ROOT PROJECT: ICO Review

Root Project ICO Project DetailsRoot Project ICO Project Details

Verden av kryptovaluta er på sitt høyeste raffinement og fravær av sann analyse før kan føre til tap av dine hardt opptjente eiendeler.

Vi kl CoinGape er forpliktet til å gi deg all informasjon om de kommende og pågående ICO-ene som vil hjelpe deg med bedre beslutningstaking for investeringen din. Så i denne utgaven gir vi deg ROOT-prosjektet ICO Review. Nyt turen!

Root Project ICO Review:

Denne non-profit organisasjonen ble grunnlagt av Dr. Nicholas Adams Judge og Chris Place (henholdsvis Political Economist og AY Combinator Fellow), og har nylig bestått milepæl for å bli den mye hypede og mest vellykkede pre-ICO som stengte sist fredag ​​(10. juli) 2017 til 28. juli 2017). Det som imponerte oss mer var imidlertid det faktum at medstiftere holder null tokens for seg selv, i utgangspunktet utover en rimelig lønn, vil ingenting ekstra gå til medstifterkonto som er ny og ganske fantastisk å vite.

Hva prøver Root Project å løse:

Som vi ble kjent med fra teammedlemmene, er RootProject ikke en impulsiv beslutning, men det er et resultat av diskusjoner sent på kvelden og kontinuerlige dialoger som dreier seg om hvilke metoder de må bruke som vil hjelpe dem med å gi en ideell organisasjon stående uten å miste sin identitet i kryptoverdenen til profittorganisasjoner. Mens det var viktig for teamet å komme med en modell for arbeid for dette prosjektet, var de tross alt godt klar over at det samme vil støtte i å endre økonomien til ideelle organisasjoner for alltid.

Root Project handler om å strukturere en ideell organisasjon, hvis kjerneaktivitet vil være mer om arbeidsløsere mot hjemløse.

Faktisk baserer teamet prosjektet på vellykkede amerikanske bypolitiske programmer, som i Albuquerque og NM, og de har til og med data for å bevise at disse prosjektene de gikk inn i er ganske vellykkede..

I utgangspunktet er den eneste grunnen til å bringe dette prosjektet på plattformen for crowdfunding ingen ringere enn troen på at mennesker eller store institusjoner kan crowdfundere prosjekter som de mener kan endre samfunnet.

Selv om teammedlemmene har sørget for at donasjoner de mottar er fradragsberettiget (det er en stor avtale i henhold til amerikansk skattelov), vil donasjonene som mottas for bedriftsforbedringer spesifikt ikke være fradragsberettiget.

Kort oppsummert fra informasjonen som er gitt ovenfor, er Root Project definitivt forskjellig fra alle de forskjellige veldedighetsorganisasjonene som er i gang akkurat nå, som mens andre prosjektinitiatorer kan fullføre prosjektet, tror Root Project å gi arbeidsoppgaven til sårbare mennesker som det samme vil ikke bare hjelpe dem med å få erfaring, men også lønn.

Det vil imidlertid ikke være galt å si at ROOTS-token er designet med tanke på to mål

· Å generere en rettferdig utviklingssyklus som knytter eiendelverdier og institusjonell utvikling (mens du beskytter organisasjonen mot synkende rystelser av eiendelens pris ved å holde flere års funksjonelle budsjett i USD).


· For å redusere uforutsigbarhet og forbindelser med kryptoaktiva som skal gripes i samme innskytersamlinger som ROOTS-tokens.

La oss forstå hvordan de planlegger å øke etterspørselen etter tokens.

  • Crowdfunding-godtgjørelse – i hovedsak vil det bli belastet 10% avgift på donasjonen for det bestemte prosjektet, som deretter brukes til å kjøpe tokens i det åpne markedsformatet.
  • Pensjonsfondbidrag – utarbeidet i form av ROOTS-token som ervervet på det åpne markedet, er pensjonsfondstøtte sponset som resten av prosjektene fra crowdfunded-bidragene til et bestemt prosjekt.
  • Heftige kontrakter med organiserte bidragsytere – det være seg en intensjon om å gjøre godt eller planlegge en positiv PR – begge består av en mindre prosentandel av dollar som går til kjøp og forbrenning av tokens.

Det er evalueringstid nå!

● Team bak Root Project

Med deres ferdigheter i å forklare prosjektet på vanlig engelsk, er vi ganske overbevist om det faktum at folk som er involvert i Root Project, har ekspertisen til å drive noe så stort med effektivitet. Imidlertid tror vi alltid på å gi leseren grunnleggende detaljer om teammedlemmer som vil hjelpe dem med å ikke bare kjenne produktet bedre, men også hjelpe dem med å forutse fremtidig vekst. Derfra er det få grunnleggende fakta relatert til Root Project-teamet.

rotprosjekt ico TeamRoot Project ICO Team

Anton Kraminkin- Utviklingsdirektør – en økonom og innledende Blockchain-supporter – jobbet med Oliver Wyman (et fremtredende internasjonalt ledelseskonsulentfirma), Anton fullførte sin eksamen med en grad i økonomi, fra University of Warwick (UK) og planlegger å snart begynne MA i sosial vitenskap fra University of Chicago.

Chris Place – Medstifter – med en BA (Hons) grad i industriell design, har Chris stillingen som medstifter av Prepd og en Y Combinatory stipendiat. Også Prepd har hatt mer enn $ 5 millioner salg innen 1,5 år under hans tilsyn. Med erfaring fra å jobbe med prisvinnende designer på globalt anerkjente merkevarer, har Chris en markedsføringserfaring i både tradisjonelle så vel som oppstartsinnstillinger.

Dr Nicholas Adams dommer – medstifter – en politisk økonom fra Boston og for tiden bosatt i New York City, fullførte Nick sin doktorgrad fra Institutt for statsvitenskap ved University of Wisconsin Madison i år 2013. Før han grunnla og bygge vandre +, jobbet Nick med revolusjonsanalyser som big data programmerer

Dr. Ashley Hooper – Rådgiver – bosatt i San Francisco, fullførte Ashley sin doktorgrad fra avdelingen for økonomi ved University of California San Diego. Fortsatt til stillingen som seniorøkonom i Keystone-strategien, jobbet Ashley som leder for CRE- og CMBS-forskning i Deutsche Bank..

Zac Filan – Principal Software Engineer – Zac har en grad MS og BS i informatikk, og jobber som hovedprogramvareingeniør i Allscripts. Han hadde også brukt mer enn to tiår i ingeniørroller (omtrent halvparten av den tiden hos IBM).

Alex Bazhanau –Rektor Ethereum Engineer – jobbet for Adform som backend software engineer, Alex ble ansatt av IBM for å hjelpe utviklingen av applikasjoner på Hyperledger (for Afrika). Med MS i informatikk har Alex stillingen som smart kontraktutvikler i RootProject.

● Hvitt papir

Med noen av de smarte kontraktene som allerede er på GitHub-siden, i henhold til prosjektgruppen, er noe av koden for crowdfunding-enheten fortsatt lokal. Også når vi ble spurt om formålet med token, ble vi fortalt at –

· Det samme er å oppmuntre til desentralisert styring og å aktivere tilbakemeldingssløyfen.

· Å fungere som en eiendel i pensjonsfondet

· For å muliggjøre rask skalerbarhet i et område der problemet er skalerbarhet.

· Å skape likviditet for ROOTS, som vil bli handlet på større børser etter ICO

● Samfunnsaksept

Selv om vi er sikre på at med mer enn 1000 medlemmer i slakk, lykkes Root Project-teamet definitivt med å bygge et samfunn rundt ideen deres. Imidlertid ønsket vi ikke å gå glipp av sjansen til å forstå mer om prosjektet fra teamet selv. Derfra ble vi fortalt at ikke bare de lykkes med å hjelpe investorer med å forstå produktet, men har hevet 260% av den totale samlingen de planla for salg før ICO..

Vårt prosjekt

Definitivt, ideen vi har diskutert, har potensial, det samme gir tross alt ikke bare lønn til mennesker og sparer dem for brutal lidelse, men hjelper dem med å skaffe seg arbeidserfaring også for fremtidige muligheter. Men mens alt dette er bra, er det vanskelig å oppnå noe stort som dette før en organisasjon har ressurser, og for dette prosjektet vil det å gjøre det å komme inn i en verden av kryptovalutaer. Derfra har teamet introdusert et token kalt ROOTS, som investorer kan kjøpe. Vi vil også si at ROOTS token er designet for å sette pris på over tid. Dermed er ikke RootProject en veldedighet – det er en plattform for å koble interessene til investorer og fattige.

rotprosjekt ico gjennomgangRoot Project ICO-rangeringer

Gjennomsnittlig vurdering: 9/10

Du kan også abonnere på Steemit-kanalen vår https://steemit.com/@coingape

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector