Sentinel Protocol ICO Review & Complete UPP Token Analysis

Sentinel Protocol ICO Review

En av de største truslene i dag er å bli hacket. Nå, kombinere det med kryptovalutaverdenen, er risikoen den er skremmende. Den desentraliserte karakteren til kryptovalutaer, som er den beste funksjonen, har også sine ulemper. Det mangler et passende trusselforsvarssystem som gjør kryptovalutaene sårbare for tyveri, svindel og hack. Det er her Sentinel Protocol kommer inn i bildet som planlegger å “overvinne ulempen ved desentralisering ved å gjøre den til en fordel for sikkerhet.” Så, hva er dette prosjektet? Bli kjent med dets fulle potensiale gjennom vårt omfattende Sentinel Protocol ICO Review!

Viktige detaljer

Totalt antall tokens: 500.000.000

Tilgjengelig for tokensalg: 300 000 000 (60%)

Token forhåndssalg: 23. mai

Token crowdsale: 27. mai

Token pris: 1 UPP = 0,16 USD (0,00020 ETH)

Sentinel Protocol: Beskyttelse mot hack & svindel

Sentinel Protocol ICO tar sikte på å bygge en «crowddsourced intelligence intelligence database on the blockchain ved å utnytte konsensus- og insentivsystemet.»

Sentinelteamet inkluderer sikkerhetseksperter og organisasjoner som utnytter kraften i desentralisering for å skape et sikkert økosystem. Ved å gjenkjenne de tre viktigste sikkerhetsspørsmålene, nemlig. eksponering for hack, identifisering av angripere og ansvaret for skaden som er påført, har teamet utviklet en løsning.

Denne sikkerhetsinformasjonsplattformen beskytter individuelle kryptovaluta-brukere og sikrer krypto-utvekslinger, lommebøker og betalinger gjennom de unike funksjonene, inkludert database om trusler, maskinlæringssikkerhetslommebok og distribuert sandkasse for analyse av skadelig programvare, samtidig som de belønner sikkerhetspersonellene for deres bidrag..

Nå, evalueringstiden!!!

 • Detaljert papir med midler fokusert på R&D

Hvitboken til Sentinel Protocol ICO gir en detaljert beskrivelse av problemet som er sikkerhetsproblemene med desentralisering, plattformens spesialiserte sikkerhetsfunksjoner og Sentinel Protocol-økosystemet.

Selskapet lager sin lommebok som er S-Wallet, som drives av maskinlæring. Med funksjonaliteten til en antivirusprogramvare, reagerer S-lommebok også proaktivt på ukjente trusler.


Når det gjelder prototypen, jobber teamet med den, men det er ingen koder tilgjengelig på GitHub som angitt i FAQ på nettstedet som sier at koder vil bli gjort tilgjengelig, men noen vil ikke bli publisert av sikkerhetsmessige årsaker.

Hvitboken viser den største delen av innsamlede midler, dvs. 50 prosent vil bli tildelt forskning og utvikling. Utgifter til cybersikkerhetsutstyr, generell drift & administrativ og regnskap, juridisk & overholdelsesavdelinger får 10 prosent hver av midlene. De resterende 20 prosentene vil gå mot salg & markedsføring som dekker både online og offline markedsføringsinnsats.

 • Singapore-basert lagprofil

Teamet snakker en god inspirasjon for dette prosjektet da grunnleggeren av Uppsala Foundation, et team av IT-sikkerhetsfagfolk som jobber for å muliggjøre en desentralisert, men allikevel tilkoblet kryptoverden, Patrick Kim fikk stjålet 7,218 Ether som førte til denne ideen..

SENTINEL ICO – Team

Patrick Kim – Grunnlegger & Konsernsjef, med ti års erfaring i nettverkssikkerhet og systemarkitektur, grunnla Patrick Kim også Uppsala Foundation og har jobbet i Cisco, Palo Alto Networks og F5 Network. Han har også konsultert regjeringen og store selskaper som Samsung.

HM Park – Medstifter / driftssjef, Park har mange års erfaring innen IT-sikkerhet, fintech-sikkerhet og maskinlæring. Han har designet DB-arkitekturen i KB bank og ledet den globale forretningsdriften i F5 Networks og Darktrace.

John Kirch – Chief Evangelist, John Kirch, har over 25 års internasjonal erfaring innen programvareløsninger og har tidligere jobbet i Softbank, Watchguard og Darktrace..

Dayeol Lee – Core Development, Lee for tiden forfølge en Ph.D. på maskinvare- og systemsikkerhet som har vunnet 3. plassen i den simulerte hackingkonkurransen på DEFCON 2010, som er verdens største hackerkonvensjon. Han har også simulert hack for bedrifter, myndigheter og universitetsnettsteder.

Teamet består av åtte andre personer i design-, utvikler-, markedsførings-, økonomi-, sikkerhets- og etterretningsavdelingene.

Sentinel Protocol ICO - DetaljerSentinel Protocol ICO – Detaljer

 • Forretningsmodell: Et verktøy token

Sentinel Protocol har sin egen kryptovaluta kalt UPP dvs. for Uppsala som kan brukes til å betale for varene og tjenestene som leveres av plattformen. UPP-tokens kan også brukes til å benytte de avanserte sikkerhetsfunksjonene i lommeboken blant andre tjenester som sårbarhetsvurdering, rådgivning og detaljert kriminalteknisk tjeneste.

For å oppmuntre de som trenger hjelp og de som gir den, vil tidlige bidragsytere bli belønnet med større insentiver. Dessuten vil et innledende inflasjonsforhold også bli satt mellom 3 og 7 prosent per år som gradvis vil bli redusert til et nivå på 0 prosent inflasjonsforhold. 30 prosent av UPP-inntektene går til bidragsytere fra samfunnet.

 • Støtteteknologi: ICON blockchain

Sentinel-protokollen vil bruke ICON-blockchain, men teamet har ingen av sine egne blockchain-spesialister. Prosjektet har en full-stack utvikler og en kjerneutvikler, men de har ingen blockchain-kunnskap i seg selv.

Med et klart sett med vilkår og betingelser følger prosjektet KYC-tiltakene og avklarer den maksimale / maksimale bidragsgrensen som er 30-300 ETH. KYC-registrering er et nødvendig skritt for både forhåndssalg og massesalg som ber om en Ethereum-lommebokadresse som ikke skal være en sentralisert utvekslingsadresse. Videre, for identifikasjon, er ikke førerkort akseptabelt, men et nasjonalt ID og pass anses som de gyldige alternativene.

 • Motstandsdyktighet mot kryptosalg

Det registrerte selskapet er Uppsala Foundation som er basert i Singapore, som har dukket opp som et ICO-knutepunkt. Regjeringen har en positiv holdning til fintech og beskatningsregler. I november 2017 utstedte landets pengeautoritet et sett med retningslinjer for tokensalg og bemerket at det ikke regulerer digitale valutaer, men ønsker dem velkommen som en innovasjon.

Hvitboken sier klart at folket fra Kina og USA ikke vil være i stand til å delta i denne ICO sammen med borgere i land der det er begrenset eller uautorisert å delta i en ICO.

Token fordeling: Av de totale 500.000.000 vil 15 prosent, dvs. 75 millioner, gis til Uppsala Foundation, mens ytterligere 15 prosent vil gå til forretningsutvikling. Tidlige bidragsytere vil ha 33,7 prosent av den opprinnelige UPP og 26,3 prosent av de totale tokens vil gå til offentlige bidragsytere. Den offentlige token-fordelingen på 131 500 000 UPP er videre delt inn i offentlig forhåndssalg (33,25%), crowdsale (28,7%), strategiske bidragsytere (33,25%) og pre-sentinels (3,8%). 8 prosent av de totale tokens vil være forbeholdt reservert tildeling, mens den resterende andelen på 2 prosent bare vil gå til rådgivere.

Når det gjelder rådgivere, består teamet av 6 personer, nemlig. JH Kim som er i stiftelsesrådet ved ICON, Simon Kim, John Ng, Kenneth Oh, Hongzhuang Lim og Wong Lee Hong som er konsernsjef i Kyber Network.

Gitt det faktum at Sentinel Protocol ICO er en sikkerhetsinformasjonsplattform for blockchain, er sikkerhet hovedfaktoren for hele dette prosjektet. Den har tre unike sikkerhetsfunksjoner, nemlig Threat reputations database (TRDB), Machine learning (ML) motorintegrert sikkerhetslommebok (S-Wallet) og Distribuert malware analyse sandkasse (D-Sandbox) for å sikre et sikkert Sentinel Protocol økosystem.  

Samfunnsaksept

Sentinel Protocol-prosjektet har sin sosiale tilstedeværelse på Facebook, Twitter, medium, Reddit og Youtube. Telegram-kanalen deres har over 30 tusen medlemmer, noe som er et godt antall. Selv om de har en bloggseksjon, er den ikke særlig aktiv. Når vi snakker om teammedlemmene, har de komplette biografier oppdatert og oppe for analyse.

Sentinel Protocol ICO - RangeringerSentinel Protocol ICO – Rangeringer

Gjennomsnittlig vurdering: 7.7 / 10

 • Veikart

Fase av prosjektet:

 • Prosjektet startet i januar i år, hvor det også vant Kyber Network Developer’s Competition. I veikartet står mars for utstedelse av token, men både forhåndssalget og massesalget vil skje i slutten av mai..
 • Prosjektet har angivelig en prototype på testnet, men ikke tilgjengelig for publikum. De viste også prototypen sin på ICON-toppmøtet. I henhold til veikartet vil mainnet bli lansert i juli mens maskinlæring og Sandbox vil bli live på slutten av dette året..

Røde flagg:

 • Prosjektet har ennå ikke gitt noen kunngjøringer om partnerskap som er nødvendige for skalering. For å lykkes med sentinels protokoll vil det være avhengig av at børser utnytter protokollen, og igjen har det ikke vært noen slike kunngjøringer om partnerskap med børser..

Et notat til investorer

Med økningen i antall kryptokurver og tyverier har denne ICO en sterk betydning. Imidlertid trenger markedet mer bevissthet og hensyn til konseptet. Sentinel Protocol er sikkert kryptoindustriens behov på den tiden. Prosjektet har et godt team med betydelig års erfaring, men mangler den aktuelle i Blockchain. Når det gjelder prototypen, jobber teamet allerede med det, men det er ingen tilgjengelighet av koder på GitHub ennå. Når det er sagt at selskapet allerede har nevnt på grunn av prosjektets følsomme natur, vil det ikke bli offentliggjort helt. Samlet sett er dette et prosjekt med potensial og et godt team!

Metodikk

For å rangere en ICO følger vi en liste over parametere som i utgangspunktet er KPI-ene (Key Performance Indicators) for et prosjekt, nemlig:

 • Hvitt papir – Tilgjengelighet av kode eller prototype, fordeling av midler, lommebok for massesalg
 • Lagprofil – Teamets styrke og omdømme
 • Forretningsmodell – Problem løst, formål & nytteverdien av symbolet og den økonomiske modellen
 • Støtte teknologi – Blockchain infrastruktur, klarhet i vilkårene & betingelser og token-programvare
 • Kryptosalgsbestandighet – Inkorporering, tokenfordeling, juridiske risikoer og sikkerhetsaspekt
 • Samfunnsaksept – Klarhet & hyppighet av kommunikasjon og tilstedeværelse på sosiale medier

Ved å stille de riktige spørsmålene opprettholder vi integriteten og levedyktigheten til våre ICO gjennomgang mens du følger en vurderingsmetode som er basert på kritikken til en bestemt faktor. For eksempel har elementer som tokenverktøy og fordeling av midler fått høyeste betydning, mens teammedlemmernes omdømme og planer om å tiltrekke seg en brukerbase er av middels kritikk.

Vi har et team med robuste fagpersoner som vurderer ICO-prosjekter på en helt objektiv måte.

Vil du at din ICO skal bli vurdert av Coingape? Gi oss beskjed

Forsiktighet: Coingape publiserer kun ICO-prosjektgjennomgangene for informasjonsformålet. Det er ikke en invitasjon til investering. Når du tar investeringsbeslutninger, må du foreta din individuelle vurdering og konsultere en rådgiver.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector