FTX kunngjør kommende IEO ”Upbots” Project Review

annonse Phemex

I løpet av de siste årene har populariteten til kryptovaluta økt eksponentielt, og dermed ført til en betydelig økning i verdensomspennende handelsvolum. Omdømmet til kryptovalutaer som en alternativ investering, sammen med den globale overføringen og den spekulative verdien av verdien, er hovedårsakene til den siste veksten. Multiple use cases som fremføres av DeFi-prosjekter spiller også en viktig rolle i den nåværende revolusjonen om digital valuta. 

Det moderne handelsøkosystemet består av kryptobørser som ikke bidrar til effektiviteten i markedet, og gir god mulighet for arbitragehandel. Imidlertid er ineffektive markeder sårbare markeder. Med tilstrømningen av nye handelsmenn, hvorav mange ikke har erfaring, blomstrer etterspørselen etter praktisk handelsråd og veiledning. 

Veterankryptohandlere har ikke et insentiv til å gi noen reelle råd til nykommere. Signaler og andre spesifikke handelsanrop frarådes, da handelsmenn risikerer å bli merket for å skille mynter til deres fordel. Verre, de kan tiltrekke seg spesielle myndigheters oppmerksomhet for å fremme investeringsrådgivning. 

Det endelige resultatet, nye handelsmenn går inn i et svært konkurransedyktig miljø uten utsikter til suksess mot kampharde handelsveteraner. Med så mye å lære om risikostyring, handelsstrategier, markedsgrunnlag og analysemetoder, finner nye handelsmenn seg i en merkelig situasjon.

De må velge mellom risikabel, men avgjørende handling, eller pliktoppfyllende og tålmodig læring. Begge deler er like skadelige for en næringsdrivende på grunn av uaktsomhet, uvitenhet eller passivitet. 

UpBots har som mål å senke inngangsgrensen for nye kryptovaluta- og forexhandlere ved å skape et nybegynnervennlig og altomfattende handelsgrensesnitt. UpBots vil fungere som en blockchain-basert plattform som letter smarte handelsbeslutninger gjennom bruk av roboter og andre avanserte systemer. Videre tilbyr denne plattformen også avanserte løsninger designet for erfarne handelsmenn og gir dem insentiver til å lære andre.

Inside UpBots ’funksjonskatalog

UpBots er designet for å forenkle handel for nye brukere og samtidig gi entusiaster et avansert grensesnitt som kan gi økt avkastning. Som en altomfattende plattform er det bare fornuftig at UpBots har en rekke sofistikerte handelsverktøy. 

Her er en kort oversikt:

 • En avansert blockchain-basert handelsplattform som er fullt kompatibel med stasjonære og mobile enheter
 • En sikker digital valuta-lommebok på tvers av plattformer for lagring av eiendeler
 • Samtidig støtte for både desentraliserte og sentraliserte kryptokursutvekslinger (DEX og CEX)
 • Implementering av kommisjonsbaserte automatiserte handelsroboter som tar seg av handel på brukernes vegne 
 • Et bot-skapergrensesnitt der brukere kan lage sine tilpassbare handelsalgoritmer ved hjelp av de innebygde verktøyene
 • Evnen til å låne, låne ut og stake kryptobaserte eiendeler med DeFi-protokoller
 • Et utvalg av lett tilgjengelige avanserte handelsverktøy
 • En fullverdig kunnskapsbase for nybegynnere som inneholder informasjon som kreves for å bli profesjonell handelsmann 
 • En markedsplass med leverandører av kryptosignaler som aktivt gir handelstips og avslører skjulte muligheter
 • En serie verktøy for risikostyring som oppmuntrer til velstandsbevaring sammen med smarte handelsbeslutninger
 • Følg bransjens beste handelsmenn med UpBots ‘copy-trading-muligheter designet for nybegynnere og travle brukere

Som sådan er det praktisk talt ingen handelsfunksjon som UpBots mangler. Med et tilpassbart grensesnitt kan hver bruker behandle plattformen som sin trading concierge. 

Testing har vist at plattformens roboter kan trenes til å utføre komplekse handler, basert på brukerinteresser og den nåværende følelsen av kryptomarkedet. Bots letter handel døgnet rundt, noe som er et mål som ingen mennesker kan håpe å oppnå. 

Markedsanalyse har vist at småskala, regulerte og kontinuerlige kjøps- / salgsordrer plassert av roboter kan gjenspeile potensiell lønnsomhet ved menneskehandel. Det antas at UpBots vil øke utviklingen og distribusjonen av innovative handelsboter som potensielt kan eliminere brukernes behov for å utføre teknisk analyse av diagrammer og markedstrender hele tiden..

UpBots ’treningsmarked 

Siden UpBots strever for å senke handelsbarrieren, vil nybegynnere og til og med avanserte brukere kunne utnytte plattformens omfattende kunnskapsbase. En mengde kurs vil bli gitt takket være et BrainFeed-partnerskap. Noen av de viktigste opplæringsmodulene som kan kjøpes inkluderer ressurser om handel, pengehåndtering, finansiell økonomi, teknisk analyse, kryptovalutaer, blockchain, botutvikling, distribusjon av smart kontrakt, grunnleggende analyse og mer. 

UBXT Token Ecosystem

Plattformen mener at et verktøy-token er viktig når det kommer til å sikre sikker bruk, gjennomsiktighet og tillit. UBXT representerer således et ERC-20-token med flere brukstilfeller. Totalt 500 millioner UBXT-tokens vil bli preget, til en innledende pris på 0,01 USD / UBXT. 

Her er et par relevante detaljer angående UpBots ’native token. 

 • Betalingsmåter

Brukere vil kunne utnytte UBXT-token for å betale for plattformabonnement, signaler, brukeropplæring, sammen med en rekke andre kjøpbare tjenester. 

 • Sikre kopihandel og Bot-ytelse

Kunder kan utnytte kopihandel for å speile de lønnsomme transaksjonene til verdens beste handelsmenn. Tilsvarende kan kraftige roboter leies for å utføre handel døgnet rundt. Provisjoner betales til botutviklere og brukere som leverer kopihandelstjenester basert på ytelsen.

 • Henvisningsprogrammet

Eksisterende kunder som anbefaler UpBots til andre tradere, vil kunne kreve et henvisningsgebyr som blir betalt via UBXT. 

 • HODL-ing

En rekke insentiver gis til brukere som har sine UBXT-tokens. Disse inkluderer blant annet høyere henvisningsbetalinger, gratis handelsverktøy og gratis medlemskap. 

 • UpBots ’Tokenomics Vision

Verdien av UXBT-tokens blir bevart og styrket gjennom plattformens økonomiske politikk. Aspekter som tokengrenser, tokenlåsing, tokenbrenning og HODL-programmet vil aktivt kontrollere UBXTs hastighet og sikkerhet som en ressurs. 

FTX Token Sale 

Etter sine vellykkede institusjonelle og private token-avtaler, UpBots vil ha et offentlig tokensalg 14. september, som en del av arbeidet med å skaffe kapital og tiltrekke seg nye brukere. 

Salget vil bli drevet gjennom et partnerskap med FTX, en av verdens ledende børser for kryptokursderivater. De offentlig salgshendelse gir tilgang til 6% av UBXT-tokens. Resten er solgt via institusjonen & privat salg, eller har blitt tildelt selskapets reserve, utviklingsfond, team, rådgivere og dusørprogram. 

Den innsamlede kapitalen vil bli utnyttet for å lette plattformens utvikling, markedsføring, partnere, reserve, juridisk rådgivning, daglig drift og utvidelse av virksomheten. UpBots ønsker å revolusjonere dagens digitale valutautvekslingsparadigme, ved å lansere en altomfattende plattform som henvender seg til både nybegynnere og veteran-kryptovalutahandlere over hele verden.. 

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me