3 Crypto-selskaper som allerede godtar PayPal-betalinger

Amerikansk online pengeoverføringstjeneste PayPal ryktes å være i ferd med å gjøre sitt inntog i kryptovalutaindustrien. Hvis det er nøyaktig, vil PayPal bli den største enheten som ennå har tilbudt kjøp av kryptovaluta, og markere en betydelig milepæl for bransjen.

Men for de som ikke kan vente, er det allerede mulig å bruke PayPal til å kjøpe praktisk talt alt du vil ha i kryptovalutaområdet – hvis du vet hvor du skal lete!

Kjøp kryptovalutaer med Coinbase

Når det gjelder å kjøpe kryptovaluta for første gang, ser mange individer uunngåelig å kjøpe seg inn med PayPal, Venmo og andre populære online betalingstjenester. De vil imidlertid vanligvis oppdage at det er lettere sagt enn gjort, siden svært få meglere og leverandører godtar annet enn debet- og kredittkortbetalinger.

Heldigvis anerkjente den California-baserte kryptokurrencymegleren Coinbase et stort behov i markedet, og gikk inn for å fylle gapet da det begynte å akseptere PayPal for kryptokurverkjøp i 2016. Siden den gang har vekstgiganten dramatisk utvidet utvalget av kryptovalutaer det tilbyr salg, og har rullet ut støtte for PayPal-betalinger i en rekke land.

Coinbase tilbyr for øyeblikket direkte kjøp av mer enn 30 forskjellige kryptovalutaer med PayPal, alt fra kjente eiendeler som Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH) og Chainlink (LINK), til mindre etablerte som Basic Attention Token (BAT) og Zcash (ZEC).

Kunder i 40 forskjellige regioner har for øyeblikket muligheten til å kjøpe kryptovalutaer med PayPal – inkludert USA, Canada, Storbritannia, Frankrike, Italia og Spania. Imidlertid har kunder i Afrika, Asia og Australia foreløpig ikke dette alternativet.

For enkeltpersoner i et land som ikke betjenes av Coinbase, er det en håndfull alternativer som er verdt å sjekke ut i stedet. Disse inkluderer peer-to-peer-handelsplattformene Paxful og Local Bitcoins, samt eToro, en populær sosial handelsplattform som er mer vanlig for aksje- og råvarehandel.

Lær å handle med NewsCrypto

Selv om Coinbase kan brukes til å kjøpe mange populære kryptokurver med PayPal, vil alle som ønsker å handle kryptokurver senere, helt sikkert ønske å lære det grunnleggende om handel, teknisk analyse og kartlegging før de gjør det – siden uerfarne handelsmenn ofte ikke klarer seg så bra i ustabile markeder.

NewsCrypto ble designet for å løse akkurat dette problemet. Som et knutepunkt for spirende og etablerte kryptovalutahandlere, tilbyr NewsCrypto et vell av ressurser som er rettet mot å gjøre handel både mer tilgjengelig og mer lønnsom. Disse inkluderer en mengde verktøy for markedssporing, kartlegging og analyse, samt sentimentindikatorer, noe som gir handelsmenn en betydelig fordel i forhold til konkurransen..

Et stort utvalg av funksjoner tilbys gratis, men for de som ønsker tilgang til mer avanserte verktøy som brukes av profesjonelle handelsmenn, tilbyr NewsCrypto også et par premium-medlemsplaner.

Mellomplanen kommer inn på 250 NewsCrypto Coins (NWC) per måned (rundt $ 8,30) og låser opp verktøy for arbitrage og sentimentindikatorer, i tillegg til flere tilpassede diagramtyper, mens 500 NWC / måned (rundt $ 16,60) avansert oppgradering går et skritt videre og låser også opp hvalvarsler, korrelasjonskart og flyt indikerer blant annet.

NWC-tokens kan kjøpes direkte på NewsCrypto-nettstedet ved hjelp av PayPal, eller de kan fås fra tredjepartsbørser som KuCoin for å betale for en medlemsoppgradering. Alternativt NewsCrypto-brukere som fullfører NewsCrypto’s handelsutdanningskurs vil låse opp en uke med gratis avansert medlemskap.

Hold eiendelene dine trygge med Ledger

Hvis du er en ivrig kryptovaluta-bruker, er oddsen at du enten har hørt om problemet rundt børshack eller tyveri i kryptovalutaindustrien, eller har opplevd et slags tap selv.

Du kan også være oppmerksom på at kryptovaluta maskinvarepunger blir ansett som den beste måten å holde pengene dine trygge på, siden de lar deg lagre kryptovalutaene dine i et trygt frakoblet miljø og beholde full kontroll over dine private nøkler..

Hovedbok er uten tvil den mest vellykkede produsenten av kryptovaluta-maskinvarebokser, siden den produserer den bestselgende Ledger Nano S-maskinvarepungen, og solgte over 1,5 millioner enheter de siste fire årene.

I fjor presenterte selskapet sin neste generasjons maskinvareplommebok, $ 119 Ledger Nano X, som gir samme funksjonalitet som Ledger Nano S, men legger til Bluetooth-støtte, mer minne og bedre kryptovaluta-dekning. Ledger Nano X støtter hver kryptovaluta som selges av Coinbase, og støtter til og med den nevnte NewsCrypto Coin.

Både Ledger Nano S og Nano X kan kjøpes fra offisiell Ledger-butikk ved hjelp av PayPal og en rekke andre betalingsmåter – inkludert kryptovalutaer. Hvis ingen av disse oppfyller dine krav, er ShapeShifts budsjett KeepKey lommebok er en av de eneste andre maskinvarelommebøkene som er tilgjengelige å kjøpe med PayPal.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me