NEX ICO gjennomgang og analyse

NEX ICO ANMELDELSE

Det mye hypede og ekstremt populære Initial Coin Offering (ICO) markedet vokser i milliarder. Derfor presenterer vi deg gjennomgangen av en av de hotteste ICOene: NEX ICO gjennomgang. Med en nyskapende og spennende ide om en desentralisert børs, lover NEX smarte kontraktsbaserte betalingstjenester og fondshåndteringstjenester. Men er denne ideen verdt å investere? For å ta en informert investeringsbeslutning, les videre til vår NEX ICO gjennomgang!

Viktige datoer:

 • Lotterieregistrering åpen for tokensalg: 12. mars   
 • Lotterieregistrering stenger den: 30. mars
 • 1. runde lotterivinnere kunngjorde: 31. mars 
 • 2. runde lotterivinnere kunngjorde: 8. april
 • NEX Token Sale begynner: april
 • ICO salgssum: 25 millioner
 • Maks forsyning: 50 millioner
 • Pris for begge runder: 1 Nex = $ 1,00 USD
 • Selges på forhåndssalg: Ingen forkjøp
 • Godtar: NEO, GASS

NEX: En hybrid kryptokursutveksling

En desentralisert utveksling på NEO-plattformen, og kan skryte av å være “en plattform for kompleks desentralisert kryptografisk handel og betalingstjenesteoppretting.”

I den voksende og stadig utviklende kryptovalutaverdenen er det mange desentraliserte børser, men NEX skiller seg ut ved å innføre en off-chain matching og pålitelig motorbasert plattform. I likhet med reléutvekslinger utenfor kjeden, samsvarer NEXs “ordrer utenfor kjeden og oppfylles on-chain”, men den automatiske matchende motoren tillater mer komplekse ordrer samtidig som sjansen for arbitrage reduseres.

En desentralisert børs som gir en sentralisert børs sammenlignbar ytelse.

Evalueringstiden!!

 • En detaljert whitepaper

NEX gir detaljert og tydelig informasjon gjennom sin forklarende whitepaper. Med en profesjonell og teknisk følelse av dette dokumentet, er det enkelt å fange opp dynamikken og fasettene, selskapet prøver å formidle.

Selskapet har ingen prototype av sitt produkt slik at investorene kan se på og forstå prosjektenes gjennomførbarhet og levedyktighet, noe som absolutt ikke fungerer i prosjektets favør. I tillegg nevner ikke papiret noe som gjelder nøyaktig hvor massesalgsmidler vil gå.

 • Global teamprofil

NEXs team på 14 medlemmer er et samarbeid fra hele verden med 5 av medlemmene som er medstifter og utvikler av prosjektet..

NEX ICO gjennomgangNEX ICO gjennomgang – Neonebytte

Fabio C. Canesin- Medstifter og utvikler: Medstifter av CoZ, han er en MSc fra Universidade Federal do Rio de Janeiro og forskningsingeniør ved Schlumberger-Doll som har ekspertisen innen numeriske metodeapplikasjoner innen geomekanikk, petrofysikk, inversjon og optimaliseringsteknikker.

Fabian Wahle- Medstifter og utvikler: Medstifter av CoZ, Fabian, har utdannet seg fra ETH Zürich og jobbet som CTO i Altoida..

Ethan Fort- Medstifter og utvikler: Medstifter av CoZ, han er skaperen av NEON Wallet som fikk sin doktorgrad. grad fra Stanford University.

Luciano Engel og Thomas Saunders er også medstiftere og utviklere av dette prosjektet som har skapt henholdsvis NEOScan og Neo-python. De resterende ni medlemmene består av designeren, utviklerne, markedsføring og kommunikasjon, PR og rådgivere.


Teammedlemmene i dette prosjektet har sine LinkedIn-profiler vedlagt som gir all informasjon fra deres utdanningsbakgrunn til yrkeserfaring.

Grunnleggerne av NEX er aktive deltakere i det sosiale samfunnet via mange kanaler som blant andre Quora, Twitter og Medium.

NEX ICO gjennomgang: ParametereNEX ICO gjennomgang: Parametere

 • Forretningsmodell: Et aktivumtegn

De NEX-token av prosjektet gir en grei visjon om en desentralisert utveksling med en smart kontraktbasert ledelsestjeneste. Plattformen lar brukerne kjøpe eiendeler fra tradisjonelle kanaler og samhandle med disse eiendelene på NEO blockchain via NEX Smart kontrakt. Forretningsmodellen muliggjør også kryssoverføring ved å tillate handel med eiendeler på NEX.  

I henhold til FINMA-retningslinjene er NEX et aktiva-token som lar eierne få en bestemt prosentandel av avgifter som genereres av børsen og betalingstjenesten. Disse avgiftene har rett på 50 millioner tokens for å få hente fortjenesten gjennom en innsatsprosess. Denne prosessen ligner NEO-nettverkets GAS-beregninger.

Jo mer børsen brukes, jo flere avgifter genereres og jo flere belønninger får en NEX-innehaver.  

 • Støtteteknologi: NEO-basert blockchain

Selskapet har ca 3 rådgivere, nemlig. Muzzammil Zaveri, som er en Y Combinator alum, Da Hongfei, Onchain CEO og NEO Council member og Erik Zhang, Onchain CTO og også NEO Council member.

Basert på den lanserte kinesiske NEO-blockchain i 2015, gir prosjektet en klar tallspesifikasjon for en potensiell investor å dykke i. Med $ 1000 som maksimalt bidrag i første runde og $ 9000 i andre runde, antyder det også minimumsbidraget på 1 NEO per person.

 • Kraftig salg av kryptosalg

Prosjektet vil bli innlemmet i Zug, Sveits, hvor det samarbeider tett med myndighetene for å sikre samsvar, for investorbeskyttelse. Selskapet har ingen juridiske rådgivere oppført i seg selv, men gir investorene den maksimale grensen for det to runde ICO-salget. Videre må deltakerne sende inn sine KYC-dokumenter for å oppfylle lovlighetstiltakene.

 • Token distribusjon

Nettstedet til selskapet gir et klart bilde av fordelingen av tokens som av de totale 50 millioner NEX-tokens, 1% vil gå til ESOP, 4% til selskapets fond, 10% til partnerskap, 15% til NEO-rådet, 20% til grunnleggere, og de resterende 50% vil gå til offentlig ICO.

En rekke land er ekskludert fra å delta i lotteriviset: Algerie, Bolivia, Vietnam, Indonesia, Kirgisistan, Libanon, Marokko, Namibia, Nepal, Pakistan, Ecuador, Myanmar, Elfenbenskysten, Cuba, Iran, Nord-Korea og Syria.

Med sikte på å løse sikkerhetsproblemet til de sentraliserte sentralene mens du opprettholder hastighetsfunksjonen, tilbyr NEX et hybridsystem som kombinerer begge med en fullstendig matchende motor. Videre oppnås brukernes sikkerhet gjennom smart kontraktbasert handelsmetode.

 • Samfunnsaksept

Prosjektgruppen er ganske aktiv og entusiastisk over prosjektet sitt, da det gir konstant utviklingsinformasjon til sine investorer. Selv om selskapet ikke er på telegram, slakk og adresseliste, med henvisning til svindel sårbarhet og utviklingsfokus årsakene, gir det en god rekkevidde til potensielle investorer via LinkedIn, Twitter, Medium og Youtube.

NEX ICO-vurderingNEX ICO-vurdering

Gjennomsnittlig vurdering: 8.2 / 10

 • Veikart

Etappe av prosjektet

Prosjektet presenterer en fungerende og praktisk veikart med kontinuerlige utviklingstilskudd til plattformen i hvert kvartal. Akkurat nå planlegger prosjektet å gjøre sitt token-salg live som prosjektet vil kunne oppnå i begynnelsen av kvartal 2 av 2018 sammenlignet med det planlagte første kvartalet..

Røde flagg:

Siden NEO ennå ikke har oppnådd masseadopsjon i markedet, er det en risiko for at det kan erstattes eller bli overflødig av den kinesiske regjeringens regler rundt kryptovaluta, og fjerner behovet for NEX i første omgang.

Store hindringer:

På grunn av at token er NEP-5 (NEO blockchain), er det mulig at token ikke er umiddelbart tilgjengelig for handel. En lignende forekomst er av Red Pulse, det første NEO-blockchain-baserte ICO-token som ennå ikke er oppført på en sentralbørs. Dette kan absolutt utsette de veldig kortsiktige investorene.

For at prosjektet skal lykkes, må det være en betydelig mengde NEP-5-tokens tilgjengelig på markedet for utveksling. Selv om kryss-kjedestøtte blir utviklet, vil det for det første ikke være en enkel prestasjon, og for det andre vil det være betydelig bak andre Ethereum DEXer (desentraliserte børser) en gang lansert.

Et notat til investorer

Ideen om en hybrid desentralisert utveksling infundert med sikkerhets-, hastighets- og tillitsfunksjoner er troverdig. Med et godt globalt team og et aktivum krever NEX-token absolutt oppmerksomhet. Imidlertid slår fraværet av en prototype, plassering av store fond og juridiske rådgivere ned verdien av et gjennomtenkt prosjekt. Videre har selskapet ingen brukerbase og mangler et bredere sosialt samspill. Når det er sagt, gjør KYC-prosedyren, min-max-grensen og overholdelse av sveitsiske myndigheter det til et gyldig prosjekt som gitt riktig tid, ressurser og takt kan bli virkelig lønnsomt.

Investerer vi?

Ja, vi investerer i dette prosjektet. Ideen om en hybridbørs er et nytt og dristig konsept som kan hjelpe til med å transformere verden av kryptovalutautveksling til tross for noen få feil som prosjektet har..

Vår ICO gjennomgangsmetode

For å rangere en ICO følger vi en liste over KPIer (Key Performance Indicators) for et prosjekt, nemlig:

 • Hvitt papir – Tilgjengelighet av kode eller prototype, fordeling av midler, lommebok for publikumsalg.
 • Lagprofil – Teamets styrke og omdømme.
 • Forretningsmodell – Problem løst, formål & nytteverdien av symbolet og den økonomiske modellen.
 • Støtteteknologi – Blockchain infrastruktur, klarhet i vilkårene & betingelser og token-programvare.
 • Motstandsdyktighet mot kryptosalg – Inkorporering, tokenfordeling, juridiske risikoer og sikkerhetsaspekt.
 • Samfunnsaksept – Klarhet & hyppighet av kommunikasjon og tilstedeværelse på sosiale medier.

Ved å stille de riktige spørsmålene opprettholder vi integriteten og levedyktigheten til våre ICO gjennomgang mens du følger en vurderingsmetode som er basert på kritikken til en bestemt faktor. For eksempel har elementer som tokenverktøy og fordeling av midler fått høyeste betydning, mens teammedlemmernes omdømme og planer om å tiltrekke seg en brukerbase er av middels kritikk..

Vi har et team med robuste fagpersoner som vurderer ICO-prosjektene på en helt objektiv måte.

Forsiktighet: Coingape publiserer kun ICO-prosjektgjennomgangene for informasjonsformålet. Det er ikke en invitasjon til investering. Når du tar investeringsbeslutninger, må du foreta din individuelle vurdering og konsultere en rådgiver.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector