Binance Launchpad viser seg å være en boon for kryptoindustrien

annonse Phemex

Tidlig i 2019 startet Binance, den største kryptovalutabørs etter volum, sitt altcoin-innsamlingsprogram, Binance Launchpad, som ga nye muligheter for altcoins og plattformene de aktiverer.

Fra get-go har programmet vært en suksess. For eksempel BitTorrent, et av de første og mest etterlengtede tokensalget på Binance Launchpad, samlet inn 7,12 millioner dollar på femten minutter, fornye bransjens tillit til levedyktigheten til nye kryptoprosjekter.

Andre plattformer, som Fetch.AI, mottok også enorme innsamlingstall, og brakte inn $ 6 millioner på 10 sekunder, en vendende, en bransjeformende sum som førte betydelig entusiasme til Binance Launchpad.

Nå som vi er mer enn seks måneder inne i prosjektet, er det nå riktig tidspunkt å sjekke opp Binance Launchpad og noen av selskapene som har brukt denne mekanismen for å sette i gang sine initiativer.

Her er en titt på tre fremtredende plattformer som deltok i Binance Launchpad og deres utvikling etter salget.

#1 Matic Network

Matic Network var fokusert på å gjøre det desentraliserte økosystemet mer tilgjengelig og brukervennlig fjerde token salg på Binance Launchpad.

MATIC-token ble solgt ved hjelp av Binance Networks siste lotteriprogram, og alle 1,9 milliarder poletter ble utsolgt, og innbrakte $ 5 millioner for å finansiere selskapets utvikling. Nettverket deres bruker sidekjede-teknologi for å lage et nettverk med lave bekostninger, raske blokkbekreftelser som støtter både betalinger og smarte kontrakter.

matisk nettverk

Etter token-salget fortsetter MATIC-token å prestere godt, opp 445% siden lanseringen.

Nå samarbeider Matic Network med Cere Network for plattformens token-forhåndssalg. Avtalen tillater at Matic-tokens kan brukes på Cere av private salgsbidragere. Cere, som allerede er tilbake med $ 3,5 millioner i finansiering av frø og den tekniske ekspertisen til tidligere medlemmer av Amazon, Twitch og Bebo, går inn i CRM-markedet, og deres integrasjon med Matic Network vil gjøre dette trekket både mer fremtredende og mulig.

Dette partnerskapet gir Matic Network-deltakeren en mulighet til å kjøpe en del av selskapet ved hjelp av Matic Coin, som er en stor mulighet for begge nettverkene..

Totalt leverer Matic Network sine idealer og skaper den teknologiske infrastrukturen for å forbedre den desentraliserte opplevelsen, noe som er tydeligst i deres partnerskap med Cere Network..

# 2 Blunke

Wink, den første blockchain-baserte spillplattformen på Binance Launchpad, lar brukerne spille spill, få kontakt med spillere og å spille på tvers av flere blockchain-økosystemer. Plattformen støttes av TRON Foundation, og deres salgsresultater, som var kunngjort 31. juli avslørte at 40 870 mennesker deltok i prosessen.

blunke

Dette representerer et betydelig løft for plattformen, som har i gjennomsnitt 4000 aktive brukere hver dag.

Siden deltakelsen i Binance Launchpad, Wink har oppnådd en Gaming Curacao License. Øya landet Curacao er et knutepunkt for online spillselskaper, og denne lisensieringen er et stort skritt for blockchain-baserte spillplattformer generelt.

I tillegg fikk Wink Costa Rica Patentsertifikat. Deres fortsatte utvikling signaliserer at modenheten deres ikke stoppet med Binance Launchpad, men som navnet antyder, var det akkurat i gang.

# 3 Harmoni

Harmonys åpne infrastruktur tilstreber å gi blockchain-industrien høy gjennomstrømning, lav ventetid og lav avgifts konsensusplattform som kan innvarsle fremtiden for desentralisering. Med vekt på skalerbarhet er Harmony fokusert på bedriften, ved å tilby en mekanisme for alt fra lojalitetspoeng til eiendomstransaksjoner.

harmoni.one

Under Harmonys tokenlansering ble 1,58 milliarder ONE-tokens solgt, og token fortsetter å yte godt etter salget.

I tillegg fortsetter Harmony å fokusere på lanseringen av Mainnet, og i juli selskapet kunngjorde at all utviklingen deres ville være åpen kildekode, bringe et nytt nivå av åpenhet og innsikt i deres videre utvikling.

Med den tredje fasen av deres Mainnet fremdeles, er Harmony godt posisjonert for å fungere som en mer funksjonell og brukervennlig blockchain for bedrifter..

Konklusjon

Binance Launchpad vil fortsette å presentere nye token-prosjekter hver måned, og gi nye plattformer eksponering for et stort publikum med en betydelig appetitt for desentraliserte produkter og tjenester.

Hvis resultatene fra Matic Network, Wink og Harmony er noen indikasjon, vil disse fremtidige prosjektene være godt posisjonert for å realisere at potensialet har fått økonomisk støtte og bred eksponering som følger med Binance Launchpad.

Selv om fremtiden alltid vil være klar, kan de riktige mulighetene lyse utsiktene til alle prosjekter, og det er den ultimate konklusjonen fra det første settet med Binance Launchpad-initiativer..

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me