The Second Wave: A New Dawn For Bitcoin And The Cryptocurrency Market

Starten på et nytt tiår slutter i upåklagelig stil for hver Bitcoin (BTC) -innehaver, da prisen satte en høyeste pris på $ 19.788 den 28. november 2020, noe som igjen økte verdens oppmerksomhet siden 2017-helten. Denne gangen var reisen til toppen imidlertid mye forskjellig fra 2017, gitt at markedene allerede er modne og institusjoner begynner å bli med.

Snakker til Business Insider, Craig Erlam, en senior markedsanalytiker i Oanda, berømmet motstanden som ble vist av BTC-okser,

“Et trekk inn i ukjent territorium og det psykologiske løftet som vil komme med et trekk som dette, kan drive Bitcoin aggressivt høyere.”

Altcoins var også vitne til en sterk vekstperiode i løpet av 2020 – den største av dem alle, Ethereum (ETH), som registrerte over 3X vekst – hovedsakelig drevet av det voksende DeFi-markedet.

I denne artikkelen fokuserer vi på det rasende krypto-oksemarkedet, Bitcoins all-time high run, spådommer om fremtidige priser i 2021, og den generelle tilstanden i markedet i fremtiden.

En ny daggry for Bitcoin: Kan dette rallyet vare?

12. mars møtte det samlede kryptomarkedet sitt verste daglige prosentvise fall da BTC falt til under $ 3.500 nivåer da kritikere profeterte om BTCs død. I løpet av året forble imidlertid BTC-markedene elastiske siden Black Thursday-krasjen til tross for at nettverket opplevde en halvering og den globale pandemien endret livsstilen til investorene..

Nedenfor ser vi på de forskjellige årsakene som forårsaket en økning i Bitcoin-prisen til rekordhøye $ 19.907 i henhold til data samlet inn fra Phemex Utveksling.

      Den institusjonelle oksemomentet

I motsetning til krypto-okseløpet i 2017, som hovedsakelig var forårsaket av detaljistinvestorers FOMO i markedet, ser det ut til at løpeturen var enormt påvirket av institusjonelle investorer. Grayscale, et institusjonelt investeringsselskap for digitale eiendeler, kunngjorde 4. desember at de totale Bitcoin-eiendelene under forvaltning nå er på $ 10,5 milliarder dollar, etter å ha lagt til over 7000 BTC i kassen på en dag.

20/03/20 OPPDATERING: Netto aktiva under forvaltning, beholdning per aksje og markedspris per aksje for våre investeringsprodukter.

Totalt AUM: 12,6 milliarder dollar$ BTC $ BCH $ ETH $ ETC $ ZEN $ LTC $ XLM $ XRP $ ZEC pic.twitter.com/zse0K5NbZY

– Gråtoner (@Grayscale) 3. desember 2020

Dette, sammen med nylige BTC-kjøp fra PayPal (som begynte å kjøpe og selge krypto på plattformen) og Square (som integrerte Bitcoin-kjøp til Cash App), viser virkningen av institusjoner i å forme det rasende Bitcoin-bullmarkedet.


      En milliardærs fantasi

Ikke bare var store selskaper og institusjoner i ferd med å sette opp, men også individer med høy nettoverdi. En mye delt historie om Bitcoin-kjøp er Michael Saylor, administrerende direktør i MicroStrategy, som kjøpte over $ 275 millioner dollar i Bitcoin mens han påvirket en stor andel i at selskapet hans hadde BTC som et reservekapital..

Etter et kjøp av Bitcoin på $ 475 millioner i oktober, har MicroStrategy nylig kunngjort planer om å utnytte en $ 400 millioner konvertible sedler fra Fed for å legge til sin beholdning av egne reserver – et første mega-trekk av sitt slag.

      DeFi-bølgen

Endelig var kryptoindustrien også vitne til den absurde veksten i det desentraliserte økonomi (DeFi) økosystemet som spilte sin rolle i å øke kryptomarkedet. I følge DeFi Pulse opplevde DeFi-rommet en voldsom vekst på over 2500% i 2020 med den totale verdien av eiendeler låst (TVL), og steg fra et lavt nivå på $ 559 millioner 13. mars til nesten $ 15 milliarder dollar i begynnelsen av desember.

Ethereum er den største mottakeren av DeFi-bommen, gitt at de fleste applikasjonene er bygget på blockchain. Det nest største token krysset $ 600-merket i november, og satte en treårig høyde på $ 635 ifølge Phemex-utvekslingsdata.

En økning i handelsvolumene på sentraliserte børser

I november månedlige rapport av Coingecko, handler på mest sentraliserte kryptobørser registrerte årlige høyder etter økningen i kryptoetterspørsel over hele markedet. Til tross for at kryptosamfunnet i 4. kvartal 2020 ønsket bruk av desentraliserte børser som Uniswap, Sushiswap og Paraswap velkommen.

De øverste sentraliserte og desentraliserte børsene månedlig handelsvolum opplevde en vekst på 97,8% og satte en ny høyde på $ 348 milliarder i spothandelsvolum. Den bullish tidevannet førte også de mindre børsene, hvor andre som Phemex-børsen doblet handelsvolumene i november. Den Singapore-baserte børsen registrerte en vekst på 109% fra måned til måned på BTCUSD-handelsvolumene per 30. november, Coingecko data viser. ETHUSD handelsvolumene på børsen fikk en enda mer imponerende vekst – økte 150% fra måned til måned til 3,96 millioner dollar.

Et kontinuerlig oksemarked for Bitcoin?

Bitcoins bullish markedsmoment har siden avtatt etter å ha nådd høye nivåer – med prisen stabilisert under $ 18.500. Imidlertid forutsier flere analytikere fortsatt en fortsettelse av det bullish momentum for å sette prisen forbi det psykologiske nivået på $ 20 K. I følge Bloomberg-analytikere, prisen på BTC kan slå $ 50.000 i sitt neste bull run i 2021, noe som innebærer en billion dollar markedsverdi for kryptovalutaen.

Alt i alt, med kryptomarkedene som truer et mulig bull run i 2021, satser investorer, institusjoner og brukere på nyere topp på Bitcoin og kryptomarkedet også.

Utnytte neste okseløp

Hvis det er et nytt bull run (eller vi er fortsatt i ett), må du være godt forberedt på det. Å forstå spot- og futuresmarkedet, ha en sikker lommebok, finne en brukervennlig og velregulert børs og lave handelsavgifter er avgjørende for en lønnsom reise i krypto. Phemex tilbyr alle disse egenskapene pluss flere funksjoner for å gjøre din kryptohandel så sømløs som mulig.

Som en fullt regulert leverandør av Money Services Business (MSB) med Financial Crimes Enforcement Network Department, tillater Phemex både privatpersoner og institusjonelle investorer å handle flere kryptoer og andre finansielle instrumenter. Børsen tilbyr tre hovedmarkeder – spothandel, kontrakthandel (med opptil 100X leverage), og simulert handel (demo-versjonen for å lære å handle).

Du kan finne mer om handel på plattformen her. Gebyrer og handelsbetingelser er også forklart på denne siden.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map