Metronome ICO gjennomgang og analyserapport

 Metronome ICO gjennomgang

Bitcoin og etereum blant andre kryptovalutaer har skapt mye sus i kryptorommet. Rike på funksjoner, men samtidig mangler de også noen aspekter, en av dem er at disse kryptoene ikke kan overføres til andre blokkjeder. Med denne ideen i tankene planlegger et nytt ICO-prosjekt å komme inn i kryptovalutaindustrien. Et ambisiøst prosjekt, Metronome ICO tar sikte på å bli den første kryptoen som kan overføres på tvers av forskjellige blokkeringer mens den er målrettet mot krypteringsmarkedets bærbarhet, hastighet og volatilitet. Ganske aspirerende ICO-prosjekt, ikke sant! Men er det virkelig verdt investeringen din? La oss utforske dette prosjektet gjennom vårt Metronome ICO gjennomgang.

Viktige detaljer:

 • Ticker: MTN
 • Token type: ERC20
 • Totalt antall poletter: 10.000.000
 • Start for første auksjonsdato: Mai 2018
 • Slutt på første auksjonsdato: Vil vare i 7 dager
 • Tilgjengelig for tokensalg: 80%
 • Godtar: ETH

Metronome (MTN): Den innebygde kryptovalutaen

Metronome jobber for å skape en kryptovaluta som kan overføres på tvers av forskjellige blokkjeder. Målet er å negere isolasjonen av forskjellige blokkeringer, eksisterende prisvolatilitet og lav transaksjonshastighet vedvarende i kryptomarkedet gjennom bærbarhet, pålitelighet og selvstyring.

De Metronome ICO prosjektet definerer seg selv som en “ny kryptovaluta, konstruert for utholdenhet på institusjonsnivå.” Det hevder til og med å tilby like tilgangsmuligheter for publikum, men null privilegier til grunnleggerne mens de har en pålitelig tokenforsyning.

Med lang levetid som hovedmål, mener teamet å konstruere en krypto som er bygget for å vare.

Evalueringstiden!!

 • Whitepaper

Hvitboken eller brukerhåndboken gir et scenario for å fortelle potensielle investorer hva de vil komme inn på. Men når det gjelder de tekniske detaljene i prosjektet, fant vi at det manglet.

Det gir ikke viktig informasjon som er hvordan ideen vil bli implementert. En annen negativ faktor for prosjektet er mangelen på en prototype. Selv om teammedlemmene har en sterk og populær bakgrunn, har det ikke en prototype for investorer å forstå prosjektet og ta deres beslutning om å investere.

Med målet om kryss-blockchain kryptokurrency, skryter whitepaper “Det er den første kryptovalutaen som har potensial til å bli sikret av de beste blockchain-nettverkene, uten en permanent forpliktelse til noen blockchain.”

I motsetning til andre poletter er tilførselen av Metronome ikke begrenset der 100 prosent av inntektene fra den første forsyningsauksjonen forblir i det smarte kontraktssystemet..

Videre nevner selskapet at 100 prosent inntekt fra den første auksjonen vil bli brukt til å støtte samfunnet. Selv om det er en fin tanke, ville en ordentlig forgrening av midlene budsjettering ha gitt et langt mer tydelig bilde.

 • Et høyt profilert team

Etter å ha et team på 15 personer, gir prosjektet et slag når det gjelder talent og erfaring. Bestående av dataforskere, hovedingeniører, samfunnsadvokat, markedsføring og partnerskap, dyktige fagfolk bidrar til dette prosjektet.

metronom ICOMetronome ICO: Team

 • Jeff Garzik – administrerende direktør & Medstifter, sjefsdesigner, han er også medstifter av Bloq, et blockchain-firma som utvikler programvare og tidligere jobbet med BitPay.
 • Matthew Roszak – Styrets leder & Medstifter, Roszak er også medstifter av Bloq og et stort navn i blockchain-bransjen.
 • Peter Vessenes – Han er sjefskryptograf for prosjektet.

Prosjektet involverer også seks rådgivere, alle fra de forskjellige dynamikkene i blockchain-industrien. Teamet har definitivt et godt følge og rykte i markedet.


Imidlertid er det ingen sosiale medieprofiler eller lenker til det samme tilgjengelig på nettstedet. Så hvis du vil vite om dem, kan du speide på internett.

For ikke å glemme en fin liste over partnere, inkludert New Alchemy, Smith + Crown, Jaxx, Delta Strategy Group, Zeppelin Solutions og Perkins Coie.

metronom ICOMetronome ICO gjennomgang

 • Forretningsmodell: kryptovaluta på tvers

Konseptet Metronome er innovativt, har ingen tvil. Ved å gi sin definisjon som “en ny kryptovaluta, konstruert for selvstyring og lang levetid, langsiktig pålitelighet og maksimal bærbarhet”, holder prosjektets ide sikkert en verdi. Å tro at det er “1000 års kryptokurrency” vil være en strekning uten å ha lagt ned en skikkelig strategi og implementeringsprosess.

Metronome er en kryptovaluta akkurat som alle andre som bitcoin, eterum blant andre med en spesiell funksjon av cross-blockchain, i motsetning til andre kryptoer.

 • Støtteteknologi: Ethereum Blockchain, ERC827

Metronome ICOs konsept er cross-blockchain som vil tillate eieren av Metronome å overføre MTN over forskjellige blokkjeder. Opprinnelig vil den bli utstedt på Ethereum med Ethereum Classic som forventes å følge senere på Rootstock den Bitcoin, og Qtum.

Metronome vil bruke ERC827 som er det nye supersettet til ERC20. Utstyrt med de nyeste standardene, tilbyr den forbedret sikkerhet og desentralisert overføring. Videre vil disse nye standardene tillate data og verdi å overføre også, noe som ikke var mulig med ERC20.

Whitepaper av Metronome ICO gir en lang liste med “anerkjennelser og ansvarsfraskrivelser” der MTN-kjøper får mange veibeskrivelser og tilhørende risiko.

 • Kryptosalgs elastisitet

Den opprinnelige tilførselen av tokenet ville være 10.000.000 tokens som prisen ble bestemt for på fallende prisauksjon. Ut av den totale forsyningen vil 20 prosent, dvs. 2 millioner, gis til forfatterne av Metronome ICO, mens de resterende 80 prosent vil gå til et offentlig tilbud. Det er tildelt 7 dager til den første auksjonen, hvoretter auksjonen avsluttes.

Selskapet sikrer rundt 6 personer som rådgivere, nemlig. Gustav Simonsson, Jim Newsome og Don Tapscott blant mange andre som kommer fra de forskjellige områdene i krypto- og blockchain-sektoren.

Når det gjelder sikkerhet, har selskapet for det første valgt å være ERC827-klage som er den siste standarden på etereum som tilbyr forbedret sikkerhet og desentraliserte overføringsfunksjoner. Bortsett fra dette, snakker teamet ikke om hvordan de vil gi bedre sikkerhetstiltak.

 • Samfunnsaksept

Å være godt kjent i samfunnet kommer med sine privilegier som i tilfelle administrerende direktør Jeff Garzik som har over 50 000 følgere på Twitter. Etter å ha allerede startet Bloq, et blockchain-basert selskap, har de viktigste teammedlemmene etablert navn i blockchain-samfunnet. Når det er sagt, er det også mange negative meninger om noen av disse medlemmene.

Metronome-fellesskapet er tilgjengelig for potensielle investorer å nå ut på Github, Twitter, Reddit, Facebook og Medium også. Med nærmere 18.000 medlemmer på sin Telegram-kanal, vinner det absolutt mye oppmerksomhet.

 • Veikart

Fase av prosjektet:

Tidslinjen til prosjektet er ikke veldig inkluderende og futuristisk. Prosjektet har allerede dekket de tre trinnene for å utvikle en idé, starte et partnerskap med Alchemy og gjøre metronomnettstedet og whitepaper live mens du hopper over den midterste som skal lansere en smart kontrakt. Metronome er på den femte etappen (minus den tredje foreløpig) og vil starte sin første forsyningsauksjon i mai 2018.

Røde flagg:

Å være den første cross-blockchain, spesielt på Ethereum, har prosjektet ennå ikke innpodet tillit til investorene. Med ingenting om implementering av spesifikasjoner er vi ikke sikre på hvordan teamet planlegger å oppnå det. For ikke å glemme at smarte kontrakter som burde vært lansert i januar, ikke har blitt utgitt ennå.

metronom ICOMetronome ICO-vurdering

Gjennomsnittlig vurdering: 7/10

Et notat til investorer

Metronome ICO er virkelig et ambisiøst prosjekt med sin kryptovalutaidee på tvers. Prosjektet tilbyr et legitimt konsept mens det er utstyrt med et team som har høy popularitet i kryptorommet. Det gir også forbedret sikkerhetsfunksjon på bordet med bruk av ERC827 sammen med åpen kildekode, autonomi og bærbarhet.

Imidlertid reiser ICO noen alvorlige bekymringer også når det gjelder mangel på informasjon om teknisk implementering og ubegrenset tokenforsyning. Dette prosjektet trenger et testament for at potensielle investorer kan trekke sin avgjørelse på den tiden, det ser ut som Metronome ICO-prosjektet flyr høyt på sin ekstremt ambisiøse idé og et etablert team.

Metodikk

For å rangere en ICO følger vi en liste over parametere som i utgangspunktet er KPI-ene (Key Performance Indicators) for et prosjekt, nemlig:

 • Hvitt papir – Tilgjengelighet av kode eller prototype, fordeling av midler, lommebok for massesalg
 • Lagprofil – Teamets styrke og omdømme
 • Forretningsmodell – Problem løst, formål & nytteverdien av symbolet og den økonomiske modellen
 • Støtteteknologi – Blockchain infrastruktur, klarhet i vilkårene & betingelser og token-programvare
 • Crypto-salg motstandskraft – Inkorporering, tokenfordeling, juridiske risikoer og sikkerhetsaspekt
 • Samfunnsaksept – Klarhet & hyppighet av kommunikasjon og tilstedeværelse på sosiale medier

Ved å stille de riktige spørsmålene opprettholder vi integriteten og levedyktigheten til våre ICO gjennomgang mens du følger en vurderingsmetode som er basert på kritikken til en bestemt faktor. For eksempel har elementer som tokenverktøy og fordeling av midler fått høyeste betydning, mens teammedlemmernes omdømme og planer om å tiltrekke seg en brukerbase er av middels kritikk..

Vi har et team av robuste fagpersoner som vurderer ICO-prosjektene på en helt objektiv måte.

Forsiktighet: Coingape publiserer kun ICO-prosjektgjennomgangene for informasjonsformålet. Det er ikke en invitasjon til investering. Når du tar investeringsbeslutninger, må du foreta din individuelle vurdering og konsultere en rådgiver.

Vil du at din ICO skal bli vurdert av Coingape? Gi oss beskjed

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector