Hvorfor kryptohandel i Europa er i vekst?

I lang tid ble kryptovalutahandelsindustrien hindret av misforståelsen om at kryptovalutahandel var for vanskelig for uformelle investorer og for kostnadskrevende for de som bare ville dyppe føttene i markedet..

Men med fremveksten av mer intuitive handelsplattformer og nylig eksplosiv vekst i kryptovalutamarkedene, henvender flere europeere seg enn noensinne til kryptovalutahandel som en måte å supplere inntekten sin på..

Handel blir mer tilgjengelig

Den raske utviklingen i bransjen, kombinert med lanseringen av stadig mer innovative og tilgjengelige handelsplattformer, har sett kryptovalutahandel blitt et populært tidsfordriv for mange europeere, mens noen tar det til neste nivå og lever av det.

Uten tvil har den største utviklings utilgjengeligheten kommet fra børser som godtar innskudd for et bredt spekter av fiat-valutaer, slik at investorer enkelt kan komme inn på markedet ved hjelp av debet- eller kredittkort. Fiat-innskudd kan deretter handles gjennom en rekke handelspar på børsen, noe som gir handelsmenn rask eksponering for deres valgte valg.

Enkelheten og tilgjengeligheten til moderne kryptovalutaer er uten tvil best eksemplifisert av den nylig lanserte Norsk Block Exchange, eller NBX. I motsetning til mange andre børser tilbyr NBX gratis fiat-innskudd og en flat, lav handelsavgift, noe som gir handelsmenn færre hindringer å hoppe over. Den har også et ekstremt intuitivt, forenklet brukergrensesnitt, noe som gjør det ideelt for de med begrenset handelserfaring.

Til tross for at hun er basert i Norge, er NBX en global utvekslingsplattform for kryptovaluta, den tilbyr sine tjenester til europeiske og internasjonale kunder, som alle har tilgang til sine gratis fiat-innskudd..

Kryptovalutaer som en alternativ investeringsklasse

I motsetning til tradisjonelle verdipapirer trenger du ikke å være en akkreditert megler for å handle kryptovalutaer, og du trenger nesten ikke å ansette en megler. På grunn av dette er kryptovalutainvesteringer tilgjengelig for hverdagslige investorer, slik at praktisk talt noen kan få eksponering for en av de mest lønnsomme aktivaklassene i nyere historie..

Det er likevel viktig å merke seg at selv om kryptokurver historisk sett har gitt utmerket avkastning for investorer, er de spesielt ustabile, noe som kan være en forbannelse eller en velsignelse avhengig av ditt perspektiv. Volatiliteten i kryptovalutaer gjør dem til gode eiendeler for kortsiktige handelsmenn – inkludert dag og svinghandlere, som henter fortjeneste fra forbigående endringer i prissettingen.

Tross alt har Bitcoin (BTC) for tiden en gjennomsnittlig volatilitet på 60 dager på 1,9%, noe som gir handelsmenn muligheten til å fange en gevinst på 1,9% eller mer på en enkelt dag. Denne volatiliteten sees også i de fleste andre kryptovalutaer, inkludert Ethereum (ETH) som har en 60-dagers gjennomsnittlig volatilitet på 4,4%, og Litecoin (LTC) med svimlende 8,4% volatilitet.

Som du kanskje forestiller deg, gjør disse radikale prissvingningene også kryptokurver potensielt lukrative handelsinstrumenter for arbitrageurs som trekker ut nesten garantert fortjeneste ved å utnytte prisforskjellene til en eiendel på tvers av forskjellige børsplattformer.

Imponerende nylig ytelse

Selv om den økonomiske situasjonen i mange europeiske land har tatt en sving for det verste de siste månedene som et resultat av Coronavirus-relaterte lockdowns, har kryptovalutamarkedet vært vitne til en ekstraordinær ytelse i 2020 så langt.

Til tross for at det var et blipp i mars, har det samlede kryptovalutamarkedet vokst i størrelse med mer enn 50% siden starten av året. Den totale markedsverdien for alle kryptovalutaer er nå på 288 milliarder dollar etter å ha klatret fra bare 191,5 milliarder dollar ved årsskiftet. Samtidig har de mest populære kryptovalutaene opplevd meteorisk vekst siden starten av året, mens mange har nådd sin høyeste verdi i 2020 i juli.

Som et resultat har Bitcoin økt over 33% siden starten av året, mens Ethereum og Tezos (XTZ) er opp henholdsvis 119% og 129%. Denne veksten sees også blant mid-cap, small-cap, så vel som micro-cap-kryptokurver – hvorav noen har klart å verdsette mer enn 1000% YTD – inkludert Orion Protocol (ORN) og Aleph (ALEPH).

Sammenlignende, Dow Jones Industrial Average (DOW), Nikkei 225 (NI225), S&P 500 (IND), og de fleste andre store aksjeindeksene er betydelig lavere over samme periode.

På grunn av disse slående avkastningene henvender flere og flere seg til kryptovalutainvesteringer som en måte å diversifisere porteføljen sin og sikre sine spill mot tradisjonelle eiendeler som aksjer, aksjer og råvarer..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me