Hvordan lage din Ethereum-adresse

For å delta i CoinFi-tokensalget må du gi oss Ethereum-adressen din. Dette vil være adressen du sender Ethereum til oss gjennom og mottar CoinFi-tokens med.

Vi sporer bidragets beløp ved å koble denne Ethereum-adressen til kontoen din på CoinFi – denne prosessen kalles hviteliste.

Det høres enkelt ut, men det er noen få ting vi må spesifisere først:

  • Bare en godkjent Ethereum-adresse kan delta i tokensalget.
  • Du kan ikke bidra ved å sende Ethereum direkte fra en børs som Coinbase, Kraken eller andre steder. Du må lage din egen Ethereum-lommebok og bruke den adressen til å sende inn bidraget ditt.

I denne artikkelen viser vi deg nøyaktig hvordan du lager din egen lommebok, hvordan du sender Ethereum fra et sted som Coinbase til lommeboken din, og hvordan du sender Ethereum til oss når tokensalget begynner.

Trinn 1: Opprett din Ethereum-adresse

Det er mange forskjellige Ethereum-lommebøker der ute, og de fleste av dem er fine å bruke. Vi anbefaler MyEtherWallet for de av dere som ikke er kjent med forskjellige lommebøker. Det er det mest brukervennlige.

Gå til https://myetherwallet.com og følg instruksjonene for å lage lommeboken. Husk å lagre nettstedet i favorittene dine, slik at du ikke klikker på en phishing-lenke neste gang du prøver å besøke.

1.) Besøk https://www.myetherwallet.com

2.) Lag lommeboken din med et sterkt passord. Sørg for at du lagrer passordet et sted – det er ingen funksjon for gjenoppretting av passord! Vi anbefaler at du lagrer det på et papir i tillegg til hvor som helst digitalt du planlegger å lagre.

3.) Last ned Keystore-filen og lagre den. Denne filen kombinert med passordet ditt låser opp lommeboken din.

4.) Lagre din private nøkkel et trygt sted. Ikke mist det og ikke send dette til oss. Hvis du eier en, kan du også bruke en skriver for å få en papirlommebok.

5.) På neste side må du låse opp lommeboken for å finne adressen din. Du kan enten laste opp Keystore-filen du nettopp lastet ned, eller angi den private nøkkelen du nettopp lagret. Du blir også bedt om å skrive inn passordet ditt hvis du bruker Keystore-alternativet.

6.) Når du har låst opp lommeboken din, ser du kontosaldoen og Ethereum-adressen din. I dette eksemplet er vi uskarpe på en del av adressen. Dette er din offentlige Ethereum-adresse, som du trenger å sende til oss (bare for å avklare, din offentlige adresse vil være den som starter med 0x. IKKE send oss ​​din private nøkkel)

Nå har du Ethereum-adressen din, det er noen få ting du kan gjøre med den. For å delta i tokensalget ditt, må du gjøre 3 ting.

Trinn 2: Send Ethereum til adressen din

Bruk noe som Coinbase eller Kraken for å kjøpe noe Ethereum med USD eller EUR eller hva den lokale valutaen din måtte være. Du kan også bruke en lokal sentral hvis Coinbase / Kraken ikke fungerer i ditt land.

Når du har kjøpt Ethereum, kan du sende et lite beløp til MyEtherWallet-adressen din.

Vi foreslår at du først sender et lite beløp for å være sikker på at du er kjent med prosessen og har kopiert adressen din riktig.

Noen børser går litt sakte med å overføre penger, så du må kanskje vente i 30 minutter eller mer for at overføringen skal gjennomføres.

Når Ethereum dukker opp i MyEtherWallet-adressen din (også kjent som MEW), vet du at prosessen fungerer, og du kan sende resten av Ethereum til MEW-adressen din.

Trinn 3: Fortell oss din Ethereum-adresse

Når du har bevist for deg selv at den nye MEW-adressen din fungerer bra, kan du fortelle oss adressen din (din offentlige ETH-adresse – den som starter med 0x) og bli godkjent. Husk at du bare kan bidra til token-salget vårt ved hjelp av denne godkjente adressen, og det KAN IKKE være en utvekslingsadresse (ellers kan vi ikke skille mellom andre på sentralen). Dette er grunnen til at du opprettet en unik adresse i trinnene ovenfor.

For å fullføre søknaden, logg inn på CoinFi-dashbordet og klikk på den grønne knappen “Fullfør registrering”.

Skriv inn Ethereum-adressen din her:

Når du har fylt ut siden, har vi mottatt søknaden din, og vil varsle deg så snart du er godkjent, forutsatt at du er fra et land som kan delta i tokensalget.

Trinn 4: Send oss ​​ditt bidrag når salget begynner

Når token-salget vårt har begynt, er du klar til å bidra! Her er en trinnvis gjennomgang.

Logg deg på dashbordet ditt på https://sale.coinfi.com/dashboard

Du ser adressen du trenger å sende bidraget til her:

Viktig: Dette er det eneste stedet du skal finne adressen. Forskjellige personer vil ha forskjellige bidragsadresser, så ikke send til andre adresser enn den du ser på dashbordet. Den vises ikke før token-salget vårt er live, så hvis du ikke ser noe der nå, er det ikke noe problem.

For å sende ditt Ethereum-bidrag skal vi gå tilbake til MyEtherWallet.com og bruke “Send Ether & Tokens ”-fanen.

På neste side vil den be deg om å låse opp lommeboken din, akkurat som du gjorde tidligere. Du kan også bruke din private nøkkel, men i dette eksemplet bruker vi Keystore-filen siden den er sikrere.

Deretter skriver du inn vår bidragsadresse på denne siden. Dette er den du finner på dashbordet i det grønne området (som vi nevnte ovenfor).

Forsikre deg om at bensinprisen ikke overstiger 50 Gwei.

Dette refererer til det lille transaksjonsgebyret som Ethereum-gruvearbeidere tar for overføringen.

Velg mengden Ethereum du vil sende (minimum 1 ETH kun for forhåndssalget, 0,25 ETH minimum som kreves for mengdesalget) og klikk “Generer transaksjon”. Endre gassgrensen til 150 000.

Når du har fullført denne prosessen, vil bidraget bli sendt til kontrakten vår, og du vil se et bevis på transaksjonen i “Transaksjonshistorikk”.

Når du har sendt inn bidraget ditt, mottar du tokenene dine 7 dager etter slutten av massesalget.

Hvis du har spørsmål om denne prosessen, kan du kontakte oss via e-post på [e-postbeskyttet] eller på Telegram: https://t.me/coinfi

Ser frem til å se deg på innsiden!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me