EtherInc ICO gjennomgang og fullstendig analyse

EtherInc ICO gjennomgang & Vurdering

Oversikt

I dag er du inne for en gjennomgang av et prosjekt som lover store krav med store samtaler, men i utgangspunktet ikke er annet enn helt overfladisk. Verdens nest største kryptovaluta Ethereum er en plattform som desentraliserte applikasjoner kan bygges på. Denne nye ICO forhandler Ethereum har kommet inn i bildet med løftet om å presentere en mye bedre og raskere versjon.

Egentlig? Vel, la oss se, hvordan det oppnår det? La oss dykke ned i vårt EtherInc ICO gjennomgang å forstå hvor bra det faktisk er!

EtherInc: Er det noen original kode?

EtherInc er gaffelen til Ethereum som er opprettet med gjenspillingsbeskyttelse som har alle funksjonene til Ethereum blockchain mens den forbedres på en rekke måter.

Hva er disse forbedringene??

La oss ta en titt:

Selskapet hevder å redusere blokkeringstiden fra 15 til 6, og tror du ikke at hvis det har vært så enkelt å oppnå, ville Ethereum ha gjort det selv. Tilsynelatende kunne de ikke!

For det andre har de påståtte 6-årene ikke noe bevis. Egentlig er det ingenting om hvordan teamet planlegger å oppnå dette.

Vi vil virkelig vite svaret på “Hvordan”!

Videre vil forbedringene være i nettverkstransaksjon per sekund med 2,5 ganger og transaksjonsbekreftelseshastighet med 2,5 ganger, noe som er slags det samme.

Når det gjelder å øke gruvearbeideren med 2,5 ganger, har det ingen verdi for nettverket. Fjerning av onkelbelønningen disincitiviserer små bassenger til gruvedrift, noe som øker den sentraliserte gruvedriften, samtidig som sikkerheten reduseres.

Implementering av det endelige tilbudet av mynbare mynter er en fin touch, men igjen er det ikke en forbedring.

Med henvisning til mangel på båndbredde, høyere GAS-pris og skalerbarhetsproblemer i Ethereum blockchain årsaken bak EtherInc blockchain, snakker teamet ikke engang om å løse disse problemene.

Nå, evalueringstiden!!

 • En whitepaper med fyllstoffer

Whitepaper av EtherInc ICO består av fyllstoffer. I stedet for å snakke om den virkelige avtalen, er alt på overflaten ting.

Da vi tok en titt på GitHub-depotet til prosjektet, av de 12 tilleggene, er 11 av dem gaffelen til Ethereums blockchain, explorer, plugin og lommebok.

Det er ingen informasjon om budsjettering av token salgsmidler, noe som er et annet poeng mot dem.

 • Team: Mangel på teknisk kompetanse

EtherInc-teamet består av åtte personer som involverer utvikler, grafisk designer, markedssjef og compliance-medarbeidere, hvor halvparten av teamet har erfaring med å jobbe med store aktører i markedet, men i hvilken kapasitet, ingen anelse, mens den andre halvparten ikke har mye å skryte av.

Etherinc ICO gjennomgang - EincEINC ICO – Team

Tarun Malik – administrerende direktør, Han er utdannet ved Melbourne Business School og har tidligere jobbet med PwC, SwissRe, Johnson & Johnson og Biogen.

Suryansh Kumar – CTO, Suryansh er et frafall på college som har grunnlagt en rekke produkter som Piplity, OBTrack og Codepanel.

Cernat Constantin – Blockchain-utvikler, Cernat er en programvareutvikler som tidligere har jobbet i Bitron, Biesse Solution og Continental AG.

Teamet er sterkt markedsføringsfokusert. Du kan fortelle dette fra det faktum at GitHub-siden ikke har noen bidragsytere, men Telegram-gruppen har over 14 000 medlemmer. For ikke å nevne det faktum at teammedlemmene ikke har mye erfaring innen teknologifeltet.

EtherInc ICO gjennomgang - Einc detaljerEINC ICO – Detaljer

 • Forretningsmodell

ETI (EtherInc) -myntene er kryptobrensel og drivleder for EtherInc blockchain. Disse myntene vil bli brukt av flere grunner, for det første vil du trenge dem til å betale transaksjonsgebyrer. Videre vil ETI-mynter brukes til å distribuere elnc-organisasjoner, lage elnc-forslag, betale lønn og betale, stemme på forslag, kjøre Dapps og gjennomføre ICO (DAICO) på blockchain.

 • Støtteteknologi: EtherInc Blockchain

“EtherInc Blockchain ble opprettet som en gaffel av Ethereum på blokk 5078585.”

EtherInc ICO utvikler sin egen blockchain og har allerede lansert Mainnet og Ropsten (et testnett) i februar. Ifølge teamet har de lansert rundt 7 noder i Mainnet og 3 i Ropsten som tilgjengelig på GitHub.

Blockchain-nettverket til EtherInc har et innebygd programmeringsspråk som betyr at alle i økosystemet kan lage smarte kontrakter og desentraliserte apper med egne transaksjonsformater og overgangsfunksjoner.

Prosjektet gir en hvitliste og følger et KYC-krav mens det nevnes det begrensede området som USA.

 • Kryptosalgs elastisitet

Selskapet er innlemmet i Australia som den siste tiden har begynt å definere regelverk for kryptovalutaer og ICOer mens de klemmer seg på svindel-ICO-ene på vei.

Teamet har 8 rådgivere som er fra forskjellige sektorer, nemlig. Teknologi, markedsføring og økonomi og har også jobbet med store bransjeaktører.

Token Distribution

Ut av den totale tilførselen av 997528142 ETI, vil 9,78 prosent, dvs. 97,528,142 ETI distribueres til eteriholderne i forholdet 1: 1 på gaffeltiden. Cirka 45 prosent av den totale tokenforsyningen vil være tilgjengelig for myntsalg. 100 millioner ETI-mynter vil gå til strategiske partnerskap for å bygge og fremme ETI-økosystem. Cirka 10 prosent av aksjen er avsatt til fremtidig utvikling som vil være opptjent i 5 år og ytterligere 10 prosent til oppstartsfond som vil registrere organisasjonen sin på einc.io-plattformen.

De resterende 15 prosentene vil gå til elnc-samfunnet hvis videre distribusjon er gitt. Av disse 150.000.000 ETI-myntene tildeles den største delen av 40 prosent mynter til elnc-utviklingen, mens den minste dvs. 5 prosent vil gå til rådgivningen. Elnc-teamet ville få 25 prosent andel og markedsføringsdelen av prosjektet får 10 prosent, mens de resterende 20 prosent er for reserver.

 • Samfunnsaksept

Når det gjelder fellesskapsaktiviteten, er prosjektet tilgjengelig på Twitter med over 5 000 følgere, Bitcointalk, Youtube, Medium, Reddit, GitHub og Mail. De har nærmere 14 500 medlemmer på Telegram.

EINC ICO - Rangeringer

Gjennomsnittlig vurdering: 6,6 / 10

 • Veikart

Fase av prosjektet:

Kjøreplanen for prosjektet starter fra 3. kvartal 2017, bestående av eInc Dapp, blockchain, lommebok og gruvedrift, som alle er gaffelen til Ethereum. Akkurat nå er det et samfunnsbyggingsstadium og starter salget.

Røde flagg:

Prosjektet foreslår ikke gyldige og substansielle forbedringer på gaffelen, selv grunnleggeren av prosjektet kunne ikke gi svar på hva EtherIc akkurat kan tilby som Ethereum ikke kan.

Hans svar,

“Den største forskjellen mellom Ethereum og eInc er at eInc ikke bare er en blockchain for å kjøre applikasjoner og smart kontrakt, men drive organisasjoner. eInc er et økosystem der desentraliserte organisasjoner kan blomstre. ”

Wow, det er meningsfylt og forklarende, på sitt verste! Hva er annerledes i dette enn å distribuere en smart kontrakt på ethereum blockchain.

Et notat til investorer: Et flatt nei

En eteregaffel uten noe nytt som et resultat. Hver eneste utvikling i prosjektet har hittil vært Ethereum uten tillegg fra EtherInc. Et team uten teknologisk eller blockchain spesifikk interesse, generelt ser det ut som en god markedsføring og emballasje.

Hvitboken gir ingen verdi, bare fyllstoffer. Teamet ser ut til å dra nytte av mangel på kunnskap i samfunnet om Ethereum og presenterer alt Ethereum tilbyr i en ny pakke..

Metodikk

For å rangere en ICO følger vi en liste over parametere som i utgangspunktet er KPI-ene (Key Performance Indicators) for et prosjekt, nemlig:

 • Hvitt papir – Tilgjengelighet av kode eller prototype, fordeling av midler, lommebok for massesalg
 • Lagprofil – Teamets styrke og omdømme
 • Forretningsmodell – Problem løst, formål & nytteverdien av symbolet og den økonomiske modellen
 • Støtteteknologi – Blockchain infrastruktur, klarhet i vilkårene & betingelser og token-programvare
 • Crypto-salg motstandskraft – Inkorporering, tokenfordeling, juridiske risikoer og sikkerhetsaspekt
 • Samfunnsaksept – Klarhet & hyppighet av kommunikasjon og tilstedeværelse på sosiale medier

Ved å stille de riktige spørsmålene opprettholder vi integriteten og levedyktigheten til våre ICO gjennomgang mens du følger en vurderingsmetode som er basert på kritikken til en bestemt faktor. For eksempel har elementer som tokenverktøy og fordeling av midler fått høyeste betydning, mens teammedlemmernes omdømme og planer om å tiltrekke seg en brukerbase er av middels kritikk..

Vi har et team med robuste fagpersoner som vurderer ICO-prosjekter på en helt objektiv måte.

Vil du at din ICO skal bli vurdert av Coingape? Gi oss beskjed

Forsiktighet: Coingape publiserer kun ICO-prosjektgjennomgangene for informasjonsformålet. Det er ikke en invitasjon til investering. Når du tar investeringsbeslutninger, må du foreta din individuelle vurdering og konsultere en rådgiver.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me