Jedna z 5 najlepszych kopalni GPU na świecie, wprowadza najbardziej zaawansowany ekosystem handlowy, AI Trader.

Autonomiczna platforma handlowa generuje obecnie średnio 82% miesięcznych zwrotów z handlu kryptowalutami i ponad 100% zysków podczas handlu dźwignią.

Dubaj, 24 maja 2018 r. – Jedna z 5 największych na świecie firm wydobywczych opartych na procesorach graficznych ogłasza uruchomienie przełomowej autonomicznej platformy handlu kryptowalutami, AI Trader.

W Dubaju, uważanym również za Dolinę Krzemową na Bliskim Wschodzie, znajduje się obecnie jedna z największych na świecie kopalni kryptowalut opartych na GPU z 7 MW zakładem o nazwie Kingdom Mining. Kopalnia działa w pełni od kwietnia 2017 r. „Stworzyliśmy ekosystem AI z zespołem doświadczonych handlowców z uznanych firm finansowych, takich jak Morgan Stanley i Deutsche Bank, oraz specjalistów z dziedzin uczenia maszynowego i sztucznej inteligencji. Wcześniej, jak robią to inni górnicy, generalnie HODL większość naszej produkcji. Odkryliśmy, że sztuczna inteligencja łagodzi nasze niedobory dochodów z wydobycia, gdy ceny spadły w lutym i marcu. Od tego czasu ulepszamy systemy i ich GUI, aby nasza społeczność kryptowalut czerpała korzyści z tego stworzenia. ”

Jak to działa

Przełomowy ekosystem sztucznej inteligencji umożliwia użytkownikom autonomiczny handel kryptowalutami, dzięki czemu po prostu wybierają parę do handlu i klikają grę. AI Trader wykorzystuje sztuczną inteligencję do przeglądania i podejmowania decyzji handlowych na podstawie informacji rynkowych w czasie rzeczywistym. Został również zaprogramowany do rozpoznawania warunków rynkowych optymalnych do handlu w celu realizacji zysków.

Wydajność

Systemom udało się nie tylko znacznie złagodzić straty HODL na kontach głównych, ale jego strategie przynoszą obecnie średnio 82% średnich zwrotów podczas handlu kryptowalutami i 120% podczas handlu z dźwignią finansową. Wyniki te są publikowane na ich stronie internetowej i aktualizowane w czasie rzeczywistym. Użytkownik może pobrać i zobaczyć te wyniki na podstawie każdej transakcji wykonanej przez sztuczną inteligencję.

Kluczowe cechy

AI Trader został opracowany w oparciu o dwie podstawowe zasady: „Keep it simple” & „Uczyń go przezroczystym”. „Celowo zadbaliśmy o prostotę naszej platformy. Zamiast oferować kilka botów, które prezentują rozwiązania handlowe o różnych parametrach, opracowaliśmy holistyczny ekosystem sztucznej inteligencji, który uwzględnia wszystkie najlepsze praktyki w świecie handlu kryptowalutami. ” Nie znajdziesz skomplikowanych wykresów i wykresów na AI Trader, zamiast tego starannie opracowane strategie handlu określonymi walutami są przedstawione w zmieniającym grę GUI. Niektóre z jego kluczowych funkcji obejmują:

• Dynamiczne zarządzanie kapitałem

Sztuczna inteligencja korzysta z nauk behawioralnych, aby odzyskać wszelkie straty, które mogła ponieść podczas handlu. Wchodzi z powrotem do handlu z wyższą kwotą i próbuje odzyskać poniesioną stratę. Tak jak zrobiłby to handlowiec.

• Wyniki handlowe

Najnowsze wyniki handlowe dają przegląd tego, jak strategia sztucznej inteligencji działała w ciągu ostatnich 30 dni. Daje również wartość, którą wygenerowałbyś, gdyby zamiast tego HODL. Możesz również pobrać pełną historię transakcji dowolnej strategii w formacie CSV.

• Obsługa wielu wymian

W przeciwieństwie do innych botów handlowych, AI Trader oferuje swój kompletny system obecnie obsługiwany przez zaplecze handlowe Binance i Bitmex dla wszystkich zarejestrowanych użytkowników. W przyszłości będą dodawać Bittrex do platformy, a wszyscy obecni użytkownicy również otrzymają dostęp do tego samego bez dodatkowych kosztów. Wszelkie przyszłe wymiany i dodane aktualizacje są również bezpłatne dla zarejestrowanych użytkowników. AI Trader w żadnym momencie nie ma dostępu do środków użytkownika; po zakończeniu transakcji wyniki odzwierciedlają się na koncie wymiany użytkownika. W przeciwieństwie do innych platform, na których użytkownicy mogą handlować tylko kilkoma wybranymi parami. Trader AI oferuje handlowcom każdą parę dostępną na obsługiwanej giełdzie.

Program Polecający

Platforma ogłosiła również jeden z najbardziej atrakcyjnych programów polecających na rynku. Influencerzy otrzymują 10% dożywotniej prowizji od poleconego klienta. Klient otrzymuje również 10% dożywotniego rabatu.

Szczegóły subskrypcji

Platforma oferuje trzy różne pakiety cenowe; już od 150 USD. Dzięki temu firma może dokonywać dalszych ulepszeń systemu. Obecnie dozwolone są płatności Litecoin, Bitcoin Cash i kartą kredytową / PayPal.

Końcowe przemyślenia

AI Trader jest niezaprzeczalnie jedyną w swoim rodzaju platformą, która z pewnością zmieni sposób, w jaki odbywa się dziś handel kryptowalutami. Zasadniczo wstrząsa obecnym paradygmatem handlu, upraszczając go w stopniu, jakiego użytkownicy wcześniej nie doświadczyli.

Skorzystaliśmy również z 10% zniżki dla wszystkich naszych odbiorców, możesz ubiegać się o to samo, klikając poniższy link:

Aby uzyskać więcej informacji na temat AI Trader i jego funkcji, odwiedź ich stronę internetową https://aitrader.ai/

Omówienie platformy: https://www.youtube.com/watch?v=dqz65lSjM2

Śledź AI Trader na Twitterze: https://twitter.com/Aitrader_Ai