Eligma ICO gjennomgang, vurdering og fullstendig analyse

Eligma ICO gjennomgang

Netthandel gjennomgår en rask vekst, men det er flere problemer i denne sektoren som kolliderer med tradisjonell detaljhandel. I dag skal vi evaluere en ICO som tar sikte på å målrette mot disse elementene, dvs. oppdage, kjøpe, spore og videreselge gjennom AI og blockchain-teknologi. Eligma ICO kobler virksomhet med blockchain for å skape en modulær handelsplattform som vil hjelpe brukerne med å spare tid mens de forvandler alle husholdninger til en virksomhet ved å gjøre det mulig for brukerne å selge sine brukte produkter på en sikker og gjennomsiktig bruktmarked. La oss dykke ned i vår Eligma ICO-gjennomgang!

Viktige datoer:

Start av Token Crowdsale: 17. april 2018

Slutt på Token Crowdsale: 8. mai 2018

Totalt tilbud på token: 500.000.000

Tilgjengelig for salg: 300.000.000

Hard hette: 34 180 ETH

Myk hette: ETH tilsvarer 3.000.000 USD

Pris: 1 ELI = 0,1 USD

Selges på forhåndssalg: 14 550 ETH hevet

Godtar: ETH

Eligma: AI-drevet og blockchain-basert kognitiv handelsplattform

Eligma ICO er et blockchain-basert prosjekt som utnytter AI for å tilby bedre shoppingopplevelse. Med et mål å løse problemene som er identiske med både online shopping og tradisjonell detaljhandel, vil det hjelpe folk å oppdage, kjøpe, spore og videreselge varer på nettet.


De tre hovedfasettene i dette prosjektet er oppdagelse, inventar og lojalitet som gjør det mulig å jobbe som personlig handelsagent. Det gir deg en enestedsløsning der du kan handle i hvilken som helst nettbutikk i verden, sjekke verdien på varene og vite den beste tiden å videreselge dem.

Det tilbyr også en samlet shoppingkonto som lar deg betale i kryptovalutaer. Gjennom desentralisering planlegger Eligma å ta den elektroniske markedsplassen til neste nivå.

“Eligma ICO har som mål å gjøre hver husstand til en bedrift.”

Nå, evalueringstiden!!!

 • En glatt & forskningsdrevet papir

Eligma tilbyr Whitepaper, Lightpaper og one-pager som gir tilstrekkelig detalj om den blomstrende e-handelsindustrien, problemer som ligger i denne sektoren og løsningen Eligma prøver å oppnå. Papiret fokuserer først og fremst på markedsanalyse og plattformfunksjonalitet.

Når det gjelder prototypen, har selskapet proof-of-concept tilgjengelig på GitHub. Selv om selskapet mangler en MVP, gir kodene sikkert i sin favør.

Budsjettering av pengesalgsmidler

Selskapet gir et krystallklart bilde av budsjetteringen av mengdefondet. Midlene vil bli fordelt i tre faser som inkluderer 8 millioner amerikanske dollar hver. Utviklingsfase, skaleringsfase og markedsføringsfase.

8 millioner dollar i utviklingsfase vil fordeles som: 70% vil gå til tekniske utviklingskostnader, 10% vil dekke ikke-teknisk produktutvikling, 10% vil dekke kostnadene ved å legge til nye nettbutikker, mens 5% vil finansiere første markedsføringsfase og de resterende 5% for den daglige driften.

Skaleringsfasen inkluderer 25% av midlene som dekker kostnadene ved direkte salg til målgruppen, 15% vil gå til forhandlingspartnerskap, mens ytterligere 15% vil dekke globale PR-kampanjer. En stor del, dvs. 45%, vil bidra til den pågående globale annonsekampanjen for å øke brukerdatabasen.

Den siste markedsføringsfasen vil ha 30% for teknisk utvikling, mens 10% vil dekke de ikke-tekniske produktutviklingskostnadene. For forhandlingspartnerskap vil 10% av midlene bli brukt, 15% vil gå til ekstrautgifter, 10% mot vanlig drift og resterende 25% vil finansiere markedsføringskostnader.

 • Et stort team for et ambisiøst prosjekt

Eligma ICO har et stort team som består av 26 personer bortsett fra sine 3 grunnleggere og rådgivere. Deres store team inkluderer en teknologidirektør, administrerende direktør, sikkerhetsansvarlig, ledende maskinlæringsingeniør, blockchain-utviklere, blockchain-forretningskonsulenter, forretningsutvikler, designer, UX / UI-ekspert, markedsføring & kommunikasjon, innholdsskaper og konsulenter, sosiale medier og produktutviklere.

Eligma ICOTeam – ELIGMA ICO

Dejan Roljic – Grunnlegger & Konsernsjef, Dejan starter som en gründer som har grunnlagt ABC Accelerator som har investert i over 80 startups over hele verden.

Matej Gregorcic – Medstifter, han er grunnlegger av et markedsføringsbyrå og spesialiserer seg på strategisk planlegging og ledelse. Matej var nylig involvert i det vellykkede token-salget av Viberate.

Joze Mermal – Medstifter, Joze har ledet BTC-selskapet siden 1993 og startet senere BTC City, som er et av de største shopping-, fritids- og underholdningssentrene i Europa..

Samlet sett har de et stort og godt team som har mye erfaring som sikkert gir et så ambisiøst prosjekt.

Partnere: Med navn som Microsoft, Cisco, BTC, Spartan, ABC Accelerator, IceCat, Viberate, AmaZix og Netix som sine partnere, har Eligma absolutt en god støtte.

Eligma ICO detaljerEligma ICO detaljer

 • Forretningsmodell

Eligma-plattformen har sin egen token ELI som er satt til $ 0,10 USD. Token kan brukes til en rekke ting som er å gjøre kjøp på Eligma-plattformen, bruke de forskjellige tjenestene som “produktjeger” og dens sperrtjeneste. Man kan også bruke ELI-token for å annonsere på plattformen, for å gjøre kjøp med selgere og for å fullføre varesalg.

ELI-tokens vil også bli belønnet til brukere i scenarier når brukeren oppretter innlegg på sosiale medier og ønskelister gjennom Eligma, kjøpe fra de registrerte selgerne og tar visse handlinger på plattformen, for eksempel å laste opp kvitteringer, henvise nye brukere og legge til profilinformasjon blant andre.

 • Støtteteknologi: Ethereum-basert Blockchain

Eligma er en ERC20-kompatibel plattform som angir vilkår og betingelser for investeringen. Prosjektet har en hviteliste og en KYC-prosedyre som krever at bidragsyteren avslører sin personlige informasjon som er gjort obligatorisk av selskapet.

ICO setter også en grense på 0.1ETH som en minimumsinvestering for prosjektet som bare aksepterer ETH.

 • Kryptosalgs elastisitet

Prosjektet er innlemmet i Slovenia og på grunn av lovgivningsmessige begrensninger begrenser token-salget i visse jurisdiksjoner som Canada, Singapore, Sør-Korea, Kina og USA (inkludert Puerto Rico, De amerikanske jomfruøyene eller andre amerikanske territorier).

Av den totale 500 millioner tokenforsyningen vil 60 prosent av dette, dvs. 300 millioner, brukes til massesalg. Eligma-teamet vil få de 19 prosent av disse tokens som vil være opptjent i 2 år, mens 5 prosent vil gå til rådgivere med en opptjeningsperiode på 2 år. Med en opptjeningsperiode på 3 år vil bidraget på 4 prosent gis til fremtidige partnere, mens de resterende 12 prosent vil dekke samfunnet og brukerveksten som ikke har noen opptjeningsperiode.  

Sikkerhetstiltak: Prosjektet har satt et spesielt fokus på sikkerheten ved å implementere en flerlags sikkerhet for å forhindre identitetstyveri og Internett-relatert svindel. Ved å være GDPR-klage, gir det brukerne videre kontroll over sin egen informasjon ved å la dem slette sin personlige informasjon bare med et klikk. For sikkerheten ved kryptovaluta-betalinger vil midlene bli delt inn i varme og kalde lommebøker.

Teamet har også et godt 11 personer team av høyprofilerte rådgivere som blant annet Charlie Shrem, Hermann Eul, Nick Zaharias, Jeff Arrillaga, Sunny Saini og Mark Plesko..

 • God samfunnsaksept

Et stort team med god praktisk erfaring snakker sikkert til fordel for dette prosjektet. Med sine tilknyttede Linkedin-profillenker gir det lett å kjenne talent og profesjonell bakgrunn, selv om det er litt vanskelig å undersøke teammedlemmene bortsett fra grunnleggere og kjente rådgivere, noe som kan være litt nedslående for folk.

Fra Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube til BitcoinTalk, Medium og GitHub har prosjektet en stor tilstedeværelse på sosiale medier. Det har også god støtte på Telegram med over 8500 medlemmer.

Eligma ICOEligma ICO – Rangeringer

Gjennomsnittlig vurdering: 8.05 / 10

 • Veikart

Fase av prosjektet:

Eligma ICO er i en veldig tidlig fase av veikartet. Foreløpig har selskapet ennå ikke lansert sin plattform MVP i offentlig publikumsfase, som skal utgis i august, dvs. fortsatt 3 måneder unna.

Store hindringer:

Kjøreplanen for prosjektet setter kvartalet først i år 2021 som lanseringstid for det komplette prosjektet, dvs. en “Global unified shopping account with crypto payment gateway”. Den siste tidsluken er altfor langt unna som kan demotivere investorene.

Et notat til investorer

Eligma ICO kommer med en solid ide om å gjøre shoppingopplevelsen bedre, som har en god brukssak og hvis den blir utført godt kan vise seg å være en stor suksess. Ingen tvil om at prosjektet har et omfattende team av profesjonelle eksperter som er ryggraden i et vellykket prosjekt. Videre har teamet jobbet med produktive prosjekter som Viberate som tilfører verdi til dette prosjektet mens de har BTC city som sin partner som vil legge til rette for Eligmas use case-funksjonalitet. Imidlertid burde selskapet ha jobbet med MVP først og deretter komme inn i markedet med crowdsale, men å ha proof-of-concept på GitHub gjør mangelen på en fungerende prototype noe fordøyelig. Nå kommer alt ned til utførelsen. Hvis Eligma lykkes med å implementere ideen, kan prosjektet transformere hele scenariet med online shopping.

Metodikk

For å rangere en ICO følger vi en liste over parametere som i utgangspunktet er KPI-ene (Key Performance Indicators) for et prosjekt, nemlig:

 • Hvitt papir – Tilgjengelighet av kode eller prototype, fordeling av midler, lommebok for massesalg
 • Lagprofil – Teamets styrke og omdømme
 • Forretningsmodell – Problem løst, formål & nytteverdien av symbolet og den økonomiske modellen
 • Backing Technology – Blockchain infrastruktur, klarhet i vilkårene & betingelser og token-programvare
 • Crypto-salg motstandskraft – Inkorporering, tokenfordeling, juridiske risikoer og sikkerhetsaspekt
 • Samfunnsaksept – Klarhet & hyppighet av kommunikasjon og tilstedeværelse på sosiale medier

Ved å stille de riktige spørsmålene opprettholder vi integriteten og levedyktigheten til våre ICO gjennomgang mens du følger en vurderingsmetode som er basert på kritikken til en bestemt faktor. For eksempel har elementer som tokenverktøy og fordeling av midler fått høyeste betydning, mens teammedlemmernes omdømme og planer om å tiltrekke seg en brukerbase er av middels kritikk..

Vi har et team av robuste fagpersoner som vurderer ICO-prosjektene på en helt objektiv måte.

Vil du at din ICO skal bli vurdert av Coingape? Gi oss beskjed

Forsiktighet: Coingape publiserer kun ICO-prosjektgjennomgangene for informasjonsformålet. Det er ikke en invitasjon til investering. Når du tar investeringsbeslutninger, må du foreta din individuelle vurdering og konsultere en rådgiver.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector