Likviditetsnettverk ICO gjennomgang og fullstendig analyse

Likviditetsnettverk ICO gjennomgang

Oversikt

Sammenlignet med de vanlige betalingsplattformene som MasterCard som kan behandle tusenvis av transaksjoner per sekund, kan ikke Bitcoin og Ethereum blockchain utføre et slikt nivå av transaksjoner ennå. Disse blockchain-nettverkene står overfor problemet med skalerbarhet, og nå mer, ettersom adopsjonen øker betydelig. Sakte og kostbare transaksjoner er problemene som må takles. Vår dagens ICO gjør nettopp det ettersom det leverer øyeblikkelige og billige transaksjoner mens de tilbyr en desentralisert bytte- og skaleringsløsning. For å vite alle pressepunktene eller manglene, les videre til våre Liquidity.Network ICO gjennomgang å ta en informert investeringsbeslutning.

Liquidity.Network: Blockchain-betalinger for alle

Liquidity Network er en betalingsløsning som lar flere brukere sende Ethereum-mikropayments for første gang. Det er det aller første betalingssystemet utenfor kjeden der brukere kan utføre toveis overføringer av Ethereum.  

Likviditet. Nettverk bruker i utgangspunktet off-chain betalingsnav som tillater to noder å kommunisere direkte med hverandre. Dette betyr raskere transaksjoner og jo flere brukere på denne plattformen, jo raskere vil transaksjonene finne sted.

I tradisjonell blockchain krever hver transaksjon høye strømkostnader for verifisering, men med betalingsnav utenfor kjeden vil betaling være raskere, noe som betyr at overføringer nesten ikke kan koste.

Dette nettverket og all relatert informasjon vil bli sikret ved å bruke blockchain-teknologien da all brukerinformasjon vil være på Ethereum blockchain.

Nå, evalueringstiden!!

 • En interaktiv whitepaper

Whitepaper av prosjektet er forklarende og attraktivt på sitt beste. Med riktig bakgrunn, målrettede problemer, løsninger og sammenligninger mot konkurrentene, har teamet gjort en god jobb. Videre dekker den også de tekniske aspektene, men uten å pakke den med tekniske sjargonger.

Det beste med denne ICO er at de allerede har en fungerende MVP som det er vanskelig å finne i disse dager. MVP-lommeboken kjører på testnet som er tilgjengelig for testing. Klar for Ethereum, den kan også distribueres på Ethereum classic eller Rootstock. Videre er Dfinity og NEO andre mulige blokkeringer.

Kodene er imidlertid ikke tilgjengelige på GitHub, noe som er litt utenfor punktet her, gitt at blockchain involverer open source-prosjekter..

Det er ingen avklaring om budsjettering av midlene som samles inn under massesalget. Imidlertid deles bruken av midler i klassifiseringen på $ 10m $ 20m og utover som vil fokusere på engineering, forskning, markedsføring og kommunikasjon, forretningsutvikling og juridiske tjenester..

 • Talentfull lagprofil

Teamet har syv personer bortsett fra medstifteren og oppfinneren som tilhører feltet utvikling, blockchain, markedsføring & kommunikasjon og strategi. Selskapet ansetter for tiden for COO-stilling og utviklingsteam sammen med rådgivere.

Liquidity.network teamLiquidity.network team

Arthur Gervais, doktorgrad. Medstifter, han er også medstifter av det smarte kontraktsformelle verifiseringsverktøyet security.ch og har fått sin doktorgrad. i blockchain-sikkerhet fra ETH Zurich.

Rami Khalil – Rami er oppfinneren av REVIVE, som er den første desentraliserte protokollen som balanserer betalingskanaler uten transaksjoner i kjeden. Hans pedagogiske og profesjonelle bakgrunn er primært fokusert på sikkerhetsaspektet.

Begge medstifterne er fra det akademiske feltet, og å ha kunnskap om blockchain-plass fungerer sikkert i deres favør. Teamet er en integrert del av prosjektets suksess, og Liquidity.Network har kanskje ikke et stort team, men de jobber for utvidelse.

VC-deltakelse: Prosjektet har allerede tiltrukket VC-midler som zk Capital, Danhua Capital (DHVC), YouBi Capital og ZMT Capital.

Liquidity.networkLiquidity.network Detaljer

 • Forretningsmodell: Utility token

Det opprinnelige token av Liquidity.Network er LQD-token som vil være ERC20-verktøyet. Disse LQD-tokens vil bli brukt til å få tilgang til premiumfunksjonene på plattformen, for eksempel et garantert antall transaksjoner per sekund, tilgang til AOI-tjenesten eller en servicenivåavtale for høy oppetid

Dette token vil bli akseptert av Likviditet. Nettverk i bytte for merverditjenester.

Imidlertid er brukbarheten eller sikkerheten til systemets protokoll ikke avhengig av bruken av tokenet. Dessuten vil bruken av token som et tilgangstoken til behandling utenfor betalingskjeden øke med antall medlemmer.

 • Støtteteknologi: Ethereum blockchain

Liquidity.Network økosystemet er basert på Ethereum-plattformen og er bærbart til enhver smart kontrakt blockchain. Det betyr også at plattformen drar nytte av det eksisterende utviklings- og forskningsmiljøet.

Når det gjelder vilkårene, er minimumsgrensen for å delta 300 USD. De har også iverksatt KYC-tiltak for å overholde de sveitsiske finansregulatorene (FINMA) som blir utført på alle deltakerne. Det vil være to separate KYC-tiltak, for bidrag mindre enn 3000 CHF vil det bli gjennomført lett KYC, mens for bidrag utover dette tallet må gjennomgå full KYC som involverer sertifisert ID / passkopi eller video.

 • Kraftig salg av kryptosalg

Å være Sveits innlemmet, er selskapet i et kryptogunstig land. ICO er begrenset til USA, Kina, Canada og Taiwan. Videre, for å oppfylle regelverksoverensstemmelsen, jobber de med advokatfirmaet Bratschi i Sveits. Imidlertid er det ingen rådgivere nevnt i whitepaper eller nettstedet.

Token distribusjon

Av de totale 100 millioner LQD vil 15 prosent av tokens frigjøres for offentlig forhåndssalg, mens 50 prosent vil gå til offentlig salg.

Med fokus på utvikling av Likviditetsnettverk økosystem og samfunnet, vil 35 prosent av den totale tokenforsyningen beholdes av LiquidChain. For tiden, i byggetrinnet, er LiquidChain GmbH for utvikling av plattformen. Disse tokens vil bli bestet i løpet av en 2-års periode, og ingen midler vil bli distribuert til teammedlemmene.

Liquidity.Network ICO – Rangeringer

Gjennomsnittlig vurdering: 7.7 / 10

 • Samfunnsaksept

Prosjektet har gjort sin tilstedeværelse på Medium, Telegram, GitHub og Twitter. Med over 1700 følgere på Twitter og nærmere 13.000 medlemmer av Telegram-gruppen, klarer selskapet seg bra når det gjelder å bygge et fellesskap rundt prosjektet deres. Det mangler imidlertid en bredere tilnærming ettersom kanaler som Bitcointalk mangler fra prosjektets sosiale profil.

De er også aktive i å tilby oppdateringer om prosjektet sitt via blogger. Prosjektet er imidlertid ikke så mye spreng som det burde være, gitt at det er en nederlandsk auksjon.

 • Veikart

Fase av prosjektet:

Kjøreplanen for prosjektet startet fra kvartal 3 i fjor med sin alfaversjon. I følge planen er selskapet på rett spor etter å ha allerede lansert sin MVP-versjon. Imidlertid nevner veikartene ingenting om massesalget og fokuserer bare på milepælene der den neste er å lansere den offisielle Liquidity.Network-versjonen neste måned.

Store hindringer:

Den nederlandske auksjonen som har fordeler kan påvirke potensielt avkastning på et prosjekt. Det er heller ikke første gang et transaksjonssystem utenfor kjeden blir introdusert, og taklingen av konkurransen fra allerede fungerende systemer som Raiden og Lightning Network sammen med de kommende prosjektene vil være en hindring for selskapet.

Et notat til investorer

Ideen som er gjennomført er absolutt en solid idé, og det viktigste her er en fungerende MVP tilgjengelig for potensielle investorer å teste. Med sikte på forbedret transaksjonshastighet for forskjellige blokkeringer som Ethereum, Bitcoin og NEO blant andre i fremtiden, fokuserer det på et vesentlig element. Ved utgangen av 2018 vil det fullt fungerende produktet bli lansert.

Til tross for at vi har gode grunnleggere, er det imidlertid ingen rådgivere nevnt. Et annet viktig poeng er den nåværende konkurransen i markedet for betalingssystem utenfor off-chain. Prosjektkodene blir heller ikke gjort tilgjengelige på GitHub, og teamet mangler en bredere tilstedeværelse på sosiale medier. Når det er sagt, har dette prosjektet potensiale som sikkert krever oppmerksomhet.!

Metodikk

For å rangere en ICO følger vi en liste over parametere som i utgangspunktet er KPI-ene (Key Performance Indicators) for et prosjekt, nemlig:

 • Hvitt papir – Tilgjengelighet av kode eller prototype, fordeling av midler, lommebok for massesalg
 • Lagprofil – Teamets styrke og omdømme
 • Forretningsmodell – Problem løst, formål & nytteverdien av symbolet og den økonomiske modellen
 • Støtteteknologi – Blockchain infrastruktur, klarhet i vilkårene & betingelser og token-programvare
 • Crypto-salg motstandskraft – Inkorporering, tokenfordeling, juridiske risikoer og sikkerhetsaspekt
 • Samfunnsaksept – Klarhet & hyppighet av kommunikasjon og tilstedeværelse på sosiale medier

Ved å stille de riktige spørsmålene opprettholder vi integriteten og levedyktigheten til våre ICO gjennomgang mens du følger en vurderingsmetode som er basert på kritikken til en bestemt faktor. For eksempel har elementer som tokenverktøy og fordeling av midler fått høyeste betydning, mens teammedlemmernes omdømme og planer om å tiltrekke seg en brukerbase er av middels kritikk..

Vi har et team med robuste fagpersoner som vurderer ICO-prosjekter på en helt objektiv måte.

Vil du at din ICO skal bli vurdert av Coingape? Gi oss beskjed

Forsiktighet: Coingape publiserer kun ICO-prosjektgjennomgangene for informasjonsformålet. Det er ikke en invitasjon til investering. Når du tar investeringsbeslutninger, må du foreta din individuelle vurdering og konsultere en rådgiver.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me