Topp tre IEOer å se etter i Q1

annonse Phemex

Det er vanskelig å tro at denne gangen i fjor, så å si ingen hadde hørt om det opprinnelige byttetilbudet (IEO.) I mai beveget finansieringsbilen som var banebrytende av Binance Launchpad i full gang, med rivaliserende børs Bitfinex fortsatte å bli den første $ 1 milliarder IEO. EN PwC rapport utgitt i juni, bemerket at IEO-adopsjonen “sterkt akselererer”, etter å ha samlet inn en halv milliard i tillegg til Bitfinex-salget bare de første fem månedene av 2019. 

Nå i 2020 har det ikke dukket opp noen annen finansieringsmetode som gir alle sammenlignbare fordeler med IEO. Prosjekter har en garanti for noe likviditet gjennom børsens brukerbase, noe som også gjør IEO-tokensalg attraktivt for investorer som er skeptiske til å bli sittende fast med illikvide tokens etter ICO-krasj..

Salgsdeltakere er også forhåndsundersøkt som utvekslingsbrukere, og fjerner overholdelsesbyrden fra prosjektet. Børs drar også nytte av boostet til byttetokenene og appellen om å oppføre unike nye prosjekter. 

Med denne kombinasjonen av fordeler for brukere, prosjekter og utvekslinger er det neppe overraskende at IEO-trenden i 2020 ikke viser tegn til å avta. Coincodex lister opp over 30 IEO-er som enten pågår eller kommer i skrivende stund. Her er et utvalg av tre som er verdt å se. 

QAN

Med Googles oppnåelse av kvanteoverlegenhet i slutten av 2019 gjorde quantum computing et stort sprang fremover. Imidlertid kvanteberegning kunne true alvorlig blockchain-sikkerhet i fremtiden, fordi SHA-256-krypteringsstandarden som brukes av blokkjeder som Bitcoin og Ethereum, er utsatt for kvanteangrep. Dette betyr at alvorlige sikkerhetsoppgraderinger, eller en annen løsning, vil være nødvendig innen de neste 5-10 årene før kvantemaskiner utvikler seg og blir vedtatt videre. 

Så fremveksten av QAN er betimelig. QAN er verdens første kvantebestandige smarte kontraktsplattform, og bruker en sikkerhetsvariant etter kvante kjent som gitterkryptografi. Mens bruk av SHA-256 gjør offentlige nøkler sårbare for et voldsomt angrep fra en kvantemaskin, er gitterkryptografi immun mot angrep fra kvantecomputere.. 

QAN har også mange andre funksjoner designet for å gjøre det appellerer til bedriftsbrukere. Den er skalerbar, kjører med 1600 transaksjoner per sekund, og langt mer energieffektiv enn forgjengerne som Bitcoin eller Ethereum. Selv om QARK-token er det som driver nettverket, fastsetter QAN også transaksjonspriser i fiat-valuta, slik at bedriftsbrukere nøyaktig kan forutsi bruk uten å være utsatt for kryptovalutas volatilitet.. 

QAN IEO vil bli live på Bitbay-sentralen fra 20. januar. I motsetning til mange IEO-er der brukere bare kan delta ved hjelp av et byttetoken, vil QARK-tokens være til salgs i en rekke fiat- og kryptovalutaer. 

Multichain Ventures

Multichain Ventures har eksistert siden 2016, og i løpet av den tiden har selskapet utviklet flere blockchain-løsninger for bedriftsnivå. Disse inkluderer blant annet synlighet i forsyningskjeden og betalingsverktøy for kryptovaluta. 

Betalingsløsninger inkluderer kryptovaluta salgssted, integrasjon av e-handel, mobil lommebøker og kryptovaluta-minibankintegrasjoner for token-kjøp i butikk. Disse er også tilgjengelige som en generell pakke som er klar for umiddelbar distribusjon som en generell pakke, eller som en merkeløsning som gir muligheten til å merke merkevare og lisensiere programvaren for en bestemt nisje eller sektor.. 

Tilsvarende er forsyningskjedeverktøyet også et bransjeagnostisk verktøysett som kan brukes for alle selskaper eller sektorer som ønsker å forbedre synlighet og sporing av produkter i forsyningskjeden. Disse produktene er også vert for det skalerbare og pålitelige Reli.cloud, et søsterselskap til Multichain Ventures.

Tre ganger

Tre ganger er et annet etablert selskap med erfaring innen sitt felt. Prosjektet har som mål å skape et ”autonomt IT” -nett av datamaskiner som gir lagring og datakapasitet. Alle applikasjoner som kan kjøres på Linux – som inkluderer alle Android-telefoner og mange IoT-enheter – kan kjøres på Threefold-rutenettet. 

Selskapet samarbeider med store navn, selv om Hewlett Packard Enterprise kanskje er den mest kjente. HPE gir sine kunder i EMEA-regionen tilkobling til Threefold-nettet. Kleos er en annen deltaker, et 5G-teknologiselskap som samarbeider med Threefold for å hjelpe til med å få siste mils tilkobling til land med lavere inntekt. 

I år planlegger selskapet å legge Threefold-nettet ut offentlig. Det har det ambisiøse målet å bringe denne løsningen til en milliard mennesker innen 2025, og gir rask og rimelig tilgang til internett. 

Threefold Network-tokensalget vil starte på Liquid exchange og vil gå fra 20. januar til 10. februar. 

Hver av disse prosjektene har dristige og utfordrende mål å bringe blockchain til bred adopsjon. Derfor taler det volum om IEO at hver har valgt det som deres valgfrie innsamlingsmetode. I motsetning til ICO, som viste seg å være en boble som sprakk raskt, ser det ut til at IEO har en sterk sjanse for å holde varigheten.

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me