ABCC AT Token Review og analyse

Oversikt

En av de populære trendene i kryptovalutamarkedet akkurat nå er de innfødte tokens for kryptovalutautvekslinger. De populære kryptobørsene som Binance, Huobi og KuCoin har blant annet lansert sine egne kryptovalutaer. Binance Coin (BNB), Huobi Token (HT) og KuCoin Shares (KCS). I løpet av de siste månedene, da flertallet av kryptovalutaene enten kjempet for å opprettholde tempoet eller falt betydelig, har disse byttemyntene som BNB ikke bare vært de overlevende, men en av de få voksende. En ny kryptokursutveksling i markedet, ABCC, en digital aktivitetsutveksling, er nå klar til å frigjøre sitt opprinnelige token AT. La oss finne ut av det!

ABCC-token

ABCC er en kryptobørs som har som mål å bli en børs i verdensklasse gjennom sitt rammeverk for evaluering av digitale eiendeler, en rekke handelsalternativer som kryptohandel, marginal handel, OTC (OTC) og kontrakthandel.

Med ABCC token (AT) planlegger sentralen å stimulere brukerne.

Børsen eksisterte allerede de siste to månedene og har en rekke kryptovalutaer oppført på plattformen. Bortsett fra de populære kryptovalutaene som Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Litecoin (LTC) og Qtum (QTUM), har den også andre mynter for å tilføre mangfold og imøtekomme forskjellige brukeres behov.

  • Lagprofil

ABCC ble grunnlagt av Calvin Cheng som har et erfaren team med fire rådgivere som er oppført på nettstedet, inkludert Dr. Michael Frendo, som er den tidligere utenriksministeren på Malta. Andre navn er, Weixing Chen er blockchain-investoren som har investert i en rekke blockchain-prosjekter, Zhang Lei er en produktsjef som var grunnlegger og administrerende direktør i Tapas Mobile før den fusjonerte med Baidu Mobile Security BG, og den serielle entreprenøren, Forrest Chen som tidligere var medstifter av Umeng som ble kjøpt opp av Alibaba.

Børsen har også tre institusjonelle investorer kreditert navnet, nemlig. Funcity Capital, Dream Seeker Capital og BlockOrigin Capital.

ABCC AT Token

  • Forretningsmodell

Den blockchain-baserte AT-token er hjemmehørende i ABCC Digital Asset Exchange som vil gi eierne tilgang til en rekke fordeler. For bruk av produktene eller tjenestene på ABCC, for eksempel å betale transaksjonsgebyrer eller kjøpe andre digitale eiendeler, vil AT bli brukt. Også å delta i kampanjer og aktiviteter sammen med å bli belønnet. AT vil videre tillate innehaveren å delta i samfunnsbygging og foreslå forslag blant andre oppgaver.

De returnerer 80% av handelsavgiften til AT-innehavere i USDT, BTC og ETH.

  • Støtteteknologi & kryptosalgs elastisitet

Denne Singapore-baserte børsen ble innlemmet i april 2018, og det er tilsynelatende ingen handelsavgifter. It’s native token AT er et ERC-20-basert token hvis totale tilbud er fast til 210 millioner og estimert startpris satt til $ 0,4 per token..

Token distribusjon


Av de totale 210 millioner tokens er 50 prosent av aksjen for samtidig utgivelse distribuert på denne måten, 10 prosent vil gå til investorer, 20 prosent til teamet og ytterligere 20 prosent til utvekslingsplattformen.

De resterende 50 prosentene vil være for handelsbidrag, bestående av 40 prosent, der medlemmer som handler på plattformen vil bli belønnet via Trade-to-Mine (ToM) -mekanismen, og 10% er for belønning for historiske handler.

I likhet med Bitcoin-gruvedriftsmodell har AT-tokens tatt i bruk inflasjonsmodell som inkluderer frigjørings- og distribusjonstrinn. Etter et halvt forfallsmønster vil det være seks perioder totalt hvor hver periode vil ha 120 dager. Videre vil blokker bli generert hver sjette time, noe som betyr omtrent 4 blokker per dag.

Når det gjelder distribusjon, vil AT distribueres i en “blokk til medlemmer per prosentandel av deres handelsavgifter innenfor den blokken.”

  • Samfunnsaksept

Børsen er to måneder gammel og har sin tilstedeværelse på Facebook, Twitter og Telegram. Med over 4500 følgere på Facebook og Twitter og 2400 medlemmer på Telegram, fanger ABCC gradvis oppmerksomheten til investorer. Det har også japanske, koreanske og russiske telegramgrupper.

ABCC AT Token

Et notat til investorer

Børs-tokens blir stadig mer populære som tilbyr et lukrativt og sikrere investeringsalternativ. ABCCs AT-token planlegger å utnytte dette markedet med et høyt potensial med et spesielt snev av Bitcoin, som gruveinflasjonsmodell. Børsen har allerede skapt sin tilstedeværelse i markedet med 39 handelspar og 3 av de mest krevende kryptovalutaene, dvs. BTC, ETH og USDT som basisvalutaer. På kort tid har børsen registrert gode tall når det gjelder handelsvolum, handelsmarked og brukere som gir verdi til AT-token..

Metodikk

For å rangere et token følger vi en liste over parametere som i utgangspunktet er KPI-ene (Key Performance Indicators) for et prosjekt, nemlig:

  • Hvitt papir – Tilgjengelighet av kode eller prototype, fordeling av midler, lommebok for massesalg
  • Lagprofil – Teamets styrke og omdømme
  • Forretningsmodell – Problem løst, formål & nytteverdien av symbolet og den økonomiske modellen
  • Støtte teknologi – Blockchain infrastruktur, klarhet i vilkårene & betingelser og token-programvare
  • Kryptosalgsbestandighet – Inkorporering, tokenfordeling, juridiske risikoer og sikkerhetsaspekt
  • Samfunnsaksept – Klarhet & hyppighet av kommunikasjon og tilstedeværelse på sosiale medier

Ved å stille de riktige spørsmålene opprettholder vi integriteten og levedyktigheten til vår anmeldelse mens vi følger en vurderingsmetode som er basert på kritikken til en bestemt faktor. For eksempel har elementer som tokenverktøy og fordeling av midler fått høyeste betydning, mens teammedlemmernes omdømme og planer om å tiltrekke seg en brukerbase er av middels kritikk..

Vi har et team av robuste fagpersoner som vurderer prosjektene på en helt objektiv måte.

Vil du at Token skal bli vurdert av Coingape? Gi oss beskjed

Forsiktighet: Coingape publiserer kun prosjektanmeldelser for informasjonsformålet. Det er ikke en invitasjon til investering. Når du tar investeringsbeslutninger, må du foreta din individuelle vurdering og konsultere en rådgiver.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector