De beste kryptohandlerne som skal følges i 2020

En av de enkleste måtene å lære og tjene penger i den nåværende fartsfylte kryptovalutamarked er å utnytte kunnskapen og ferdighetene til erfarne handelsmenn. Et kryptovalutamarked er kjent for sin ekstreme volatilitet, og er et flott sted for erfarne handelsmenn å utnytte markedsbevegelser. Hvis du leter etter “handlingsbar innsikt” for å hjelpe deg med å ta bedre beslutninger, er det en god metode å følge de beste kryptovalutahandlerne.

Basert på dybden og nøyaktigheten av innsikt og analyser knyttet til kryptovalutaer, har vi samlet en liste over de beste kryptohandlerne som skal følges i 2020.

  1. En balansert sinnstilstand med Crypto Monk

Starter fra listen er “The Crypto Monk”, en handelsmann som utstråler zen og disiplin. Sammenstillingen av en balansert sinnstilstand med et kryptovalutamarked med høy intensitet er viktig. Crypto Monk gjør dette uanstrengt med sin vanlige innsikt i kryptovalutamarkedet, med et generelt fokus på Bitcoin og en respektabel følge av nærmere 70.000 mennesker. Med en rekke nyttige ressurser sentrert rundt den tekniske analysen og de generelle markedsutsiktene, er Crypto Monk en populær ressurs å følge, spesielt hvis du er ny i bransjen. Ikke bare det, innsikt i markedet for edle metaller og råvarer har også en fremtredende rolle i strømmen hans, og viser sin evne til et bredt utvalg av kuler. I tillegg er Crypto Monk vert for en gunstig blogg om teknisk analyse for nybegynnere så vel som for avanserte handelsmenn.

  1. Shadow Trades med Crypto101

En stigende stjerne i det største sosiale nettverket for kryptovaluta, eToro, er USA-basert handelsmann, Crypto101_Kevin. Kevin har bevist seg som en kløktig handelsmann med en god mengde vinnende handler som enkelt kan replikeres av enhver ny handelsmann på eToro. eToro lar deg skygge og automatisk kopier de mest effektive kryptovalutahandlerne med eToros unike CopyTrader-plattform. Kevin har vært aktiv siden starten av 2020 og har klart å oppnå en prisverdig 55% gevinst på lønnsomme uker. Ganske imponerende er Kevins lønnsomhetsgrad på Bitcoin, der han har klart å oppnå en perfekt suksessrate på 100% på alle Bitcoin-relaterte handler. Det er viktig å merke seg at bare amerikanske borgere er i stand til å kopiere Kevins handel siden han er amerikansk statsborger.

  1. Superwoman Insights av NicTrades

I en verden dominert av menn er det forfriskende å høre tankene til en kvinne som regnes som en av de beste handelsmennene å følge i kryptovalutaområdet. Med over et tiår med erfaring under beltet – å finpusse sine tekniske analyseferdigheter, har NicTrades en stor følge av nærmere 120 000 mennesker på tvers av sine sosiale mediekanaler. Et unikt tilbud fra NicTrades er at hun ofte er vert for en live trading-økt som kan streames på hennes Youtube-kanal. I Livestream gir Nictrades sin analyse av en rekke kryptovalutaer i rommet på en rasjonell og objektiv måte.

  1. Sosial-investor på eToro

Med millioner av brukere som spenner over 140 land, har eToro vært hjemmet til flere fremtredende handelsmenn som dabber i kryptovalutaområdet. En av de mest fremtredende handelsmennene i verden ledende sosialt handelsnettverk er Social-Investor (eller JS Media GmbH). Nær 3000 personer har replikert Social-Investors handelsstrategier med en kumulativ verdi på over $ 2 millioner, med flere tusen flere som følger hans feed på eToro. Av 403 handler på tvers av aksjer og kryptovalutaer, har han klart å sikre en ledende lønnsomhetsgrad på 71% i løpet av et år. Social-Investor representerer et godt utgangspunkt for kryptovalutahandlere som ønsker å diversifisere siden tildelingen hans er fokusert på to hovedklasser: aksjer og digitale eiendeler. Social-Investor er klassifisert som en global handelsmann, og derfor kan alle i verden – unntatt innbyggere i USA – kopiere sine handler på eToro.

  1. Profesjonell innsikt av veteranhandleren Peter Brandt

Grunnleggende om handel kan brukes på alle offentlige markeder på tvers av forskjellige aktivaklasser, inkludert kryptovalutamarkedet. Med over fire tiår med erfaring innen handel, er Peter Brandt en kjent handelsmann, som har handlet siden de første dagene av futures trading på Chicago Mercantile Exchange (CME). Han ga også ut en bestselger som heter Dagbok for en profesjonell handelsvare. Brandt er derfor en svært pålitelig ressurs for å lære mer om tradisjonelle handelsmekanismer. En troende på Bitcoin, Brandt har tatt til orde for det langsiktige potensialet og har laget flere kryptovaluta-spesifikke videoer om Bitcoin-handel og generelle markedsbevegelser..

Kopier handel for å automatisere porteføljen din

Et enda enklere alternativ til å utnytte de beste kryptohandlerne er å registrere seg for å kopiere handelsplattformer som tillater nye handelsmenn å generere fortjeneste uten å måtte utføre handler basert på deres relative uerfarenhet. Copy-trading lar brukerne se erfarne og kunnskapsrike handlers handlinger i sanntid, og utføre handelsstrategier automatisk basert på hvem de følger. Ved å utnytte ekspertisen til dyktige handelsmenn kan brukere bli utsatt for svært komplekse strategier som de normalt ville ha å gjøre med alene, og dermed øke deres sannsynlighet for å høste økonomisk gevinst..

En av de mest populære plattformene for kryptovaluta-kopihandel er eToros CopyTrader, som lar brukerne automatisk replikere porteføljen av dyktige handelsmenn etter eget valg. Uten administrasjonsgebyrer eller skjulte kostnader involvert i prosessen, er CopyTrader en fin måte å starte kryptovaluta-reisen din ved å utnytte autoritative handelsmenn som har en dokumentert oversikt over å tjene penger.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me