CoTrader ICO gjennomgang, vurdering og fullstendig analyse

Oversikt

Investering er en av de viktigste faktorene i kryptovalutamarkedet for øyeblikket. Men med så mange alternativer der ute og risiko for sikkerhet, kan det være en skremmende oppgave. For å demokratisere den globale investeringsfondindustrien på $ 85 billioner med blockchain, en ny ICO, går CoTrader ut på markedet. Med denne blockchain-plattformen kan brukere administrere sine investeringer med gjennomsiktighet, bevis på tidligere avkastning på investeringen (ROI) i et fond og kontroll over eiendeler.

CoTrader: Uber of Investment Funds

Denne smarte fondplattformen er verdens første fungerende markedsplass for blockchain-investeringsfond som er her for å demokratisere den globale billionindustrien på $ 85 billioner. Med ideen om å styrke mennesker, tillater det alle å bli fondsforvalter og delta i disse kryptofondene.

CoTrader er en protokoll som støtter kryptovalutaer, ICO-aksjer, derivater og shorts blant alle de andre omsettelige eiendelene gjennom sin depotbørs. De gjennomsiktige smarte fondene gjør det mulig for folk å verifisere oppnådd ytelse for handelsmenn og deres avgifter.

Videre viser den patentanmeldte anonyme fondsprotokollen ytterligere investeringsforvalteres avkastning, men uten å avsløre handelsstrategiene.

 • En detaljert Whitepaper

CoTrader gir klar informasjon gjennom sin presise whitepaper. Med en enkel og viktig følelse av dette dokumentet, er det lett å fange de forskjellige fasettene prosjektet prøver å formidle.

Whitepaper gir videre informasjon om budsjettering av midlene som samles inn der 25 prosent av midlene går til utvikling og markedsføring. Administrasjon, insentiv og juridisk avdeling får 10 prosent hver. De resterende 20 prosentene går til Join Ventures.

Den mest lovende delen er MVP som allerede er tilgjengelig og støtter kryptovalutaer. MVP er live på Ethereum kl testnet.cotrader.com og på mainnet kl mainnet.cotrader.com.

 • Global teamprofil

Et team på 18 personer kombinert med grunnleggeren dekker seksjoner som Blockchain-utvikler, R&D, konsulent, oppsøkende, fellesskap, markedsføring blant andre.

Gary Bernstein – Grunnlegger og administrerende direktør, Fortsatt med blockchain siden 2011, med CoTrader, tok Gary verdens første fungerende henvisningssystem på blockchain. En serieentreprenør, hans profesjonelle bakgrunn er i tekniske og utøvende roller. Når det gjelder utdannelse, er det informatikk fra University of California, Santa Barbara.

Eliezer Steinbock – CTO, etter å ha ledet Draft Fantasy som administrerende direktør og Ethereum-basert CryptoFighter.io, et samlespill, har Steinbock tidligere erfaring med både som en gründer og en blockchain-utvikler. Med en bachelorgrad i datalogi og en mindreårig i matematikk fungerte han som utvikler også i det israelske forsvaret.

Når man ser på teamet, kan det sies at selskapets fokus akkurat nå er på fellesskaps- og konsulentavdelinger.


 • Forretningsmodell: COT Token

Forretningsmodellen til CoTrader består av inntekter fra investeringsgevinster, en prosentandel av traders ytelsesgebyr og små avgifter, for eksempel på handler på CoTrader DEX.

Når det gjelder CoTrader (COT) -tegn, kreves det for å skjule handelsstrategier. Man kan også investere i et smart fond ved å sette inn COT-tokens i fondet. I tillegg kan de kjøpes tilbake med fortjeneste.

 • Backing Technology: Mainnet lansert

CoTrader har allerede lansert sin mainnet og er live på sin egen plattform. Imidlertid er de smarte fondene som er kjernen i CoTrader-plattformen, en smart Ethereum-kontrakt som har investorer, fondsforvaltere og aksjer som kan handles. Disse smarte fondene implementerer ERC20 token-grensesnittet som videre betyr at smarte fondaksjer kan handles på børser som ligner på ERC20-tokens..

 • Kryptosalgs elastisitet

Prosjektet tilbyr bonuser mens deltakerne krever at de sender inn KYC-dokumentene sine for å oppfylle lovlighetstiltakene. Når det gjelder landene som er ekskludert fra å delta i salget, er USA, Nord-Korea og Iran.

Token Distribusjon

Nettstedet til selskapet gir et klart bilde av fordelingen av tokens ut av de totale 20 millioner COT-tokens (innledende tokenforsyning), mer enn halvparten, dvs. 65 prosent er til brukeranskaffelse. 20 prosent av disse tokens er for operasjoner med 4 års opptjeningsperiode. Teamet vil motta 10 prosent av tokens med 4 års opptjening også, mens de resterende 5 prosent dekker luft og dusør blant andre programmer.

Med en hard cap på $ 1 million som er 5k ETH mens massesalgsprisen er 1 ETH = 1.400.000 COT.

Gjennom en desentralisert utveksling gir fokuset til CoTrader en sikkerhetsfordel for brukerne. Plattformen har allerede integrert Kyber og Bancor, begge desentraliserte sentraler og vil videre bare omfatte DEX-sentraler for å sikre brukernes fulle sikkerhet.

I tillegg, for å tilby et utvidet sikkerhetsnivå, en hovedkonto for å inneholde alle de omsettelige alternativene, mens en onchain escrow smart kontrakt kan registrere skyldte eiendeler og investorer.

 • Samfunnsaksept

Prosjektgruppen er ganske aktiv og entusiastisk over prosjektet sitt og er tilgjengelig på en rekke sosiale plattformer for å nå sitt store publikum. Fra LinkedIn, Twitter, Medium, Youtube til Reddit, TelegramFacebook og GitHub. CoTrader har en stor tilstedeværelse på de sosiale plattformene, noe som fremgår av det faktum at den har over 70.000 medlemmer på Telegram, mer enn 45.000 følgere på Twitter, rundt 21.000 abonnenter på Reddit, 30.600 på YouTube og 40.000 følgere på Facebook, fokuset på samfunnet lønner seg sikkert for selskapet.

 • Veikart

Fase av prosjektet:

For øyeblikket har selskapet bare delt de store trinnene i veikartet. De startet med like før mainnet-lanseringen i januar til juni 2018 for å flytte til etter mainnet-fasen. I juni i år gikk CoTrader live på Mainnet og fortsatte til Goto-markedet.

Foreløpig er prosjektet på Crowdsale-scenen, mens neste måned vil se dem støtte flere DEX-er.

Et notat til investorer

CoTrader er på en god start med en solid idé. Selskapet retter seg mot et stort marked og har et stort publikum å fange. Ved å lansere sin MVP og allerede gå på sin mainnet, har den tatt progressive skritt. Imidlertid er veikartet for prosjektet kortsiktig og mangler å gi langsiktig potensial.

Med klare og presise regler sammen med fokus på sikkerhet, er prosjektet fokusert. Etter å ha skaffet seg en stor tilhengerbase på forskjellige sosiale medieplattformer, har det allerede tiltrukket seg samfunnets oppmerksomhet.

Metodikk

For å rangere en ICO følger vi en liste over parametere som i utgangspunktet er KPI-ene (Key Performance Indicators) for et prosjekt, nemlig:

 • Whitepaper – Tilgjengelighet av kode eller prototype, fordeling av midler, lommebok for massesalg
 • Teamprofil – Lagets styrke og omdømme
 • Forretningsmodell – Problem løst, formål & nytteverdien av symbolet og den økonomiske modellen
 • Backing Technology – Blockchain infrastruktur, klarhet i vilkårene & betingelser og token-programvare
 • Kryptosalgsbestandighet – Inkorporering, distribusjon av token, juridiske risikoer og sikkerhetsaspekt
 • Samfunnsaksept – Klarhet & hyppighet av kommunikasjon og tilstedeværelse på sosiale medier

Ved å stille de riktige spørsmålene opprettholder vi integriteten og levedyktigheten til vår ICO-gjennomgang mens vi følger en vurderingsmetode som er basert på kritikken til en bestemt faktor. For eksempel har elementer som tokenverktøy og fordeling av midler fått høyeste betydning, mens teammedlemmernes omdømme og planer om å tiltrekke seg en brukerbase er av middels kritikk..

Vi har et team med robuste fagpersoner som vurderer ICO-prosjektene på en helt objektiv måte.

Forsiktighet: Coingape publiserer kun ICO-prosjektgjennomgangene for informasjonsformålet. Det er ikke en invitasjon til investering. Når du tar investeringsbeslutninger, må du foreta din individuelle vurdering og konsultere en rådgiver.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector