BitWin24, loteria blockchain z obsługą masternode, ujawnia swoje plany na przyszłość

Loterie obsługujące blockchain z masternodami nie są nową koncepcją w świecie kryptowalut. Masternody to kopie sieci blockchain w czasie rzeczywistym, które są utrzymywane 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu przez operatorów masternodów. Pełnią wiele różnych funkcji, z których najbardziej godne uwagi są sprawdzanie poprawności bloków i realizacja transakcji. Właściciele Masternode są nagradzani procentem wartości każdego walidowanego bloku i są zobowiązani do zapewnienia pełnej dostępności infrastruktury technicznej oraz minimalnego zabezpieczenia w postaci odpowiedniej kryptowaluty, co wiąże ich interes ze stabilnością finansową sieć.

Jedna nowa loteria blockchain wykorzystująca masternody przyspieszyła grę, wprowadzając trzy dodatkowe sposoby, aby jej uczestnicy mogli zarabiać stałe dochody w dłuższej perspektywie, pozycjonując się jako innowator w sektorze gier hazardowych. BitWin24 oferuje możliwość zarabiania pieniędzy poprzez masternody, jackpoty loterii, kontrakty na obstawianie, system poleceń i program zrzutów, który działa jako katalizator dla wczesnych inwestycji.

Droga do tej pory

Zespół stojący za BitWin24 jest zaangażowany na scenie kryptowalut od ponad 5 lat. Po latach rozwoju BitWin24 wprowadził pierwszą na świecie zarządzaną pulę masternodów do świata kryptowalut dzięki swojemu pierwszemu projektowi GetNode. Dla tych, którzy nie są zaznajomieni z masternodami, są to węzły sieciowe, które przechowują kopie sieci blockchain w czasie rzeczywistym, pomagając w ten sposób w walidacji bloków i transakcjach wśród innych działań. GetNode był pierwszym projektem, który zgromadził fundusze od wielu mniejszych inwestorów i zarządzał nimi, umożliwiając im stanie się właścicielami głównych trybów i wejście na rynek w innym przypadku trudno dostępny ze względu na wysokie inwestycje kapitałowe i infrastrukturę techniczną. Od czasu uruchomienia GetNode społeczność właścicieli masternodów rozrosła się do setek, a ich recenzje były zdecydowanie pozytywne.

Po znalezieniu wielu efektów synergii z koncepcją loterii, zespół wpadł na pomysł BitWin24, loterii opartej na blockchainie, która umożliwiła wykorzystanie masternodów, oferując sposób na generowanie powtarzalnych dochodów przy jednoczesnym wspieraniu gospodarki i wymaganej infrastruktury technicznej za jego kluczowe operacje. Po kilku latach rozwoju projekt został oficjalnie ogłoszony w listopadzie ubiegłego roku dla istniejącej bazy klientów GetNode oraz kilku kluczowych inwestorów. Wkrótce potem BitWin24 pomyślnie zakończył prywatną sprzedaż, zbierając wystarczające fundusze, aby ułożyć fundamenty pod loterię i aktywować portfel BWI. Zespół rozpoczął przedsprzedaż masternodów i budowania społeczności po złożeniu wniosku o wszystkie niezbędne licencje, aby stać się loterią w pełni zgodną z jak największą liczbą jurysdykcji, co umożliwia BitWin24 dotarcie do rynku światowego i osiągnięcie globalnej akceptacji..

W marcu tego roku BitWin24 zamieścił wszystkie obecne masternody BWI na platformie masternodes.online, zainicjował ich globalną sprzedaż monet i, co najważniejsze, uruchomił system poleceń WinChain i program do obstawiania za pośrednictwem swojego portfela online. Chcielibyśmy poruszyć te dwie kwestie, ponieważ są to unikalne funkcje oferowane przez projekt BitWin24.

Program poleceń znany jako WinChain umożliwia ambasadorom sprowadzanie nowych graczy do BitWin24, aby zarobić procent ich przyszłych wygranych z jackpotów i przychodów ze sprzedaży biletów. Jak sama nazwa wskazuje, program umożliwia łączenie Twoich poleconych w łańcuch, co oznacza, że ​​możesz zarabiać na prowizjach z poleceń wniesionych do ekosystemu przez Twoje bezpośrednie polecenia. Ten system może sięgać nawet 12 poziomów w dół linii dla wypłat jackpotów i 3 poziomów dla przychodów ze sprzedaży biletów.

Program do obstawiania oferowany przez portfel online BitWin24 to prosty sposób zarówno dla małych, jak i dużych inwestorów, który na nowo odkrywa koncepcję „hodl”. Osoby, które chcą pasywnie zarabiać bez konieczności inwestowania, grania na loterii lub szukania sposobów na przyciągnięcie ludzi do BitWin24, mogą po prostu zdeponować monety BWI w portfelu. Proces jest dość łatwy i nie wymaga żadnej konfiguracji, wcześniejszej wiedzy ani minimalnych nakładów inwestycyjnych. Użytkownik wpłaca wybraną przez siebie ilość monet BWI na określony czas (na przykład 3 miesiące) i odzyskuje stawkę, w tym dodatkowe 20% po wygaśnięciu umowy.

Co BitWin24 planuje na przyszłość

Posiadanie jasnego kierunku jest kluczowe, jeśli chodzi o wprowadzenie w życie złożonego projektu. Dobre planowanie jest jednym z podstawowych warunków odniesienia sukcesu, zwłaszcza na rynku, na którym panuje silna konkurencja, a użytkownik oczekuje wysokiego stopnia innowacyjności i niezawodności.

BitWin24 zaplanował sprzedaż losów na pierwsze losowanie i rozpoczęcie loterii w sierpniu 2020 roku. Wkrótce potem moneta BWI trafi do obrotu na wiodących giełdach i wielu portfelach takich jak Bittrex, Binance, Kraken, Bitpanda, Poloniex , Livecoin, Bitlish i więcej. Zespół będzie nadal pracował nad rozbudową ekosystemu i rozwojem kolejnych rynków, mając na celu osiągnięcie pozycji lidera rynku w sektorach loterii i zakładów w 2021 roku. W dającej się przewidzieć przyszłości BitWin24 wyznaczył sobie za cel opracowanie API dla integracja BWI z istniejącymi wiodącymi loteriami i platformami hazardowymi oraz ustanowienie go jako uniwersalnej waluty płatności.

Ważną cechą BitWin24 jest ich program airdrop, który nagradza inwestorów, którzy do końca czerwca tego roku wnieśli 10% wszystkich przyszłych jackpotów i przychodów ze sprzedaży biletów. Program już działa i każdy, kto zakwalifikuje się do udziału w nim, będzie automatycznie co miesiąc otrzymywać nagrody.

Dowiedz się więcej o projekcie BitWin24 na https://bitwin24.com/en/