FreeBitco.in przejmuje odpowiedzialność za rozszerzenie FUN Token poprzez przejęcie większości

Poprzez serię przedsięwzięć FreeBitco.in stara się promować masowe przyjęcie i wykorzystanie Żeton ZABAWY w przestrzeniach iGaming i Gaming.

FreeBitco.in, jedna z największych witryn Bitcoin iGaming na świecie, przejęła większość pozostałej w FunFair chłodni tokenów FUN, natywnej kryptowaluty ekosystemu gier FunFair. W chłodni można przechowywać 4,45 miliarda żetonów FUN i FreeBitco.in pozyskał 3,75 miliarda tokenów.

Dzięki temu przejęciu FreeBitco.in planuje zainwestować w długoterminowy rozwój tokena.

„Od 2013 roku celem FreeBitco.in zawsze było zapewnienie entuzjastom gier online bezproblemowego, przejrzystego i prawdziwie uczciwego doświadczenia” – głosi oświadczenie FreeBitco.in. „Nie ma lepszego dopasowania niż żeton ZABAWY, który pomógłby nam znacznie zwiększyć nasze wysiłki”.

Żeton ZABAWY

Od 2017 roku FunFair Technologies dąży do zapewnienia gwarantowanej uczciwej, zdecentralizowanej gry na rynku masowym dzięki technologii blockchain wykorzystującej żeton FUN.

„Pomimo kilku nowości w branży i znaczących kamieni milowych w udowodnieniu tego przypadku użycia, ostatnio stało się jasne, że FreeBitco.in opracował inny i lepszy przypadek użycia dla tokena FUN”, powiedział w oświadczeniu wydanym przez FunFair.

To ogłoszenie odnosi się do FreeBitco.in Program członkostwa premium; funkcja, która zachęca użytkowników FreeBitco.in do kupowania i przechowywania tokenów FUN, aby uzyskać znaczące korzyści. Ta działalność doprowadziła do znacznego wolumenu gospodarki tokenów bez obciążenia znacznymi transakcjami łańcuchowymi.

„Nie ma wątpliwości, że klienci FreeBitco.in generują obecnie większość komercyjnej działalności związanej z tokenami FUN, a nie klienci FunFair” – kontynuuje oświadczenie.

„Mając to na uwadze i aby ekonomia tokenów utrzymała swój niedawny sukces, FunFair zgodził się sprzedać większość posiadanych tokenów FUN firmie FreeBitco.in.”

ZABAWA to token ERC20 notowany na głównych giełdach Binance, BitFinex, HitBTC, Changelly i OKEx, a także zdecentralizowanych giełdach, takich jak Uniswap.

Wizja FreeBitco.in dla ZABAWY

FreeBitco.in dąży do rozwoju domeny FUN token jako niezależny podmiot poprzez szereg nadchodzących projektów.

„Naszym jedynym celem jest obecnie praca nad zwiększeniem użyteczności i wartości FUN” – powiedział FreeBitco.in. „Jesteśmy głęboko zaangażowani w jej długoterminowy rozwój”.

W związku z tym FreeBitco.in przygotowuje się do podjęcia następujących inicjatyw:

1. Strategiczne spalanie tokenów: FreeBitco.in planuje zainwestować znaczną część swoich zysków w strategiczne pozyskiwanie i spalanie tokenów FUN, aby z czasem podnieść ich wartość.
  2. Poprawa płynności: FreeBitco.in pracuje nad zwiększeniem płynności FUN na wszystkich rynkach, dzięki czemu jest ona łatwo dostępna i zbywalna. Świadczy o tym skumulowany napływ 3 milionów dolarów w parach handlowych FUN / ETH i FUN / USDC na Uniswap w ostatnim czasie, a inne giełdy mają wkrótce nadejść.
  3. Nowy Blockchain: Oparta na łańcuchu blokowym Ethereum firma FUN szczyciła się szybkością, otwartością i bezpieczeństwem. Jednak rozwój DeFi na Ethereum od wielu miesięcy powoduje wzrost cen gazu, sprawiając, że przyjęcie FUN dla użytkowników jest zbyt kosztowne. FreeBitco.in aktywnie bada możliwości przeniesienia FUN Token na nowy blockchain, który jest szybszy i tańszy.
  4. Dedykowany portfel: FreeBitco.in pracuje nad stworzeniem dedykowanego portfela dla użytkowników FUN, który będzie mógł płynnie działać między różnymi platformami iGaming. Portfel pomógłby również użytkownikom przekonwertować ich tokeny FUN na wiele walut kryptograficznych i fiducjarnych.
  5. Proaktywny rozwój: FreeBitco.in gromadzi zespół programistów, aby tworzyć innowacyjne, przeznaczone dla konsumentów aplikacje oparte na tokenie FUN, tworząc w ten sposób więcej przypadków użycia, wzmacniając użyteczność i promując adopcję.
  6. Tworzenie skutecznych partnerstw: FreeBitco.in stara się budować produktywne partnerstwa i powiązania z innymi podmiotami iGaming w celu promowania tożsamości FUN jako waluty transakcyjnej w grach hazardowych online.

Uwaga: nie jest to partnerstwo między dwiema organizacjami, a mianowicie FreeBitco.in i FunFair Technologies. Wyżej wymienione przejęcie i przedsięwzięcie pozostaje w wyłącznej gestii FreeBitco.in.

O FreeBitco.in

Założona w 2013 roku FreeBitco.in jest jedną z największych witryn z grami kryptograficznymi i siódmym co do wielkości kasynem online na świecie (źródło: SimilarWeb). FreeBitco.in został stworzony w celu promowania narzędzia Bitcoin i ułatwienia jego przyjęcia. Jednak od tego czasu wzrosła skokowo.

Napędzany w pełni zautomatyzowanym, zastrzeżonym stosem technologii, FreeBitco.in oferuje prostą, ale potężną grę w kości HI-LO uzupełnioną konkursami, nagrodami, jackpotami i popularnymi prezentami Lamborghini.

Z 41 milionami użytkowników, 52 milionami odwiedzin miesięcznie i obrotem 600 milionów dolarów rocznie, jego wpływ na społeczność Bitcoin jest znaczący.

Przydatne linki

Oficjalna strona tokena FUN: https://funtoken.io

Oficjalna strona internetowa FreeBitco.in: https://freebitco.in

Świergot: https://twitter.com/FUNtoken_io