Keplertek [KEP] ICO gjennomgang og fullstendig analyse

Keplertek ICO gjennomgang

Oversikt

Robotikk og kunstig intelligens (AI) er hva fremtiden handler om. For tiden har Robotics markedsplass på over milliarder dollar som kombinert med AI revolusjonerer innovasjonsverdenen. Med fremkomsten av blockchain-teknologi har denne sektoren åpnet for nye muligheter for å endre menneskehetens fremtid. Kepler ICO har som mål å oppnå akkurat dette. Høres interessant ut, ikke sant! Kraftig nok til å til og med gjøre investeringene dine. Men hva tilbyr Kepler Platform deg? Vår grundige Keplertek ICO gjennomgang som innebærer detaljert er å finne svarene på investeringsspørsmålene dine.

Viktige datoer:

 • Token salg begynner: 26. juni 2018 – 17. juli 2018
 • Forkjøp av token: 22. mai 2018 – 5. juni 2018
 • Maks forsyning: 100.000.000
 • Token til salgs: 50.000.000
 • Myk hette: 10.000.000 USD
 • Hard hette: 62.500.000 USD
 • Pris: 1 KEP = 1,25 USD
 • Godtar: ETH, BTC

Keplertek: Blockchain-drevet AI & robotikkøkosystem

Kepler Technology tar sikte på å bygge et innovativt og internasjonalt økosystem for utvikling av AI & Robotikk. Ved å bruke blockchain-teknologi vil plattformen bygge bro over gapet mellom menneskene med ideer og teknisk kunnskap og de som har økonomiske ressurser for å bringe ideen til liv.  

I følge Keplertek-teamet er det “et knutepunkt der likesinnede kan knytte sammen og danne juridisk bindende team for å forfølge en idé fra utviklingsstadiet til masseproduksjon ved hjelp av Keplerteks ressurser og søke om finansiering i Keplerteks nettverk av engleinvestorer og venturefond. . ”

Kepler Technology samler utviklerne, investorene og kundene fra hele verden ved å registrere brukerne under bestemte grupper basert på mål, bakgrunn og formål.

Nå, evalueringstiden!!!

 • En detaljert whitepaper

Hvitboken til Kepler Technology er profesjonell, detaljert og veldig godt satt sammen. Den består av 59 sider og snakker om plattformen, forretningsmodellen til et økosystem, tokenstruktur, fordeler for forskjellige deltakere, og risikovurdering og styring.

Prosjektet gir ingen informasjon om prototypen. Det er ingen kode tilgjengelig på GitHub, så vi nådde ut til Keplertek-teamet som sa:

“For tiden jobber vi med betaversjonen av plattformen som vil debutere før ICO.”

Vel, det er progressivt hvis de slipper betaversjonen før ICO, men vi kan bare vente og se på nå.

ICO Funds Budgeting

Midlene som samles inn på ICO vil bli fordelt på en slik måte at 12 prosent av dette vil gå til produktutvikling av Kepler-plattformen. 8 prosent av midlene vil bli avsatt til forretningsutvikling og strategiske partnerskap som vil innebære ombordstigning av nye organisasjoner, sikre partnerskap og samarbeid.

For bygging av lokaler vil innkjøp av utstyr for testing og produksjon av robotikk og infrastrukturbygging tildeles 20 prosent midler hver.

Kommunikasjons- og markedsavdelingen vil motta 9 prosent av disse midlene som involverer samfunnsoppbygging, markedsføringskampanjer, PR og ansettelse, mens 10 prosent går til reservefond som vil “gi likviditet til fremtidig pengepolitikk og plattformfunksjonalitet.”


 • Lagprofil

Et team på 21 personer med ekspertise innen programvareutvikling, webutvikling, markedsføring, budsjettering, forskning & utvikling og blockchain. Det var lett å nærme seg teamet i tillegg til at vi nå ut til teamet for å få en grundig forståelse av prosjektet.

Keplertek ICO - TeamKeplertek ICO – Team

Giorgi Topuria– CEO, med en dobbelt mastergrad i internasjonal forretningsrett og selskaps- og handelsrett, kom Topuria inn i kryptobransjen i 2014 ved å investere i bitcoin.

Givi Dolidze– Medstifter og viseadministrerende direktør, med en grad i revisjon og regnskap, har Dolidze tidligere jobbet med PwC.  

Irakli Eliashvili– CTO, Eliashvili har jobbet i informasjonsteknologi og tjenestebransjen med en profesjonell grad i Bachelor of Arts, med spesialisering i matematikk og fysikk.

 • Forretningsmodell

Kepler-teknologi introduserer sitt eget token KEP-token som er standardvalutaen for alle bosetningene på dets økosystem. Et ERC20-kompatibelt token, KEP, kan brukes til å kjøpe produkter, roboter, AI-abonnementstjenester og lisenser sammen med finansiering av ideene.

Et viktig trekk ved dette symbolet er høy likviditet som vil bli styrket av verdien av selskapets eiendeler som vil bli sikret ytterligere av landet.

Token vil også bli oppført på børsen, noe som betyr at når Kepler-plattformen vokser, vil dens opprinnelige token også øke i verdi. Vi var litt skeptiske til ”børsen” den ville bli notert på, om hvilken en Kepler-sjef uttalte trygt “Vi kommer til å bli notert på en av de fem beste børsene”, vel det er definitivt noe å se frem til.

keplertex ICO detaljerKeplertek ICO – Detaljer

 • Støtteteknologi

Prosjektet er basert på den populære Ethereum blockchain, men når den slipper sin ICO, vil teamet begynne å jobbe med sin egen blockchain. Etter å ha utnevnt en blockchain-ekspert og satt av 8 prosent av ICO-midlene til blockchain-formål, er teamet dedikert rett fra start.

Minimumsinvesteringen er også beskrevet som er 50 USD eller 0.1ETH.

Definisjonen av klare vilkår og betingelser for ICO, inneholder papiret behovet for KYC-krav. Videre må plattformregistranter for due diligence gjennomgå manuell screening.

 • Kryptosalgs elastisitet

Kepler Technology er et Georgia-selskap som har begrenset sitt toksalg til amerikanske borgere.

Token Distribusjon: Av de totalt 100 000 000 KEP-tokens vil 61 prosent tokens være på salg. Teamet vil få tildelt 10 prosent av tokens som vil være låst i 12 måneder. Ytterligere 10 prosent vil gå til toppledelsen og rådgivere som har bidratt til prosjektets suksess. 20 prosent av denne andelen vil bli overført til dem rett etter utløpet av ICO, mens de resterende 80 prosent vil være låst i 6 måneder.

Keplertek-selskapet vil få 10 prosent av tokens som skal brukes til partnerskap, forretningsutvikling, markedsføring, fremtidige utgifter og strategiske oppkjøp. De resterende 4 prosent tokens vil gå til reservefondene som forvaltes av Kepler-teamet og vil være låst i 12 måneders periode.

Sikkerhet: Kepler-plattformen implementerer smarte kontrakter i investeringssektoren som vil gi et lag av sikkerhet til investeringene. Videre, ved å lage sin egen blockchain, har den som mål å sikre informasjon, redusere svindel og øke tilliten.

Med 6 personer som rådgivere, har Kepler Technologies blockchain og ICO-eksperter med bred bransjeerfaring.

 • Samfunnsaksept

Selskapet har en offisiell “start community building stage” tildelt i februar måned før forhånds salget av ICO i mai. Facebook, Twitter, Youtube og Bitcointalk er de sosiale medievalgene laget gjør. Kepler Technologies offisielle Telegram-gruppe har nærmere 15.000 medlemmer, noe som er et godt antall.

 • Veikart

Fase av prosjektet:

Fra 2016 for å samle et team for Kepler Technologies følger veikartet en grunnleggende tilnærming. Foreløpig er prosjektet i ICO-stadium som er i tide, men har flere milepæler som kommer med alfa-lanseringen av produktet, blockchain-testing og bygging av campus. Hver av disse store trinnene er imidlertid en kompleks prosess som krever en detaljert beskrivelse som mangler.

Store hindringer:

Planen er å bygge sin egen blockchain, noe som ikke er en enkel prestasjon kombinert med campusbyggingen. Fra Keplerteks synspunkt å oppnå “nok eksponering i det høyteknologiske samfunnet til å skaffe seg nødvendige partnerskapsavtaler med de beste venturefondene og teknologiparkene over hele verden” utgjør en hindring.

Keplertek ICO – Rangeringer

Gjennomsnittlig vurdering: 7.7 / 10

Et notat til investorer

Teamet er den mest integrerte delen av prosjektets suksess, og Keplertek-teamet har også dynamisk bransjeerfaring med blockchain-eksperter. Med en avansert idé om å kombinere robotikk og AI og Blockchain, har prosjektet et solid konsept som kan være revolusjonerende. Når det er sagt, mangler prosjektet en prototype, selv om betaversjonen forventes å komme ut snart, noe vi må holde øye med. Og det er lett sagt enn gjort å utvikle egen blockchain. Likviditetsfaktoren til KEP-token hvis markedsverdi vil bli styrket av verdien av selskapet som vil bli ytterligere notert på børsene, er sikkert spennende.

Metodikk

For å rangere en ICO følger vi en liste over parametere som i utgangspunktet er KPI-ene (Key Performance Indicators) for et prosjekt, nemlig:

 • Hvitt papir – Tilgjengelighet av kode eller prototype, fordeling av midler, lommebok for massesalg
 • Lagprofil – Teamets styrke og omdømme
 • Forretningsmodell – Problem løst, formål & nytteverdien av symbolet og den økonomiske modellen
 • Støtteteknologi – Blockchain infrastruktur, klarhet i vilkårene & betingelser og token-programvare
 • Crypto-salg motstandskraft – Inkorporering, tokenfordeling, juridiske risikoer og sikkerhetsaspekt
 • Samfunnsaksept – Klarhet & hyppighet av kommunikasjon og tilstedeværelse på sosiale medier

Ved å stille de riktige spørsmålene opprettholder vi integriteten og levedyktigheten til våre ICO gjennomgang mens du følger en vurderingsmetode som er basert på kritikken til en bestemt faktor. For eksempel har elementer som tokenverktøy og fordeling av midler fått høyeste betydning, mens teammedlemmernes omdømme og planer om å tiltrekke seg en brukerbase er av middels kritikk.

Vi har et team med robuste fagpersoner som vurderer ICO-prosjekter på en helt objektiv måte.

Vil du at din ICO skal bli vurdert av Coingape? Gi oss beskjed

Forsiktighet: Coingape publiserer kun ICO-prosjektgjennomgangene for informasjonsformålet. Det er ikke en invitasjon til investering. Når du tar investeringsbeslutninger, må du foreta din individuelle vurdering og konsultere en rådgiver.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector