Dominium ICO gjennomgang og full analyse

Oversikt

En ny ITO (Initial Token Offering) er i blokken som utnytter det lukrative $ 217 billioner eiendomsmarkedet som er full av utdatert teknologi, kompliserte reguleringer og mellommenn som finansinstitusjoner og agenter. Denne ITO er Dominimum-plattformen, som planlegger å fjerne barrierer for mellommenn, mangel på åpenhet og språk ved å integrere eiendomssektoren med blockchain-teknologi.

Dominium:

“Desentralisert, regulert, eiendomsfinansiering, eiendomsoppføring og eiendomsforvaltningsplattform”

Dominium er i utgangspunktet ideen til en gruppe eiendomsmeglere som forplikter kapital, ekspertise og eiendom til denne plattformen.

I enklere ord som definert av teamet,

“Dominium er en komplett plattform for” alle eiendomsrelaterte “. Du kan utføre mange forskjellige handlinger, for eksempel, leie et hus, opprette et eiendomsfond eller sende en melding til byggherren din. Alt som skjer på plattformen er registrert på blockchain, noe som betyr at det er en offentlig oversikt over den. ”  

 • Hva har vi? En ikke-teknisk whitepaper

Hvitboken til prosjektet er ganske tydelig og til det punktet med alle fakta og tall sammen med firmadetaljene. Imidlertid mangler det tekniske aspekter angående blockchain.

Når det gjelder prototypen, har teamet ingen åpen kildekode. Selv om det har vært mange prosjekter der ute som har blitt lansert uten prototype, påvirker det troverdigheten til prosjektet fra et investorsynspunkt.

Midlene som ble samlet inn i pre-ITO- og ITO-runden, vil bli brukt til å kjøpe de belånte eiendomsporteføljene i Nederland, Storbritannia og Tyskland. Selv om det ikke er noen klar statistikk over hvordan midlene skal brukes, har den nevnt at inntektene som genereres fra den kjøpte eiendommen vil bli brukt til å utvikle, støtte og vedlikeholde plattformen..  

 • Lagprofil

Teamet i dette prosjektet består hovedsakelig av direktører og ambassadører. De har omtrent 4 styremedlemmer, inkludert økonomi- og eiendomsdirektører som har mange års erfaring i eiendomssektoren.

Sven-Thomas Munte – Styreleder, Sven er en veteran i eiendomssektoren og har eid og ledet eiendomsforvaltningsselskapet som forvalter rundt 70 huseiersamfunn og over 3000 utleieleiligheter.

Mark Lloyd – Administrerende direktør, Mark handler om eiendommen, ettersom han er eiendomsinvestor, coach, mentor og speaker.


De har omtrent 10 ambassadører fra hele verden, inkludert Nederland, Japan, Spania, Russland & Ukraina, Vietnam, India, Frankrike, Nigeria, Korea, Indonesia og Tyrkia.

Teamet har rik erfaring innen eiendomssektoren som er bra, men mangler talent i andre avdelinger, da det ikke er nevnt andre teammedlemmer.

 • Forretningsmodellen, DOM: En aktiva-token

Det opprinnelige token til Dominium-plattformen er DOM, et verktøy-token som “brukes på Dominium-plattformen for tjenester / bruk av plattformfunksjonene”. Dette tokenet kan brukes til en rekke aktiviteter som oppretting og handel med eiendeler, stemmegivning for veldedige organisasjoner, notering av en eiendom til salgs eller leie og registrering av en leie- eller kjøpsavtale. Videre vil alle avgifter som belastes på plattformen være i EURO, men kan bare betales i DOM-tokens.  

For å takle svingningene i kryptomarkedet eller plattformytelsen for den saks skyld, bruker Dominium tilbakekjøpsprogrammet. Ifølge teamet vil dette stabilisere DOM-token som USDT eller gullstøttede tokens.

“Alle DOM-transaksjonsgebyrer som brukes på plattformen blir tatt ut av sirkulasjon og brent (dvs. ødelagt)” sikrer selskapet.

Gjennom token burn og tilbakekjøpsprogram vil det sikres at tokens har en avtagende forsyning. Token burns vil bli revidert og kunngjort offentlig.

 • Støtteteknologi: Ardor-basert Blockchain

Dominimum-plattformen er bygget på Ardon-barnekjede, som i utgangspunktet lar en utnytte de avanserte funksjonene i Nxt blockchain-teknologi. De planlegger også å skaffe seg en reguleringslisens slik at opprettelsen av juridiske maler for eiendomsfinansiering kan standardiseres.

Spørsmålet her er hvorfor Ardor blockchain. For å få en bedre avklaring spurte vi Dominimum-teamet som forklarte,

“Ardor-teknologien har klart å overvinne problemet med blockchain-oppblåsthet som gjør oversettelser sakte og dyre. Ardor har også den ekstra funksjonen til kontrollerte eiendeler, stemmesystem og andre funksjoner som gjør utviklingen av Dominium enklere. Ardors tillatte barnekjede lar oss implementere forskjellige sikkerhetsgodkjenningsnivåer og åpne opp forskjellige funksjoner på plattformen deretter. Dette er viktig for AML / KYC og overholdelse av samsvar. ”

Vel, det gir mening!

 • Kryptosalgs elastisitet

Selskapet bak Dominium-plattformen er Dominium B.V., som er et nederlandsk registrert selskap som ble stiftet i mars 2016.

Det kan hende at selskapet ikke har et mangfoldig team, men det har forsøkt å overvinne den svakheten ved å utnevne 8 rådgivere fra forskjellige felt. Fra blockchain, lovlig til overholdelse og markedsføring, har Dominimum ganske mange erfarne og mangfoldige rådgivere.

Token distribusjon

Den totale tilgangen på DOM-tokens er 1 milliard. Av disse 100 millioner er til frørunden og ytterligere 100 millioner for pre-ITO til € 0,05 per DOM. 500 millioner DOM-tokens er til ITO-runde til forskjellige priser. Airdrop og henvisningsprogram tildeles 50 millioner DOM-tokens hver. De resterende 200 millioner tokens vil gå til grunnleggerne og teamet til Dominimum.

 • Samfunnsaksept

Dominium har skapt sin tilstedeværelse på et bredt spekter av sosiale medieplattformer. Fra Facebook, Twitter, Telegram, Youtube til Medium, Instagram og LinkedIn har de tatt en bred tilnærming. Den har over 5 000 følgere på Twitter og rundt 1240 medlemmer på Telegram.

Prosjektet er imidlertid ikke tilgjengelig på Reddit og GitHub, noe som er viktig for blockchain-samfunnet for å dele sine åpne kildekoder..

 • Veikart

Fase av prosjektet:

Dominium er for øyeblikket på sitt ITO-stadium i kvartal 3, dvs. september etter å ha fullført sine regelverk i Storbritannia, Tyskland og Nederlandsk. I henhold til kjøreplanen er selskapet i riktig tempo, men de ytterligere milepælene når det gjelder migrering av eiendelene til plattformen og anskaffelse av reguleringsdokumenter, har ikke en spesifikk dato eller et kvartal, men vil heller bli fullført innen utgangen av neste år..

Major Hurdle:

I følge teamet,

“Noen ganger er det vanskelig å forstå enormt dette prosjektet. Dominium er kanskje forut for sin tid, da det potensielt kan bli et tinglysningsregister for hele verden, med all informasjon om all eiendom registrert på blockchain, for alle å se ”.

Målet er uten tvil progressivt, men gitt rampelyset ICOer mottar fra myndighetene, er det ennå ikke å se om prosjektet vil være i stand til å takle komplikasjonene av regelverk denne visjonen må gjennom.

Et notat til investorer

Ideen om å koble det lukrative eiendomsmarkedet med det voksende blockchain-markedet er et progressivt skritt. Med et mål å målrette tvangsmessig dokumentasjon, språkbarriere og mellommenn, gjør Dominimum et sterkt punkt. Det er allerede et selskap som eksisterer bak prosjektet som legger til verdien. Imidlertid har den tilsynelatende en prototype, men nettstedet gir ingen informasjon om det. Videre kan selskapet ha utnevnt rådgivere fra forskjellige felt, inkludert blockchain, kjerneteammedlemmene har ikke blitt oppført bortsett fra styremedlemmer. Samlet sett er det et ganske greit prosjekt som kombinerer to populære og innbringende bransjer, med sikte på å forenkle eiendomsfinansiering, ledelse og handel.

Metodikk

For å rangere en ICO følger vi en liste over parametere som i utgangspunktet er KPI-ene (Key Performance Indicators) for et prosjekt, nemlig:

 • Hvitt papir – Tilgjengelighet av kode eller prototype, fordeling av midler, lommebok for massesalg
 • Lagprofil – Teamets styrke og omdømme
 • Forretningsmodell – Problem løst, formål & nytteverdien av symbolet og den økonomiske modellen
 • Backing Technology – Blockchain infrastruktur, klarhet i vilkårene & betingelser og token-programvare
 • Crypto-salg motstandskraft – Inkorporering, tokenfordeling, juridiske risikoer og sikkerhetsaspekt
 • Samfunnsaksept – Klarhet & hyppighet av kommunikasjon og tilstedeværelse på sosiale medier

Ved å stille de riktige spørsmålene opprettholder vi integriteten og levedyktigheten til vår ICO-gjennomgang mens vi følger en vurderingsmetode som er basert på kritikken til en bestemt faktor. For eksempel har elementer som tokenverktøy og fordeling av midler fått høyeste betydning, mens teammedlemmernes omdømme og planer om å tiltrekke seg en brukerbase er av middels kritikk..

Vi har et team med robuste fagpersoner som vurderer ICO-prosjektene på en helt objektiv måte.

Vil du at din ICO skal bli vurdert av Coingape? Gi oss beskjed

Forsiktighet: Coingape publiserer kun ICO-prosjektgjennomgangene for informasjonsformålet. Det er ikke en invitasjon til investering. Når du tar investeringsbeslutninger, må du foreta din individuelle vurdering og konsultere en rådgiver.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map