramkanalen til en skrivebeskyttet kunngjøringskanal og bruke WordPress-kommentarer som vår primære 2-veis kommunikasjonskanal for å svare på spørsmål og få tilbakemelding fra samfunnet.

Målet er å la brukerne komme med sine bekymringer og spørsmål uten utfordringene med å bruke Telegram i sanntid som en offisiell støttekanal.

Det er ikke en beslutning vi tok lett. Vi anerkjenner at Telegram er en sentral del av kryptosamfunnet. Vi har alltid hatt filosofien om at vi skal tillate dissens og kritikk i Telegram.

Men Telegram ble aldri designet for å være den primære plattformen for forretningskommunikasjon og support. Den har mange feil som skaper en subpar brukeropplevelse. Naturen til sanntidsprat er at frekvens og nyhet favoriseres fremfor kvalitet. Telegram har mye støy og lite signal. En vanvittig kommentar har like mye vekt og krever like lang tid å ta opp som kvalitetstilbakemelding eller gjennomtenkt konstruktiv kritikk. Villedende FUD eller de idiosynkratiske preferansene til et enkelt troll blir kringkastet ufiltrert. Spørsmål (konstruktive og ellers) blir gjentatt om og om igjen mens svarene går tapt i eteren – ingen ordspill ment!

Når vi videreutvikler våre B2B-tilbud, er vi også pålagt å presentere en mer profesjonell front for kunder og partnere, og vi har mottatt gjentatte tilbakemeldinger fra potensielle institusjonelle partnere (som ofte ikke er like innebygd i kryptosamfunnet) om at FUD og trolling i telegram er en grunn til bekymring.

Vi har full forståelse for at samfunnet trenger et utløp for konstruktiv diskusjon i tillegg til at DINE tilbakemeldinger er verdifulle og kritiske for CoinFis produktutvikling. Mens du går fremover, vil den viktigste Telegram-kanalen kun være kunngjørt, ettersom retning av CoinFi-prosjektet har blitt tydeligere de siste månedene, vil vi publisere oppdateringer på bloggen på en mer regelmessig basis fremover.

Mens Telegram-kanalen kun er for kunngjøringer fremover, oppfordrer vi din tilbakemelding og spørsmål via:

  1. Send forespørsler via e-post til [e-postbeskyttet]
  2. Etterlater spørsmål og kommentarer i delen om blogginnleggskommentarer i oppdateringsinnleggene våre.

Den private CoinFi Ambassadors-kanalen vil også være åpen for diskusjon, og teamet vil hoppe inn av og til for å svare på spørsmål og svare på tilbakemelding, samt fortsette å distribuere ukentlige COFI-belønninger.

Hvis du har spørsmål eller tilbakemeldinger om denne oppdateringen, kan du legge igjen en kommentar nedenfor, og vi alle på kjerneteamet vil lese, gjennomgå og svare de neste dagene.

Hvis du fremdeles leser dette, har du vært med oss ​​på en lang reise, men vi er optimister over at dette bare er starten! Takk som alltid for din fortsatte støtte, og vi snakker snart igjen!

Jubel,

CoinFi-teamet

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector