Velix.id ICO gjennomgangs- og analyserapport

Velix.ID ICO gjennomgang

I dagens teknologisk avanserte verden er bevis på identitet ekstremt viktig. Måten vi identifiserer har imidlertid også gjennomgått evolusjonsendringer, inkludert navn, telefonnummer, hjemmeadresse, bankkontonr, kredittkortnr, brukernavn, passord og mye mer. Regjeringer over hele verden har tatt alvorlige skritt i denne retningen, nemlig. FNs ID 2020, den indiske regjeringens AADHAAR-kort og Sveriges BankID. Dette er hvor Velix.ID kommer inn for å gi en plattform for jevn identitetsbekreftelse.

Konseptet er kanskje ikke noe nytt, men er absolutt iøynefallende. Men er det virkelig den neste store tingen? I dag har vi tatt opp for å gjøre en Velix.ID ICO gjennomgang for å teste potensialet og om det er verdt pengene dine!

Viktige datoer

 • Start av tegnsalg: 17. april 2018
 • Token Sale End: 15. mai 2018
 • Maks forsyning: 100.000.000 VXD
 • Hard hette: $ 23 800 000 USD
 • Myk hette: $ 2500 000 USD
 • Pris: 1 VXD = $ 1,00 USD
 • Godtar: ETH, BTC, XRP, LTC

Alle usolgte tokens blir brent.

Velix.ID: En foreslått global plattform for friksjonsfri identitetsbekreftelse

Med et mål å målrette mot dette 200 milliarder dollar markedet, legger Velix frem ideen om en blockchain-basert plattform som muliggjør friksjonsfri identitetsbekreftelse over hele verden. De nåværende metodene som brukes for identitetsverifisering innebærer enorme økonomiske tap for både enkeltpersoner og bedrifter mens de har lang behandlingstid og noen ganger til og med kompromittering av personlig informasjon.

Ved å bruke smarte kontrakter, Stellar consensus protocol (SCP) og nullkunnskapssikkerhet, har Velix.ID som mål å desentralisere prosessen for å bygge et økosystem som er desentralisert, universelt og gjennomsiktig samtidig som det er tids- og kostnadseffektivt..

Nå, evalueringstiden!!!

 • Hvitbok- Hvorfor så mange tekniske sjargonger?

Velix.ID gir en ganske detaljert whitepaper som går en person gjennom scenariet, problemet, løsningen og hvordan de ønsker å oppnå dette. Når det er sagt, inneholder whitepaper teknisk sjargong til en ekstremitet som er vanskelig å utvikle forståelsen.

Når vi snakker om fondet, vil 45 prosent fra salget gå til produktutvikling, 25 prosent vil bli satt av til partnerskap og markedsføring, 20 prosent vil dekke driftskostnadene, forskning vil bli tildelt 5 prosent mens de resterende 5 prosent vil gå mot juridisk del av prosjektet.

Et av poenget som prosjektet mangler, er at prototypen ikke er tilgjengelig. Prototypen skulle lanseres innen mars 2018.

Selv om selskapet allerede jobber med prototypen og har kodene tilgjengelig på GitHub, Velix.ID ICO må ha den klar på forhånd for å tilby en vesentlig løsning til sine investorer. Ifølge nettstedet til selskapet kommer det snart til iOS App Store.

 • Teamet – Et bra for ICO, men ikke for produktet under utvikling

Velix ICO – Team

Et team på 11 personer, og kan skilte med mange års erfaring fra forskjellige bransjer som gjør dem ganske dynamiske.

Manav Singhal – ADMINISTRERENDE DIREKTØR & Medstifter, som har mer enn 13 års erfaring innen entreprenørskap og ledelse innen ulike felt, har Singhal den kompetansen som en toppsjef trenger å ha. Han er også med i styret i Blockchain Foundation of India som viser hans engasjement i blockchain-sektoren.


Balwant Singh – CTO & Medstifter, han har over 10 års erfaring innen mobil utvikling, skyplattformer, serverløse arkitekturapper, bygging av smarte kontrakter og skriving av DApps. Singh er ikke ny i blockchain-verdenen, siden han for øyeblikket var i National Australia Bank, han har jobbet med Ripple.

Guangling Yang – Blockchain Developer, han har en erfaring på mer enn 3 år innen IT-løsning, produktdesign og bedriftsarkitektur. Yang er en full-stack utvikler og spesialiserer seg på Digital Security design.

De andre teammedlemmene tilhører drift, partnerskap, digital markedsføring, PR, investering og økonomi, oppsøkende, KYC / AML og investor relations.

Alle teammedlemmene i prosjektet har sine LinkedIn-lenker vedlagt som gir all nødvendig informasjon.

Partnere: Velix.ID har noen få partnere til navnene også, nemlig. Blockchain Foundation India, Coinsecure, Bitxoxo, Bazista og WandX.

Velix ICO detaljerVelix ICO detaljer

 • Forretningsmodell: Et verktøy token

VXD-token til Velix.ID er et verktøy-token som vil gi brukerne muligheten til å benytte seg av produktene eller tjenestene til selskapet i fremtiden. I dette tilfellet vil brukerne kunne bruke VXD-tokens til å verifisere og dele de bekreftede identitetene på et økosystem. Siden tilbudet av VXD-tokens er begrenset til 100 millioner, akkurat som alle andre verktøy-token, kan det handles på markedet som vil vokse med plattformen.

 • Støtteteknologi

Velix.ID er basert på ethereum blockchain, og i første omgang vil brukerne tildeles ERC20 standard VXD-tokens. Når plattformen er lansert, vil innehaverne få det tilsvarende antall VXD-tokens som vil være i forholdet 1 VXD = 100.000 VEL, der VEL er den mindre enheten av VXD. Alt det usolgte symbolet fra publikumssalget vil bli brent.

 • Kraftig salg av kryptosalg

Selskapet har ikke delt detaljene om innlemmelse, begrensede områder og vilkår eksplisitt. Selv om det angivelig er Singapore innlemmet og begrenset i Singapore også.

Prosjektet har rundt 8 eksperter som rådgivere som har ekspertise innen sine spesifikke felt, nemlig. Tony Simonovsky (markedsføringsrådgiver, administrerende direktør & Grunnlegger av Insight.to), Michael Fourgeaud (investeringsrådgiver, administrerende direktør & Grunnlegger i PrimaBlock), Mohit Kalra (strategisk rådgiver, administrerende direktør i Coinsecure), prof Simon Choi (juridisk rådgiver, grunnlegger av Acme Ardent), Julian Smith (blockchain-rådgiver, administrerende direktør i Blockfreight).

 • Token Distribution

Nettstedet til selskapet gir en klar distribusjon av tokens. Fra den totale tilførselen av 100 millioner tokens, vil 35 prosent, dvs. 35 millioner, selges ved privat salg, forhåndssalg og massesalg.

Teamet vil få tildelt 16 prosent av disse tokens, dvs. 16 millioner VXD. Av disse 16 millionene vil 25 prosent gå til grunnleggere som vil bli låst opp etter 6 måneder.

Teamet får de 50 prosentene som blir låst opp hver 3. måned, og de resterende 25 prosentene går til rådgiverne som også vil bli låst opp etter 3 måneder. Et stort spørsmålstegn her er en så kort frigjøringsperiode for midler til grunnleggerne, teamet og rådgiverne til selskapet som burde ha vært minst et år.

De 4 prosent av tokens vil gå mot samfunnet. 15 prosent vil bli tildelt salg av futures, som ikke gir noen mening, mens de resterende 30 prosent vil bli satt i reserve for fremtidige forretningspartnere. Totalt vil 45 prosent token være låst, noe som helt sikkert er en merkelig ting.

Når det gjelder sikkerheten, vil teamet generere et mønster av offentlige / private nøkler som lett blir sikkerhetskopiert, men som ikke er lett å gjette. De introduserer videre konseptet med den foreldre utvidede nøkkelen, en indeks og en barn utvidet nøkkel for sikkerhetstiltak.

 • Samfunnsaksept

Selskapet er tilgjengelig på en rekke kanaler, nemlig. Twitter, Facebook, LinkedIn, YouTube, GitHub, Reddit, bitcoin talk, medium og også via posten. På Telegram har selskapet godt 18 000+ medlemmer i samfunnet. Teamet er ganske aktivt i å informere publikum og investorer om den siste utviklingen i nyheter og kunngjøringer om prosjektet. Velix.ID-teamet har også deltatt i forskjellige arrangementer som fungerer til deres fordel og snakker om deres lidenskap på blockchain.

 • Veikart

Stage of Project

Selskapet har en ganske utvidet versjon av veikartet, og er for tiden inne i token-salgsfasen satt til april 2018. Imidlertid er MVP som må lanseres innen januar 2018 omtrent 3 måneder for sent. Selskapet jobber allerede med det og har alle detaljer tilgjengelig på GitHub, men de trenger virkelig å trekke sokkene opp og komme på sporet.

Velix ICO – Rangeringer

Gjennomsnittlig vurdering: 7.3 / 10

Rødt flagg 

Produktet som beskrevet i whitepaper støttes ikke av tempoet i utviklingen så langt. Nettstedet nevner fremdeles snart for sine viktigste mobilapper, noe som gjør det klart at ICO ville ha gitt mye mer mening etter den offentlige utgivelsen av produktet..

Et notat til investorer

Selskapet har gjennomført et godt konsept, dvs. identitetsbekreftelse å adressere. Den desentraliserte plattformen er rettet mot å være brukervennlig, gjennomsiktig og allsidig. Men, 

 • Selv om nettstedet er av høy kvalitet, er det veldig informativt, men whitepaper er full av tekniske sjargonger. Et stort dynamisk team med en gruppe rådgivere, prosjektet har potensial.
 • Når det er sagt, mangler prosjektet en prototype, og det forhindrer at prosjektet får den validering det trenger. Noen få hikke i form av en stor del, dvs. 45 prosent tokens låst i reserve og fremtidig massesalg og usikkerhet om lovligheten, påvirker prosjektet ytterligere.. 

Vår ICO-gjennomgangsmetode

For å rangere en ICO følger vi en liste over parametere som i utgangspunktet er KPI-ene (Key Performance Indicators) for et prosjekt, nemlig:

 • Hvitt papir – Tilgjengelighet av kode eller prototype, fordeling av midler, lommebok for massesalg
 • Lagprofil – Teamets styrke og omdømme
 • Forretningsmodell – Problem løst, formål & nytteverdien av symbolet og den økonomiske modellen
 • Støtteteknologi – Blockchain infrastruktur, klarhet i vilkårene & betingelser og token-programvare
 • Crypto-salg motstandskraft – Inkorporering, tokenfordeling, juridiske risikoer og sikkerhetsaspekt
 • Samfunnsaksept – Klarhet & hyppighet av kommunikasjon og tilstedeværelse på sosiale medier

Ved å stille de riktige spørsmålene opprettholder vi integriteten og levedyktigheten til vår ICO-gjennomgang mens vi følger en vurderingsmetode som er basert på kritikken til en bestemt faktor. For eksempel har elementer som tokenverktøy og fordeling av midler fått høyeste betydning, mens teammedlemmernes omdømme og planer om å tiltrekke seg en brukerbase er av middels kritikk..

Vi har et team av robuste fagpersoner som vurderer ICO-prosjektene på en helt objektiv måte.

Vil du at din ICO skal bli vurdert av Coingape? Gi oss beskjed

Forsiktighet: Coingape publiserer kun ICO-prosjektgjennomgangene for informasjonsformålet. Det er ikke en invitasjon til investering. Når du tar investeringsbeslutninger, må du foreta din individuelle vurdering og konsultere en rådgiver.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector