Dlaczego MXC ma stać się wiodącą na świecie giełdą kryptowalut w przyszłości

Wzrost wartości tokena wymiany MXC Exchange $ MX przyciągnął ostatnio uwagę Bloomberga. 8 lutego, Bloomberg zgłoszone że w oparciu o usługi spot, dźwignię finansową, kontrakt, ETF, indeks, kontrakt, PoS i usługi OTC, MXC Exchange, renomowany kompleksowy dostawca usług kryptowalutowych, będzie nadal rosnąć i rozwijać się wraz z całym ekosystemem. MX Token ($ MX) osiągnął rekord wszechczasów do 0,71 USD.

Według danych Crypto Departement z 6 lutego, wśród pięciu najlepszych tokenów giełdowych, MX był tym, który osiągnął najwyższe przychody tego dnia, z jednodniowym wzrostem o 62%.

W ciągu następnych trzech dni MX osiągnął nowy rekord wszech czasów na poziomie 0,8728 USD, co oznacza skumulowany wzrost o 551,34 od początku roku, najwyższy wzrost w historii 2028,78%.

Wymiana MXCŹródło: mxc.com

Jak wszyscy wiemy, wzrost liczby tokenów giełdowych skorzystał na znacznym wzroście wolumenu obrotów platform handlowych podczas hossy. Od godziny 11:00 10 lutego token Binance BNB wzrósł o 70,84% przez trzy kolejne dni, przy historycznym skumulowanym wzroście o 115680%; Huobi token HT ma trzydniowy skumulowany wzrost o 241,88% i historyczny skumulowany wzrost o 1345,78%.

Analitycy branżowi uważają:

„Wśród najlepszych platform handlowych na całym świecie, MXC Exchange osiągnęła świetne wyniki pod względem notowań w 2020 r. Była to pierwsza giełda, na której pojawiły się tokeny DeFi, tokeny Polkadot, NFT i Layer 2 oraz setki wysokiej jakości projektów. Użytkownicy mieliby możliwość inwestowania po niższych kosztach, aby uzyskać większe zyski ”.

Osoba wskazała:

„Te projekty, które były notowane na początku hossy, osiągnęły kilkakrotnie, a nawet kilkadziesiąt razy wzrost w 2021 r., Takie jak międzyłańcuchowy projekt DOT, DEX token UNI, SUSHI i inne rodzaje projektów DeFi, takie jak AAVE, BADGER, itp. Te projekty przyciągnęły ogromny wolumen obrotu dla MXC Exchange ”.

„Jednak sądząc po obecnych scenariuszach aplikacji, historycznych wzrostach i wartości rynkowej MX (100 mln USD), obecna wartość i wartość rynkowa nadal nie odpowiadają rozwojowi platformy, nadal możemy spodziewać się wyższej pompy”.

Dlaczego jest „wartością” zamiast „ceną”? Ponieważ wartość tokena giełdy rośnie wraz z rozwojem samej platformy, przypomina to zakup akcji firmy.

Ze strategicznego punktu widzenia MXC Exchange to platforma handlowa, która koncentruje się na globalnej zgodności. Otrzymała licencję regulacyjną w Stanach Zjednoczonych, Estonii, Australii, Kanadzie i Szwajcarii, dzięki czemu jej rozwój biznesowy ma wystarczającą ochronę zgodności.

Dzięki dogłębnej współpracy z firmami płatniczymi, takimi jak Simplex, Banxa, Moonpay, Menapay, Mercuryo itp., MXC Exchange rozszerzyła zgodne kanały płatności w wielu regionach i wspierała lokalnych użytkowników w zakupie zasobów cyfrowych za pomocą VISA i MasterCard oraz kart debetowych.

MXC Exchange to platforma, która kładzie duży nacisk na doświadczenie użytkownika. Jeśli chodzi o produkty, platforma poczyniła starania w zakresie handlu monetami o najwyższej wartości rynkowej i instrumentami pochodnymi. Sukcesywnie aktualizował lewarowane ETF, systemy spotów, dźwigni i kontraktów, a także stale optymalizował kluczowe wskaźniki handlowe, takie jak płynność, spready rynkowe i efektywność dopasowania. Ponadto wprowadzono produkty indeksowe, aby w jak największym stopniu zaspokoić potrzeby użytkowników i zapewnić użytkownikom wygodniejsze, kompleksowe doświadczenie handlowe.

Jeśli chodzi o rynek, platforma kładzie nacisk na ścisłą kontrolę jakości oferowanych projektów, a jednocześnie bada wysokiej jakości projekty koncepcji ekologicznych, takie jak DeFi i Polkadot..

Od połowy 2019 roku na liście znalazło się ponad 10 projektów Polkadot, w tym KSM, EDG, PCX, RING, LINK, COMP, AVA, NEST, JST, YFI i dziesiątki wysokiej jakości projektów DeFi, a także aktywa koncepcyjne, takie jak NFT, przechowywanie, skala szarości, warstwa 2 i rebase. Te tokeny są dostępne na rynku spot, handlu lewarowanym, ETH, kontraktach i puli wydobywczej PoS itp. Wydaje się, że możesz handlować wszystkimi wysokiej jakości tokenami na giełdzie MXC Exchange.

Jaki jest związek między wartością tokena MX a platformą wymiany?

MX to certyfikat akcji samej platformy transakcyjnej MXC Exchange. Całkowita podaż tokena wynosi 1 miliard. Ponieważ wielkość deflacji jest określana przez wolumen obrotu platformy – giełda co miesiąc odkupi i spali opłaty handlowe generowane za pośrednictwem spot, dźwigni finansowej, ETF, kontraktu, puli wydobywczej PoS.

Jednocześnie trzymanie MX jest jak trzymanie akcji. Posiadacze mogą korzystać z szeregu praw, takich jak wzrost wartości aktywów i głosowanie na liście. W szczególności posiadacze MX mogą cieszyć się 20% odliczeniem prowizji podczas handlu spotami; głosowanie i odnowienie aktywów kryptograficznych może otrzymać nagrody za opłatę transakcyjną; udział w loterii zajęć SpaceM i M-Day kwalifikacja lub premia za liczbę kuponów; Weź udział w obstawianiu MX DeFi i zdobądź odpowiednie nagrody związane z aktywami górniczymi.

Od lipca 2019 roku platforma odkupuje 100% MX zarobionego jako opłata transakcyjna i spala je co miesiąc. Obecnie spalono około 390 milionów MX.

Od 2020 roku platforma handlowa MXC Exchange przeprowadziła w sumie 8 wydarzeń SpaceM i 16 M-Day i co miesiąc inicjuje głosowanie nad listą, głosowanie odnawiające i wydobywanie MX DeFi. Posiadacze MX będą mieli większą szansę wygrać w loterii aktywów i wygrać więcej nagród za obstawianie, a także zdobyć nagrody, takie jak dywidendy z opłat transakcyjnych.

W tym samym czasie, gdy wartość MX nadal rośnie, posiadacze MX, podobnie jak akcjonariusze Tesli, odnotowali wzrost wartości akcji.

Z tych perspektyw, MXC Exchange jest teraz małą, ale rozwijającą się platformą, ale prawdopodobnie stanie się kolejnym Binance i czy $ MX stanie się kolejnym $ BNB? To jest coś, o czym moglibyśmy pomyśleć.

Zrzeczenie się: To jest płatny post i nie należy go traktować jako wiadomości / porady. Przeprowadź własne badania związane z promowaną firmą lub jej podmiotami stowarzyszonymi lub usługami wymienionymi w artykule. Coingape.com nie ponosi żadnej odpowiedzialności za Twoje szkody lub straty.