CryptoProfile ICO gjennomgang, vurdering og fullstendig analyse

Svindel, hard konkurranse og mangel på midler har tvunget mange lovende ICO-prosjekter ut av virksomhet de siste årene. CryptoProfile ICO-prosjektets mål er å samarbeide med ICOer og investorer ved å tilby en konsolidert markedsplass for airdrops og ICOs-kampanjer. Med plattformen vil ICO se at tokens deres blir populære over hele verden, mens investorer vil dra nytte av airdrops og andre belønninger.

CryptoProfile: Økosystemet der alle har fordeler

CryptoProfile er ikke ditt vanlige airdrop-nettsted. Det er et blockchain-basert økosystem som har som mål å stimulere interessen for nye, innovative ICO-prosjekter. Forretningsplanen deres er grei. En ny ICO som ønsker å involvere seg betaler $ 100.000 for markedsføring.

CryptoProfile ICO låser CryptoProfile tokens (CP) for $ 100.000 til en smart kontrakt i seks måneder. En markedsføringskampanje lanseres for å gjøre den nye ICO populær. CryptoProfile vil også kreve 10% av klientens ICO for airdrops. Når klientens ICO er populær nok og blir notert på en anerkjent bitcoin-utveksling, blir USD 100K CP-tokens holdt i en smart kontrakt frigitt til dem.

Registrerte medlemmer på CryptoProfile-plattformen tjener kontinuerlig airdrops fra ICO som samarbeider med CryptoProfile. De betales med CP-tokens, som er ERC20-kompatible.

  • En detaljert Whitepaper

CryptoProfile beskriver alt om økosystemet i et Whitepaper-dokument på 59 sider. Alle viktige detaljer om prosjektet og hvordan CryptoProfile planlegger å gjøre økosystemet vellykket, blir nøyaktig forklart. Illustrasjoner, bilder og diagrammer gir ytterligere klare detaljer om CryptoProfiles airdrop-programmer og inntektsdelingssystemer.

I henhold til CryptoProfiles verdiproposisjon jobber investorer, ICO, dusørjegere og forfattere sammen – og alle har fordeler. Den eneste kvalifikasjonen er å ha CP-tokens og delta aktivt i fellesskapsprosjekter.

Som enhver respektabel Whitepaper, gir CryptoProfile en detaljert redegjørelse for hvordan innsamlede midler vil bli brukt. 18,6% av midlene vil bli brukt som noteringsgebyr hvis oppstarten bare treffer den Soft Cap på $ 1,2 millioner. Teamet som gir innhold på plattformen vil få 14,5% mens markedsføringsteamet vil motta 14,3%. Salget vil motta 10,1% mens andre avdelinger vil dele det gjenværende beløpet. Ytterligere detaljer er også gitt om hvordan midlene vil bli brukt hvis CryptoProfile skulle treffe harddekselet på $ 30,46 millioner.

CryptoProfile ICO Explainer-video viser deg hvordan det fungerer

Global teamprofil

CryptoProfile-teamet består av syv medlemmer. Seks av dem er medstiftere, mens den syvende vil fungere som oppstartsdirektør for Global Business Development. Det er ingen rådgivere i selskapet, og CryptoProfile sier at det ikke trenger dem siden ICO vil samarbeide med CryptoProfile som vil bestå av eksperter og rådgivere i forskjellige nisjer..

  • Max Ng—fungerer som selskapets administrerende direktør, og Max er en av de seks medstifterne av prosjektet. Han har bakgrunn fra bedriftsmarkedsføring og merkevareledelse. Han er også lærer, en rolle han har utført siden han lærte om kryptovalutaer.
  • Alan Lew—CTO og også en medstifter. Alan skryter av å ha omfattende kunnskap innen nettutvikling for småbedrifter. Hans viktigste styrke er evnen til å veilede startups for å få kontakt med forbrukere og plassere kli på riktig måte.
  • Jaclyn Lim Viseadministrerende direktør, medstifter. Hun er en serieentreprenør som har ledet flere nyetableringer, hun har inngående erfaring med å koordinere og implementere administrative strategier i tide. Hennes ledelsesferdigheter inkluderer innholdsadministrasjon, igangsetting av nye klientforhold, administrering av avtalerørledninger og markedsføringsstøtte til eksisterende og potensielle kunder.
  • Charles Ram Salg & Markedsdirektør, medstifter. Han var en tidligere Singapore ‘Pools as Lottery’-agent der han var engasjert i over 30 år. Han har også vært eier av ‘Goshcomfort’ i 23 år og har mottatt en rekke priser fra Spirit of Enterprise. Siden han alltid hadde et slag for markedsføring, deltok han på mange kurs innen samme felt og startet kryptoinvesteringer for to år siden.

CryptoProfile TeamCryptoProfile Team

Styrker

  • Lukrativt markedspotensiale:

Kryptovalutamarkedet er en av de raskest voksende næringene globalt, selv da markedet opplevde et bjørnemarked for resten av 2018. Selv om det er volatilt, har spedbarnsalderen til blockchain-teknologi tiltrukket mange i rommet, med markedsverdi i det generelle kryptokurrencymarkedet står over 150 milliarder dollar.


  • Ny økonomisk modell:

CryptoProfile er et av de få prosjektene som prøver å forbedre luftdroppemekanismen som er unik for kryptovalutamarkedet. Sikre at alle interessenter i ICO-markedsføringsprosessen er justert økonomisk og på lang sikt, tilfører det sterk verdi til deres opprinnelige tokens, CP.

  • Due diligence-mekanisme:

CryptoProfiles plattform sørger for at bare troverdige prosjekter er ombord. Prosjekter vil bli vurdert ved hjelp av en streng standard som består av potensiell levedyktighet, teknologiske beregninger, teamstyrke og tokenverktøy. Dette er et positivt poeng siden troverdigheten til CryptoProfiles plattform bare er like sterk som troverdigheten til de enkelte ICO-prosjektene i økosystemet.

Forretningsmodell: CP Token

CryptoProfile planlegger ikke å ta fortjeneste fra markedsføring av ICO-er på plattformen. Om noe vil selskapet returnere 100% av fortjenesten. For å tjene penger vil ICO-markedsføringsstart utnytte veksten av CP-tokens.

CryptoProfile-økosystemet vil bli drevet av CP-tokens. Enten det er en ny ICO som ønsker markedsføringstjenester eller airdrop-investorer – å eie CP er et krav i økosystemet. Teammedlemmer, inkludert ansatte, vil tjene en del av CP-tokens. Og når økosystemet vokser, kan de selge dem for fortjeneste.

Cryptoprofiel ForretningsmodalCryptoProfile ICO gjennomgang & Analyse

Backing Technology: Testnet Launch

CryptoProfile er støttet av Ethereum blockchain. Den kjører som en desentralisert app og drives av smarte kontrakter og ERC-tokens. Prosjektene vil ikke vare som en dApp skjønt. Når prosjektet er lansert, bytter selskapet til mainnet. De vil også legge til tjenester for å kjøpe CP-tokens direkte uten å stole på en sentral.

Krypto-elastisitet

KYC-verifisering vil være et viktig skritt når du blir med og foretar kjøp på CryptoProfile-økosystemet. Investorer som kommer fra land som Kina, der ICO er lovlige, aksepteres heller ikke på plattformen.

Token Distribusjon

Begge CryptoProfile nettstedet og Whitepaper forklarer i detalj hvordan oppstarten planlegger å distribuere tokens. Den største delen vil bli distribuert i det private salget, forhåndssalget og ICO-kampanjen.

De tre fasene vil se at CryptoProfile frigjør 17,7% av tokens på hvert trinn. Laget vil få 6,5% mens belønning vil motta 10%. ICO-hovedstadiet vil motta 23,5% mens Seed 1 vil få 2%. CryptoProfile’s Soft Cap er anslått til $ 1.162 millioner, mens hard cap er $ 30 millioner.

Samfunnsaksept

Til tross for at det er et nytt prosjekt, har CryptoProfile allerede samlet 1600 fans på Reddit. På Facebook har gruppen 6000 fans mens deres Telegram-kanal også har et par tusen brukere. Deres twitterteam er også veldig aktivt, noe som har hjulpet prosjektet raskt å bli populært.

Veikart

  • Prosjektstadium

På dette stadiet holder CryptoProfile en crowdfunding-kampanje for å skaffe midler til det kommende prosjektet. De har allerede bygget et profesjonelt nettsted (deres MVP) og en betalingsport for investorer. Den neste fasen er å bygge et testnett og forhåpentligvis starte den første airdrop i første kvartal av 2019.

Kryptoprofil ICO-vurderingKryptoprofil ICO-vurdering

Et notat til investorer

CryptoProfile har en robust forretningsplan og et kvalifisert team som er klar til å ta det til neste nivå. Teamet har allerede hjulpet dusinvis av ICOer med markedsføring. Det nye økosystemet er bare et tillegg til det selskapet er kjent for.

Med hundrevis av ICOer som kommer ut hver måned, er det et stort marked å tappe på. Den største utfordringen CryptoProfile står overfor er å få disse ICOene til å samarbeide med dem og tro på ideene. Når det er gjort, er det stort potensiale i CryptoProfile-prosjektet.

Exshell Exchange og MUXE  gir full støtte og finansieres i CryptoProfile ICO. Grunnleggerne av Exshell er ex Huobi vice CTO Raymond Shen, og CMO Hugo Hu.  Disse to kombinerte gir kraftig støtte til ExShell på marked og teknologi. Grunnleggeren av MUXE a Real Estate Blockchain Platform er Jaimy de Vries.

CryptoProfile er nå tilgjengelig på 5 språk for øyeblikket, og flere språk vil være tilgjengelig snart.

For å finne ut mer informasjon, besøk CPs nettsted: https://cryptoprofile.io

Koble til på Facebook: https://www.facebook.com/cryptoprofile

Følg på Twitter: https://twitter.com/cryptoproglobal

Chat på Telegram: https://t.me/cryptoprofile

Få de siste oppdateringene på Medium: https://medium.com/cryptoprofile

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector