Rally ICO gjennomgang

Oversikt

ICO-markedet (Initial Coin Offering) er ikke bare hypet, men vokser også i milliarder. Den siste atypiske ICO for å komme inn på kryptomarkedet er Rally. Med en ide om å transformere innholdsdelingsmarkedet, er Rally her for å belønne brukerne for det de allerede gjør hver dag og stimulere annonsørene med utvidet rekkevidde, lavere kostnad og økt lojalitet. La oss hoppe inn i vår Rally ICO Review og vite alt det er verdt!

Rally: En markedsplass for innholdsdeling for å engasjere samfunnet ditt

Rally er en eksisterende markedsplass som lar annonsørene belønne brukerne for å gjøre det de allerede gjør hver dag, dvs. bli med i et fellesskap eller dele innhold. Innholdet kan deles gjennom hvilket som helst medium, det være seg tekst, e-post, sosialt eller chat.

“Rally er dedikert til å tildele virkelig verdi til deling av innhold, legge makten tilbake i enkeltpersoner og belønne dem.”

Videre fokuserer de på å revitalisere den kraftige tradisjonelle markedsføringsformelen for muntlig ved å kombinere den med den kommende alderen blockchain-teknologien. Et stort insentiv er å ha ingen begrensning på antall poletter som en bruker kan tjene for å bli med, engasjere og henvise royalty-annonser.

Evalueringstiden!!

 • En klar & kortfattet whitepaper

Rally gir klar informasjon gjennom den aktuelle whitepaper. Med et enkelt og konsistent innhold, uten teknisk sjargong, henvender dette dokumentet seg også til en lekmann.

Selskapet har allerede en sosial plattform som er tilgjengelig for brukerne å laste ned på App Store og Google Play. På grunn av at dette prosjektet ikke selger sine tokens i stedet for å ta airdrop-ruten for å distribuere tokens, er det ikke noe krav om informasjon om Crowdsale Funds lommebok..

 • Liten, men sterk lagprofil

I følge Rally-teamet deltar 9 medlemmer. Teamet består hovedsakelig av rådgivere sammen med Blockchain Architect, Regulatory Affairs og Business Development Executive bortsett fra presidenten og grunnleggeren..

James Cashiola Grunnlegger: Den vedlagte profilen forklarer Cashiolas over 30 års erfaring innen programvaredesign og utvikling. Han er uteksaminert fra University of Southern California og har grunnlagt flere oppstart og også fått programvarepatenter.    

David Filippone President: Med over 20 års erfaring innen media og økonomi, har Filippone jobbet med en rekke store navn mens han har bearbeidet dyp kunnskap på forskjellige områder, nemlig. M&A, økonomi, forretningsstrategi og online markedsføring.  

Jason SilverBlockchain Architect: Jason har erfaring i mer enn 20 år innen teknologi. Han har også utviklet og solgt en teknologimarkedsplass til Overstock.com mens han ledet sin bilteknologiske plattform. Etter å ha utdannet seg innen elektroteknikk, har han patenter i påvente av å bruke blockchain i bilområdet.

 • Forretningsmodell: RALLY – et aktiva-token

Rally Token (RALLY) er plattformens insentivvaluta hvis verdi er drevet av både antall brukere og annonsører og hvor engasjert de er på markedet..

Annonsører bruker disse tokens som en del av tilbudene som kan anskaffes ved å tilby varer og tjenester til dem.

For brukerne kan tokens tjene på flere måter:

 • Engasjerende: deling av innhold eller engasjement som svar på et tilbud fra en annonsør
 • Henvisende: brukere sender henvisningskoblinger til nye brukere og / eller annonsører for å bli med på plattformen
 • Samfunnsroyalties: brukere som har henvist andre brukere til plattformen mottar tokens når de henviste brukerne tjener tokens

Når det gjelder hvordan disse tokens kan brukes:

 • Løs inn premier, varer eller tjenester fra annonsører
 • Akkumulere tokens for økt rangliste, merker eller priser
 • Send tokens til andre brukere på plattformen
 • Brukeren bytter til annonsørrollen og bruker tokens for å stimulere andre brukere
 • Støtte teknologi: Ethereum-basert Blockchain

Rally bruker den populære ICO-plattformen Ethereum blockchain for å bygge sin plattform. Årsaken til å gå blockchain-ruten er “å realisere det fulle potensialet i innholdsdelingsøkonomien, og kravene til åpenhet, sikkerhet, insentiver og tilskrivning.”

 • Kraftig salg av kryptosalg

Innlemmet i Puerto Rico, har selskapet fire rådgivere med Sir Kenneth Olisa, OBE er den mest fremtredende. Han er for tiden nestleder for Institute of Directors og styreleder for Interswitch (Afrikas største e-betalingsselskap) og er tidligere direktør for Thomson Reuters og Eurasian Natural Resources Corporation (ENRC).

Token distribusjon

Selskapets nettside gir et klart bilde av distribusjonen av Rally-tokens som “vil bli utstedt som et incitament for brukere å bli med, bli autentisert, henvise nye brukere og delta i tilbud fra annonsører.”

Av den totale tilførselen av 5.000.000.000 RALLY-tokens, vil flertallet av tokens, dvs. 40 prosent, gå til airdrop-belønninger der tokens blir tildelt enkeltpersoner for å bli med i Rally og invitere andre til å bli med. 35% vil gå til annonsører for å oppmuntre Rally-samfunnet til å ta affære og bli belønnet.

Company Reserve for forretningsutviklingsformål får 10 prosent av tokens, mens 7 prosent går til Community Managers som administrerer kanaler, kuraterer innhold og community support. Bare 3 prosent er tildelt rådgivere som er tredjeparter som støtter Rally airdrop. De resterende 5 prosentene er til Bounty-programmet, for å gi til brukerne som markedsfører Rally Airdrop med innholdsoppretting og deling.

For sikkerhetsformål har Rally-plattformen valgt blockchain, spesielt Ethereum. Videre har det økt ytterligere gjennom et bug bounty-program, “som krever betydelig teknisk ekspertise”.

 • Samfunnsaksept

Teamet er begeistret for prosjektet sitt da det gir utviklingsinformasjon til investorene. Selv om selskapet ikke er på slakk og på adresselisten, gir det en god rekkevidde til potensielle investorer via LinkedIn, Telegram, Facebook, Twitter, Medium og Bitcointalk..

 • Veikart

Fase av prosjektet:

 • Prosjektutviklingen startet noen år tilbake i 2015 med utviklingen av den nettbaserte applikasjonen for gamifisering av digitale kuponger. I de påfølgende årene ble en online annonsekjøpsmotor lansert, utvikling av full kommunikasjonsmodul og nå samles rallypointsystem i blockchain.

Store hindringer:

 • Et lite og begrenset team i henhold til informasjonen på nettstedet mangler antallet til å håndtere et ambisiøst prosjekt.
 • Selskapet deler ingen fremtidsutsikter, så vi må stole på kunngjøringer i fremtiden for å få ytterligere innsikt.

Et notat til investorer

Ideen om å stimulere både brukeren og annonsøren ved å tilby flere fordeler i form av ingen begrensning på anskaffelsen av antall tokens, forskjellige måter å tjene og bruke tokens på, samtidig som det gir lave annonseringskostnader og bred rekkevidde til annonsørene, har mye potensialer.

Selv om teamet mangler tall, har Rally tatt med den rette blandingen av talent ved å ha erfaren blockchain-arkitekt, regulatoriske saker og rådgivere. Videre er airdrop for å distribuere RALLY-tokens et smart trekk mens du allerede har en plattform på plass.

Metodikk

For å rangere en ICO følger vi en liste over parametere som i utgangspunktet er KPI-ene (Key Performance Indicators) for et prosjekt, nemlig:

 • Whitepaper – Tilgjengelighet av kode eller prototype, fordeling av midler, lommebok for massesalg
 • Teamprofil – Lagets styrke og omdømme
 • Forretningsmodell – Problem løst, formål & nytteverdien av symbolet og den økonomiske modellen
 • Backing Technology – Blockchain infrastruktur, klarhet i vilkårene & betingelser og token-programvare
 • Kryptosalgsbestandighet – Inkorporering, distribusjon av token, juridiske risikoer og sikkerhetsaspekt
 • Samfunnsaksept – Klarhet & hyppighet av kommunikasjon og tilstedeværelse på sosiale medier

Ved å stille de riktige spørsmålene opprettholder vi integriteten og levedyktigheten til vår ICO-gjennomgang mens vi følger en vurderingsmetode som er basert på kritikken til en bestemt faktor. For eksempel har elementer som tokenverktøy og fordeling av midler fått høyeste betydning, mens teammedlemmernes omdømme og planer om å tiltrekke seg en brukerbase er av middels kritikk..

Vi har et team med robuste fagpersoner som vurderer ICO-prosjektene på en helt objektiv måte.

Forsiktighet: Coingape publiserer kun ICO-prosjektgjennomgangene for informasjonsformålet. Det er ikke en invitasjon til investering. Når du tar investeringsbeslutninger, må du foreta din individuelle vurdering og konsultere en rådgiver.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me