Poseidon Network IEO gjennomgang, vurdering og fullstendig analyse

Tenk deg å kunne betale mindre enn en tredjedel av det Google Cloud tar betalt for sine skylagringstjenester. For selskaper som bruker tusenvis av dollar på skylagringstjenester hver måned, vil dette endre spillet. Likevel er det det Poseidon, et blockchain-prosjekt lansert på ABCC IEO Launchpad, er lovende.

Poseidon er et nylansert prosjekt som tar sikte på å bruke blockchain til å samle enheter som trenger skylagring og båndbredde med IoT-eiere som har overdreven av disse tjenestene. Oppstarten retter seg hovedsakelig mot nettinnholdsleverandører som noen ganger må betale for mye for å optimalisere tjenestene for innholdslevering. Deres nåværende klientell inkluderer videostreamingselskaper, produsenter av videoinnhold, bloggere, utviklere, webdesignere og handelsplattformer.

Poseidon Network: Cloud Computing på Blockchain

Poseidon er et av de aller første blockchain-prosjektene som ble lansert på ABCC-kryptokursutvekslingen. Målet er å tilby en plattform der stasjonære og enhetseiere kan ha økonomisk fordel av å ha for mye båndbredde eller lagring.

Individuelle eiere av smarttelefoner og datamaskiner skal kategoriseres som leverandører av lysnoder. Bedrifter med store nettverk av tilknyttede lagringssystemer vil være Super Node-leverandører. Når begge typer leverandører deler sine ekstra ressurser gjennom Poseidon Network, vil de motta kompensasjon i form av QQQ-tokens..

For å tilby sine tjenester vellykket, er Poseidon basert på et lagdelt system. Lag ett er avhengig av en regissert syklisk graf, noe som betyr at den har evnen til å utvides uendelig. Dette kan også bidra til lavere transaksjonsgebyrer ettersom flere noder blir med i nettverket.

Layer 2 er en blanding av teknologier som brukes av andre blokkjeder, inkludert smarte kontrakter. Det vil bidra til å gjøre Poseidon-plattformen tryggere og raskere.

En detaljert Whitepaper

Poseidon beskriver fakta om prosjektet sitt på en Whitepaper på 56 sider. Det er mer teknisk enn de fleste whitepapers og fremhever informasjon som mange nye kickstartere ikke nevner. Dokumentet begynner med å skissere en markedsanalyse av datalagringsindustrien globalt før den beskriver tjenestene og applikasjonene.

Poseidon er stolt av ikke bare å tilby en plattform for enhetseiere fordeler for å ha ekstra båndbredde og diskplass, men også for å være en superrask plattform. Som beskrevet i whitepaper, er det planer om å tappe hastighetene til 5G-nettverket for å redusere ventetiden og gjøre nettverket til den beste nettskytjenesten i verden.

Whitepaper viser videre hvordan Poseidon planlegger å dele sine 21 milliarder forhåndsutvundne QQQ-tokens. Investorer vil konkurrere om 10% mens teamet og rådgiverne vil dele 30%. En stor prosentandel av samfunnene, 30% vil bli holdt for tokens, mens ytterligere 30% vil bli holdt som belønning for gruvearbeidere.

Global teamprofil

Poseidon-prosjektet består av et stort team på minst 25 medlemmer. Tolv av dem er rådgivere, et betydelig antall med tanke på gjennomsnittlig ICO / IEO har fem eller færre rådgivere. Nesten hvert medlem har bakgrunn i blockchain, noe som gjør det sterkt og passende for prosjektet.

Lys Lin—Administrerende direktør og en medstifter, Lin er en vellykket serieentreprenør med satsninger som inkluderer Wretch.cc, et selskap ervervet av Yahoo. Han er også medstifter av BiiLabs, en Taiwan-basert teknisk oppstart. Lins sterke punkt er hans kreativitet og evne til å skalere oppstart til vellykkede merkevarer, ferdigheter han håper å bringe til Poseidon.


Mike Lin—Nettverkets COO, Mike forventes å overvåke det meste av den daglige driften i Poseidon.

Qing Wang—En medstifter av Chief Technology Officer, Wang har mandat til Poseidons team av arkitekter, produksjonsingeniører, designere og alle andre som håndterer det tekniske aspektet av nettverket.

Andy Tian—VD for Asia Innovations Group, Tian vil være rådgiver for Poseidon-nettverket. Hans bakgrunn er ledelse, spesielt mobile startups som tilbyr underholdningstjenester. Siden akselerasjon av videoinnhold vil være en viktig gren av Poseidon, vil Tians rådgivningstjenester ha innvirkning på nettverket.

Forretningsmodell: QQQ og PSD Tokens

Poseidon er basert på en solid forretningsmodell. Nettverket vil bruke blockchain for å lette innholdsakselerasjon på en mer kostnadseffektiv, men likevel rask og effektiv måte. Det er klart hva Poseidon har å tilby. Imidlertid er det et nytt prosjekt som håper det vil kunne forstyrre multimilliarders skylagringsindustri.

En måte oppstarten håper å tiltrekke seg brukere på, er å tjene penger på tjenestene til alle involverte. Datamaskin- og enhetseiere over hele verden vil tilby lagrings- og båndbreddeleverandører og virksomhet krever.

De får betalt i QQQ-token. Enheter som ønsker å ansette ekstra lagringsplass og båndbredde, vil også betale med de samme tokens. Poseidon vil tjene på å ta betalt for sine tjenester. Til tross for dette har nettverket som mål å holde kostnadene for båndbredde på 0,03 USD for hver GB levert båndbredde. Konkurrenter som Google Cloud, Amazon og Microsoft tar mellom 0,09 og 0,123 per 1 GB.

Støtte teknologi:

Poseidon består av en uavhengig blockchain inspirert av Ethereum, NEM og EOS. Den integrerer også en rekke innholdsleveringssystemer. Sammen utgjør disse systemene et nettverk der brukere kan dele alle typer filer enkelt og raskt. Innenfor økosystemet er desentraliserte apper styrt av smarte kontrakter, Poseidons desentraliserte CDN- og QEdge-systemer.

Partnerutveksling: ABCC

I motsetning til de første mynttilbudene, startet Poseidon på ABCC-utveksling Launchpad. ABCC er en kryptovalutamarked, som Binance eller Coinbase. Og som Binance, har den en tjeneste som gjør at nye kryptoprosjekter kan benytte seg av populariteten for markedsføringsformål.

ABCC er relativt nytt og støtter litt over 70 altcoins. BTC, ETH, USDT og ABCCs nylig lanserte AT-token er basisvalutaer på nettstedet. Som en ny børs har ABCC ikke den enorme kundebasen Binance kan skryte av.

Likevel er det et voksende selskap som er langt mer populært enn nystartede selskaper som Poseidon. Børsen har ressursene som trengs for å markedsføre Poseidon og senere legge det til i listen over omsettelige mynter. Dette vil hjelpe Poseidon-nettverket til å få masseadopsjon raskere enn om det ville forsøke å markedsføre sine tjenester uavhengig.

Krypto-elastisitet

ABCC vil håndtere KYC-verifisering til alle som er villige til å investere i Poseidon Network. Apropos investering, prosjektets globale finansieringsfase pågår for tiden. Poseidon Network er basert i Taiwan, et land som støtter krypto, men folk fra hele verden kan investere.

Som nevnt vil penger investert i Poseidon Network holdes i smarte kontrakter i seks måneder. Investorer vil imidlertid motta QQQ-tokens umiddelbart, og vil kunne handle på ABCC kort tid etterpå. Minimumet du kan investere er 50 USDT, noe som gir deg 25 000 QQQ.

Token Distribution

Selv om 2,1 milliarder QQQ-tokens vil bli solgt i løpet av IEO-fasen av prosjektet, vil det kun utgjøre 10% av de totale QQQ-tokens. Teamet beholder 20% av tokens. Rådgivere og partnere som ABCC vil dele 10% mens 30% vil bli holdt for belønningsformål. De resterende 30% vil bli brukt til å belønne gruvearbeidere, menneskene som leier ut båndbredde og lagring til samfunnet.

Poseidon Networks PSD-tokens, som vil bli brukt som verdipapir for kvalifiserte investorer, er ERC-20-tokens. Bare 1 milliard av dem vil bli utvunnet. Deres priser og tildelingsstrukturer vil bli utgitt på et senere tidspunkt.

Samfunnsaksept

Poseidon Network er overraskende populært for et nytt prosjekt. Den har 11 000 følgere på Twitter og 5000 likes på Facebook. Oppstarten er mest populær på Twitter, der den publiserer meldinger på ukentlig basis. Gruppens Medium-blogg er også populær og aktiv.

Veikart

Prosjektet startet i fjor. Utviklingsstadiet var over innen 4. kvartal 2018. Poseidon ønsket private investorer velkommen sent i 2018. For tiden er konsernet i en offentlig innsamlingsfase. I løpet av få måneder forventer Poseidon å begynne å øke fortjenesten så høyt som 9 millioner USD per måned. Det vil også fullføre desentraliserte QEdge- og Qontrollers-systemer innen fjerde kvartal i år.

Et notat til investorer

Poseidon Network har en solid forretningsplan og et stort, mangfoldig team av ingeniører, ledere og rådgivere med en rik bakgrunn i blockchain. Prosjektets tekniske systemer er allerede fullført, noe som betyr at det meste av den ekstra finansieringen vil gå til markedsføring og polering av systemer.

Prosjektets målgruppe er milliarder mennesker som for tiden betjenes av Google, Amazon og Microsoft gjennom deres skylagring og datatjenester. Det er en overfylt bransje, men igjen er markedet stort og stadig økende.

Poseidons største utfordring er å overbevise innholdsleverandører om å omfavne plattformen. Det har allerede systemene på plass. Markedsføring og opprettholdelse av nettverket 24/7 vil være dens viktigste oppdrag. Hvis det kan oppnå det, kan Poseidon bli en styrke å regne med.

Du kan kjøpe Poseidon Network-token på ABCC-utveksling.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector