Hvordan velge den beste Cryptocurrency Broker

Handel med kryptokurver som bitcoin, eter (Ethereum), Litecoin, dash og ripple (XRP), har nylig gitt uhørt avkastning. Imidlertid er kryptokurver dynamiske, flyktige instrumenter og må håndteres forsiktig på den mest optimale måten. For å oppnå dette er det første viktige trinnet å velge en pålitelig, veletablert valutamegler for å lette kryptovalutahandelen din.

For å kunne handle kryptovalutaer lønnsomt, må du ha suveren kjørehastighet, knivskarpe spreads, en robust handelsplattform og dype likviditetsbassenger. Følgende meglere tilbyr disse funksjonene og mye mer:MeglerFordelerReguleringMin. Innskuddsinstrumenter eToro-logoen

 • Handle kryptoer 24/7, 365 dager i året
 • Kopier profesjonelle traders kryptohandler
 • Bli med i et sosialt handelssamfunn med over 6 millioner medlemmer
 • Kraftig OpenBook sosial handelsplattform
 • Stort kryptosortiment
 • Cross kryptohandel
 • Avansert diagram med kryptospredning vises
 • Super raskt oppsett

CySec FSB $ 200 Bitcoin (BTC), Ether / Ethereum (ETH), Ethereum Classic (ETC), Litecoin (LTC), Dash (DASH), Ripple (XRP), EOS, Tether Åpne en eToro-konto nå! eToro megleranmeldelse 71% av private investorkontoer taper penger ved handel med CFD-er med denne leverandøren.

Du bør vurdere om du har råd til å ta den høye risikoen for å miste pengene dine.

 • 2: 1 og 25: 1 gearing på Litecoin (EU / ikke-EU)
 • Et bredt utvalg av kryptovalutaer
 • Lavere spreads for kryptovalutaer
 • Crytpo autochartist (prisbelønt teknisk analyseverktøy)
 • Omfattende utdanning med kryptohandel
 • Raske transaksjoner
 • SSL-sikret online handelsplattform
 • 7 kryptovalutaer som tilbys!
 • AvaSocial

EU – MiFID (av CBI) Australia – ASIC Japan (FSA) BVI Sør-Afrika (FSB) $ 100 Bitcoin, Ether, Ethereum, Ethereum Classic (ETC), Litecoin (LTC), Ripple (XRP), BTC / EUR, Dash Åpne en Avatrade-konto nå! AVA Trade Broker Review

FX Leaders Cryptocurrency Broker Review

Når du handler kryptovaluta, er det veldig viktig å gå sammen med en pålitelig valutamegler som er regulert av minst en pålitelig finansmyndighet. Andre aspekter ved kryptovalutahandel, som spredning (kostnad ved handel), gearing (gearing) og utvalg av tilbudte kryptovalutaer, bør også vurderes når du velger en passende megler for dine spesifikke kryptohandelsbehov. Ta en titt på hva disse bemerkelsesverdige kryptovaluta meglerne har å tilby:

eToro

Sette standarden i kryptovalutahandel

Med eToro, verdens største og mest etablerte sosiale megler, kan du handle flere kryptovalutaer med følgende fordeler:

 • Ingen provisjon eller velteomkostninger på lange (kjøp) handler
 • Konkurransedyktige spreads
 • Feilsikker flash-kollisjonsbeskyttelse
 • Handle kryptovaluta 24/7, 365 dager i året
 • Kopier kryptovalutaspesialisthandel gratis
 • Tjen provisjon på kryptovalutahandel som en populær investor

Med mer enn 6.000.000 registrerte brukere er eToro den gigantiske lederen i detaljhandelsindustrien. Denne dynamiske sosiale megleren er dedikert til å gi medlemmene den best mulige handelsopplevelsen. Begynn å handle kryptovalutaer og hundrevis av andre eiendeler på eToros sosiale handelsplattform i dag!

Svært ustabilt uregulert investeringsprodukt. Kapitalen din er i fare. eToro gjennomgang logo


Avatrade

Den veteranprisvinnende megleren

Avatrade tilbyr CFD-handel på alle de store kryptovalutaene. Fordelene Avatrade tilbyr ved handel med kryptovaluta inkluderer:

 • Avatrade er en trygg og regulert megler – regulert av 5 institusjoner
 • Ingen provisjon eller tilleggsavgifter (over spredningen) på kryptovalutahandel
 • Rask og pålitelig handelsutførelse
 • Førsteklasses kundeservice
 • Handle 7 kryptovalutaer på MT4 eller AvaTraderACT

Avatrade har tatt detaljhandelsnæringen med storm. Med et bredt spekter av finansielle instrumenter, inkludert de 7 mest fremtredende kryptovalutaene, har denne megleren utstyrt tusenvis av handelsmenn med noen av de beste handelsverktøyene og plattformene som er tilgjengelige. Begynn å handle kryptovalutaer med Avatrade i dag!

Avatrade gjennomgang

Å etablere verdi: Cryptocurrency Broker And Trader

Kryptomarkedet startet for mer enn ti år siden, med den første desentraliserte kryptovalutaen, Bitcoin (BTC), oppfunnet i 2008 av den pseudonyme Satoshi Nakamoto. En mystisk figur, Nakamoto forsøkte å utvikle et desentralisert peer-to-peer elektronisk system for overføring av digitale penger.

I stedet for at en sentralbankmyndighet får i oppdrag å bestemme politikken overfor digitale valutaer, brukes en kryptografisk mekanisme kombinert med blockchain-teknologi. På denne måten kan pengemengden kontrolleres så vel som alle transaksjoner i kryptorommet. I teorien bestemmes nåværende markedsverdier fritt av forhandleren og kryptokurrencymegleren, ikke en formell sentralbank eller myndighet.

Uten behov for en offisiell administrator viste Bitcoin seg å være en innovasjon innen global handel. I løpet av et tiår oversteg ytelsen og verdsettelsen av BTC de villeste drømmene til selv den mest ambisiøse kryptokurrencymegleren.

Ledende kryptovalutaer og Altcoins

Etter Bitcoin ble forskjellige former for kryptovaluta etablert og implementerte den samme (eller lignende) blockchain-teknologien som ble brukt av Bitcoin. Bare kjent som “altcoins”, er mange av de nyeste tilbudene i kryptorommet fantastiske mål for aktive handelsmenn. I dag er flere av de ledende navnene i krypto Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Litecoin (LTC) og Bitcoin Cash (BCH).

I løpet av historien har flere kryptovalutaer oppnådd ufattelige gevinster. Kanskje det mest raffinerte eksemplet på dette fenomenet har vært ytelsen til Bitcoin. 12. juni 2017, under ti år siden oppstarten, oppnådde en enkelt BTC markedsprisen på $ 2975. For tiden var dette en svimlende verdsettelse. Det representerte en nominell avkastning på mer enn 371 millioner prosent på 2010-prisen på $ 0,0008 per BTC.

Imidlertid viste BTC-prissettingen fra juni 2017 bare å være toppen av isfjellet. Investorer fortsatte å kontakte sin deltakende kryptovaluta megler for å komme inn på handlingen. Verdiene nådde en topp på nesten $ 20 000 per BTC innen utgangen av 2017, og oppnådde verdensomspennende beryktelse i prosessen. Etter en 2-års handel mellom $ 3000 og $ 10.000, gjorde Bitcoin nok en rekordhøy i januar 2021 til $ 41.850.

Handel med kryptovalutaer

Selvfølgelig kommer slike gevinster i aktivaverdi til kostnad for prisstabilitet. Kryptovalutaer er ekstremt ustabile og spennende instrumenter for handel. Nye nyheter, markedssentiment, regulatoriske spørsmål og rykter dikterer ofte markedsadferd. For å oppnå bærekraftig lønnsomhet i kryptorommet, må du være oppdatert på aktuelle hendelser og klar til å påta deg risiko fra et disiplinert perspektiv. Det avgjørende første trinnet på din vei til lønnsomhet er å sikre at du har en robust plattform og operasjonelle rammer på plass. Enkelt sagt, sørg for at du går sammen med riktig kryptokurrencymegler for å utnytte sjansene for suksess!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector