YPTOSPACE ICO gjennomgang, vurdering og fullstendig analyse

I løpet av de siste årene kom et betydelig antall ICO med ideer om å bygge revolusjonerende økosystemer for kryptovalutaer og mislyktes. Er YPTOSPACE annerledes? YPTOSPACE-baserte Seychellene planlegger å lansere en digital valuta markedsplass, en nettbutikk, et kryptokort, et banksystem, et betting nettsted, en trading bot og mange flere tjenester.

YPTOSPACE: Et finansielt økosystem drevet av Crypto

YPTOSPACE er et ambisiøst blockchain-basert prosjekt som planlegger å bygge et økosystem for alle de viktigste bruken av krypto. Ved hjelp av selskapets token (YPTO) kan kryptoinvestorer handle altcoins og bitcoins på en snart lansert handelsplattform. De vil også ha tilgang til en spesiell handelsbot som automatiserer alle deres aktiviteter.

De kan lese kryptonyheter og samhandle med andre investorer på økosystemets nyhetsnettsted og chatfora. De som elsker å streame innhold, vil skaffe seg nyheter på plattformens YPTO TV, mens investorinnstilte vil få en spesiell plattform for handelsideer.

En unik bankplattform kjent som BankYPTO vil hjelpe prosjektets investorer med å holde pengene sine på en konto integrert med flere lommebøker. De vil også kunne sende og motta penger ved hjelp av fiat og de fleste kryptovalutaer.

Som enhver moderne bank, vil BankYPTO-brukere, så vel som ikke-brukere, ha tilgang til et debetkort som lar deg handle og ta ut penger på alle minibanker over hele verden. Korteiere vil fylle på det med krypto, euro eller amerikanske dollar. Fortsatt på bankvirksomhet vil investorer ha tilgang til PayYPTO, en e-lommebok-app som lar deg sende og motta midler ved hjelp av enten krypto eller FIAT umiddelbart.

Den siste komponenten i YPTOSPACE vil være et shoppingnettsted der folk kjøper og selger forskjellige produkter. Tenk på det som en eBay-lignende plattform – bare at den er drevet av blockchain og crypto er standard betalingsmåte.

  • En detaljert Whitepaper

YPTOSPACE beskriver alle aspekter av prosjektet i et tydelig dokument på 31 sider. Det starter med et høydepunkt av alle bransjene som krypto har forstyrret før du dykker ned i YPTOSPACE-økosystemet og hvordan det blir bygget.

Alt YPTOSPACE vil at investorene skal vite, er intelligent dokumentert. ICOs hovedmål om å bygge en plattform som forbinder tjenester fra den virkelige verden med blockchain, forklares i dybden. Bruken av ICO-symbolet og verdien investorer får fra det er riktig oppført. De tekniske aspektene blir forklart med klare og konsise ord. I tillegg forklarer whitepaper YPTOSPACEs tjenester og deres fordeler på en profesjonell måte. Det er ingen følelse av overdrivelse og urealistiske løfter.

Dessverre utelater whitepaper viktige detaljer som mange investorer ønsker å vite. For eksempel hevder dokumentet at YPTOSPACE består av kvalifiserte teammedlemmer, men det viser ikke navnene på noe teammedlem.

Det utelater også informasjon om hvordan innsamlede midler vil bli brukt. Hvitboken nevner ICOs mål om å bryte 150 milliarder YPTO-mynter. 60% av dem er allerede forhåndsdrevet. 30% vil bli solgt under ICO, mens de resterende 30% vil bli holdt av YTPOSPACE. Men bortsett fra det, nevner det ikke til hvilke formål pengene som samles inn i ICO-fasen skal brukes til.

YPTOSPACE ICO-video


Global teamprofil

Mange ICO-er deler informasjon om teammedlemmene og deres legitimasjon. Av ikke avslørte grunner avslører YPTOSPACE bare detaljer om deres grunnlegger.

  • Gregory STOOS—Stifter og administrerende direktør. Gregory har bakgrunn fra programvareutvikling. Han har grunnlagt flere selskaper før og jobbet som frilans nettutvikler før han startet YPTOSPACE. Hans utdanningsbakgrunn forholder seg også til datavitenskap, ferdigheter han håper vil bidra til å bli en spydspiss for hans kryptostart til globale høyder.

YPTOSPACE Styrker

  • Targets Services som har vist seg å fungere i et Blockchain Space

Selv om blockchain er spioneringen for å ha muligheten til å løse et bredt spekter av virkelige problemer, har det lykkes mer i noen sektorer enn andre. YPTOSPACE er rettet mot alle nøkkelområdene blockchain har lyktes: bank, handel, pengespill og netthandel.

Hvis ICO er i stand til å bygge et fungerende blockchain-basert økosystem, er det stor sjanse for at prosjektet vil lykkes i alle sektorene det målretter mot.

  • Utnytter Blockchain

Hele YPTOSPACE-økosystemet vil være basert på blockchain. Det er en viktig bonus for at enhver ICO skal lykkes. Fra sikkerhet til betalingssystemer vil prosjektet integreres og beskyttes av det sikre og uforanderlige blockchain-prosjektet.

  • Stort markedspotensial

Alle næringene som YPTOSPACE målretter mot er milliardindustrier. Nettbank- og pengemarkedene har vokst helt siden de ble lansert. Kryptohandel strømmer av millioner mens shopping har vært en global industri i flere tiår.

I hovedsak har økosystemet et stort, klart marked. Alt den trenger å gjøre er å oppfylle sine løfter og markedsføre sine tjenester på riktig måte, og YPTO-mynten kan skyte i været.

Forretningsmodell: YPTO Token

YPTOSPACE planlegger å tjene på økosystemet ved å beholde en brøkdel av YPTO-tokens og kreve lave handelsavgifter for noen av tjenestene. For å være spesifikk, vil selskapets grunnleggere ha 30% av 150 milliarder YPTO-tokens. 45 milliarder tokens vil bli solgt i løpet av ICO-fasene, mens de resterende 40% vil bli utvunnet på et senere tidspunkt.

Selskapets økosystem vil være avhengig av YPTO-tokens for nesten hvert kjøp. Enten det handler på markedsplassen eller konvertering av penger i banken, vil tokens brukes et sted. Skulle YPTOSPACE lykkes, vil selskapet også lykkes. Hvis det kollapser, vil selskapet og alle tokenes investorer lide.

For å sikre at prosjektet lykkes, holder oppstartsmarkedsføringsavdelingen for tiden et henvisningsprogram som belønner alle som populariserer YPTO-token. Teamet er også aktivt på sosiale medier, holder regelmessige kampanjer og andre markedsføringsmetoder.

Backing Technology: Testnet lansert

YPTO vil jobbe med et blockchain-økosystem bygget fra grunnen av og integrert med tradisjonelle programvarer. Oppstarten vil bruke blockchain for å sikre sitt økosystem og støtte raske, lave gebyrbetalinger.

Selskapets mainnet vil bli lansert senere. Den vil være designet for å håndtere selskapets utvidelse enkelt, integrere flere valutaer og inter-blockchain-børser. Dette vil ytterligere gjøre det mulig for YPTO-økosystembrukere å handle fiat og krypto effektivt.

Krypto elastisitet

KYC-verifisering er obligatorisk for investorer å delta i YPTOSPACE-prosjektet. Imidlertid er det også fordeler med å være en tidlig investor. De som kjøper YPTO-tokens før 25. mars, betaler bare $ 0,01 per token. Andre investorer vil betale mer. Investorer kan også tjene flere poletter ved å delta i henvisningsprogrammet.

Token Distribusjon

YPTO har bare utvunnet 60% av de anslåtte 150 milliarder tokens for øyeblikket. Selv om det ikke viser i detalj hvordan tokens vil bli delt, gir det et snev av hvordan de vil bli distribuert. 30% av de forhåndsutviklede tokens vil bli holdt tilbake av selskapet, antagelig for å bli delt mellom sine ansatte. De resterende 30% vil bli solgt i løpet av ICO-fasene.

ICO sier ikke hvor mange prosent tokens rådgiverne får, og om lagmedlemmenes andeler vil bli låst av sikkerhetsmessige årsaker. Mange ICO-er deler slik informasjon av hensyn til åpenhet og for å forsikre investorer om at konsernsjefen ikke vil stikke av når ICO er over.

Samfunnsaksept

YPTOSPACE-prosjektet er ikke lansert og markedsfører for øyeblikket sine tjenester på sosiale medieplattformer. Selskapets Facebook-, Twitter-, Instagram- og Telegram-ledere er alle aktive.

Veikart

  • Prosjektstadium

 De har et profesjonelt nettsted og en whitepaper som deler sin visjon, det er noen få kvartaler fra å fullføre tjenestene. For øyeblikket er selskapet i sin ICO-fase og planlegger å heve en hard cap på $ 1.05 milliarder dollar om fire uker.

Med hovedstaden vil selskapet lansere mainnet-plattformen i kvartal 2 av 2019. Plattformen vil omfatte PayPTO, BetPTO, TradePTO og CardPTO. Det vil lansere sine chat- og idéplattformer i kvartal tre og lansere flere tjenester i slutten av 2019 og i kvartal ett i 2020.

Et notat til investorer

YPTOSPACE er et ambisiøst prosjekt som samler mange av tjenestene som kryptofans har hatt glede av andre steder. ICO kommer med løfte om lavere avgifter og null noteringskostnader for sine handelsmenn og partner altcoins.

Med tillegg av mediekanaler, betting tjenester og banksystemer, flerspråklig støtte, ser YPTOSPACE ut som en ide for god til å skje. Med tiden vil det bli klart om deres aggressive mål vil bli en realitet eller ikke.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector