Unibright ICO gjennomgang og komplett analyserapport

UNIBRIGHT ICO gjennomgang

Et eksisterende selskap med god track record kombinert med en imponerende liste over partnere og kunder, Unibright ICO har mye å gjøre for det. I et miljø der blockchain har så mye potensial og beundring, virker et prosjekt som kan integrere eksisterende virksomheter med blockchain-teknologi sikkert fristende. Derfor har vi tatt det opp for å gi deg en Unibright ICO gjennomgang å forstå hva det akkurat har å tilby investorene.

Viktige punkter

 • Startdato for tokensalg– 10. april 2018 klokken 13:00 UTC (14:00 CET)
 • Maksimal forsyning – 150 millioner tokens
 • Pris – 1 UBT = 0,14 USD
 • Minimumsgrense (inkludert alt forhåndssalg) – 2.200.000 USD
 • Maksimumsgrense (salg av offentlig symbol) – 13,542,375 USD
 • Aksepterte kryptovalutaer – ETH, BTC, andre via Shapeshift.io

Verdiforslag: Blockchain-basert forretningsintegrasjon

Selskapet definerer Unibright som “et samlet rammeverk for blockchainbasert forretningsintegrasjon og et sett med applikasjoner som utnytter dette rammeverket.”

Et team av utviklere som har over to tiårs erfaring med forretningsintegrasjon, målet for UBT ICO er å integrere blockchain-teknologi inn i en eksisterende virksomhet.

Med troen på at blockchain-teknologi bare kommer til å bli gjennomgripende, er målet med prosjektet å muliggjøre en sikker og effektiv forretningsintegrasjon ved å gjøre bruken av denne teknologien mer lønnsom og gjennomførbar. Selskapet skryter videre av å være “trygg på å være godt posisjonert til å bli den første leverandøren for blockchain-basert forretningsintegrasjon.”

Evalueringstiden!!

 • En intrikat whitepaper

Whitepapiret til prosjektet er ekstremt detaljert når det gjelder å forklare konseptet, rammeverket og økosystemet om hvordan nøyaktig Unibright vil få virksomheten til blockchain-integrasjonen. Å presentere publikum med utfordringene og de respektive løsningene, the hvitt papir snakker om prosjektets flerbrukssaker og gir også forskjellige maler.

Prototypen til prosjektet er tilgjengelig som for øyeblikket kobler selskapets SAP-system til smarte kontrakter fra Ethereum. De vil fokusere på verktøydelen i andre kvartal som vil være klar som betaversjoner innen utgangen av juni. Bakdelene som kartmotor og kodegenerering er allerede utviklet for prototypen mens frontend ennå ikke er integrert.  

Når det gjelder massesalget, bruker selskapet nettlommeboken. Hvitboken til selskapet gir en klar distribusjon av token salg der omtrent 50 prosent av dette salget vil gå for plattformutvikling, opptil 20 prosent vil være reservert for malgenerering for forretningsbruk, PR og markedsavdeling vil få 15 prosent andel og de resterende 15 prosent av salgsinntektene vil gå til bootstrap pilotkunder og etablere partnerskap i bransjen.

 • Lagprofil & Imponerende liste over partnere & klienter

Etter å ha et Tyskland-fokusert team på 14 personer, har prosjektet en administrerende direktør, CTO sammen med andre avdelinger som engineering, markedsføring og kommunikasjon. Omtrent halvparten av teamet jobber som rådgivere for prosjektet.

Unibright ICO gjennomgangUNIBRIGHT ICO: Team

 • Marten Jung – CEO, grunnlegger og leder for Blockchain Development
 • Stefan Schmidt – CTO, medstifter, leder for programvarearkitektur
 • Patrick Lowry – Administrerende partner & Konsernsjef, Venturekapitalist med 8 års erfaring. PwC revisor og startup medstifter / CFO med MBA, CPA lisens.
 • Prof. Günter Schmidt – Model Advisor, 40+ års erfaring i matematisk modellering, abstraksjon og konkretjon

Teamet kan i utgangspunktet skryte av dyktige og kompetente mennesker med mange års erfaring innen sine respektive felt. Når det gjelder rådgivningsteamet, er det rikt på bred bransjeerfaring.

Partnerskap: Med navn som Microsoft Partner, Chainium, Ambisafe, Iconiq lab og Zuhlke, er dette tyske selskapet klar.

Kunder – Akkurat som partnere, har Unibright allerede noen store kunder til seg, nemlig. Samsung, Lufthansa, Unilever, Siemens, ABB, Nestle Waters, Radeberger, DG Verlag, RHI Magnesita og OpenStorage AG.


Unibright ICO gjennomgangUNIBRIGHT ICO: Parametere

 • Forretningsmodell

Gitt den økende etterspørselen og veksten av blockchain-teknologi, har ideen presentert av Unibright en vesentlig vekt. Videre, med sikte på å lette vanskelighetene med tilgjengeligheten av dyktige blockchain-ingeniører, bruke smart kontrakt på blockchains, integrere blockchain i den eksisterende virksomheten og transformere blockchain-data til noe nyttig, adresserer prosjektet gyldige problemer og bringer frem legitime løsninger.

De Unibright token (UBT) vil frigjøre 150 millioner totalt hvis formål er å styrke rammen til Unibright. For å registrere seg for smarte kontrakter fra Unibright, må man betale i Unibright Tokens, som er det eneste tilgjengelige alternativet..

Dessuten, hvis man ønsker å benytte seg av tilleggstjenestene til Unibright, si smarte adaptere for å integrere det nåværende ERP-systemet i blockchain, er Unibright Token den eneste måten å få det.

Token-salget vil bli administrert av blockchain-tjenester og ICO-leverandør, Ambisafe Financial, som har klart å ha klart over 15 token-salg tidligere.

 • Støtteteknologi: Ethereum-basert ERC20

Prosjektet er basert på Ethereum blockchain som for tiden er en velkjent og mest brukt teknologi for ICO-prosjektene. Med et team på 7 rådgivere med dynamisk bransjeerfaring fra felt som blockchain, kryptovaluta, ERP-system, oppstart og strategi, viser prosjektet et godt potensiale.

UBT ICO gir ikke slike vilkår og betingelser som en investor trenger å følge, selv om de har gitt alle detaljene angående hele prosjektet, målet de ønsker å oppnå, rammeverk og fremtidige forventninger.

 • Kryptosalgs elastisitet

Selskapet er innlemmet i Tyskland, hvor tokens i utgangspunktet er verktøy, og operatører av ICO må oppfylle visse betingelser.

Unibright-token-distribusjonen på 150 millioner tokens vil ha den største delen som er 67 prosent av disse tokens til offentlig salg. For de tidlige kjøperne vil 9 prosent settes av mens 12 prosent vil gå til fryselagerets likviditetsreserve. Når det gjelder teamet, vil 6 prosent tokens gå til denne avdelingen som vil være låst i 12 måneder, og de resterende 6 prosent er til juridiske eller token salgskostnader.

Sikkerhet er absolutt poenget med hensyn til selskapet, ettersom både forretningsintegrasjon og blockchain innebærer sikkerhet når det gjelder kryptering og validering, men det er ikke noe spesiell informasjon for det samme.

 • Samfunnsaksept

Teamet har gjort sine LinkedIn-profiler tilgjengelige sammen med Xing, der du kan få alle faglige og pedagogiske kvalifikasjoner for medlemmene i detalj. Når det gjelder selskapet, er de til stede på Telegram-kanalen med over 7000 medlemmer. Bortsett fra Telegram, kan de også nås på Facebook, Twitter, Medium og Reddit.

Unibright ICO gjennomgangUNIBRIGHT ICO: Rangeringer

Gjennomsnittlig vurdering: 8.5 / 10

 • Veikart

Etappe av prosjektet:

Morselskapet har levert SAP-løsning siden 1989 og har erfaring med bedriftsintegrasjon i over 20 år som kom inn i blockchain-teknologi for 4 år tilbake.

Akkurat nå, ifølge prosjektets veikart, vil token-salget være i første halvdel av dette året, dvs. april 2018. Implementeringsfasen vil i andre kvartal i år, mens det fullt operative produktet kommer innen 2020.

Røde flagg:

Selskapet har ikke kodene sine tilgjengelig på Github som kan virke imot det, selv om de ønsker å etablere en teststrategi i fremtiden og få malene testet av andre selskaper. Gitt den iboende kompleksiteten til blockchain, er ideen om forretningsintegrasjon ikke så enkel og smidig som den ser ut, utfordringen ville være å oppnå det.

Det attraktive trekk ved prosjektet er dets partnere og team, men gjennomføringen av et så sofistikert produkt vil ta lang tid. Å være en investor, trenger man mer enn bare en idé å stole på.

Et notat til investorer

De Unibright ICO Prosjektet gir oss en klar, men veldig teknisk hvitbok sammen med maler og et teknisk papir som snakker om Unibright rammeverk og økosystem i ekstreme detaljer. Å ha et morselskap og være i den noe lignende virksomheten i flere tiår, fungerer sikkert i prosjektets favør. Forretningsmodellen sammen med teamet viser også troverdighet. Til tross for å ha en attraktiv ide, kommer problemet imidlertid i selve integrasjonen. Selskapet snakker absolutt en stor samtale, men utførelsen er der selskapet trenger å vise noe vesentlig.

Metodikk

For å rangere en ICO følger vi en liste over parametere som i utgangspunktet er KPI-ene (Viktige ytelsesindikatorer) av et prosjekt, nemlig:

 • Hvitt papir – Tilgjengelighet av kode eller prototype, fordeling av midler, lommebok for massesalg
 • Lagprofil – Teamets styrke og omdømme
 • Forretningsmodell – Problem løst, formål & nytteverdien av symbolet og den økonomiske modellen
 • Støtteteknologi – Blockchain infrastruktur, klarhet i vilkårene & betingelser og token-programvare
 • Motstandsdyktighet mot kryptosalg – Inkorporering, tokenfordeling, juridiske risikoer og sikkerhetsaspekt
 • Samfunnsaksept – Klarhet & hyppighet av kommunikasjon og tilstedeværelse på sosiale medier

Ved å stille de riktige spørsmålene opprettholder vi integriteten og levedyktigheten til våre ICO gjennomgang mens du følger en vurderingsmetode som er basert på kritikken til en bestemt faktor. For eksempel har elementer som tokenverktøy og fordeling av midler fått høyeste betydning, mens teammedlemmernes omdømme og planer om å tiltrekke seg en brukerbase er av middels kritikk..

Vi har et team av robuste fagpersoner som vurderer ICO-prosjektene på en helt objektiv måte.

Forsiktighet: Coingape publiserer ICO-prosjektanmeldelser bare for informasjonsformålet. Det er ikke en invitasjon til investering. Når du tar investeringsbeslutninger, må du foreta din individuelle vurdering og konsultere en rådgiver.

Vil du vurdere ICO av Coingape? Gi oss beskjed.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector