COTI ICO gjennomgang og fullstendig analyse

COTI ICO gjennomgang

Hei folkens,

Etter forespørsler fra våre lesere har vi valgt COTI til å være vår neste ICO-gjennomgang. Bygget på en DAG-datastruktur som IOTA, ser ICO lovende ut. La oss dykke dypt for å se nærmere på.

Oversikt

Dagens elektroniske betalingsindustri har milliarder mennesker involvert med over et billion dollar transaksjonsvolum som forventes ytterligere å vokse i de kommende årene. Selv om tradisjonelle online betalingssystemer kan tilby skalerbarhet og raskere transaksjoner, tar de høye avgifter. Dette er hvor digitale valutaer kan tilby et fantastisk alternativ ved å legge til rette for større sikkerhet og lave avgifter. Imidlertid står de overfor utfordringen med skalerbarhet og lav adopsjonsrate. Vår dagens ICO-gjennomgang er av selskapet som retter seg mot disse hindringene ved å utvikle et desentralisert nettverk som integrerer fordelene med begge systemene.

Følg med for vår COTI ICO Review for å vite hvordan den planlegger å oppnå dette!

Viktige datoer

 • Token Pre-Sale begynner: 4. juni
 • Hvitliste for fortegn: 21. mai til 23. mai
 • Maks forsyning: 2.000.000.000
 • Token til salgs: 600.000.000
 • Hard hette: 30.000.000 USD
 • Pris: 1 COTI = 0,1 USD
 • Godtar: ETH, BTC

COTI: Digital valuta bygget for betalinger

COTI (Currency of the Internet) er et betalingstransaksjonsnettverk som støttes av den opprinnelige digitale valutaen. Den kombinerer det beste fra både tradisjonelle betalinger og blockchain-teknologi for å sette standarden for betalingssystemet.

Det er mer enn bare en plattform eller en digital valuta, det er et digitalt betalingsøkosystem som består av DAG-basert konsensusmodell, formidlingssystem, valutaveksling, Trust Scoring Engine og desentralisert styring.

Dette betalingsnettverket muliggjør en effektiv global handel via sin umiddelbare, pålitelige og rimelige betalingsløsning. Et fordelaktig alternativ for både selgere og forbrukere, det vil ytterligere akselerere on-demand markeder og mobilbetalinger, samtidig som det muliggjør masseadopsjon av digitale valutaer for betalinger.

Nå, evalueringstiden!!!

 • En detaljert whitepaper

COTI har en detaljert teknisk whitepaper sammen med to andre artikler som beskriver virksomhetsoversikt og tokenøkonomi. Det mangler her å komme inn på prototypen, som er en integrert del av et prosjekt. Teamet har ikke noe på GitHub også, noe som ikke gir investorene noe konkret å stole på.

Prosjektet involverer også en flervalutalommebok sammen med tjenestene til billig multisig- og sperrekonto, men det er ingen informasjon om hvor de opprinnelige midlene vil gå.

ICO midler budsjettering

Prosjektet gir en klar oversikt over midler som fordeler den største delen av midlene, dvs. 30 prosent på R&D. 15 prosent av midlene vil gå til markedsføring mens de er lovlige & compliance-avdelingen vil få 15 prosent.


For å etablere et fungerende marked for COTI, går 7 prosent til market maker, mens 8 prosent vil bli tildelt Merchant-tjenester som sikringstjenester. 7 prosent av midlene skal dekke driftskostnadene, og ytterligere 7 prosent vil bli satt av til COTI-fondet, mens de resterende 5 prosent av salgsinntektene vil være rettet mot cybersikkerhet.

 • Lagprofil

Et team på 21 personer, COTI vet sikkert at folk er det som skal til for å gjøre et prosjekt vellykket. Fra datavitenskap, forskningsteknikk, programvareteknikk, økonomi, juridisk & compliance, forretningsutvikling, markedsføring til samfunnet, sosialt & drift, programvareutvikling og blockchain, COTI-teamet er godt utstyrt med stor bransjeerfaring.

COTI ICO gjennomgang – team

Shahaf Bar-Geffen – Administrerende direktør, Shahaf har tidligere grunnlagt et selskap for digital mediareklame og har en B.Sc-grad i bioteknologi og økonomi fra Tel Aviv University sammen med å være en israelsk luftvåpenoffiser (major, reserver).

Dr. Nir Haloani – CTO, en innovatør innen maskinlæring, AI og datakomprimering, Nir har over 19 års erfaring i ledende forsknings- og utviklingsteam. Han har en grad i informatikk og matematikk og en doktorgrad. i anvendt matematikk.

Idan Lakritz – Blockchain Expert, Idan har vært i blockchain-området siden 2013 med en profesjonell erfaring som CPA i PwC og E&Y.

COTI ICO gjennomgang – Detaljer

 • Forretningsmodell

I utgangspunktet vil ERC20-tokens bli utstedt for å ha en offisiell oversikt over solgte tokens. Når Mainnet lanseres, blir ERC20-tokens konvertert til COTIs token. Det er også forventet at ERC20-tokens vil bli notert på minst en større børs før slutten av september 2018.

Den opprinnelige valutaen til COTI vil kjøre nettverket og samhandlingen mellom selgere, meglere, forbrukere og nodeoperatører. Denne valutaen kan brukes til forskjellige formål:

Selv om COTI-nettverket støtter andre digitale så vel som fiat-valutaer, tilbyr COTI lave til null transaksjonsgebyrer. For megling må man ha COTI-mynter, og nodeoperatører vil også bli stimulert i opprinnelig valuta og vil ytterligere trenge dem for å validere enhver nodeaktivitet. Videre kan alle avgiftene bare betales med COTI-mynter, og handelsrullende midler er også pålydende i disse myntene.

 • Støtteteknologi

Den distribuerte hovedboken til COTI er basert på datastrukturen for rettet asyklisk graf (DAG), lik IOTA. Denne strukturen gjør at COTI kan gjennomføre over 10 000 transaksjoner per sekund.

Prosjektet følger kunden-kundens tiltak sammen med anti-hvitvaskingsstandarder.

Når det gjelder de begrensede områdene, tillater ikke COTI et ganske stort antall land å delta i dette ICO, nemlig. Folkerepublikken Kina, Afghanistan, Bosnia-Hercegovina, Den sentralafrikanske republikk, Cuba, Den demokratiske republikken Kongo, Den demokratiske folkerepublikken Korea, Eritrea, Etiopia, Guinea-Bissau, Iran, Irak, Israel, Libya, Libanon, Somalia, Sør-Sudan , Sudan, Syria, Uganda, De forente stater, Vanuatu og Jemen som nevnt i FAQ-siden.

Prosjektet har seks støttespillere og rådgivere bortsett fra hovedteamet som inkluderer Dr. Matt McBrady, Steven Heilbron, Avi Chesed, Stas Oskin, Sebastian Stupurac og Ophir Gertner som er ekspertene innen investering og blockchain.

 • Kraftig salg av kryptosalg

COTI er registrert i Gibraltar som har hatt som mål å regulere markedsføring, salg og distribusjon av digitalt token. Gibraltar er en kryptovennlig nasjon som jobber for å gi tilstrekkelig og balansert informasjon til investorer som kjøper tokens.

Token Distribusjon: Av de totale 2 milliard COTI-tokens vil 30 prosent brukes til både offentlig eller privat token-salg, dvs. 600 millioner. 440 000 000 (22%) COTI-tokens vil reservere seg for utvikling og stabilitet i økosystemet.

Teamet vil bli tildelt 15 prosent av tokens som kompensasjon for tidlig involvering som vil være låst i 6 måneder og deretter proporsjonalt utgitt kvartalsvis..

13 prosent av tokens går til incentivprogrammet for selgere, partnere, brukere og validatorer for tidlig adopsjon som ikke har noen låseperiode. Bakmenn, partnere og rådgivere får 10 prosent av tokens, mens andre 10 prosent vil bli tildelt til å gi likviditetstiltak.

Sikkerhet: Når det gjelder sikkerheten ved valutavekslingen, implementerer børsen en flerlags sikkerhetsarkitektur som begrenser angrepsvektorer og angrepsinntrengninger. All trafikk i COTIs utveksling er kryptert ende-til-ende ved hjelp av Transport Layer Security (TLS) 1.2 (ved bruk av SHA256-nøkler), og all data i hvile er sikret med AES-256-kryptering

 • Samfunnsaksept

Teamet følger en bredere kommunikasjonstilnærming ved å være tilgjengelig på en rekke plattformer som Twitter med 12,4 000 følgere, Facebook, Youtube med 742 abonnenter, over 2 000 følgere på LinkedIn og rundt 29 000 medlemmer på Telegram. De er også til stede på Steemit, Medium, Reddit, Bitcointalk, Bountyox og, GitHub.

 • Veikart

Stage of Project

Alpha-nettet som skal utføres av 10 noder lanseres i 3. kvartal i år. Kjøreplanen for prosjektet snakker også om den andre milepælen, testnett av COTIs tjenester forventes i 4. kvartal 2018, mens Mainnet vil komme i løpet av 2. kvartal 2019.

COTI ICO Review – Rangeringer

Gjennomsnittlig vurdering: 8.2 / 10

Et notat til investorer

COTI retter seg mot den elektroniske betalingsbransjen som har et stort potensial. Ved å tilby en grundig løsning som gir fordeler som desentralisering, sikkerhet, lave avgifter og skalerbarhet sammen med et ekstra lag av tillit og en innfødt valutaveksling. Alt dette og et dynamisk team med kryptovennlig Gibraltar som sitt registrerte land, COTI har mange potensialer.

Det mest presserende problemet er mangelen på prototypen hvis Alpha-versjon ikke blir utgitt før etter ICO.

Metodikk

For å rangere en ICO følger vi en liste over parametere som i utgangspunktet er KPI-ene (Key Performance Indicators) for et prosjekt, nemlig:

 • Hvitt papir – Tilgjengelighet av kode eller prototype, fordeling av midler, lommebok for massesalg
 • Lagprofil – Teamets styrke og omdømme
 • Forretningsmodell – Problem løst, formål & nytteverdien av symbolet og den økonomiske modellen
 • Støtteteknologi – Blockchain infrastruktur, klarhet i vilkårene & betingelser og token-programvare
 • Crypto-salg motstandskraft – Inkorporering, tokenfordeling, juridiske risikoer og sikkerhetsaspekt
 • Samfunnsaksept – Klarhet & hyppighet av kommunikasjon og tilstedeværelse på sosiale medier

Ved å stille de riktige spørsmålene opprettholder vi integriteten og levedyktigheten til våre ICO gjennomgang mens du følger en vurderingsmetode som er basert på kritikken til en bestemt faktor. For eksempel har elementer som tokenverktøy og fordeling av midler fått høyeste betydning, mens teammedlemmernes omdømme og planer om å tiltrekke seg en brukerbase er av middels kritikk..

Vi har et team med robuste fagpersoner som vurderer ICO-prosjekter på en helt objektiv måte.

Vil du at din ICO skal bli vurdert av Coingape? Gi oss beskjed

Forsiktighet: Coingape publiserer kun ICO-prosjektgjennomgangene for informasjonsformålet. Det er ikke en invitasjon til investering. Når du tar investeringsbeslutninger, må du foreta din individuelle vurdering og konsultere en rådgiver.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector