The Second Wave: A New Dawn For Bitcoin And The Cryptocurrency Market

Starten på et nytt tiår slutter i upåklagelig stil for hver Bitcoin (BTC) -innehaver, da prisen satte en høyeste pris på $ 19.788 den 28. november 2020, noe som igjen økte verdens oppmerksomhet siden 2017-helten. Denne gangen var reisen til toppen imidlertid mye forskjellig fra 2017, gitt at markedene allerede er modne og institusjoner begynner å bli med.

Snakker til Business Insider, Craig Erlam, en senior markedsanalytiker i Oanda, berømmet motstanden som ble vist av BTC-okser,

“Et trekk inn i ukjent territorium og det psykologiske løftet som vil komme med et trekk som dette, kan drive Bitcoin aggressivt høyere.”

Altcoins var også vitne til en sterk vekstperiode i løpet av 2020 – den største av dem alle, Ethereum (ETH), som registrerte over 3X vekst – hovedsakelig drevet av det voksende DeFi-markedet.

I denne artikkelen fokuserer vi på det rasende krypto-oksemarkedet, Bitcoins all-time high run, spådommer om fremtidige priser i 2021, og den generelle tilstanden i markedet i fremtiden.

En ny daggry for Bitcoin: Kan dette rallyet vare?

12. mars møtte det samlede kryptomarkedet sitt verste daglige prosentvise fall da BTC falt til under $ 3.500 nivåer da kritikere profeterte om BTCs død. I løpet av året forble imidlertid BTC-markedene elastiske siden Black Thursday-krasjen til tross for at nettverket opplevde en halvering og den globale pandemien endret livsstilen til investorene..

Nedenfor ser vi på de forskjellige årsakene som forårsaket en økning i Bitcoin-prisen til rekordhøye $ 19.907 i henhold til data samlet inn fra Phemex Utveksling.

      Den institusjonelle oksemomentet

I motsetning til krypto-okseløpet i 2017, som hovedsakelig var forårsaket av detaljistinvestorers FOMO i markedet, ser det ut til at løpeturen var enormt påvirket av institusjonelle investorer. Grayscale, et institusjonelt investeringsselskap for digitale eiendeler, kunngjorde 4. desember at de totale Bitcoin-eiendelene under forvaltning nå er på $ 10,5 milliarder dollar, etter å ha lagt til over 7000 BTC i kassen på en dag.

20/03/20 OPPDATERING: Netto aktiva under forvaltning, beholdning per aksje og markedspris per aksje for våre investeringsprodukter.

Totalt AUM: 12,6 milliarder dollar$ BTC $ BCH $ ETH $ ETC $ ZEN $ LTC $ XLM $ XRP $ ZEC pic.twitter.com/zse0K5NbZY

– Gråtoner (@Grayscale) 3. desember 2020

Dette, sammen med nylige BTC-kjøp fra PayPal (som begynte å kjøpe og selge krypto på plattformen) og Square (som integrerte Bitcoin-kjøp til Cash App), viser virkningen av institusjoner i å forme det rasende Bitcoin-bullmarkedet.

      En milliardærs fantasi

Ikke bare var store selskaper og institusjoner i ferd med å sette opp, men også individer med høy nettoverdi. En mye delt historie om Bitcoin-kjøp er Michael Saylor, administrerende direktør i MicroStrategy, som kjøpte over $ 275 millioner dollar i Bitcoin mens han påvirket en stor andel i at selskapet hans hadde BTC som et reservekapital..

Etter et kjøp av Bitcoin på $ 475 millioner i oktober, har MicroStrategy nylig kunngjort planer om å utnytte en $ 400 millioner konvertible sedler fra Fed for å legge til sin beholdning av egne reserver – et første mega-trekk av sitt slag.

      DeFi-bølgen

Endelig var kryptoindustrien også vitne til den absurde veksten i det desentraliserte økonomi (DeFi) økosystemet som spilte sin rolle i å øke kryptomarkedet. I følge DeFi Pulse opplevde DeFi-rommet en voldsom vekst på over 2500% i 2020 med den totale verdien av eiendeler låst (TVL), og steg fra et lavt nivå på $ 559 millioner 13. mars til nesten $ 15 milliarder dollar i begynnelsen av desember.

Ethereum er den største mottakeren av DeFi-bommen, gitt at de fleste applikasjonene er bygget på blockchain. Det nest største token krysset $ 600-merket i november, og satte en treårig høyde på $ 635 ifølge Phemex-utvekslingsdata.

En økning i handelsvolumene på sentraliserte børser

I november månedlige rapport av Coingecko, handler på mest sentraliserte kryptobørser registrerte årlige høyder etter økningen i kryptoetterspørsel over hele markedet. Til tross for at kryptosamfunnet i 4. kvartal 2020 ønsket bruk av desentraliserte børser som Uniswap, Sushiswap og Paraswap velkommen.

De øverste sentraliserte og desentraliserte børsene månedlig handelsvolum opplevde en vekst på 97,8% og satte en ny høyde på $ 348 milliarder i spothandelsvolum. Den bullish tidevannet førte også de mindre børsene, hvor andre som Phemex-børsen doblet handelsvolumene i november. Den Singapore-baserte børsen registrerte en vekst på 109% fra måned til måned på BTCUSD-handelsvolumene per 30. november, Coingecko data viser. ETHUSD handelsvolumene på børsen fikk en enda mer imponerende vekst – økte 150% fra måned til måned til 3,96 millioner dollar.

Et kontinuerlig oksemarked for Bitcoin?

Bitcoins bullish markedsmoment har siden avtatt etter å ha nådd høye nivåer – med prisen stabilisert under $ 18.500. Imidlertid forutsier flere analytikere fortsatt en fortsettelse av det bullish momentum for å sette prisen forbi det psykologiske nivået på $ 20 K. I følge Bloomberg-analytikere, prisen på BTC kan slå $ 50.000 i sitt neste bull run i 2021, noe som innebærer en billion dollar markedsverdi for kryptovalutaen.

Alt i alt, med kryptomarkedene som truer et mulig bull run i 2021, satser investorer, institusjoner og brukere på nyere topp på Bitcoin og kryptomarkedet også.

Utnytte neste okseløp

Hvis det er et nytt bull run (eller vi er fortsatt i ett), må du være godt forberedt på det. Å forstå spot- og futuresmarkedet, ha en sikker lommebok, finne en brukervennlig og velregulert børs og lave handelsavgifter er avgjørende for en lønnsom reise i krypto. Phemex tilbyr alle disse egenskapene pluss flere funksjoner for å gjøre din kryptohandel så sømløs som mulig.

Som en fullt regulert leverandør av Money Services Business (MSB) med Financial Crimes Enforcement Network Department, tillater Phemex både privatpersoner og institusjonelle investorer å handle flere kryptoer og andre finansielle instrumenter. Børsen tilbyr tre hovedmarkeder – spothandel, kontrakthandel (med opptil 100X leverage), og simulert handel (demo-versjonen for å lære å handle).

Du kan finne mer om handel på plattformen her. Gebyrer og handelsbetingelser er også forklart på denne siden.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me