BDAM starter 2020 med et strategisk Zapaygo-partnerskap, som gir brukere tilgang til over 900.000 butikker, restauranter, hoteller og arenaer

annonse Phemex

BDAM starter 2020 med et strategisk Zapaygo-partnerskap, som gir brukere tilgang til over 900.000 butikker, restauranter, hoteller og arenaer.

Krypto- og blockchainindustrien registrerer vekst i et hidtil uset tempo på global skala. Fremveksten av blockchain, tokenization og desentralisert teknologi har frigjort en ny type apper, nettsteder og tjenester, ikke bare innenfor fintech-området, men i alle større bransjer, inkludert men ikke begrenset til bank, supply chain-industri, medisinsk industri osv. Mens i de utviklede landene regnes kryptoprosjekter som Bitcoin for varer, i økonomisk rammede land som Venezuela og Iran blir disse virtuelle valutaene brukt som betalingsmiddel og verdilagring.

Akseptabilitet er fortsatt et stort problem

Til tross for den blomstrende markedsverdien sliter denne bransjen likevel med masseadopsjon. En hovedårsak er kjøpsprosessen som involverer et stort antall mellommenn, noe som resulterer i massive tredjepartsgebyrer og forårsaker forsinkelser på opptil dager. Tilsvarende er likvidering av kryptoaktiva også en tidsprosess som kan føre til at en mottaker får et beløp mindre enn hva det var da det ble sendt på transaksjonstidspunktet på grunn av gebyrer og trekk fra tredjepart. Et annet problem er bruken og aksepten av de respektive myntene eller tokens på tvers av selgere og butikker.

Videre har børsene der det handles med kryptovaluta også sitt eget sett med problemer. Ta for eksempel spørsmålet om høye handelsavgifter, sikkerhetsproblemer (flere hackingshendelser de siste månedene og årene som har forårsaket tap milliarder dollar i tap), usikker karakter av operasjoner når det gjelder juridisk samsvar, ingen flerspråklig støtte og dårlig kundeservice.

BDAM (British Digital Asset Management), prøver å endre dette ved å bygge bro over gapet mellom den moderne tids kryptoverden og den eksisterende økonomiske infrastrukturen, samtidig som de tilbyr en hybrid arkitekturutveksling.

Vi intervjuet administrerende direktør i BDAM, Jaian Cuttari, som har bakgrunn fra å tjene som lederroll i flere selskaper, særlig som administrerende direktør i VelTrust, et ledende strategisk rådgivnings- og investeringsselskap med base i USA. Han snakket med ham om prosjektet

“Med BDAM er vår visjon å tilby en rekke finansielle produkter og tjenester, og dermed skape et komplett finansielt økosystem med full service fokusert på å betjene både krypto- og tradisjonelle markeder. Hvis du ser statusen til prosjektet vårt akkurat nå, har vi allerede lansert BDAMX, som fungerer som en krypteringsutveksling med hybridarkitektur. Det fremtredende aspektet ved denne børsen er at det tillater handel i flere markeder som Bitcoin, Ethereum og mange flere, alt på samme tid.

«Nå, la oss snakke om  BDAM Pay, som vi er glade for å kunngjøre for nylig startet et strategisk partnerskap med Zapaygo, et selskap basert i Storbritannia, som har tilgang til over 900 000 butikker, restauranter, hoteller og arenaer gjennom deres eksklusive partnerskap med NEC-gruppen. ” – Jaian

“BDAM Pay, som er satt til å være en av de tidligste EOS-baserte betalingsportalene, vil tillate BDAM-brukere å kunne utføre kryptobaserte transaksjoner i den eksisterende VISA-, Mastercard- eller UnionPay-infrastrukturen. Selgere som de som tilbys på Zapaygos plattform fra hele verden, vil kunne akseptere betalinger fra BDAM-kunder, som umiddelbart kan betale i visse store eller standard ERC20-tokens for ethvert produkt eller en tjeneste på en av de 42 millioner POS- terminaler over hele verden. ”Mr. Jaian fortsatte.

Zapaygo-sjef Elliot Hall, som også var en del av diskusjonen, ble sitert og sa: “Med økosystemet som BDAM tilbyr, har det absolutt potensial til å forenkle kryptokostnadene i den virkelige verden, Zapaygos siste partnerskap med BDAM kommer til å hjelpe begge bedrifter betjener sine kunder mens de leder anstrengelsene i denne bransjen mot implementering av kryptovaluta i den virkelige verden. ”

“Tenk deg å ha tilgang til over tusen matbutikker, restauranter, kafeer og barer: alt klar til å godta kryptovalutaene dine, og det også med en prioritet. Dette er det vi håper å oppnå med Zapaygo og BDAM. ” Fortsatt Elliot.


BDAM-teamet har visjonen om å løse de aktuelle problemene som kryptoindustrien står overfor og forbedre prosessen med adopsjon av krypto. Med et komplett økosystem for prosjekter, offline og online virksomheter, vil det støtte potensielle oppstart ved å tilby dem en plattform for å distribuere virksomheten sin, samtidig som de skaper etterlengtet likviditet og hjelper dem å vokse.

De BDAM Team satser på å starte en IEO-kampanje innen mars 2020.

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector