Giottus obsługuje zrzut flary dla posiadaczy XRP, zdobądź 5% dodatkowych żetonów flary

Giottus, jedna z wiodących giełd kryptowalut w Indiach, obsługuje zrzut z Flare Network dla posiadaczy XRP. Migawka zrzutu Flare Network zostanie wykonana 12 grudnia 2020 r. O 5:30 (czasu IST), a wszyscy użytkownicy muszą przesłać swoje monety XRP do Giottus lub innych obsługiwanych giełd.

Oficjalne ogłoszenie Giottusa

Chociaż istnieje kilka innych giełd, które również obsługują zrzut tokenów Spark, dostajesz więcej tokenów Spark przechowujących XRP w Giottus niż jakakolwiek inna wymiana !!

Chociaż istnieje kilka innych giełd, które również obsługują zrzut tokenów Spark, otrzymujesz o 5% więcej tokenów Spark przechowujących XRP w Giottus niż jakakolwiek inna wymiana !!

Kwalifikowalność do Spark Airdrop i szczegóły

• Wszyscy użytkownicy posiadający 10+ XRP w Giottus o 5.30 (IST) otrzymają darmowe tokeny Spark.
  • Giottus daje dodatkowe 5% SPARK wszystkim uprawnionym użytkownikom (tylko w Giottus)!!
  • Salda XRP poniżej 10 XRP (w tym te w zleceniach handlowych) nie będą kwalifikować się do darmowych tokenów Spark.
  • Giottus rozprowadzi tokeny SPARK po zakończeniu projektu dystrybucji tokena SPARK do posiadaczy XRP. Po zakończeniu dystrybucji opublikujemy kolejne ogłoszenie.
  • Ilość Spark, którą każdy użytkownik otrzyma =

(Kwota XRP posiadana przez użytkownika o 5.30 (IST) w dniu 12.12.2020 / Całkowity XRP w posiadaniu Giottus o 5.30 (IST) w dniu 12.12.2020) x Razem SPARK otrzymany przez Giottusa w ramach zrzutu

• Giottus daje dodatkowe 5% SPARK wszystkim uprawnionym użytkownikom.

Uwaga: Wszystkie wpłaty i wypłaty XRP zostaną wstrzymane od 23:30 (czasu IST) w dniu 11.12.2020. Użytkownicy muszą wcześniej przesłać swoje XRP do Giottus. Wpłaty i wypłaty zostaną ponownie otwarte po zakończeniu tworzenia migawki.

Co to jest Flare Network?

Flare jest w swej istocie nowym sposobem skalowania platform inteligentnych kontraktów, które nie łączą bezpieczeństwa z wartością jego tokena. Flare nadal wymaga tokena do działania sieci, głównie w celu powstrzymania transakcji spamowych. Token Flary nazywa się Spark. Ponieważ Spark nie ma wpływu na bezpieczeństwo sieci, jest dobrze przystosowany do umożliwienia bez zaufania korzystania z kompletnych tokenów innych niż Turing z inteligentnymi kontraktami.

Flare to pierwsza na świecie pełna sieć Turinga Federated Bizantine Agreement (FBA). Węzły obsługują protokół konsensusu Avalanche z kluczową adaptacją do topologii konsensusu FBA. FBA jest wyjątkowa jako topologia konsensusu, ponieważ zapewnia bezpieczeństwo bez polegania na bodźcach ekonomicznych, które mogą kolidować z przypadkami użycia o wysokiej wartości i wysokim ryzyku. W skrócie: Flare może być używana jako platforma inteligentnych kontraktów dla XRP lub jako niezawodny rurociąg dla XRP do innych sieci.

Więcej o Giottusie

Giottus to najbardziej lubiana i oceniana giełda w Indiach. Giottus obsługuje pary handlowe INR, BTC, TUSD i USDT na swojej platformie. Obsługują ponad 50 monet do handlu w INR, najwięcej na każdej giełdzie w Indiach. Platforma wymiany jest łatwa w obsłudze i posiada prosty interfejs użytkownika.

Giottus nawiązał współpracę z globalnym liderem w zakresie usług powierniczych Bitgo, aby zapewnić 100% ubezpieczenie środków użytkowników. Środki przechowywane w zimnych portfelach Giottus są w 100% ubezpieczone, co sprawia, że ​​jest to jedna z najbezpieczniejszych giełd w Indiach. Giottus ma najszybszą weryfikację KYC. Proces KYC zajmuje tylko 5-10 minut, a użytkownicy mogą rozpocząć handel, gdy tylko ich KYC zostanie zweryfikowany.

Zespół giełdy stara się zapewnić swoim użytkownikom to, co najlepsze. W przypadku pytań lub problemów związanych z KYC lub handlem, Użytkownicy mogą skontaktować się z obsługą klienta Giottus. Wymiana zapewnia wielokanałową obsługę klienta. Użytkownicy mogą kontaktować się z obsługą klienta za pośrednictwem czatu na żywo, telefonu, poczty e-mail i systemu biletowego.

Giottus przenosi program poleceń na wyższy poziom. Użytkownicy otrzymują do 100% zarobków z poleconych i mają szansę wygrać 10000 tokenów Matic (wartość około 190 $ po aktualnej cenie). Nie ma górnego limitu zarabiania poleconych. Polecaj jak najwięcej klientów.

Giottus oferuje wypłaty bankowe 24 x 7. Wszystkie wpłaty i wypłaty są przetwarzane w ciągu 10 sekund. Giełda obsługuje wiele metod wpłat, w tym IMPS, NEFT, UPI, RTGS, karty debetowe, Netbanking i portfele online. Brak opłat za wpłatę w INR & wypłata, Najniższa opłata na rynku za transakcje i wypłaty kryptowalut.

Giottus ma również 0 prowizji za wypłatę dla Ripple (XRP) i Tron (TRX). Opłata za Ethereum jest również najniższa na rynku.

Jeśli chcesz wygrać dodatkowe 5% żetonów Flare Airdrop, przenieś teraz swój XRP do Giottus.

Like this post? Please share to your friends: