ENDO-protokoll ICO gjennomgang og analyse

Oversikt

Dokumenter, sertifikater, avtaler, ordrer, kontrakter og andre typer papirer er dypt involvert i våre liv som inneholder viktig personlig og forretningsinformasjon. Et papir er imidlertid et skjørt materiale som er utsatt for slitasje og tårer sammen med å bli herdet. ENDO-protokoll ICO kommer inn i markedet med sikte på å målrette sektoren for personlig informasjon og identifikasjon. Gitt den enorme betydningen av disse dokumentene og svindelene de er utsatt for, er ENDO-protokollen utstyrt med automatisk datalesing, dokumentintegrasjon og blockchain-teknologi for å beskytte enkeltpersoner, institusjoner og selskaper mot svindel.

ENDO Protocol: Certified data verification protocol

“Open source-plattform med forretnings- og brukerapplikasjoner, drevet av Blockchain”

ENDO Protocol er i utgangspunktet en protokoll som tar sikte på å løse en rekke problemer som ligger i sertifisert informasjonssporing og kryptert datalagring. Problemene ENDO takler er sentralisering, verifisering, modifisering av informasjon, ulempen ved lagring, økologi, produksjon og beskyttelse.

Som definert av teamet i lekmannsbetingelser,

“ENDO Protocol er en protokoll som løser problemet med sertifisert informasjonssporing og kryptert datalagring. ENDO Protocol-økosystemet tillater organisasjoner og brukere å delta i informasjon og tjenesteutveksling gjennom EToken. ”

Et sett med regler, algoritmer og forretningsprosesslogikk, ENDO-protokollen regulerer samspillet mellom nettverksenheter, lar dem kommunisere og overføre data seg imellom på en sikker måte.

 • Forklarende papir & prototype

Teamet har laget en klar og presis whitepaper, som definerer viktigheten av ENDO-plattformen. Med forskjellige brukssaker i ulike bransjer gir det oss videre et innblikk i hva vi kan forvente av dette prosjektet. Det gir imidlertid ikke informasjon om budsjettering av midlene.

Når det gjelder prototypen, har prosjektet sitt lager av “MVP for Blockchain-plattformen som implementerer ENDO Protocol. Forked fra Graphene, blir nå oppdatert til EOS ”på GitHub. Å ha en fungerende prototype er et stort poeng til fordel for dette prosjektet.

Endo ICO

 • Lagprofil

SLUTT Protocol har et stort team bestående av 72 personer fra forskjellige felt, inkludert samfunn, investering, HR, systemarkitekt, juridisk støtte, UX / UI-designer, forretningsutvikling, forretningsanalytiker, backend-utvikler, digital reklame, høyttaler, kameramann, prosjektledelse og investor relations.

Yan Palmachinskiy – Grunnlegger og administrerende direktør, Yan er en IT-entreprenør og grunnlegger av et internasjonalt IT-selskap sammen med SAAS-tjenester som bruker AI.

Vladislav Utushkin – CMO, med over 10 års erfaring innen markedsføring, rådgivning og analyse, har Vladislav vellykket stengt $ 12.000.000 token salg for MARK.SPACE.


Mikhail Plyaskin – COO, fra en økonomi og ledelsesbakgrunn, er Mikhail grunnlegger av et selskap som forener organisasjoner i kommunikasjonssektoren.

Når det gjelder partnerskap, er selskapet tilsynelatende i samtaler med store institusjoner som det snart vil avsløre.

 • Forretningsmodellen, ET: Utility token

EToken (ET) er et internt plattformtegn for SLUTT Protokoll som er et verktøy token. Dette er det eneste utvekslingsmetoden som kan brukes til å betale for kontroll og utveksling av data. Videre vil disse tokens brukes til verifisering av data, til å stemme på utviklingen av en protokoll og til å stimulere utviklerne.

Teamet tok også hensyn til volatiliteten på høyt nivå som ligger i symbolverdien. For å takle dette problemet vil serviceprisen være knyttet til dollar. Som sagt av selskapet,

“Når du endrer prisen på token, som bestemmes av uavhengige kilder, vil antall tjenester som blir levert per enhet token endres. Dermed, uavhengig av kostnaden for token, vil dette ikke påvirke etterspørselen negativt, og styrken på plattformen vil vokse. “

 • Støtteteknologi: Ethereum-basert blockchain

Prosjektet er basert på den populære plattformen for å gjennomføre ICOene, dvs. Ethereum blockchain. I fremtiden vil ENDO Protocol også integrere EOS-blockchain som betyr at “smarte EOS-kontrakter vil eksistere som applikasjoner på ENDO-plattformen.”

Når det gjelder rådgiverne, selv om teamet ikke har lagt ut noen navn ennå, ifølge deres hjemmeside, vil de 6 rådgiverne kunngjøres snart. Det følger videre KYC-prosedyrer for å sikre sikkerhet og overholdelse av regelverk.

 • Kraftig salg av kryptosalg

ENDO-protokollen tilhører Singapore-jurisdiksjonen som er et krypto- og ICO-gunstig land og har innført tiltak og forskrifter for å drive veksten i denne sektoren.

Token distribusjon

Den totale tokenforsyningen er 100 millioner til prisen på $ 0,375 per token som senere vil bli solgt i detaljhandel med $ 1 prisverdi.

En stor del av tokenet, dvs. 40%, vil bli brukt i token-salget. Incentivization + C-pool tildeles 15 prosent mens ytterligere 15 prosent går til likviditetsfondet. Teamet og rådgiverne får henholdsvis 14 og 12 prosent. De resterende 4 prosent er delt, 2 prosent hver, mellom dusør og henvisning.     

 • Samfunnsaksept

Når det gjelder markedsnærvær, følger ENDO Protocol en bred tilnærming, noe som fremgår av tilgjengeligheten på flere plattformer. Facebook, Telegram, Youtube, Twitter, Reddit, Medium, Instagram, LinkedIn og GitHub er de sosiale mediekanalene som brukes av Endo Protocol. Med over 11 000 medlemmer på Telegram har ENDO Protocol høstet mye oppmerksomhet som forventes gitt det faktum at CMO er en markedsføringsekspert..

 • Veikart

Fase av prosjektet:

I henhold til veikartet er prosjektet på trinn 4 hvor det har fullført sin markedsføringskampanje og er klar til å gå inn i token salg og plattformgrensesnitt MVP-delen av det. Med en tydelig veikart er de viktige milepælene som kommer opp i år den offentlige testnettlanseringen av plattformen og mainnet-lanseringen sammen med lanseringen av de mange andre funksjonene. I 2019 vil de ha EOS-integrasjon mens de i 2020 vil nærme seg regjeringen.

Endo ICO

Et notat til investorer

Identifisering og verifisering er en integrert del av både individet og virksomhetenes liv. Denne sektoren har enorme risikoer, men mangler en fungerende og effektiv løsning. Ved å målrette smertepunktene i dette segmentet har ENDO Protocol opprettet en god idé. Men det er ingen informasjon om budsjettering av innsamlede midler som også burde vært prioritert av teamet.

Ideen kombinert med en prototype, et erfaren og diversifisert team sammen med en ambisiøs veikart gir oss et progressivt og potensielt bilde. Det som gjenstår å se er imidlertid hvor effektivt Endo Protocol-teamet implementerer planene sine i handling.

Metodikk

For å rangere en ICO følger vi en liste over parametere som i utgangspunktet er KPI-ene (Key Performance Indicators) for et prosjekt, nemlig:

 • Hvitt papir – Tilgjengelighet av kode eller prototype, fordeling av midler, lommebok for massesalg
 • Lagprofil – Teamets styrke og omdømme
 • Forretningsmodell – Problem løst, formål & nytteverdien av symbolet og den økonomiske modellen
 • Støtte teknologi – Blockchain infrastruktur, klarhet i vilkårene & betingelser og token-programvare
 • Kryptosalgsbestandighet – Inkorporering, tokenfordeling, juridiske risikoer og sikkerhetsaspekt
 • Samfunnsaksept – Klarhet & hyppighet av kommunikasjon og tilstedeværelse på sosiale medier

Ved å stille de riktige spørsmålene opprettholder vi integriteten og levedyktigheten til vår ICO-gjennomgang mens vi følger en vurderingsmetode som er basert på kritikken til en bestemt faktor. For eksempel har elementer som tokenverktøy og fordeling av midler fått høyeste betydning, mens teammedlemmernes omdømme og planer om å tiltrekke seg en brukerbase er av middels kritikk..

Vi har et team med robuste fagpersoner som vurderer ICO-prosjektene på en helt objektiv måte.

Vil du at din ICO skal bli vurdert av Coingape? Gi oss beskjed

Forsiktighet: Coingape publiserer kun ICO-prosjektgjennomgangene for informasjonsformålet. Det er ikke en invitasjon til investering. Når du tar investeringsbeslutninger, må du foreta din individuelle vurdering og konsultere en rådgiver.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector