DIGIPULSE ICO gjennomgang og fullstendig analyse

Hei folkens! Hvis du er en beundrer av kryptoverdenen, må du ha hørt om ICO, og hvis du er en av dem som kontinuerlig søker etter det store eterumet eller bitcoin, er du på rett sted! Så i dag Coingape teamet vil lede deg gjennom en av de vellykkede DigiPulse ICO. Selv om det ikke er noen skriftlige standarder for å veie ICO-ene, vil vi prøve å analysere denne ICO mot noen ekspertvalgte parametere for å gi et klart bilde.

Digipulse ICO gjennomgang

Hvis du er bekymret for å miste de digitale eiendelene dine, eller hvis tankene om å overføre dem til sine rettmessige arvinger forstyrrer deg, er dette en ICO-evaluering du ikke må hoppe over.

Kryptovaluta har vært ganske vellykket med å konstruere et showscene for seg selv det siste tiåret, og selv om disse (kryptovalutaene) fungerer like nær praktiske investeringsalternativer for new age-investorer, fungerer disse upåklagelig når det gjelder å skape eiendeler for fremtidig generasjon. Imidlertid er det et stort problem, de fleste mislykkes i å diskutere, som overfører arven til den rettmessige arven.

DigiPulse er her for å ordne opp akkurat dette problemet ditt. I utgangspunktet, selv om de vil være de første til å ta opp problemene med unngåelse, har de planlagt å sørge for at dine digitale eiendeler når ut til deres rettmessige arvinger, ved å sette opp en infrastruktur som de jobber for å bli en kryptoindustri for fremtidige generasjoner til komme.

Hva prøver DigiPulse å løse

Det tok ganske lang tid etter introduksjonen av blockchain og Bitcoin i 2009, for folk å akseptere det samme. Men nå har ting endret seg, da det er disse kryptovalutaene som spiller rollen som store investeringsalternativer i nåværende scenarier. Som vi har blitt introdusert, har disse kryptovalutaene imidlertid mangler i seg, og den som er adressert av DigiPulse-teamet er ingen ringere enn mangelen på sperring, som hvis eieren av den digitale eiendelen (digital lommebok) ikke kan for å få tilgang til det samme enten på grunn av dødsfall eller til og med i tilfelle tap av minne, forblir disse eiendelene hos valgt tjenesteleverandør i den tidsrammen som er spesifisert i kontraktens vilkår og tilstand, og deretter vil disse eiendelene bli levert tilbake til staten det registrerte selskapet.

Forretningsmodell – Med abonnementsavgift belastet månedlig eller årlig (DGP-token eller fiat-valutaer er gyldige mot et gebyr), fungerer DigiPulse-organisasjonen på SaaS-plattformen. Imidlertid, hvis brukeren velger at DGP-token skal betale gebyret, betaler han / hun 50% mindre for samme tidsramme sammenlignet med fiat-valuta. Mens vi er sikre på at dette trinnet fra DigiPulse-teamet vil bidra til å heve anerkjennelsen om mynten, vil det samme også motivere folk til å utvinne symbolet for å benytte seg av tjenester gratis.

DigiPulse-teknologien – Brukeren vil være den som får bestemme hvilken integrasjon han / hun ønsker å koble kontoen sin til, og metoden de ønsker å få sporet deres aktivitet (til og med inaktivitetsperioden som vil utløse dataene som sendes ut). Plattformen etablerer automatisk status for brukeren med alle tre, desktop-appen, nettbaserte integrasjoner og mobilapp.

Overføring av eiendeler skjer – Med muligheten til å bli verifisert med og uten bruker-ID, sørger DigiPulse for at brukerne (som valgte å logge på uten ID) får til å sikre overføring av eiendelene til den valgte tredjepart ved å fungere som en digital utfører. Mens brukeren velger å logge inn med støtte fra ID, vil informasjon bli overført direkte til arven med støtte fra informasjon gitt av den opprinnelige aktivainnehaveren.

DigiPulse-brukeren kan velge ett av to alternativ for hvert hvelv, og det samme vil bli hemmeligholdt, noe som betyr at ingen vil oppnå annen informasjon enn eiendelsinnehaveren eller arven (når hvelvet er opprettet). Men hvis du bygger et bilde om at denne prosessen er mye mindre mangesidig enn du trodde, tar du feil. Når inaktivitetsperioden er nådd, starter DigiPulse med prosessen for å finne hvor kontoinnehaveren befinner seg, når det er bekreftet at arvingen må plasseres i stillingen, brukes ett av tre scenarier avhengig av tilhørende integrasjonstype.

Status for prosjektet 

• Med en plattform utviklet, venter DigiPulse betaversjonen som er planlagt etter noen måneder når det første mynttilbudet er over.

• Smarttelefonapplikasjon klar og venter på å bli utgitt i appbutikker.


• DigiPulse, teamet planlegger å sette opp PCI DSS sikkerhetsnivå, med passende sertifisering. PCI DSS er en vanlig sertifiseringstype av banker og andre finansielle næringer som krever sterk revisjon og PII-beskyttelse (personlig identifiserbar informasjon).

• I ferd med å samle et team av fagpersoner som spesialiserer seg innen IT, lov og Cryptocurrency-domene

• Ervervet første partnertjenester – San Francisco-basert Coinbase 2 (Cryptocurrency-lommebokleverandør har gjort DigiPulse kvalifisert til å overføre aktiva til en verdi av 50 000 USD på vegne av brukeren)

• Lansert i Latvia i 2016 (av “APNIKA”), kom grunnkonseptet til prosjektet fra Dmitry Dementyev-Dedelis som har inngående teknisk og psykologisk kunnskap om innsamling..

• DigiPulse vil ikke ha sperring – DigiPulse mener at sperring ikke tilfører noe ekstra troverdighet, men blir overflødig i seg selv.

• I løpet av massesalget vil midlene gå til en kontrakt og deretter omfordeles til en multisig lommebok

• Detaljert oversikt over innsamlede midler er forklart på nettstedet og i whitepaper

Det er evalueringstid nå!

  1. Teamet bak Digipulse

Utvilsomt tror dette teamet vi er i ferd med å diskutere tro på å ha en ordentlig kommunikasjon, ikke bare de var i stand til å forklare sitt produkt på en enklest mulig måte, men hjalp også til å understreke behovet. Når vi ble bedt om å forklare med enklest mulige ord, forklarte Normunds dette prosjektet som “en digital siste vilje”.

Når vi ble spurt om hva de har å si om teamet sitt, fortalte Normunds oss at, “mens teamet er nytt på kryptoscenen”, men vi hilser fra oppstarts- og bankscenene, som er kjent for å ha de hardest arbeidende menneskene. Det vi mangler i direkte omdømme, dekker vi ved å jobbe hardt med målet vårt og skape denne tjenesten ”.

Digipulse ICO gjennomgangDigipulse ICO gjennomgang

Dmitry Dementyev-Dedelis, Med-grunnlegger & CTO – med en intensjon om å få bedre kunnskap om menneskers oppførsel, administrerer Dmitry for tiden sin deltids B.Sc. innen psykologi. Han tror virkelig at denne generasjonen lever halvparten av sitt liv online ved å opprettholde og generere digitale eiendeler, og det er ingen tvil om at den kommende (generasjonen) vil bruke mer. Derfra er det ganske viktig at disse eiendelene ikke bare er sikret, men leveres til deres rettmessige arvere. Mens han jobbet i innsamlingssektoren for universiteter, fikk Dmitry kunnskapen og ferdighetene til å slå sammen to verdener (virkelighet og digital verden) sammen. Skrev også token utstedelseskontrakter og faktisk token utstedelse programvare.

Normunds Kvilis, medstifter & administrerende direktør – med en mastergrad i økonomi og arbeidserfaring som analytiker i en ledende skandinavisk bank hvor han fokuserte på beste investeringsmuligheter og finansielle markedsanalyser. Normunds har alltid holdt kryptovalutaer på listen over prioriteringer. Og det er grunnen til at han er i stand til å forstå problemene og jobbe med løsninger.

2. Tilgjengelighet av prototype eller kode – i henhold til det vi ble kjent med gjennom Normunds, har de en prototype for plattformen bak tjenesten i alfa-fasen. For øyeblikket er deres fokus på ICO, og utvikleren skriver den smarte kontraktskoden, planlagt å bli utgitt for gjennomgang til samfunnet de neste par dagene..

Det er svært få tilfeller når vi kan si at vi har blitt forklart om produktet på en mest illustrert måte som mulig, men dette teamet gjør det samme. Som da vi spurte dem om ideen de jobber med er verdt å investere, sa Normunds til oss: “Først vil den sette opp en tjeneste som mangler i denne bransjen. Alle er fanget i å jage overskudd, men dette er et reelt problem som må løses – vi planlegger å utvikle det riktig. For det andre, fordi eksponeringen av tjenesten vår og brukerbasen vokser, vil flere mynter være tilgjengelige og brukes til å betale for tjenesten vår.

Digipulse ICO gjennomgangDigipulse ICO gjennomgang

Generisk eller vagt – laget har ikke begrenset hvem som kan delta. Med enklere ord jobber de med dette prosjektet med et mål å hjelpe samfunnet. Imidlertid er de enige i det faktum at selv om det ikke passer perfekt for alle, ønsker de å gjøre den beste opplevelsen for de som ser verdi i å formidle eiendelene sine..

Mens de planlegger å kontakte eksisterende notarier og forsikringsmeglere, som allerede har en etablert kundebase og jobber med dem. DigiPulse har også en andre handlingsplan, som nærmer seg digitale tjenester og tilbyr partnerskap (som med coinbase). I henhold til teamet vil ICO gi dem nok innflytelse (fellestøtte) til å fortelle at de ser på dette som en gjensidig forbedring av det eksisterende problemet..

3. Formålet med symbolet – Formålet med token er å hjelpe teamet med å forstå hvem som har bidratt, og det fungerer også som en opptak til myntsamlingen. Med enkle ord fungerer tokens som en nøkkel som lar brukeren få tilgang til DigiPulse-myntene.

Hvis du for eksempel føler behov for DigiPulse-tjenesten, kan du bruke den ved å betale et abonnementsgebyr, men hvis du har bidratt tidlig, vil du få mynter (hvis du har tokenet) og på den måten vil du bare ha laget en betaling i begynnelsen.

• Eventuelle overskytende mynter kan selges på børsene mot ekstra inntekt.

• Token vil også gi funksjonen “passiv gruvedrift”, som lar folk få en proporsjonal andel mynter fra den kollektive gruvedammen, uten å faktisk måtte bryte dem.

4. Økonomisk modell – når vi ble bedt om å beskrive en levedyktig økonomisk modell bak den, fortalte Normunds oss “vår tjeneste brukes til to typer kunder: de som har deltatt i ICO og de som ikke har gjort det. Så jeg vil begynne med sistnevnte. Folk kan abonnere på tjenesten vår ved hjelp av fiat og kryptovaluta (månedlig, årlig abonnement). I dette tilfellet genererer vi fortjeneste som videre brukes til å drive vekst og virksomhet i selskapet.

Så jo større behovet for tjenesten er, desto flere mynter blir utvunnet. Og fordi de brukes som betalingsmiddel, vil de til slutt komme tilbake til DigiPulse, som igjen vil kunne regulere den totale mengden mynter i regulering ved hjelp av børser. “.

Tilsynelatende oppfattet eller reell regulatorisk risiko – En av de største risikoene er angående USA og United States Securities Act fra 1933. Nylig har SEC gjort det kjent at ICOs faller under avgjørelsen i Securities Act og derfor kan DigiPulse ikke tilby deres ICO til amerikanske borgere. Dette er tydelig og ekte. Risikoen ligger i at andre land kan følge etter.

5. Samfunnsbygging

Med regelmessig påmelding til nyhetsbrev og støtte på Bitcointalks, er det ganske enkelt å si at dette teamet er ganske vellykket med å bygge et fellesskap rundt deres produkt.

Vårt prosjekt

Å tjene med en løsning på et problem er ett aspekt, men å sørge for at brukeren er i stand til å forstå det samme og smøre egenskapene er forskjellige helt. DigiPulse-teamet jobber ganske hardt for å sikre at ikke bare folk som er teknisk kunnskapsrike, forstår hva som skjer i Cryptocurrency-verdenen, men alle må ha kunnskap om det samme.

Digipulse ICO gjennomgangDigipulse ICO gjennomgang

Gjennomsnittlig vurdering: 9/10

Du kan også abonnere på mediumkanalen vår på https://medium.com/@coingape

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector