Muzika ICO gjennomgang og fullstendig analyse

Oversikt

Musikkindustrien vokser i raskt tempo med den globale veksten i digital musikkinntekt på 17,7%. Gitt den måten den digitale musikkindustrien er og vil utvikle seg på, kommer denne nye ICO ut på markedet med mye potensial. Ved å skape et nytt økosystem for digital musikk som et skritt mot desentralisering, planlegger Muzika å påta seg rollen som eksisterende mellommenn og aktualisere en rettferdig distribusjonsstruktur. Så la oss dykke rett ut i Muzika ICO for å vite alt det er verdt!

Muzika: Blockchain integrert i digital musikk

Muzika går inn i kryptoverdenen for å takle utfordringen med at musikere og fans er de virkelige verdiskapere i dagens musikkindustri, men ikke blir belønnet riktig for deres verdiskapning.

I denne verdenen der musikere ikke får sine kontingenter og fans blir “pigeonholed som forbrukere” mens mellommenn tar opp fortjenesten, satser Muzika på å bringe innovasjon i verdikjeden i den digitale musikkindustrien.

Planen er å “reformere hvordan verdi skapes og fanges av ulike aktører i bransjen.” Belønningen vil bli returnert til de som skaper verdien mens de gjenvinner andelen som er tapt fra digital piratkopiering gjennom blockchain-teknologi.

Evalueringstiden!!

 • Detaljert & datadrevet whitepaper

Muzika gir en detaljert og tydelig informasjon gjennom sin forklarende whitepaper. Med en profesjonell følelse av dette dokumentet, tilbyr det videre en detaljert studie av musikkbransjen, dens verdi og vekst. De tekniske aspektene ved blockchain-teknologien blir også dekket med letthet mens de presenterer fakta med data og diagrammer.

Programvaredemoen til Muzika Studio v0.1.0 er gjort tilgjengelig for publikum for nedlasting for forskjellige enheter, nemlig. Mac, Windows og Linux.

 • Sterk lagprofil

Starten på Muzika-teamet er bra, ettersom dets medstiftere er en av de yngste og vellykkede gründere. Gjennomsnittlig 22 år gammel ble de tildelt Forbes 30 under 30 Asia 2018.

Inseo Chung- Medstifter og administrerende direktør: Chung er en serieentreprenør med erfaring fra både musikk- og blockchain-verdenen. En profesjonell pianist, vant han 2. plassen i National Student Music Competition. Han har også vært en av de tidligste Ethereum-gruvearbeiderne i Korea.

Sangmin Heo- Medstifter og CTO: Med en grad i datavitenskap har Heo også vært global finalist på Intel Science and Engineering Fair. Bortsett fra å ha relevant teknisk erfaring, har han vært den eneste utvikleren av “The Bamboo Network”.

Jangwon Lee- Medstifter og COO: Lee har også stiftet Shadal Inc. og Youthglobe Korea mens han var en trespråklig gründer med globale nettverk. Han er utdannet siviløkonom fra Seoul National University.

Selskapet har listet 12 av avdelingslederne som involverer blockchain, forretningsutvikling, UX-design, markedsføring, utvikler, musikkadministrasjon, forskning og compliance..

Investorer & partnere: NEO Global Capital, Ontology, BlackHorse, Everest Ventures, 256 Ventures, V3 Ventures, Ulysses Capital, Vestigium, and Divergence Digital Currency (DDC) Fund.

 • Forretningsmodell: MZK- utility token

Muzika støttes av en allerede etablert plattform kalt Mapiacompany som har rundt 2 millioner aktive brukere som dekker over 150 nasjoner når det gjelder abonnenter og artister fra mer enn 30 nasjoner. Nå, for å skape et lojalt og oppmuntret samfunn, går selskapet blockchain-ruten.

Inspirasjon fra det populære Steemit-prosjektets samfunn, Muzika Coin (MZK) er opprettet. Det eneste utvekslingsmediet i Muzika-økosystemet, det vil utføre fire funksjoner, nemlig. samfunnsbygging, transaksjonsmåter for kommersielle varer og tjenester, sponsormuligheter og fellesskapsprogrammer.

For å skaffe MZK er det tre alternativer, nemlig å delta i ICO, kryptovalutautveksling og lojalitetspoeng.

 • Støtteteknologi: Ontologi-basert Blockchain

Muzika utnytter Ontology-plattformen for å bygge sitt desentraliserte prosjekt. Med fokus på gjennomsiktighet og sikkerhet fungerer valget av Ontology-plattform helt fint for prosjektet. Når det gjelder smarte kontrakter, prøver teamet først å forstå funksjonaliteten og implementeringsprosedyren.

 • Kraftig salg av kryptosalg

Prosjektet er Singapore innlemmet mens selskapet bak Muzika er Korea-basert, som ikke bare er utstyrt med den ledende kanten innen digital teknologi, men det koreanske musikkmarkedet er også det tiende største i verden etter inntekt.

Med rundt 12 rådgivere oppført på nettstedet har det dekket alle poengene. Med navn som Michael Cho – ikke-administrerende direktør i Kakao, JoonKee Hong – ikke-administrerende direktør i Kakao Bank, Yoonwoo Lee – (EX) administrerende direktør & Nestleder i Samsung Electronics, og Stella Kung – CMO i QTUM blant mange andre, har Muzika laget en god lang liste med rådgivere.

Token distribusjon

Av de totalt 1 milliard MZK-tokens vil 20,5 prosent, dvs. 205 000 000 tokens være til salgs. Den største delen av tokens, dvs. 40 prosent, er tildelt belønningsøkosystemet. Partnerskap og team får begge 10 prosent hver av MZK-tokens. Cirka 14,5 prosent vil gå til reserve mens de resterende 5 prosent er for rådgivere.

 • Samfunnsaksept

Selskapet tilbyr en god rekkevidde for potensielle investorer via Reddit, Facebook, Twitter, Medium og, GitHub. Den kinesiske telegramkanalen har over 280 medlemmer, mens den engelske versjonen har ca 2160 medlemmer og Korea-versjonen har mer enn 1480 medlemmer.

 • Veikart

Fase av prosjektet:

 • Prosjektet presenterer en fungerende og gjennomførbar veikart som har betydelig utviklingstilskudd til plattformen i hvert kvartal. Fra 1. kvartal 2017, akkurat nå, vil prosjektet gjøre tokensalget sitt live.
 • Børsoppføringer, testnet og deretter mainnet-lansering av plattformen er prosjektets fremtidige mål.

Et notat til investorer

Ideen om å revolusjonere milliardindustrien mens du målretter mot smertepunktene, er en god start på prosjektet. Det beveger seg videre med et sterkt og erfaren team mens det tilbyr publikum sin programvaredemonstrasjon. Videre har teamet presentert en oversiktlig og gjennomførbar veikart som representerer en progressiv vekst.

Et viktig poeng verdt å merke seg er eksistensen av en plattform med 2 millioner brukere bak Muzika som utnytter den desentraliserte naturen til blockchain-teknologi..

Metodikk

For å rangere en ICO følger vi en liste over parametere som i utgangspunktet er KPI-ene (Key Performance Indicators) for et prosjekt, nemlig:

 • Whitepaper – Tilgjengelighet av kode eller prototype, fordeling av midler, lommebok for massesalg
 • Teamprofil – Lagets styrke og omdømme
 • Forretningsmodell – Problem løst, formål & nytteverdien av symbolet og den økonomiske modellen
 • Backing Technology – Blockchain infrastruktur, klarhet i vilkårene & betingelser og token-programvare
 • Kryptosalgsbestandighet – Inkorporering, distribusjon av token, juridiske risikoer og sikkerhetsaspekt
 • Samfunnsaksept – Klarhet & hyppighet av kommunikasjon og tilstedeværelse på sosiale medier

Ved å stille de riktige spørsmålene opprettholder vi integriteten og levedyktigheten til vår ICO-gjennomgang mens vi følger en vurderingsmetode som er basert på kritikken til en bestemt faktor. For eksempel har elementer som tokenverktøy og fordeling av midler fått høyeste betydning, mens teammedlemmernes omdømme og planer om å tiltrekke seg en brukerbase er av middels kritikk..

Vi har et team med robuste fagpersoner som vurderer ICO-prosjektene på en helt objektiv måte.

Forsiktighet: Coingape publiserer kun ICO-prosjektgjennomgangene for informasjonsformålet. Det er ikke en invitasjon til investering. Når du tar investeringsbeslutninger, må du foreta din individuelle vurdering og konsultere en rådgiver.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me