BitSafe ICO gjennomgang og fullstendig analyse

Oversikt

For en gjennomsnittsbruker er Bitcoin vanskelig å bruke som betalingssystem og komplisert å lagre. Imidlertid er denne nye ICO her for å tilby brukerne forskjellige brukervennlige betalingsmåter som de tradisjonelt er kjent med. BitSafe ICO tilbyr kryptobrukere en enkel, enkel og rask måte å administrere pengene sine og kryptoporteføljen sammen med å sende betalinger. La oss dykke ned i BitSafe ICO for å vite hvordan den vil oppnå dette!

BitSafe: Bitcoin Bank – noe som gjør bitcoin enkelt

For å gjøre det mulig for deg å administrere pengene dine og administrere kryptoporteføljen din, har Bitcoin Bank BitSafe blitt introdusert som vil være tilgjengelig på flere språk mens du tilbyr 24/7 kundesupport.

Når det gjelder å administrere pengene dine, tilbyr BitSafe fordelene ved å opprette flere kontoer, sette opp felles kontoer, sette månedlige budsjetter og flytte mellom kontoer mens du lar deg se de siste transaksjonene..

Evnen til å kjøpe og selge kryptovalutaer via kredittkort og bankoverføringer og handle kryptokurver mot hverandre på sin utvekslingsplattform, lar deg administrere kryptoporteføljen din på BitSafe.

BitSafe tillater videre umiddelbare, gratis og enkle transaksjoner med direkte belastning og gjentatte betalinger. Et bredt utvalg av alternativer, nemlig telefonnummer, e-postadresse, Bitcoin / crypto-adresse eller sosiale mediekontoer, inkludert Twitter, Facebook, YouTube, Reddit og Telegram, kan man sende penger på alle måter og til og med utenlands.

 • Klar & Kortfattet papir

BitSafe har en tydelig og tydelig whitepaper som dekker alle detaljene i prosjektet uten å gå over bord eller spille markedsførings- eller visuelle gimmicks.

Selskapet har ingen prototype av sitt produkt ennå, men deler ikke detaljene som spesifiserer at produktet er komplett rundt 80 prosent og er i beta-testfase. Videre er nettstedet og e-handelspluginsene fortsatt i utviklingsfasen mens design og grensesnitt vil endres i henhold til tilbakemeldingen.

Når det gjelder bevilgning av midler, vil halvparten av midlene brukes til markedsføring og merkevarebygging for å markedsføre tjenestene og til å tiltrekke bedrifter og brukere ytterligere. En annen stor del vil gå mot rekrutteringsprosessen mens de resterende 10 prosent vil bli sendt til reservene i tilfelle en uforutsett situasjon oppstår.

 • Lagprofil

Dean Nolan – administrerende direktør, Arbeidet i Bitcoin og kryptoindustrien siden 2012, har han erfaring med å administrere mer enn 6000 BTC av investorer. Nolan var også administrerende direktør for et av de første Bitcoin-nettsteder BetKing.io, lansert i 2013.

Nettstedet eller whitepaper gir ingen annen informasjon om teamet til prosjektet. Imidlertid nevner det at et team av erfarne utviklere jobber med nettstedet og appen sammen med verktøy for BitSafe. De gjennomgår for tiden også rekrutteringsprosesser for ulike roller, inkludert markedsføring, support og utvikling.

 • Forretningsmodell: BitSafe Coin (BTSC)

Token til appen BitSafe Coin (BTSC) vil bli brukt til å betale for eventuelle avgifter på plattformen. Disse gebyrene kan være handelsgebyrer, uttaksgebyrer, vekslingsgebyrer og kjøps- eller salgsgebyrer blant andre.

Videre, gjennom insentiv av 50 prosent rabatt for å bruke BTSC til å betale for avgifter, vil brukerne bli ytterligere drevet til å bruke sitt opprinnelige token.  

BitSafe vil også bruke 40 prosent av overskuddet til å kjøpe tilbake BTSC-tokens. Det brenner disse tokens senere til 60 prosent av BTSC har kjøpt tilbake.

Bitsafe

 • Støtteteknologi: Ethereum Blockchain

Den stadig populære og mest brukte blockchain Ethereum blir valgt av BitSafe, noe som betyr at BTSC-tokens vil være ERC-20-tokens.

 • Kryptosalgs elastisitet

Bitsafe er sannsynligvis bare registrert i Storbritannia for senere å flytte til krypto- og blockchain-vennlig Malta som alltid har promotert denne begynnende industrien og planlegger å være et knutepunkt for krypto- og blockchain-industrien.

Når det gjelder rådgivere, er det ikke noen som er oppført på nettstedet, men som nevnt er BitSafe i samtaler med mange mennesker. Imidlertid har de ikke signert noen som offisiell rådgiver ennå.

Token Distribusjon

ERC20 BTSC-tokens har en total markedsforsyning på 100.000.000. BitSafe ICO Crowdsale får den største delen av tokens, dvs. 60 prosent eller 60 millioner. For crowdsale aksepteres Bitcoin, Ethereum og Litecoin.

Selskapet vil beholde 30 prosent av den totale forsyningen. Mens de resterende 10 prosentene går til rådgiver og engelinvestorer.

Sikkerhet – Sikkerhet for brukerfond er prioriteten til Bitsafe som det har inkludert lommebøker for fryselager der alle midler vil bli holdt, tofaktorautentisering og PIN-tilgang for å låse tilgang til BitSafe-appen og skjulte kontoer. Videre er det også gitt oppsendelsesgrenser og bevis på solvens.

Sikker sikkerhetskopiering er også en del av BitSafes sikkerhetstiltak, noe som betyr at hvis en enkelt del går tapt på grunn av en fare, kan brukerens midler fortsatt gjenvinnes. Det vil også gi beskyttelse i tilfelle tyverier, ettersom angripere ikke kan bruke kundemidlene. Her krypteres lommebok-backupfrø og deles inn i deler der hver del er lagret på flere og sikre geografiske steder.

Sikkerhetsverktøy med funksjoner som hviteliste for uttaksadresse, fullstendig revisjon

logger over alle kontoenes handlinger, godkjenning av IP-adresser og stedsbaserte låser er også gitt for å holde kontoene sikre.        

 • Samfunnsaksept

Prosjektgruppen er tilgjengelig på Telegram og Twitter med henholdsvis over 1500 medlemmer og 1400 følgere.

BitSafe har ennå ikke jobbet med sin markedsføringsplan som den vil videreutvikle en markedsføringsstrategi for og annonsere appen på sosiale medier blant andre relevante kanaler..

 Bitsafe ICO-vurdering

 • Veikart

Fase av prosjektet:

 • Prosjektet presenterer en fungerende og gjennomførbar veikart som starter med ICO. Foreløpig på ICOs start- og beta-testfase, neste år vil BitSafe-nettstedet og mobilappen, utvekslingsplattformen og deretter investerings- og lånetjenester lanseres..

Et notat til investorer

BitSafe går inn i markedet med en app som lar brukerne ikke bare administrere sin kryptoportefølje, men også handle dem på sin utvekslingsplattform. Videre muliggjør det ytterligere øyeblikkelige og nesten gratis transaksjoner sammen med betaling i utlandet. Med sitt produkt i beta-fasen og fokus på sikkerhet, kommer prosjektet med et løfte.

BitSafe ICO er i en tidlig fase med en mengde salg. Så det er en lang vei foran prosjektet med mange milepæler som kommer i form av børsstarter sammen med investerings- og lånetjenester som kan gi det et forsprang i forhold til andre..

Metodikk

For å rangere en ICO følger vi en liste over parametere som i utgangspunktet er KPI-ene (Key Performance Indicators) for et prosjekt, nemlig:

 • Whitepaper – Tilgjengelighet av kode eller prototype, fordeling av midler, lommebok for massesalg
 • Teamprofil – Lagets styrke og omdømme
 • Forretningsmodell – Problem løst, formål & nytteverdien av symbolet og den økonomiske modellen
 • Backing Technology – Blockchain infrastruktur, klarhet i vilkårene & betingelser og token-programvare
 • Kryptosalgsbestandighet – Inkorporering, symbolfordeling, juridiske risikoer og sikkerhetsaspekt
 • Samfunnsaksept – Klarhet & hyppighet av kommunikasjon og tilstedeværelse på sosiale medier

Ved å stille de riktige spørsmålene opprettholder vi integriteten og levedyktigheten til vår ICO-gjennomgang mens vi følger en vurderingsmetode som er basert på kritikken til en bestemt faktor. For eksempel har elementer som tokenverktøy og fordeling av midler fått høyeste betydning, mens teammedlemmernes omdømme og planer om å tiltrekke seg en brukerbase er av middels kritikk..

Vi har et team med robuste fagpersoner som vurderer ICO-prosjektene på en helt objektiv måte.

Forsiktighet: Coingape publiserer kun ICO-prosjektgjennomgangene for informasjonsformålet. Det er ikke en invitasjon til investering. Når du tar investeringsbeslutninger, må du foreta din individuelle vurdering og konsultere en rådgiver.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me