Bridge.link wprowadza pierwszy system Oracle firmy TRON, z uruchomieniem BW IEO 15 września

Plik Most Oracle IEO uruchamia się już za trzy dni 15 września, gdy natywne tokeny TRC20 firmy Bridge zostaną udostępnione do publicznej sprzedaży. BRG będzie łącznikiem między siecią inteligentnych kontraktów TRON a rzeczywistymi danymi wejściowymi.

12 września 2020 r., Kuala Lumpur, Malezja – Protokół TRON jest gotowy do uruchomienia swojego pierwszego systemu Oracle, dzięki uprzejmości Wyrocznia mostowa, zbliżając się o krok do ostatecznego celu, jakim jest decentralizacja sieci.

Rozwiązywanie problemu z autentycznymi danymi

We wczesnych latach, po tym jak Bitcoin stał się kryptograficznie bezpieczną i zdecentralizowaną formą pieniądza, programiści i ekonomiści zwrócili uwagę na aspekt programowalności waluty cyfrowej.

Pomysł wykorzystania w tym celu “ inteligentnych kontraktów ”, w szczególności Ethereum, miał na celu wykorzystanie kodu do regulowania interakcji społecznych, które osoby i organizacje – na przykład pracodawca i pracownik oraz emitent i odbiorca – przeprowadzały między sobą w tym samym zdecentralizowanym sposób, w jaki promowane są ideały blockchain. Zaufanie przesunęło się z ludzi, władz i organizacji na kodowanie, a uczestnicy koordynują się między sobą.

Jeśli jednak informacje wysyłane do inteligentnych kontraktów muszą być dostarczane przez samą sieć, wyzwaniem jest zastosowanie tego do rzeczywistych scenariuszy. Dzieje się tak, ponieważ informacje dotyczące inteligentnych kontraktów są kontrolowane przez podmioty, które prowadzą ten przepływ informacji ze źródeł rzeczywistych do inteligentnych kontraktów. Są to tradycyjnie pojedyncze lub scentralizowane organy, których dane nadal można łatwo zmodyfikować. Rozwiązanie? Wyrocznie, które mogą pogodzić to źródło danych ze zdecentralizowaną i pozbawioną zaufania propozycją platformy inteligentnych kontraktów, takiej jak TRON.

Połącz rolę Oracle w przejściu do decentralizacji

Dla Wyrocznia mostowa, inteligentne sieci kontraktowe muszą być zasilane obiektywnymi i dokładnymi danymi, co umożliwia przedsiębiorstwom, a nawet rządom, oferowanie usług weryfikacji Oracle oraz hiperbezpiecznych i zdecentralizowanych sieci oracle w celu regulowania informacji.

Efekt końcowy? Niezaufane inteligentne kontrakty, które ustanawiają, zarządzają i wykonują umowy w oparciu o „doskonałe” warunki danych.

Gotowy na prawdziwy świat

Wyrocznia firmy Bridge jest zbudowany dla prawdziwego świata. Jest to pierwsza w historii dedykowana publiczna technologia wyroczni w sieci TRON, która została opracowana w celu zapewnienia możliwości dostępu do danych zewnętrznych dla inteligentnych kontraktów zwykłych użytkowników.

Istnieje wiele rzeczywistych wymagań, które są gotowe do korzystania z tych inteligentnych rozwiązań kontraktowych, ale nie są, po prostu dlatego, że nie ma rozwiązania Oracle. Inteligentne kontrakty byłyby w stanie zastąpić między innymi:

1. Płatność przy odbiorze usługi. Na przykład, jeśli płacisz promotorowi za wyświetlanie treści określonej liczbie widzów, umowa może określić dokładne dane potwierdzające, że treść uzyskała wymaganą liczbę legalnych wyświetleń, a następnie wypłacić ustaloną kwotę promotorowi. Rozwiązuje to spory, w których marketerzy muszą ufać, że nabywcy usług zapłacą, a nabywcy usług muszą ufać marketerom, aby przedstawiali uzasadnione opinie.
  2. Roszczenia ubezpieczeniowe. Korzystając z wyroczni w celu uzyskania dostępu do źródeł danych IoT, na przykład z systemu śledzenia pożarów w budynku, dokładne dane dotyczące pożaru i szkód mogą zostać wprowadzone do inteligentnej umowy w celu precyzyjnego obliczenia i wypłaty odszkodowania posiadaczowi polisy.
  3. Wysyłka i śledzenie. W dobie zakupów online, korzystanie przez konsumentów z usług wysyłki i śledzenia stało się coraz bardziej wymagające. Tradycyjne usługi cierpią z powodu niedociągnięć, takich jak opóźnione dane, błędne dane i brakujące płatności. Inteligentna umowa, która jest zasilana danymi zweryfikowanymi przez Oracle, może dokładnie śledzić dostawę, zwalniając płatności sprzedawcom i dostawcom.

Most IEO: wspierany przez zwolenników przemysłu

Wyrocznia mostowa jest prowadzony przez CEO Hakan Estavi, wczesny inwestor w technologię blockchain. Jego kluczowy zespół programistów obejmuje Keyvan Abedi, pionier DAO, dApp, smart contract i solidity.

Otrzymał już wsparcie inwestorów instytucjonalnych i pomyślnie pozyskał fundusze w drodze w pełni subskrybowanej sprzedaży prywatnej. Przyciągnął zainteresowanie kluczowych zwolenników blockchain w kosmosie, takich jak CEO Bitcoin.com Mate Tokay, Media ciężkie Sydney Ifergan, Niezłomny i niezrównany beta tester TRON Mike McCarthy wspieranie firmy jako doradcy. Daje to projektowi najlepsze wskazówki techniczne w zakresie wykonalności inteligentnych kontraktów i propagowania technologii blockchain.

Aby zapewnić szerszy dostęp do mas, Bridge Oracle zdecydował się otworzyć ograniczony IEO dla tokena mostu (BRG) 15 września 2020 r. na platformie BW.com, z potwierdzonymi ofertami na BW.com, Digifinex i Justswap. Ponadto BRG jest notowana na Klever, TronWallet, i TronLink portfele.

Zarezerwuj termin, 15 września, wziąć udział w Most Oracle IEO i odbierz swój udział w przyszłości inteligentnego kontraktowania w prawdziwym świecie.

Dowiedz się więcej o zaawansowanym protokole Bridge Oracle DeFi: https://bridge.link/

Przeczytaj raport techniczny pod adresem: https://bridge.link/Bridge_White_Paper.pdf

Dołącz do oficjalnego kanału Bridge Oracle Telegram: https://t.me/bridge_oracle

Obserwuj na Twitterze – https://twitter.com/bridge_oracle

Informacje kontaktowe dla mediów

Imię i nazwisko osoby kontaktowej: Hakan Estavi

Kontaktowy adres e-mail: [e-mail chroniony]

O Bitcoin PR Buzz: Bitcoin PR Buzz z dumą zaspokaja potrzeby związane z dystrybucją informacji prasowych dotyczących kryptowalut w start-upach blockchain od ponad 8 lat. Uzyskaj dystrybucję komunikatów prasowych Bitcoin już dziś.

Bridge Oracle jest jedynym źródłem tych informacji. Wirtualna waluta nie jest prawnym środkiem płatniczym, nie jest wspierana przez rząd, a konta i salda wartości nie podlegają ochronie konsumentów. Niniejsza informacja prasowa służy wyłącznie do celów informacyjnych. Informacje nie stanowią porady inwestycyjnej ani oferty inwestycyjnej.

Like this post? Please share to your friends: