GG World lotteri ICO gjennomgang, vurdering og fullstendig analyse

Oversikt

Med den globale lotteribransjen som genererte over 279 milliarder dollar i billettsalg i 2017 i henhold til World Lottery Association, har markedet i fokus her mye potensial. En ny ICO i markedet som allerede er en del av denne bransjen, retter seg mot smertepunktene i denne gammeldagse industrien, inkludert begrensede utsalgssteder, drift av fysisk maskinvare, og er sterkt beskyttet mot konkurranse. GG World Lottery er ICO som planlegger å erobre lotteriverden verden over ved å tilby en sømløs bro mellom old-school lotteriverden og den fremvoksende blockchain-teknologien.

GG World Lottery: Fullt lisensiert, myndighetsregulert, global & nasjonale lotterier på nettet

GG World Lottery er den første regjeringsregulerte nasjonale så vel som globale online lotteriorganisasjonen. Det planlegger å transformere det tradisjonelle lotterisystemet ved å innføre blockchain-basert gjennomsiktighet og nyskapende True Random Number generator-teknologi.

Dette selskapet har også vært ansvarlig for å lage den unike programvaren for lotteri med hvite etiketter. Programvaren tilbyr en kurertjeneste for billettkjøp til noen av de mest populære lotteriene i verden.

Det har allerede anskaffet 17 lisenser i 12 land mens de har et nettverk på 600 millioner mennesker. Ideen er å globalisere lotteribransjen med denne plattformen og GG World TV Show, det første globale TV-showet med lotterispillere fra hele verden.

 • En detaljert Whitepaper

GG World Lottery gir detaljert informasjon gjennom den forklarende whitepaper. Med en profesjonell følelse av dette dokumentet, er det enkelt å fange opp de forskjellige fasettene av prosjektet.

Selskapet har en fungerende prototype for sine investorer for å forstå prosjektenes gjennomførbarhet og levedyktighet.

Når det gjelder tildelingen av fondene, går den største delen som er 25 prosent av mengdefondet til markedsføring. 20 prosent av midlene vil være til dekning av personalkostnader. Utviklings-, tekniske og sertifiseringskostnader tildeles 15 prosent, mens 5 prosent er for anskaffelse av forhandler. Profesjonelle tjenester og premiering dekker først 10 prosent av midlene hver.

Ytterligere tildeling av midler er 5 prosent for reise og opphold, 4 prosent vil dekke saksomkostninger, og 2 prosent går for lokaler. 1 prosent går mot fire kategorier, nemlig. Opplæring, underholdning, kommunikasjon og generelle driftskostnader.

 • Erfaren team

GG World Lottery har fem medlemmer oppført på teamet som inkluderer grunnlegger, administrerende direktør, CTO, programvareingeniør og teknisk ekspert. Hvert medlem har sine respektive LinkedIn-profiler vedlagt.

Mark Hutchinson Administrerende direktør og president, en 35 år gammel veteran i den globale lotteribransjen, han har også vært direktør for Kansas Lottery. Hutchinson er et av grunnleggerne av oppstarten av Lotto America, verdens største lotterispill senere kalt Powerball.

Wojciech Łysak Grunnlegger, Łysak har over 15 års erfaring innen online markedsføring og online spillunderholdning. Han har jobbet med en rekke vellykkede oppstart, mens han også har ekspertise i B2B-relasjoner og forbindelser.

Tomasz Kłapsia CTO, med over ti års erfaring i forskjellige aspekter av teknisk utvikling i Internett- og spillindustrien. Kłapsia er CTO og prosjektleder hos GG World Lottery sammen med å jobbe som hovedutvikler av White Lotto-programvare. Han har også erfaring med å utvikle blockchain-applikasjoner, mobilapplikasjoner og videospill.


 • Forretningsmodell

Token for GG World Lottery ICO er GGCOIN (GGC) som gjør det mulig for alle tokenholdere å motta en levetidsinntektsandel som er basert på alle GG-gevinster i verdenslotteri jackpot. Mengden av disse utbyttene er basert på det totale salget av GGCOIN. Dette betyr at jo flere tokens, jo mer blir utbyttet utbetalt. De delte også at de ubrukte tokens vil bli brent.

 • Backing Technology: Ethereum-basert Blockchain

Basert på den populære og mest brukte Ethereum blockchain, gir prosjektet en tydelig tallspesifikasjon for en potensiell investor å dykke i. Det spesifiserer $ 100 som minimumsbidrag mens du har en hard cap på 500000000 USD.

Selskapet har omtrent 6 rådgivere oppført på deres nettside som kommer fra forskjellige sektorer, hovedsakelig teknologi og media.

 • Kryptosalgs elastisitet

Prosjektet er innlemmet i De britiske jomfruøyene med mange land oppført som begrensede områder, dvs. USA, Storbritannia, Nederland, Singapore, Sveits, Kina, Tyskland, Israel, Canada, Liechtenstein, Sør-Korea, Thailand, Spania, Malta og De forente arabiske emirater. Videre er deltakerne pålagt å sende inn sine KYC-dokumenter for å oppfylle lovlighetstiltakene.

Token Distribusjon

Selskapet gir et klart bilde av distribusjonen av tokens med en total forsyning på 500 millioner GGC-tokens. Ut av dette er 75 prosent for massesalg, mens 20 prosent går til laget og generell dusør. De resterende 5 prosent tildeles tilknyttet system.

Sikkerhet er en av de største bekymringene til GG World Lottery, ettersom det tradisjonelle lotterisystemet har fysiske og elektroniske sikkerhetsproblemer mens det begrenser konkurransen. Selskapet har kunngjort dusørprogram for å sikre at feil identifiseres og sikkerheten opprettholdes i sin blockchain-plattform.

 • Samfunnsaksept

Prosjektgruppen er ganske aktiv om prosjektet sitt på sosiale medier, da det gir konstant utviklingsinformasjon til sine investorer. De er tilgjengelige på en rekke plattformer, nemlig. Twitter, Telegram, GitHub, Medium, Bitcoin Talk, Facebook, YouTube, LinkedIn og adresseliste. Den har over 5 000 følgere på Facebook, om lag 2200 abonnenter på YouTube, nær 2900 følgere på Twitter og over 3600 medlemmer på Telegram.

 • Veikart

Fase av prosjektet:

 • Prosjektet presenterer en fungerende og gjennomførbar veikart som starter i kvartal 1 i år med lanseringen av WhiteLotto og LottoPark sammen med selskapets dannelse. Akkurat nå jobber prosjektet med sin ICO-del som går live i slutten av november 2018.
 • 2019 vil først og fremst innebære slutten av introduksjon av ICO og token-markedet. 2020 ser utviklingen i form av offentlig utgivelse av GG World Lottery på myndighetsregulerte markeder, billetter tilgjengelig for kjøp, utvidelse av markeder og GG World Show.

Et notat til investorer

En milliard dollar og gammeldags industri er målmarkedet for GG World lotteri ICO med fokus på gjennomsiktighet, sikkerhet og tekniske aspekter. Fremtidens ambisjoner med global ekspansjon snakker et stort spill for selskapet.

GG World lotteri har allerede en fungerende prototype og erfarne fagfolk. Det har videre gitt all informasjonen en incentivisert inntektsmodell av GGC-token som kan ytterligere trekke inn investorer og brukere. Implementeringen og fremdriften etter lanseringen vil imidlertid bedre vise hvordan nøyaktig den gamle skolelotteribransjen tar opp og smelter sammen med den fremdeles begynnende blockchain-teknologien..

Metodikk

For å rangere en ICO følger vi en liste over parametere som i utgangspunktet er KPI-ene (Key Performance Indicators) for et prosjekt, nemlig:

 • Whitepaper – Tilgjengelighet av kode eller prototype, fordeling av midler, lommebok for massesalg
 • Teamprofil – Lagets styrke og omdømme
 • Forretningsmodell – Problem løst, formål & nytteverdien av symbolet og den økonomiske modellen
 • Backing Technology – Blockchain infrastruktur, klarhet i vilkårene & betingelser og token-programvare
 • Kryptosalgsbestandighet – Inkorporering, symbolfordeling, juridiske risikoer og sikkerhetsaspekt
 • Samfunnsaksept – Klarhet & hyppighet av kommunikasjon og tilstedeværelse på sosiale medier

Ved å stille de riktige spørsmålene opprettholder vi integriteten og levedyktigheten til vår ICO-gjennomgang mens vi følger en vurderingsmetode som er basert på kritikken til en bestemt faktor. For eksempel har elementer som tokenverktøy og fordeling av midler fått høyeste betydning, mens teammedlemmernes omdømme og planer om å tiltrekke seg en brukerbase er av middels kritikk..

Vi har et team med robuste fagpersoner som vurderer ICO-prosjektene på en helt objektiv måte.

Forsiktighet: Coingape publiserer kun ICO-prosjektgjennomgangene for informasjonsformålet. Det er ikke en invitasjon til investering. Når du tar investeringsbeslutninger, må du foreta din individuelle vurdering og konsultere en rådgiver.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector