NuCypher ICO gjennomgang, rangeringer og fullstendig analyse

NuCypher ICO gjennomgang

I dag skal vi gi deg en til ICO gjennomgang som gradvis har fått mye oppmerksomhet i kryptorommet. Siden digitale data vokser i raskt tempo, har sikkerhet blitt et problem. Nå, med fremveksten av blockchain-teknologi, fungerer tradisjonelle tiltak ikke så effektivt. Så ved å fokusere på nøkkeladministrasjonssystem (KMS), muliggjør NuCypher deling av private data og delegering av dekrypteringsrettigheter gjennom proxy-re-kryptering, noe som er veldig kult. Så, la oss gå videre til vår NuCypher ICO gjennomgang for å se om det virkelig krever oppmerksomhet!

Token Salgsdato: Ingen oppdatering

Hard hette: Ingen oppdatering

Myk hette: Ingen oppdatering

Pre Sale: 30% solgt, $ 4,3 millioner USD

Godtar: ETH

Om NuCypher

Et desentralisert Key Management System (KMS), NuCypher KMS, tilbyr et personvernlag til distribuerte systemer og desentraliserte applikasjoner. Gjennom proxy-kryptering og tilgangskontrolltjenester tillater NuCypher KMS DAPP-utviklere å lagre, dele, administrere og sikre dataene sine på blockchain.

En kroppsrustning for data, og gjør det videre mulig for en bruker å delegere dekrypteringsrettighetene som ikke kan oppnås ved de tradisjonelle krypteringsordningene. NuCypher’s native token brukes som avgifter og for å stimulere nettverksdeltakerne til å operere noder.

Nå, evalueringstiden!!!

 • Teknisk whitepaper, fokus på produktutvikling

Teamet til NuCypher har tatt en detaljert tilnærming med whitepaper mens den går gjennom bakgrunnen, arkitekturen og nettverkssikkerheten. Når vi snakker langt om funksjonaliteten til prosjektet, gir det et tydelig innblikk i brukssakene også, noe som er en fin touch. Når det er sagt, er det sterkt fylt med tekniske detaljer om kryptering og gruvearbeiders token distribusjon som er ganske vanskelig å forstå for en lekmann investor.

Teamet har allerede begynt å jobbe med sine produkter som Hadoop og Kafka-implementeringer som du kan be om en demo. Nylig avduket teamet sin proxy-re-krypteringsordning Umbral som driver deres KNS-nettverk.

Selv om prosjektet ennå ikke har kommet med begynnelsesdatoene for ICO, er det alltid et godt skritt å ha en ordentlig fordeling av midler før vi går videre, men det er ingen informasjon om segregering av midler.

 • Nucypher teamprofil

Et team er den viktigste drivkraften bak prosjektets suksess, ettersom de er de som må utføre ideen og deretter levere produktet. NuCypher har en styrke på 8 personer som kjernemedlem i teamet bortsett fra rådgivere.


Nucypher ICO gjennomgangNuCypher (NKMS) – Team

MacLane Wilkison – Medstifter og administrerende direktør – En programvareingeniør, MacLane har tidligere jobbet i Morgan Stanley som investeringsbanker angående M&A og finansieringstjenester.

Michael Egorov, Ph.D. – Medstifter og CTO – Michael er forsker fra Moskva institutt for fysikk og teknologi med erfaring innen Python programmering.

David Nuñez, Ph.D. –  Nuñez er kryptograf for prosjektet som har vært i forskningsstaben i NICS Lab innen sikkerhet i Cloud Computing.

Med tilknytning av sine Linkedin-profiler var det lett å få deres pedagogiske og profesjonelle erfaring mens Twitter-kontoene deres ga oss et innblikk i deres sosiale aktivitet. Flertallet i teamet inkluderer ingeniører, men nevner ingenting om forretningsutvikling og markedsavdeling.

Partnere og støttespillere – Prosjektet har allerede fått mye støtte fra blant annet Polychain Capital, Y Combinator, Satoshi Fund, FBG Capital, Semantic Ventures, Compound, Amino Capital, Galaxy og CoinFund.

 • Forretningsmodell bak NU token

Token Economy: Ideen bak Token er å belønne dem til nettverket av gruvearbeidere som bidrar til å tilby en knapp ressurs etter at de er fortært. Bortsett fra å belønne NU-tokens for å bidra med arbeid, vil eierne av dataene også måtte betale i NU-tokens for å få tilgang til omkrypteringstjenester.

Formål med token: Formålet med tokenet er å distribuere tillit til systemet. Whitepaper påpeker også at symbolet er vanskelig å få tak i for å opprettholde desentraliseringens natur, da ingen gruvearbeidere kan komme nær 50 prosent av tilliten. Videre kan NU-tokens også brukes som sikkerhet mot en gruvearbeiders oppførsel.

Hovedårsaken til å introdusere NU-tokens er å gjøre systemet sikrere og avverge angrep som kan resultere i å få majoriteten av tillit. NU-tokens vil bli brukt til å tilegne seg tjenestene til prosjektet og til å belønne gruvearbeiderne som tilbyr omkrypteringsoperasjonene.

Nucypher ICO NKMSNuCypher ICO – Parametere

 • Støtteteknologi: Ethereum-støttet teknologi

NuCypher er basert på Ethereum blockchain, som er den mest populære plattformen for å lansere ICO. I stedet for å bruke Ether, har teamet bestemt seg for å gå med sine egne NU-tokens som hjelper til med å sikre plattformen deres mot angrep.

Med fokus på ingeniører i teamet, er prosjektets primære fokus på å lage produktet før du fortsetter med noen annen del. Når det gjelder vilkår, er det ingenting om denne faktoren, ingen spesielle omtaler eller begrensninger, selv om KYC er påkrevd.

 • Kryptosalgs elastisitet

Inkorporering av selskapet er ikke kjent, da det ikke er nevnt verken i whitepaper eller på nettstedet.

Token Distribusjon: ICO har ennå ikke gitt noen informasjon om tokenfordelingsstrukturen de skal følge. Imidlertid påpeker whitepaper fordelingen av token til gruvearbeiderne. En gruvearbeider blir betalt i tokens av enten eieren eller brukeren av dataene.

Omtrent 4 rådgivere er utnevnt av NuCypher ICO inkludert Dave Evans, professor i informatikk ved University of Virginia, Giuseppe Ateniese, Stevens Institute of Technology med spesialisering i proxy-re-kryptering, John Bantleman med tre tiårers erfaring med å administrere programvareselskaper med høy vekst og Tony Bishop som er administrerende direktør i Equinix og det tidligere globale sjefen for datasentre i Morgan Stanley.

Sikkerhet: Gitt prosjektets natur, tar teamet sikkert sikkerhet på alvor. Tidsskriftet utnevner en egen seksjon for nettverkssikkerhet, og forklarer løsningene på forskjellige sikkerhetstrusler når det gjelder pseudo-anonymitet av omkrypteringsnøkler, splitter nøkkel proxy-omkryptering og utfordringsprotokoll.

Røde flagg: Selskapet har ikke en veikart som gjør det vanskelig å forstå hvor prosjektet ligger og hva man kan forvente av det. Det største mangelpunktet er ingen datoer overhodet.

 • Samfunnsaksept

Teamet er ganske regelmessig med å legge ut oppdateringer om prosjektet mens de har sin tilstedeværelse på Twitter, Discord, Telegram, Reddit og mail. Med over 5 000 følgere på Twitter og 25 000 medlemmer på Telegram har prosjektet absolutt fått oppmerksomhet fra investorene og samfunnet. Man kan enkelt nå ut til folket som er integrert i prosjektet gjennom forskjellige mediekanaler og samhandle med dem.

Teamet har en profesjonell dedikert til samfunnet, og satser også på å spre ordet og kunnskapen om ideen.

Nucypher ICONuCypher ICO – Rangeringer

Gjennomsnittlig vurdering: 7.8 / 10

Et notat til investorer

NuCypher ICO målretter mot et reelt problem med en solid løsning gjennom en proxy-re-kryptering som tillater desentralisert nøkkeladministrasjon og kryptografisk tilgangskontroll. Selv om papiret er fylt med tekniske detaljer, er det beste med prosjektet deres dedikasjon og fokus på å utvikle produktet før ICO blir offentliggjort. GitHub of NuCypher er veldig aktiv og testnet vil kjøre om noen uker mens produktet forventes å bli lansert snart.

Prosjektet mangler områder med å ha et forretningsutviklingsteam og gi informasjon om datoer, fondsbudsjettering, tokenfordeling, inkorporering blant andre fasetter. Når det er sagt, har selskapet allerede anskaffet partnere som vil bruke produktet. NuCypher ICO er et prosjekt som ikke bare snakker samtalen, men også går turen!

Metodikk

For å rangere en ICO følger vi en liste over parametere som i utgangspunktet er KPI-ene (Key Performance Indicators) for et prosjekt, nemlig:

 • Hvitt papir – Tilgjengelighet av kode eller prototype, fordeling av midler, lommebok for massesalg
 • Lagprofil – Teamets styrke og omdømme
 • Forretningsmodell – Problem løst, formål & nytteverdien av symbolet og den økonomiske modellen
 • Støtteteknologi – Blockchain infrastruktur, klarhet i vilkårene & betingelser og token-programvare
 • Crypto-salg motstandskraft – Inkorporering, tokenfordeling, juridiske risikoer og sikkerhetsaspekt
 • Samfunnsaksept – Klarhet & hyppighet av kommunikasjon og tilstedeværelse på sosiale medier

Ved å stille de riktige spørsmålene opprettholder vi integriteten og levedyktigheten til vår ICO-gjennomgang mens vi følger en vurderingsmetode som er basert på kritikken til en bestemt faktor. For eksempel har elementer som tokenverktøy og fordeling av midler fått høyeste betydning, mens teammedlemmernes omdømme og planer om å tiltrekke seg en brukerbase er av middels kritikk..

Vi har et team med robuste fagpersoner som vurderer ICO-prosjektene på en helt objektiv måte.

Vil du at din ICO skal bli vurdert av Coingape? Gi oss beskjed

Forsiktighet: Coingape publiserer kun ICO-prosjektgjennomgangene for informasjonsformålet. Det er ikke en invitasjon til investering. Når du tar investeringsbeslutninger, må du foreta din individuelle vurdering og konsultere en rådgiver.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector