Selge opsjonskontrakter på Huobi Futures Derivatives Exchange

Volatiliteten knyttet til kryptovalutaer som Bitcoin (BTC) fremskynder etableringen av sikringsmuligheter for handelsmenn over hele markedet. Kryptoopsjoner stiger som den optimale risikostyringsstrategien, hvor handelsmenn velger om de vil kjøpe eller selge disse opsjonene for å sikre sine posisjoner.

En opsjon refererer til et finansielt derivat som gir kjøperen en mulighet (men ikke en forpliktelse) til å kjøpe eller selge en eiendel på et forhåndsdefinert tidspunkt. Det er to hovedklasser av opsjoner – samtaler og putter – den tidligere, noe som gir innehaveren en mulighet (ikke forpliktelse) til å kjøpe en bestemt eiendel til en forhåndsdefinert tid og pris (innløsningspris) mens sistnevnte gir en mulighet til å selge.

Alternativ kjøpere og selgere

I hver handel er det minst to parter, kjøpere og selgere. Markedet for kryptoalternativer involverer også kjøpere og selgere, avhengig av strategien som handelsmenn tar. Hvis det er bullish, velger handelsmenn å kjøpe samtaler og selge putter, mens følelser er bearish handelsmenn selger samtaler og kjøpssett.

Et kjent ordtak i opsjonsmarkedet – “opsjoner er laget for å bli solgt” – resonerer med de fleste handelsmenn da opsjoner har en tendens til å favorisere opsjons selgeren. Artikkelen forklarer fordelene ved å selge opsjoner og noen risiko forbundet med å selge opsjoner.

Hvorfor noen mennesker er villige til å selge opsjoner?

Kjøpsopsjoner gir næringsdrivende et begrenset risikopotensial og ubegrenset fortjenestemulighet. Til tross for oppsiden med å kjøpe opsjoner, selger opsjoner rot i aksje- og kryptomarkedet, og det av en grunn – tidsforfall.

Når utløpsdatoen for opsjonskontrakter nærmer seg, blir verdien av opsjonene til slutt verdiløs å jobbe til fordel for opsjonsselgeren. Etter hvert som tiden avtar, ville investorer ikke være villige til å kjøpe et alternativ ettersom sjansene for å utøve det mens de er i pengene (i fortjeneste) reduserer.

“Tidsråte, også kjent som theta, er bare nedgangen i verdien av en opsjonspremie på grunn av tiden som går. Tidsråte akselererer når tiden til utløpet nærmer seg. ” – forklarer Investopedia.

Som forklart ovenfor er kjøpsopsjoner en negativ theta-handel ettersom verdien av opsjonen reduseres etter hvert som tiden går. Å selge telefonsamtaler er en positiv theta-handel, til sammenligning. Dette betyr at selgeren av opsjonen tjener mer fortjeneste fra kontrakten ettersom tidsråten akselererer.

Hvis prisen fortsatt er på vei til utløpsdatoen, eller verre fremdeles beveger seg sakte i riktig retning, men ikke kan slå den negative thetaen, vil opsjonskjøperen tape penger mens selgerne får prisen på opsjonen (premium).

Hvorfor selge opsjoner er lønnsomt

Etter å ha forstått hvorfor opsjonssalg er lønnsomt, fremhever vi i denne delen noen av årsakene og anledninger som gir vei til å selge opsjoner.

  • Et flatt marked: Hvis du tror at prisen på den underliggende eiendelen kommer til å forbli flat, eller opplever veldig lav volatilitet, kan du selge opsjoner for å tjene premien.
  • Positiv theta-handel: Som nevnt tilbyr salgsalternativer en positiv theta-handel, der sjansen for å få den betalte premien øker når kontrakten nærmer seg utløp. Den underforståtte volatiliteten avtar også, og tiden går ut og favoriserer selgere.
  • Bygg handelsstrategier: Salgsalternativer tilbyr også fleksible strategikombinasjoner som å selge et dekket kjøpsopsjon som forklart her.

Etter å ha fått juice med fordelene som opsjonsselgere har, fokuserer vi nedenfor på den beste børsen for å kjøpe og selge kryptovalutaopsjoner, Huobi-utveksling.

Selger alternativer på Huobi-børs

Selge alternativer kan være en kostbar eller forrædersk rute som en handelsstrategi – spesielt i krypto, som er veldig ustabil. Imidlertid tilbyr Huobi Futures en effektiv og kostnadseffektiv plattform for å selge og kjøpe opsjoner. Brukere kan handle Huobi-alternativer når og hvor som helst via APP, Web og API. Børsen slår sine jevnaldrende i forskjellige faktorer, inkludert:

  • Lav inngangsbarriere: Pålydende verdien av Huobi Bitcoin (BTC) og Ethereum (ETH) er satt til henholdsvis 0,001 BTC og 0,01 ETH;
  • USDt-sitert: Huobi-opsjoner er sitert i Tether’s stablecoin, USDt. Dette gir forhandleren bekvemmelighet da de kan handle flere kryptoer ved hjelp av USDt. I tillegg gjør USDt-noterte resultatregnskap det lettere for handelsmenn å redegjøre for sine handler på et øyeblikk;
  • Ingen restriksjoner: I motsetning til de fleste av de beste kryptobørsene har Huobi ingen begrensninger på salgsalternativer. De fleste av disse kryptoderivatbørsen ber om at den næringsdrivende søker om en spesiell kvalifikasjon for å selge opsjoner
  • Prioritert avgiftssats: Huobi Futures gir VIP-program og Market Maker Program, som produsentens avgiftsrabatt er så høyt som 0,003 USDT per kontrakt for BTC-opsjoner.

Avskjed

Salg av opsjoner gir brukerne en vei ut når de tror at prisvolatiliteten vil forbli lav på kort sikt. Huobi tilbyr brukerne en brukervennlig og begrensningsfri plattform for å kjøpe og selge opsjoner i et forsøk på å øke handelsstrategiene i det ustabile kryptomarkedet..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me