Jak zarabiać pieniądze za pomocą bitcoinów?

Po wybuchu rynku kryptowalut i bitcoinów w 2017 roku wiele osób wchodzi na ten rynek, aby szybko zarobić. Ten artykuł przedstawia sposoby zarabiania pieniędzy za pomocą bitcoinów.

Na początku jest cytat: „Nie ma czegoś takiego jak darmowy obiad”, bez względu na to, w jaki sposób ten artykuł zapewni Ci pieniądze lub czas. Możesz wybrać odpowiednią podstawę do swojej sytuacji.

• Zarabianie mikro

To musi być najtańszy, najłatwiejszy i stabilny sposób na zarabianie bitcoinów, jednak jest to najbardziej czasochłonny sposób. Ogólnie rzecz biorąc, wykonujesz małe zadania, aby zarobić pewną ilość tokena, która jest zależna od czasu, który spędzasz.

Istnieją 2 słynne platformy do mikro zarobków: adbit.top i coinbulb.com. W tych dwóch witrynach możesz zarabiać bitcoiny, jeśli klikniesz link do strony i przeglądasz ją przez 30-60 sekund, możesz zarobić niewielką ilość bitcoinów. Na przykład, postępuj zgodnie z poniższym zdjęciem, jeśli klikniesz „Wygraj 100% darmowego bonusu BTC, do 10 BTC dla Ciebie w Bexplus”I przeglądaj witrynę przez 60 sekund, możesz uzyskać 29 satoshi, czyli 0,00000029 Bitcoin. Jednak po obliczeniu, jeśli wielokrotnie przeglądasz witrynę w ciągu godziny, możesz uzyskać tylko 0,00001740, czyli około 0,07 USD. Nie jestem pewien, czy warto poświęcić czas, czy z drugiej strony opłata za prąd, aby komputer był włączony.

• Być handlowcem kryptowalut

Jest to najszybszy sposób na zarabianie pieniędzy z Bitcoinem handlowiec kryptowalutami. Zasadniczo istnieją 2 główne metody handlu na rynku kryptowalut. Jednym z nich jest handel spot, a drugi handel futures.

Handel spot polega na tym, że inwestorzy kupują Bitcoin po niskiej cenie i sprzedają go, gdy cena wzrośnie.

Handel kontraktami futures to produkt pochodny będący umową kupna lub sprzedaży towaru, waluty lub innego instrumentu po z góry określonej cenie w określonym czasie w przyszłości.

Handel spot jest bardziej bezpośredni, dlatego musisz znaleźć niską cenę tokena i poczekać, aż cena wzrośnie. Handel kontraktami terminowymi wymaga więcej technik handlu. Musisz nie tylko znaleźć odpowiedni punkt, aby wejść, ale także mieć profesjonalny wgląd w rynek. Bazując na handlu spotowym, handel futures może przynosić zyski, gdy cena rośnie aż do spadku, co daje więcej możliwości uzyskania zysku z rynku.

Aby odnieść sukces jako trader, musi poświęcić ogromną ilość czasu, aby zrozumieć, jak handlować i jak zrównoważyć zysk i ryzyko. Posiada umiejętność analizowania rynku, ustalania skutecznych strategii.

• Uzyskaj prowizję za polecenie wymiany lub inne instytucje kryptograficzne.

Wiele giełd lub instytucji kryptograficznych ma projekt polecający. Dają nagrody klientom lub agencjom za przyciągnięcie większej liczby klientów. Ludzie nie muszą inwestować pieniędzy, aby otrzymać prowizję. Ludzie muszą spędzać czas na przedstawianiu giełd lub instytucji swoim przyjaciołom, współpracownikom lub fanom i gromadzić fanów dzięki wyrafinowanym umiejętnościom marketingowym.

• Kupuj produkty finansowe, aby otrzymywać odsetki.

Odkąd rynek kryptowalut zamienia się w byka. Istnieje wiele produktów finansowych Crypto, które zaspokajają popyt ludzi, którzy nie są dobrzy w handlu, ale nie chcą sprzedawać tokena po niskiej cenie. Brakuje im metod na zwiększenie liczby swoich tokenów.

Większość produktów finansowych umożliwia zarabianie na mniejszym ryzyku. Wystarczy kupić produkty finansowe, aby zainteresować się ustalonym okresem, takim jak tydzień, miesiąc lub lata. Normalna stopa procentowa wynosi od 20% do 40%. Chociaż stopa zwrotu jest niska w porównaniu z handlem (dla dobrych inwestorów mogą oni mieć szansę na uzyskanie 200% -300% zwrotów z handlu). Ale to dobry interes dla ludzi, którzy nie radzą sobie dobrze w handlu.

Bexplus

Jednak ludzie mogą potrzebować dostępu do wielu platform, aby wykonywać te metody zysku. Zmiana różnych platform zwiększa koszty zarządzania. Czy to możliwe, że na jednej platformie znajdują się wszystkie metody, które razem dają ludziom zarabianie w tym samym czasie? W tym miejscu chciałbym przedstawić Państwu giełdę kryptowalut Bexplus.

Wymiana Bexplus

Bexplus to wiodąca na świecie platforma instrumentów pochodnych w obszarze kryptowalut, której celem jest dostarczanie zaawansowanych usług finansowych globalnym inwestorom handlu kontraktami terminowymi z wykorzystaniem technologii blockchain.

Obecnie Bexplus oferuje wieczyste kontrakty na kontrakty terminowe BTC, ETH, LTC z dźwignią do 100x, a więcej kontraktów futures na altcoiny będzie notowanych na platformie w przyszłości.

Zapewnia różne sposoby na zarabianie kryptowalutom bez względu na to, jak zmienia się rynek.

Więcej informacji można znaleźć pod linkiem:

Handlowy

Bexplus oferuje wieczyste kontrakty na kontrakty terminowe BTC, ETH, LTC z dźwignią do 100x. Jeśli zainwestujesz 1 Bitcoin, aby kupić kontrakt futures z długą pozycją. Możesz zdobyć 2 Bitcoiny, jeśli cena Bitcoin wzrośnie o 1%.

Prowizja za polecenie:

Zapraszający mają szansę otrzymać 10% -50% nagrody od każdego depozytu od zaproszonych.

Produkt finansowy (konto oszczędnościowe):

Portfel Bexplus ma nową aktualizację, bezpiecznie zdeponuj swoje bitcoiny w Bexplus, aby uzyskać odsetki. Oprocentowanie do 72%

Jest więcej bonusów dla handlowców:

100% bonusu za Twój depozyt

100% DARMOWEGO bonusu BTC zostanie wysłany do klientów, którzy wpłacają i handlują kontraktami futures w Bexplus. Wpłać 10 BTC, otrzymasz 20 BTC na swoje konto.

Po więcej szczegółów: https://www.bexplus.com/en/cash_back

Śledź Bexplus na: