CPH Crypto oferuje całkowitą elastyczność handlową dzięki nowej aplikacji mobilnej na iOS i Androida

4 stycznia 2021 r., Kopenhaga – Zaledwie kilka tygodni temu CPH Crypto, wiodąca skandynawska giełda kryptowalut z dużym dyskontem ogłosiła 10-krotny handel marżą na kryptowalutach jako najnowszą usługę. Firma z dumą ogłasza, że ​​handlowcy mogą teraz wchodzić na pokład jako klienci i prowadzić wszystkie działania handlowe za pośrednictwem nowej mobilnej aplikacji Trader CPH Crypto, która jest teraz dostępna jako platformy Android i iOS.

CPH Crypto Trader APP do elastycznego handlu

Nowa aplikacja tradera umożliwia klientom rozpoczęcie handlu już po kilku minutach rejestracji i wejścia na pokład. Aplikacja CPH Crypto Trader pozwala użytkownikom handlować wszystkimi najpopularniejszymi kryptowalutami i parami, szybko wpłacać, przesyłać i wypłacać bitcoiny i USD w dowolnym momencie.

CEO CPH Crypto, Jan Andersen opisuje ostatnie postępy, stwierdzając:

„Przeszliśmy długą drogę w ciągu zaledwie kilku miesięcy od uruchomienia sklepu internetowego CPH Crypto we wrześniu. Handel marżą na kryptowalutach został pomyślnie uruchomiony niedawno, a teraz nasze aplikacje są gotowe. Wiemy, że jest to niezwykle ważne dla naszych klientów, ponieważ zapewnia im całkowitą elastyczność handlową. Mogą robić wszystko na smartfonie i korzystać z mobilnych aplikacji handlowych tak, jak zwykły handel na komputerze ”.

Nieograniczony handel za jedyne 39 USD / miesiąc

Zgodnie z filozofią CPH Crypto, handlowcy powinni skupiać się tylko na swojej strategii, a nie na kosztach podczas handlu. Dlatego CPH Crypto sprzeciwia się trendowi wysokich opłat transakcyjnych na rynku kryptowalut i oferuje stałą opłatę z głębokim rabatem w wysokości zaledwie 39 USD / miesiąc za nieograniczony handel. Lub tylko prowizja 0,04 proc. za transakcję dla pojedynczego obrotu.

CEO Jan Andersen wyjaśnia:

Na tradycyjnym rynku giełdowym i walutowym konkurencja obniżyła opłaty do niskiego poziomu w ciągu ostatniej dekady. To samo musi się wydarzyć w przestrzeni kryptowalut, ale chcemy, aby działało szybciej, dlatego we wrześniu wprowadziliśmy naszą koncepcję rabatów ”.

Dominujące platformy transakcyjne Do 13 razy droższe

Ostatnie obliczenia jasno dokumentują, że są to jedne z największych kryptowalut platformy transakcyjne są aż 13 razy droższe dla aktywnych handlowców kryptowalut do wykorzystania niż CPH Crypto.

Aby uzyskać pełny obraz opłat transakcyjnych danego brokera lub giełdy, osoby fizyczne muszą wziąć pod uwagę zarówno prowizje, jak i spread. Handlowcy mają tendencję do zapominania o wpływie spreadu na całkowite koszty, mimo że spread jest często tam, gdzie ukryta jest największa część całkowitych opłat, szczególnie podczas handlu na tak zwanych brokerach bez prowizji lub giełdach.

Zazwyczaj ci brokerzy / giełdy mają tendencję do kompensowania braku prowizji przez znaczne zwiększenie spreadu – różnicy między ceną kupna a ceną sprzedaży – umożliwiając im zamiast tego zarabianie na marży na spreadzie. Ponadto handlowcy nie powinni zapominać, że wysokie opłaty za zarządzanie pieniędzmi – takie jak wpłaty i wypłaty – są również dodawane do całkowitych kosztów.

Unikalne ubezpieczenie depozytów kryptowalut

Jan Andersen podkreśla to CPH Crypto oferuje te same usługi i funkcje, co

wiodące międzynarodowe platformy handlowe, stwierdzające:

„Oferujemy 10-krotny handel depozytem zabezpieczającym na kryptowalutach, głębokie strumieniowanie instytucjonalnego poziomu płynności i depozytów rynkowych, notowania w czasie rzeczywistym, wąskie spready i prawdziwe standardy najlepszego wykonania. Od dziś dostępne są również nasze aplikacje mobilne ”,

Jan kontynuuje:

Oprócz tego CPH Crypto oferuje wyjątkowo niskie opłaty; a kolejną unikalną cechą jest nasze ubezpieczenie depozytów kryptowalut, które w połączeniu z niskimi opłatami sprawia, że ​​CHP Crypto jest naprawdę wyjątkowym graczem na rynku handlu kryptowalutami. ”

Ubezpieczenie to gwarantuje wszystkie depozyty klientów w kryptowalutach, co oznacza na przykład, że w mało prawdopodobnym przypadku włamania do platformy handlowej ubezpieczone będą wszystkie depozyty klientów w kryptowalutach. Aby udowodnić skrajne różnice w opłatach między CPH Crypto a czterema dominującymi na świecie platformami handlowymi, CPH Crypto przeprowadziło linię porównania cen oparte na konkretnych przykładach.

Każdy może pobrać aplikację CPH Crypto Trader już teraz Google Play lub iOS i skorzystaj z jednych z najniższych opłat w branży.

Uczyć się więcej odwiedź CPH Crypto –  www.cphcrypto.com

Śledź CPH Crypto na Twitterzehttps://twitter.com/cph_crypto

Znajdź CPH Crypto na Facebookuhttps://www.facebook.com/cphcrypto

Dane kontaktowe dla mediów

Imię i nazwisko osoby kontaktowej: Jan Andersen

Kontaktowy adres e-mail: [e-mail chroniony]

Źródłem tych treści jest CPH Crypto. Niniejsza informacja prasowa służy wyłącznie do celów informacyjnych. Wirtualna waluta nie jest prawnym środkiem płatniczym, nie jest wspierana przez rząd, a konta i salda wartości nie podlegają ochronie konsumentów. Kryptowaluty i tokeny są niezwykle zmienne. Nie ma gwarancji stabilnej wartości ani żadnej wartości.

O Bitcoin PR Buzz: Bitcoin PR Buzz z dumą zaspokaja potrzeby związane z dystrybucją informacji prasowych związanych z kryptowalutami dla start-upów blockchain ponad 8 lat. Weź swój Dystrybucja informacji prasowych Bitcoin dzisiaj.