Token2049 – Timothy Tam intervjuer NEO-grunnlegger Da Hong Fei

På Token2049, den største digitale eiendomsarrangementet i Asia, hadde CoinFi privilegiet å intervjue NEOs grunnlegger Da Hong Fei. Se videoen nedenfor for å lære Da Hong Feis visjon om NEOs fremtid og hva han er mest begeistret for NEO i 2018.

 

Takk Da for tiden din. Jeg setter pris på det. Vi er på Token2049 i Hong Kong, og CoinFi vil gjerne lære mer om NEO.

Kan du fortelle oss et morsomt faktum om deg selv som ikke mange vet?

“Hvis jeg ikke barberer barten, vil jeg spare 15 minutter hver dag.”

Så en god julegave til deg er å sende deg en elektrisk barberhøvel haha!

Så ikke mange vet at NEO startet som AntShares som en crowdfunding-plattform?

Ja, vi startet som en plattform for å utstede digitale eiendeler. Så Crowdfunding er i utgangspunktet som en ICO.

Og nå har du gått over i en smart økonomi. Vil du fortelle publikum hva som er en smart økonomi og hva som fikk deg til å svinge mot det?

Vi fokuserte egentlig ikke på smart kontrakt i begynnelsen. Men det er et veldig kraftig verktøy. Så vi bestemte oss for å finne på vårt eget smarte kontraktssystem. Det kalles NEO-kontrakten. Det er tre grunnleggende søyler innen NEO

– Digital eiendel

– Digital identitet

– Smart kontrakt

Så alle de tre hovedfagene vil være hovedingrediensene i den smarte økonomien.


Og vi forestiller oss at vår smarte økonomi skal være:

– Fullt digitalisert

– Programmerbar økonomi

– Tillitsløs økonomi

NEO har vært veldig vellykket i ICO-rommet. Hva er ditt syn på dagens ICO-marked? Hvordan projiserer du ICOs kommer inn i år?

Jeg tror markedet avkjøles dramatisk. Jeg synes de samler inn for mye penger. De fleste prosjekter trenger ikke så mye penger. Vi samlet inn $ 4 millioner og hadde fortsatt noen reserverte fra ICO. De fleste prosjekter skaffer for mye penger. Og de sover på pengene. Og jeg vet at noen prosjekter utvikler seg ganske sakte. De gjorde sin ICO for to år siden, og med ETH-prisen sover de på mye penger, og utviklingen er ganske treg.

Tror du folk som samler inn penger nå (hvor ETH- og NEO-prisen er ustabile) – Tror du at de bør fikse beløpet de samler inn i USD eller i ETH eller NEO?

De fleste prosjekter priser finansieringen i USD. De beregner mengden USD de trenger, og konverterer den til mengden tokens. Så jeg tror de allerede gjør det.

Du har vært veldig offentlig om målet om at NEO skal være blockchain nummer 1 i 2020. Hvordan definerer du nummer 1 – Hva er beregningen din? Som administrerende direktør, hva ønsker du å gjøre?

(Ler) Jeg er ikke administrerende direktør, det er ingen administrerende direktør med NEO. Jeg antar at tittelen ville være grunnlegger av NEO.

Så min definisjon er ikke markedsverdi eller høyeste pris. Min definisjon er at det er den beste plattformen for å bygge en desentralisert applikasjon på den. Så den skal ha best ytelse, en diversifisert økologi. Og ha også løsninger som er klare til samsvar.

NEO skiller seg ut mot mange andre blokkeringer – Hva som skiller NEO?

Filosofien – jeg kaller meg selv en pragmatisk idealist. Forskjellen er tilnærmingen. En ren idealist ville sannsynligvis bare gå videre, gå direkte til døren. Men jeg tror jeg så mange barrierer, mange hindringer, og jeg vil gjerne jobbe rundt disse.

Hvordan skal desentraliserte børser være en stor del av fremtiden for kryptovaluta Kan du snakke mer om det og hvordan NEO passer inn i bildet?

Desentralisert utveksling har vært i utvikling i årevis. Men den første generasjonen av desentralisert brukeropplevelse suger virkelig fordi de gjør alt der. Alt er på blockchain, og det er veldig sakte.

Den andre generasjonen av DEX – vanligvis bestiller de matching av blockchain. De gjør det med et sentralisert system, men oppgjøret er blockchain, slik at brukernes eiendeler fortsatt er trygge fordi brukeren kontrollerer eiendelene sine. Plattformen til DEX gjør bare ordrematching. Så brukeropplevelsen vil være på nivå med sentraliserte børser.

Føler du at sentraliserte børser, særlig de større, uunngåelig vil gå til desentralisert? Og hvordan har du det med Binance å komme inn i rommet? Hvordan konkurrerer den med NEO?

Jeg tror vi må sette en tidsramme. 30 år eller 50 år – jeg vil si at desentralisert definitivt vil overta sentraliserte børser. Men jeg tror om få år som 3 år vil desentraliserte børser og sentraliserte trolig dele markedet. Jeg tror fortsatt de neste 2-3 årene vil sentralisert utveksling være for mainstream. Men etter det vil desentraliserte børser dele halvparten med sentraliserte børser.

Så da har du nevnt at 5 ting vellykket som kreves for en vellykket DEX? Vil du snakke om hva de er? Og selskapene som samhandler med NEO som tilfredsstiller noen av disse komponentene?

Visst, de 5 faktorene er:

Høy gjennomstrømming

Finalitet: Transaksjonen bekreftes veldig raskt – den skal ikke reverseres.

Interoperabilitet – trenger en tverrkjedeprotokoll.

Digital identitetsløsninger

Stabil mynt

Gratulerer med ontologi, og det løser den digitale ID-siden av ting. Kan du kommentere hvordan NEO prøver å løse Stable Coin-utfordringen?

NEO selv vil ikke bygge en stabil mynt, men noen fellesskapsprosjekter som bygger på NEO. De bygger forskjellige løsninger, og jeg så fordelene og problemene i de første løsningene. Jeg er ivrig etter å se hvordan ting vil ordne seg. Det er ganske komplisert.

Og da har du vært veldig offentlig om NEO Global Capital Fund. De hadde tatt en investering i ontologi. Hva er LTs strategiske syn på det fondet? Kan du kommentere deres generelle investeringsstrategi?

Egentlig NEO Global Capital eller NGC – den første prioriteten er å tjene penger. Målet deres er å gjøre den nye konsultasjonen bærekraftig. Så de vil ikke bare investere i NEO. De vil investere i forskjellige blockchain-prosjekter, spesielt de som prøver å løse noen grunnleggende problemer.

Så du har nylig fått en A-vurdering fra Weiss (Rating Agency for Cryptocurrency)? Gratulerer. Kan du snakke litt om hva som var i vurderingen og hvorfor NEO fikk A?

Først må jeg si at jeg ikke har snakket med noen derfra ennå.

De har fire faktorer – Risiko, prisvolatilitet, belønning og teknologi, grunnleggende (hvor mange store børser oppgir disse tokens)

Så de vurderer det ut fra investorsynspunkt. Det er ganske kontroversielt fordi de vurderte Bitcoin med C. Det er hva det er. Vi påvirkes ikke av vurderingen, men vi har fortsatt en lang vei å gå.

Til slutt, hva er du mest spent på i 2018 for NEO?

Vi vil designe en nyere versjon av DBFT. Jeg liker ikke veldig mye spekulasjoner rundt symbolet og prisen fordi mange av de nye tokenholdere holder det for investering. Jeg vil at NEO-tokenholdere skal være mer aktive på å styre blockchain. Den nye økonomiske modellen er å oppmuntre folk til å delta i styringen av blockchain.

Et veldig spennende 2018, takk for din tid Da og nyt resten av tiden her.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector