Quanta Networks ICO gjennomgang, vurdering og fullstendig analyse

Ingen liker å betale massevis av kontanter for langsomme, upålitelige internettjenester. Og mens vi betaler mer for å få tilgang til bedre Internett-hastigheter, ser det ut som det bedre alternativet, vi ønsker alle at tilkobling var rimelig og sikker.

Quanta Networks, en Canada-basert blockchain-oppstart, håper å løse dette problemet ved å utvikle blockchain-baserte telekomøkosystemer med ingen gebyr for anlegg eller tårn. Gjennom disse systemene vil Internett-brukere være i stand til å leie ut internettforbindelse til venner og fremmede raskt og sikkert ved å bruke peer to peer-systemer.

Quanta Networks: Et revolusjonerende internett som deler Internett

Quanta Networks mener alle fortjener tilgang til Internett uten å utgjøre deres rett til personvern eller sikkerhet. Det er en ide som tidligere ble delt av grunnleggeren av World Wide Web, Tim Berners-Lee. Imidlertid har rimelig og sikker tilgang til Internett vært en farse for det meste av verden i flere tiår.

Quanta Networks har som mål å bruke blockchain sin sikre digitale hovedbok og smarte kontrakter for å spre internettforbindelse over hele verden. Selskapet vil ikke investere i båndbredde av noe slag. I stedet vil eiere av smarte enheter være koblet til ett nettverk der de kan dele Internett-båndbredden til andre i nød. Økosystemet fungerer løst som Airbnb eller Uber. Personer med rask tilkobling kan velge å leie ut tjenestene sine direkte til de som er interessert.

Betalinger vil skje gjennom smarte Ethereum-kontrakter. Validering vil bli gjort på blockchain og KYC-bekreftelse vil være obligatorisk. I følge Quanta Networks vil tiltaket for å verifisere alles identitet bidra til å øke sikkerheten og gjøre det enkelt å pågripe de som bryter samfunnets regler.

En detaljert Whitepaper

Quanta Networks bringer alle viktige detaljer om prosjektet i en 18-siders whitepaper. Dokumentet definerer oppstartsprosjektet, og kaller det “en ukonvensjonell tilnærming til telekommunikasjon.” Det gir en oversikt over telekomindustrien, utfordringer knyttet til distribusjon av rimelig tilkobling og hvordan Quanta Network vil nærme seg problemet.

I henhold til whitepaper vil den nye telekommunikasjonsarkitekturen Quanta Networks hjelpe mobilbrukere å ha tilgang til ubegrenset internettforbindelse til enhver tid. Informasjon om selskapets forretningsmodell, inntektsgenereringsstrategier, unike innovasjoner og ICO-fondsmål er fremhevet.

Whitepaper går videre for å forklare veikartet. I følge tidlige anslag vil Quanta Networks-tjenester bli benyttet av nordamerikanske brukere innen januar 2020. Dens markedsføringsstrategier inkluderer ikke bare online markedsføring, men også ringe salg og kampanjer via e-post. Whitepaper slutter med en liste over prosjektgruppen med ledere og rådgivere.

Global teamprofil

Kjerneteamet med ledere, ledere og rådgivere i Quanta Networks består av 17 medlemmer. Dette er et mye høyere tall enn gjennomsnittlig ICO, som har 12 eller færre medlemmer.

  • Dan Gahlinger—Beskrevet som prosjektets hovedoppfinner, Dan er en sertifisert IT-spesialist med mer enn 43 års erfaring. Han er Quanta Networks CTO og vil overvåke utviklingen av prosjektets tekniske aspekter. Western University-utdannet teknologisk ekspert kan skryte av et vell av kunnskap i alle saker IT, kunnskapen han håper vil bidra til å styre Quanta Networks til store høyder.
  • Marc Hurst—En medstifter og teamets president, Marc vil veilede hele teamet når hvert medlem spiller sin rolle for å gi liv i Quanta Networks økosystem. Marc har vært leder i mer enn 25 år, og for det meste ledet oppstart relatert til trådløst bredbånd og TV-tjenester.
  • Antonio Carvalho— Populært kjent som Tony, er Carvalho en rådgiver i Quanta Networks-prosjektet. Han har bakgrunn fra bank, etter å ha jobbet for to av Canadas 5 største banker. Han har også jobbet i online spillindustrien, innen helsevesen og sport. Mens han har litt erfaring i blockchain, vil Carvalhos rike erfaring innen forskjellige felt komme til nytte gjennom prosjektets utviklingsstadier.
  • Danny Manu – Danny Manu, grunnleggeren av Mymanu®, jobbet i mange år som musikkprodusent med verdensomspennende musikere med hits som nådde topp 10 i hitlistene. Deretter ble han med i et av verdens ledende luftfartsingeniørfirmaer, som luftfartsingeniør og produktutvikler. Han bestemte seg for å kombinere sin lidenskap for musikk, programmering og innovasjon med sine tekniske ferdigheter. Ved å gjøre dette oppfant han verdens første virkelig trådløse øreplugger og et live stemmesettingssystem for å berike menneskers liv gjennom lydens kraft. Han har siden jobbet med flere globale tech-giganter.

Forretningsmodell: QN Tokens

Quanta Networks planlegger å samarbeide med tilkoblingsnettverk over hele verden for å bidra til å spre sine ideer globalt. Mens det vokser, vil økosystemet bruke en enkel forretningsmodell. For å få tilgang til tjenester vil betalinger bli validert gjennom blockchain.

Økosystemet vil støtte flere datakrypteringsmetoder, og fellesskapsmedlemmer har frihet til å velge hvilken som helst metode. Båndbreddedata vil bli overført gjennom Quantas nettverk, men siden trafikken blir kryptert, vil Quanta ikke kunne kompromittere brukernes data.

Alle betalinger i økosystemet vil bli fullført ved hjelp av QN-tokens. Quanta håper å bygge en intern sentral samt liste opp tokens på tredjeparts markedsplasser for å hjelpe brukere med å kjøpe og selge dem. QN-mynter er ERC20-kompatible og kan lagres i hvilken som helst Ethereum-lommebok.

Backing Technology: Testnett lansert

Quanta Networks har et ambisiøst mål om å utnytte Ethereums blockchain for å spre Internett-tilkobling globalt. Imidlertid har den ikke noen planer om å lansere en mainnet snart. I stedet vil alle aktivitetene stole på Ethereums blockchain gjennom en desentralisert applikasjon.

I tillegg til smarte kontrakter, håper Quanta å starte en desentralisert børs for å hjelpe sine medlemmer til å kjøpe og selge QN-tokens på en praktisk måte.

Krypto-elastisitet

KYC-verifisering vil være et obligatorisk krav for å bli med i Quanta Networks økosystem. Dette vil bidra til å holde alle trygge og sikre at bare medlemmer av goodwill får tilgang til prosjektets tjenester. Bortsett fra det, vil Quanta jobbe med mennesker over hele verden, inkludert USA.

Token Distribusjon

Når det gjelder fordelingen av midler, vil 67% av de innsamlede pengene gå til å fullføre ICO Quanta-prosjektet. Teamet og rådgiverne vil beholde 15% av fondet mens markedsføring og andre utgifter tildeles de resterende 18%.

Quantum har som mål å samle inn minst 20 millioner dollar gjennom en ICO som starter fra 15. april i år. Prosjektets harde tak er satt til $ 300 millioner. Interesserte investorer må investere minst $ 100 i prosjektet, med hvert QN-token som selges til en pris på $ 0,70.

Samfunnsaksept

Selv om Quanta ble lansert i 2017, er ICO et helt nytt prosjekt. Som sådan begynner selskapet bare å markedsføre sine tjenester. Teamet har en eksisterende Reddit-, Medium- og Twitter-konto, men de er knapt aktive. Så langt er ICOs mest aktive sosiale mediekanal Twitter.

Veikart

Quanta Network er for tiden i sin pre-ICO fase. Du kan imidlertid ikke fortsatt kjøpe tokens som en privat investor. ICO-tokenfasen starter 15. august og finner sted i et uspesifisert antall dager. Etter det vil prosjektet være ferdig. Oppstarten har allerede opprettet et foreløpig blockchain-basert nettverk og QN-token.

Teamet håper å liste sine tokens på tre børser innen oktober 2019, mens hovedtjenestene vil bli tilbudt fra januar 2020.

Et notat til investorer

Quanta Network ble lansert i 2017 og har jobbet med prosjektet fram til nå. Så langt har oppstarten utviklet et nettbasert nettverk og QN-token for å lette innsamlingen. Den offentlige ICO vil skje denne måneden, og midlene vil ytterligere bidra til å realisere Quanta.

Prosjektet har ubegrenset potensiale med tanke på at det er mer enn 5 milliarder smarttelefonbrukere i verden. Det vil imidlertid ikke være lett å forstyrre den nåværende telekommunikasjonsindustrien med mindre dets “anleggsfrie” økosystem vil være objektivt overkommelig over hele verden.

Skulle selskapet overbevise nordamerikanske og europeiske kunder om at ideen om P2P-internettdeling er verdt det, er det ingen høyder Quanta ikke kunne nå.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me