CargoCoin ICO gjennomgang, vurdering og fullstendig analyse

Oversikt

CargoCoin er en ny ICO i kryptomarkedet som er rettet mot en billion dollar verdi av transportindustri som involverer sjøbåren, innlandet og luft. Planlegger å redusere svindel, redusere kostnadene, minimere forsinkelser, øke tilliten, sikker informasjon og sikker arkivering. Prosjektet er rettet mot smertestillingene i transportnæringen, CargoCoin ICO satser på “Revolutionizing the global trade and transport by desentralization.”

CargoCoin (CRGO): Blockchaining Logistics

Målrettet mot skipsfartsindustriens problemer, som forsinket levering, mangel på tillit, høye kostnader og svindel, er ideen her å revolusjonere handel og transport. CargoCoin knytter den fysiske verdenen av handel, transport og logistikk med blockchain. Papirdokumentene blir eliminert, og smarte kontrakter tar plass som vil gi sperringsbetalinger gjennom hele prosessen.

De to søylene som støtter CargoCoin er den elektroniske plattformen der ulike parter kobler sammen og utveksler informasjon sammen med smarte kontrakter som registrerer dataene.

CargoCoin-økosystemet vil utvide sin fraktplattform, innlandsplattform, allroundplattform og luftfraktplattform globalt til enhver organisasjon eller person med et mål om å skape en global markedsplass for transport- og handelstjenester støttet av smarte kontrakter. & kryptobetalingsmetoder.

 • Hvitt papir

CargoCoin gir detaljert informasjon gjennom den forklarende whitepaper. Teamet dekker omfanget og begrensningene i transportbransjen som potensielt kan løses av blockchain, og gir et bilde av hemmende fakta og tall. Prosjektets tekniske side er også forklart i whitepaper om enn relativt kortfattet.

Når det gjelder fondets utnyttelse, gir selskapet et klart bilde hvor halvparten av mengden dekker markedsføring og salg mens 30% går til forskning og utvikling. 10% av midlene tildeles administrasjon og juridisk seksjon får 3 prosent. De resterende 7 prosentene er til børsnotering.

Selskapet har prototypen på produktet sitt klart for investorer å se på og forstå prosjektenes gjennomførbarhet og levedyktighet.

 • Lagprofil

Teamet til CargoCoin består av 16 personer inkludert grunnleggerne. Den dekker spesialister fra skipsfart, transport, container, økonomi og juridisk sammen med forretningsutvikling, pr & markedsføring, designere og utviklere.

Bogomil Alexandrov – Grunnlegger, Bogomil har jobbet som hovedutvikler i over 20 år mens han har erfaring som blockchain-utvikler og programvare & økonomispesialist. Han har også fungert som en rådgivende rolle i forskjellige kryptorelaterte prosjekter og som president og medstifter av venturefond. Bogomil har en bachelorgrad i internasjonal økonomi og en mastergrad i programvareingeniør.

Martin Iliev – Grunnlegger, Nær to tiår med erfaring innen logistikk, skipsfart og internasjonal handel, har Martin fullført sin utdannelse ved Brunel University London i BSc Economics and Business Finance.

Piyush Gupta – Blockchain Developer, Teaching Assistant and Research Intern ved Indraprastha Institute of Information & Technology (IIIT), Piyush er blockchain-utvikleren av dette prosjektet.

Cargocoin team


 • Forretningsmodell: CRGO Token (CRGO)

Med det endelige målet å øke etterspørselen og ytterligere legge til rette for bruk av CRGO-tokens, kan de “uendelige mulighetene” for å øke verdien til brukerne så vel som deltakere på plattformen bare brukes med CargoCoins.

Som CargoCoin-teamet setter i whitepaper, “CargoCoin Ecosystem, dets tjenester og Smart B / L-verktøyet gir et godt grunnlag for desentraliserte øyeblikkelige kryptotransaksjoner av CargoCoin-tokens. Smart B / L-sikkerheten er et element som aktivt fremmer ytterligere plattformen Crypto-transaksjoner. Samspillet mellom plattformbrukerne leverer en sterk etterspørsel etter øyeblikkelige, sikre betalinger i global skala forenklet av CargoCoin-tokens. ”

Videre jobber CargoCoin også med å tilby en løsning for et nytt, sikkert og øyeblikkelig betalingsbehov for handel og transportindustri. Derfor kan CRGO-tokens brukes til fraktbetalinger og tjenestebetalinger.

Videre viser den offisielle globale handels- og transportstatistikken potensialet for om lag milliarder dollar i transaksjonsvolum for CargoCoin. Og etterspørselen etter smarte kontrakter og CargoCoin-verktøy driver bare opp etterspørselen etter dette symbolet og til slutt verdien.

 • Backing Technology: Ethereum-basert Blockchain

CargoCoin benytter den stadig kjente og mest brukte ICO-plattformen, Ethereum, for prosjektet. I stedet for ERC 20 bruker den imidlertid ERC-223 token-standarden som gir den mer presis og avansert håndtering av smarte kontrakter..

Når det gjelder smarte kontrakter, er de basert på Ethereum blockchain og soliditetskode som er basert på ERC223-standarden. I tillegg involverer CargoCoin DApp to hovedlag, dvs. front-end applikasjonsserver og databaselagring og soliditetskoden.

Ethereum-skalerbarhetsproblemet er imidlertid ennå ikke løst, og det kan presentere et problem et prosjekt som CargoCoin som vil involvere et antall deltakere og store mengder data for lagring kan presentere et problem i fremtiden.

CargoCoin

 • Kryptosalgs elastisitet

Innlemmet i Storbritannia forblir kryptokurver stort sett uregulerte i landet, men med en positiv tilnærming til dem.

CargoCoin følger KYC-kravene mens de begrenser amerikanske innbyggere til ICO-salget. I mellomtiden varsles den laveste investeringsgrensen på $ 100 USD.

Selskapet har også et stort team av rådgivere med 20 medlemmer, nemlig. Michael E. Bryant, administrerende direktør i Blockchain Ventures International; Simon Cocking, seniorredaktør i Irish Tech News, redaktør i CryptoCoinNews; Anthony Abunassar som har jobbet på PricewaterhouseCoopers, Rothschild & Co, som visepresident i Goldman Sachs, og visepresident for JPMorgan blant mange andre.

Token Distribusjon

Av den totale tokenforsyningen på 100 millioner, er den største delen, dvs. 55%, for ICO mens pre-ICO bare får 10%. 10% av tokenforsyningen er tildelt dusør & tilknyttede selskaper og reserverer hver. De resterende 15% gjelder teamet som blir gjort tilgjengelig for dem etter 6 måneders fullføring av ICO.

CargoCoin har allerede utvekslet partnere, nemlig. Bancor, Nauticus, Arousal, Ethen Exchange, TokenJar og H&B blant andre. MyEtherWallet og Bind wallet er dets lommebokpartnere.

 • Samfunnsaksept

Prosjektgruppen er aktiv og entusiastisk over prosjektet sitt for å gi konstant utviklingsinformasjon til sine investorer. Fra Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube til BitcoinTalk, Medium, GitHub, Reddit og Slack, har de en bred tilstedeværelse på de sosiale medieplattformene.

CargoCoin er nær å nå 11.500 følgere på Facebook og 800 støttespillere på YouTube, med omtrent 1300 følgere på Twitter og mer enn 66.000 følgere på Telegram.

 • Veikart

Fase av prosjektet:

Ideen om CargoCoin startet i tredje kvartal 2017, hvoretter ICO-forberedelse og lansering kom i gang. Det ble deretter fulgt av utviklingsfasen.

Neste år vil blockchain-integrasjonen, lanseringen av den globale fraktplattformen og innenlands transportplattform sammen med markedsføring. De neste årene vil være vitne til utviklingen og lanseringen av luftfraktplattform og forsyningskjedeplattform og markedsføring for det samme.

Store hindringer:

Skalerbarhetsproblemet med Ethereum blockchain kan presentere et problem for prosjektet i fremtiden ettersom nettverket utvides og ombord flere kunder og i sin tur data.

Et notat til investorer

Dette prosjektet er rettet mot et billion dollar marked med et team av eksperter innen deres relevante felt. Et stort nok team med like mange rådgivere støtter ideen. Å ha en prototype kaster videre et positivt lys på den. Teamet gir videre klar informasjon om distribusjon av token og budsjettering av midler sammen med å ha en sterk tilstedeværelse på sosiale medier som fungerer i prosjektets favør. Imidlertid må teamet finne løsningen på Ethereums skalerbarhetsproblem mens de leverer sine løfter.

Metodikk

For å rangere en ICO følger vi en liste over parametere som i utgangspunktet er KPI-ene (Key Performance Indicators) for et prosjekt, nemlig:

 • Whitepaper – Tilgjengelighet av kode eller prototype, fordeling av midler, lommebok for massesalg
 • Teamprofil – Lagets styrke og omdømme
 • Forretningsmodell – Problem løst, formål & nytteverdien av symbolet og den økonomiske modellen
 • Backing Technology – Blockchain infrastruktur, klarhet i vilkårene & betingelser og token-programvare
 • Kryptosalgsbestandighet – Inkorporering, symbolfordeling, juridiske risikoer og sikkerhetsaspekt
 • Samfunnsaksept – Klarhet & hyppighet av kommunikasjon og tilstedeværelse på sosiale medier

CargoCoin-vurdering

Ved å stille de riktige spørsmålene opprettholder vi integriteten og levedyktigheten til vår ICO-gjennomgang mens vi følger en vurderingsmetode som er basert på kritikken til en bestemt faktor. For eksempel har elementer som tokenverktøy og fordeling av midler fått høyeste betydning, mens teammedlemmernes omdømme og planer om å tiltrekke seg en brukerbase er av middels kritikk..

Vi har et team med robuste fagpersoner som vurderer ICO-prosjektene på en helt objektiv måte.

Forsiktighet: Coingape publiserer kun ICO-prosjektgjennomgangene for informasjonsformålet. Det er ikke en invitasjon til investering. Når du tar investeringsbeslutninger, må du foreta din individuelle vurdering og konsultere en rådgiver.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map