ENIGMA CATALYST ICO gjennomgang og analyse

Enigma Catalyst ICO gjennomgangEnigma Catalyst ICO gjennomgang

Hei folkens,

I forlengelse av serien vår av ICO-anmeldelser gir vi deg en av de hotteste ICO-ene i samtaler, Enigma Catalyst. God appetitt!

Om selskapet

Etigma Project Company ble etablert av en gruppe MIT-kandidater, og er en amerikansk basert oppstart som har suksess i sikret datadelingsmarked, og nå har de nylig kunngjort sitt ‘Catalyst’ -prosjekt. Stimulert av den raske utviklingen og eksplosjonen av krypto-eiendeler, kan katalysatorprosjektet defineres som første investeringspodium, som gjør det mulig for investorer å forme, teste og implementere mikro-kryptofond. Som et faktum, med hjelp fra katalysator, vil utviklere ikke bare få tilgang til Enigmas desentraliserte datamarked, men kan også ta hjelp av det samme når de lager og implementerer nye strategier. Det vil faktisk ikke være feil å nevne at Catalyst er den første applikasjonen som er plassert på toppen av gåteprotokollen.

Enigma Catalyst ICO gjennomgang

“Catalyst er en plattform for kryptovalutahandlere, datakuratorer, utviklere og investorer. Forhandlere utvikler kraftige kvantitative strategier ved å bruke datasett som er kuratert av samfunnet, og investorer setter kapital mot de beste handelsmennene og strategiene. I hovedsak tillater Catalyst alle å bygge sitt eget krypto hedgefond. ”

Mens de fleste kanskje tror det motsatte, viser algoritmisk handel og maskinlæring definitivt seg å være problemfri å lene seg i investeringsstyring. For å si fakta rett, handlet tradisjonell kapitalforvaltningsindustri om å være hemmelighetsfull og ugjennomsiktig, men ting endrer seg nå. Faktisk ville det være rimelig å slå fast at tradisjonelle midler til kapitalforvaltning ikke lenger styrer verden, men har blitt utfordret av mer fri tilgang til økonomiske data, noe som har gjort det godt å tillate utvidelse av crowd-sourced venture-metoder.

For å legge til flere i listen, til og med blokkadene blir raskt trukket i stykker som var der mens de gikk inn i algoritmisk handel, og nye investeringsmuligheter tilbys til voksende åpen kildekode-fellesskap av utviklere, kvartaler, handelsmenn og investorer..

Etter denne stadig økende etterspørselen etter kryptokurver, mener Enigma Catalyst-teamet at det også er økning i interessante muligheter. Og for å sikre at disse mulighetene blir utnyttet på den beste måten, har Catalyst en sjanse til å koble seg til kryptovalutautvekslinger til et sammenslått, desentralisert system, som er designet for å være en målrettet og grei måte å oppnå og kontrollere midler på..

Med teamets ord “Hovedmålet med plattformen vår er å tjene som en one-stop-shop for utviklere (eller kvantitative handelsmenn) som er interessert i å utvikle handelsstrategier som opererer i det voksende domenet til kryptomarkeder.”

I motsetning til de fleste automatiserte handelssystemer, stopper Catalyst ikke bare her, da grunnleggerne av det samme har bestemt seg for å tjene også med investeringsfondstjenestene. Dessuten, mens dette prosjektet kan sammenlignes med de tidligere prosjektene som Malenport, lover Catalyst å tjene med bedre behandlingstid og transaksjonskvalitet. Alt i alt vil det ikke være galt å si at, med nye handelsstrategier, har Catalyst et ubegrenset konkurransefelt å jobbe med.

Markedsstudie

Vi vet alle at algoritmisk handel har vært brukt i lang tid, så det være seg for modent finansmarked eller amatørmarked for kryptoaktiva. Og akkurat som det ikke er så enkelt å velge strategier, er det også utfordrende å utvikle algoritmer for det samme. Imidlertid har industrien gang på gang alltid prøvd å tjene med anbefalte løsninger, som hjelper programvareutvikler selv med grunnleggende kunnskap med å lage algoritmene. Catalyst er her for å tjene med slike løsninger selv. Faktisk er dette prosjektet primært basert på Quantopian, noe som betyr at det samme kan fungere som en bro mellom kryptotrader og Quantopian-tilnærminger..


Plattformens tekniske kjennetegn – dette prosjektet er en desentralisert utvekslingsprotokoll som støtter atomkjøringsvekslinger.

Tid for evaluering!

  • Lagprofil

Tor Bair – Leder for vekst og markedsføring MIT Sloan MBA | Tidligere opsjonshandler og data @ Snapchat, TOR styrer vekst og markedsføring av prosjektet.

Guy Zyskind – Creator of the Enigma og en Blockchain / Multi-party Computation researcher. Tidligere tilbrakte Guy 10+ år i programvareindustrien, inkludert en CTO-rolle i Endor, en MIT spin-off. Guy har en MAS fra MIT Media Lab.

Kan Kisagun– Tidligere konsulent ble entreprenør i blockchain-rommet. Kan bruke 3 år på McKinsey & Company, med fokus på bank og finans og har en MBA fra MIT Sloan School of Business.

Victor Grau Serrat – Senior programvareingeniør – MIT D-Lab | 15+ års programvareutvikling

Fordeling av midler samlet inn via token-salget blir samlet inn i den smarte kontrakten og vil bli brukt som følger:

60% for produkt- og teknologiutvikling

15% for blockchain-forskning

10% for drift

10% til markedsføringsformål

5% for juridiske og administrative kostnader

Enigma Catalyst ICOEnigma Catalyst ICO gjennomgang

  • Forretningsmodell

Enigma-visjonen er å skape en desentralisert datamarkedsplass og å revolusjonere måten data blir delt, aggregert og inntektsført. I det 21. århundre er data den mest verdifulle valutaen. For øyeblikket er det imidlertid monopolisert i fås hender. Facebook og Google har bygget $ 1T i markedsverdi på å samle inn og tjene penger på brukerdata, så er det selskaper som Bloomberg og Reuters, begge med + 10 milliarder dollar inntekter, som først og fremst er bygget på finansiell dataaggregering. Catalyst-teamet bygger infrastrukturen til en desentralisert, sikker, åpen datamarked og introduserer Catalyst som den første applikasjonen bygget på toppen av denne infrastrukturen. Catalyst-plattformen gjør det mulig for alle å starte sitt kryptoinvesteringsfond ved å bruke dataene våre, back testing og forskningsverktøy. Dette vil gi den opprinnelige etterspørselen etter deres datamarkedsplass, og datakuratorer vil gi tilbudet ved å opprette og lisensiere premium datasett for fellesskapsbruk.

  • Tokens mekanisme

Basert på Ethereum og distribuert etter smart kontrakt, brukes tokens for å få tilgang til datakilder på markedet. Tokens flyter fra dataforbrukere til dataleverandører. Datakonsumenter er kvantforhandlere som ønsker å få tilgang til datakilder for å skape et forsprang enten i Catalyst-konkurranser eller i reell handel mot konkurransen. Inntjeningspotensialet deres er direkte korrelert med hvor mange tokens de bruker. Dette skaper insentivstrukturen til å konsumere ECAT-tokens

Funksjon og nytte av token

Primær: ECAT brukes til å få tilgang til datakilder på de-sentraliserte Enigma Catalyst Data Marketplace. Betaling skjer på abonnementsnivå.

Sekundær: ECAT-tokens brukes til å stimulere til å vokse og sikre stabiliteten i nettverket.

ECAT-tokens brukes til å skape etterspørsel på datamarkedet: Belønningstoken blir gitt til quants med vinnende strategier. Dette tilskynder flere kvartaler til å komme på plattformen og konsumere data for å avgrense strategiene og få en fordel.

  • Sikkerhet

Mens Catalyst-teamet er avhengig av smart kontrakt og uavhengige revisjoner for sikkerhet, ble vi bedt om at “vår token er et verktøystoken basert på vår juridiske rådgiver (Cooley – Patrick Murck, Marco Santoni) når vi ble bedt om tilsynelatende, oppfattet eller reell regulatorisk risiko.” sin mening. Cooley er et av de mest anerkjente firmaene i rommet. Vi har til hensikt å overholde alle retningslinjer ”.

Eksterne og interne revisjoner – i henhold til samtalen vår med teammedlemmene planlegger de å få 1 eller 2 uavhengige revisjoner på sine smarte kontrakter.

  • Samfunnsaksept

Med vanlige blogger og direkte kommunikasjon med investorer og informasjonssøkere gjennom slakk og telegram, er vi ganske sikre på at teamet ganske vellykket har bygget et fellesskap rundt prosjektet deres. Med ord fra teamet “Vi har for tiden et sterkt fellesskap og en brukerbase for produktet vårt – vår Slack er aktiv og vokser (for tiden 900+ brukere), og vi har en live alfa tilgjengelig på www.enigma.co/catalyst med mer enn 1500 påmeldinger og nedlastinger ”.

  • Vårt prosjekt

Utvilsomt kan Catalyst nevnes som et prosjekt som er blitt introdusert til rett tid. Det samme gir en løsning for gjeldende forpliktelse og prinsipper for blockchain-industrien som gjør dette prosjektet etterspurt. Selv om erfarne teammedlemmer, høyteknologiske løsninger og prosjektgjennomføring kan oppgis som plusspoeng av det samme, gir fravær av økonomisk plan også noe å vurdere i delen negativ..

Gjennomsnittlig vurdering: 8/10

For flere spørsmål, kontakt:

CoinGape redaksjon på [e-postbeskyttet]

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector